Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:39
- Nahlásit

Zdarec děcka, nestíhám
jen jsem chtěla paní brůtikové a co tohle na ty dásně http://www.plaque-off.cz/ četla jsem na to dobrý recenze a Mvdr. Štourač to hodně doporučuje
A jinak, nějaký výcuc by byl ?
Pár fotek z dofči
http://www.week.cz/brela-by-night/read.php?3,64155 8

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:53
- Nahlásit

víte co mě na celý tý debilní situaci štve??? že jednak díky tý slepici je pak ředitel naštvanej na obě strany a druhak, páč vona je zdatná manipulátorka, tak jak se tváří ublíženě, tak vona je ten největší chudák, kterou litujou. a obávám seže to takhle postaví u šéfa. No co, tak budu za krysu, vona je obrsvině, já budu krysa toť páreček

Fajka

o je moje!!!

ty vole ty se zebleješ!!

takže vlastně vyučuješ lektora ty

to myslim nehrozí, páč jako von je fakt zdělanej.

denyk
načíhla jsem enem v rychlosti, fotky jsou gůůůt, tuta se mi třeba líbí moc

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:56
- Nahlásit

PetraK
tuta se mi třeba líbí moc
ešče gdyby byla moje (ta fotka myslím)

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:02
- Nahlásit

denyk
http://www.plaque-off.cz/ četla jsem na to dobrý recenze a Mvdr. Štourač to hodně doporučuje

Ale existující zubní kámen to asi neodstraní, nebo jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:03
- Nahlásit

denyk

tak na fotce mi tak ani nesejde, teď bych uvítala spíš tu flašu

Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:14
- Nahlásit

PetraK
teď bych uvítala spíš tu flašu

I já, a taky že si jí odpoledne pořídím. Samozřejmě že né pro sebe, to je jasný, že jo... ale potřebuju malýho panáka pro Brut do utrejchu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:18
- Nahlásit

ale potřebuju malýho panáka pro Brut do utrejchu.

no vidiš, já vlastně.... chci zkusit ešče dělat nějakej ten pečenej čaj, tak to taky budu potřebovat alkehůl...

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:35
- Nahlásit

právě že to odstraní prý ten existující kámen

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:40
- Nahlásit

PetraK

Gratulíren k malému vítězství na prcovišti

denyk

Fotky nezávidím,závidím tu dofku zvláště dneska

Zabijů toho psa náruživýho a tu fenu rujnou.

Fifi

Ano,ano Krampol byl včera výživnýý chámovody a Jan Tleskač vedli

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eire
no víte co pani, vono není moc k čemu, vona si díky svýmu sádlem zarostlýmu mozku neuvědomuje, jak celou tu situaci zkomplikovala, páč teď teda budem hlásit čtvrtletně dopředu dovolenou třeba. a taky ... já vim jak vona funguje, už si stěžuje na všechny strany světa
je to otrava a protivný, navíc pracujte v dusivým prostředí, to taky čéka nebaví. Otázka je, zdaliž pan řídící by byl nakloněn mé žádosti, aby mě vrátil jen a jen na mé pracoviště.

u vás péršing? tady zatim nic.

Zabijů toho psa náruživýho a tu fenu rujnou.

a máš místo v mrožáku?

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:45
- Nahlásit

Brut
ono je to malinko jinak. Nikdo z těch lidí, co mají nyní plná ústa řečí si toho psa vzít nechtěl. A teď nědokážou unést, že někdo vzal zodpovědnost a udělal rozhodnutí. Znám Rudu už dost dlouho, nemám ho na piedestalu,ale co vím jistě je, že by nikdy nevzal psa na převýchovu " pro někoho". Vždy je to, že mu soukromý majitel nebo orhanizace psa dají do vlastníctví a tudíž mu předají vešekeré kompetence k nakládání s ním. Bohužel málokdo si uvědomuje, že jak u lidí, tak u zvířat může dojít k poškození, které se už prostě vyléčit nebo zvrátit nedá. Je to krutý, ale je to tak. U lidí to pak končí na doživotí v PL popř v base, ve vyspělejších společnostech v detenčních ústavech. Pro zvířata nic takového není, tak že tam je pak utracení prostě nejlepší volba, stejně jako u zdravotního postižení. Zažila jsem pár takových kusů u koní - nejni to prdel a dost často se to pozná poměrně brzy a rychle. Mě "baví", jak se to děje dokola stejně- někdo svěří Desenskému psa- ze své vlastní vůle a svobodného rozhodnutí. V drtivé většině s velkou úlevou, že je vysvobodí od zvířete, se kterým nemohou nebo nechtějí nic dělat. A pak najednou křičí, jak se s tím zvířetem mělo dělat jinak a co by to zvíře potřebovalo. Kuwa, když to tak dobře vědí, proč to tomu zvířeti neposkytli sami? Mimochodem. je to úplně stejná situace, jako když Biluše v dobré víře vzala do péče Sabču a pak jí dralo, že jí ti, co jí Sabču svěřili chtějí mluvit a do toho, jak s ní nakládá a kontrolovat jí. A to jí měla jen na dobru porodu.Přiznám se, že mi některý věci hlava nebere- O Desenském bylo všade napsáno dost- kdokoliv z daného útulku si fakta mohl přečíst a zvážit, zda chce psa svěřit tomuhle člověku. Nevím, zda to udělali nebo ne, ale to už spadá do jejich zodpovědnosti, kterou zjevně neumí unést.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:48
- Nahlásit

To All
Omlouvám se za politický příspěvek. V drtivé většině se takovýmhle věcem vyhýbám. Nepotřebuju se kamarádit s lidma podle toho, jestli Rudu mohou nebo ne. Nicméně fakt tyhle cílené nenávistné kampaně, pod kterýma je neschopnost přijmout a unést své rozhodnutí ( i když se třeba o něm později myslím, že bylo špatné) a házet za něho zodpovědnost na jiné , mi už dost krkají.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:55
- Nahlásit

Hyena
Omlouvám se za politický příspěvek.

ale ne, proč?? máš pravdu s tímhle

že jak u lidí, tak u zvířat může dojít k poškození, které se už prostě vyléčit nebo zvrátit nedá

to je bez debaty, že se takový jedinec vyskytnout může, já jen přemýšlím nad tím, jak to bylo s tím přesunem psa, vím o tom naprostý kulovaný, to narovinu. Jen si říkám, že šel-li tam pes z útulku, není přece možný, aby ho tam dali tak, jako se dávají jiní psi, které tam dá přímý majitel a řekne či sepíše - ano, toho psa vám sem dávám s vědomím toho, že tady končí moje "pravomoce" nároky a práva, pes je od tohoto okamžiku váš. To v tomhle případku ale snad jít nemohlo, ne?? protože ten pes jejich není, ne? takže pokračuju-li ve svých úvahách dál, neměl on právo bez souhlasu jednat dál - obzvláště s takovýmhle konečným a definitivním rozhodnutím. ale třeba se pletu. Ale myslím, že on takto neměl právo rozhodnout, protože oni mohli chtít třeba psa dát do převýchovy ještě k někomu jinému - neboli si tuto informaci ověřit. Třeba by někdo jiný uspěl???

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 12:59 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK

Jen si říkám, že šel-li tam pes z útulku, není přece možný, aby ho tam dali tak, jako se dávají jiní psi, které tam dá přímý majitel a řekne či sepíše - ano, toho psa vám sem dávám s vědomím toho, že tady končí moje "pravomoce" nároky a práva, pes je od tohoto okamžiku váš. To v tomhle případku ale snad jít nemohlo, ne??
Že by útulek překročil své pravomoce?
Třeba by někdo jiný uspěl?
No zrovna na tohodle psáka fronta zájemců extra nestála.Valná většina lidí, co se za něho teď bere o něm do kauzy nevěděla a kdyby to nebyl Desenský, kdo ho utratil, tak by se vesel nezajímala doteď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:02
- Nahlásit

Hyena

Že by útulek překročil své pravomoce?

to nevím, to záleží na tom, jakým způsobem mu ho svěřili a je-li na to papír nějaký. Nicméně i tak si myslím, že v rámci jakéhosi lidského jednání, udělat tohle bez souhlasu není košer.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:05
- Nahlásit

Hyena

No zrovna na tohodle psáka fronta zájemců extra nestála.Valná většina lidí,

nemyslím to tak, že by se na něj stály fronty, ale že mohl třeba útulek konzultovat a vyzkoušet někoho jiného. Viděla jsem letos na táboře berňáka z útulku, kterej taky nebyl původně beránek( (útočil na lidi i psy), po teď abych nekecala??? roce, dvou letech??? intenzivní práce pod vedením odborníka jde o zcela jinak se chovající zvíře. Neříkám, že půjde o to stejné- to nemohu ani posoudi, ale útulek měl mít možnost se rozhodnout, zda dá na doporučení a nebo ještě zkusí se psem jinou cestu. Šlo přeci jen o naprosto definitivní řešení,tam už nic změnit nejde.

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

Hyena

Máš pravdu,že o RD bylo popsáno u mnoho papíru,hlavně toho virtuálního.Mám s ním osobní zkušenost a není kladná.Ovšem v každém je cosi dobrého i v Rudovi.Také nemám ráda davové štvanice jak ve středověku na "čarodejnice".
Na druhou stranu,psa měl nechat vyšetřit na veterině,mít v ruce papír,že to bylo nezbytné opatření a vlastně psovi ulevil.Měl informovat člověka(instituci) od kterého psa převzal.Nic z toho neudělal.Navíc tvrdí,že pes ho o to žádal....co mohl Ruda za zmíněnou akci očekávat?Průser nic jiného.
Vzhledem k tomu jak prezentuje své schopnosti a dovednosti v oblasti nápravy psích agresorů a potažmo i na léčitelském poli,se zachoval jako po xté..diletantsky,bohužel.

PetraK

je to otrava a protivný, navíc pracujte v dusivým prostředí, to taky čéka nebaví. Otázka je, zdaliž pan řídící by byl nakloněn mé žádosti, aby mě vrátil jen a jen na mé pracoviště.

Znám věrně ženský kolektiv a již NIKDY.Budu se soustřeďovat ,aby byl pan řídící nakloněn a tebe odklonil na vlastní jednokolejku.

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:36
- Nahlásit

Jo a už tu NE

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:37
- Nahlásit

Eire

Budu se soustřeďovat ,aby byl pan řídící nakloněn a tebe odklonil na vlastní jednokolejku.

no pani to budete myslim celá usoustřděná, páč jak o tom tak přemítám, on nebude chtít nic takovýho řešit a ani se mu v podstatě nedivim. Ty vado takovýhle ženský jsou fakt hroznej živočišnej druh a měly by vymřít - hlavně po přeslici

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:42
- Nahlásit

Máte někdo info na o.s toulavé tlapky?To ja te denisa zárybnická,ne??Se tam chystaj hromadně čauabáby přispívat a já nemám čas dohledávat...plíís

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:53
- Nahlásit

Eire
Na druhou stranu,psa měl nechat vyšetřit na veterině,mít v ruce papír,že to bylo nezbytné opatření a vlastně psovi ulevil.Měl informovat člověka(instituci) od kterého psa převzal.Nic z toho neudělal.Navíc tvrdí,že pes ho o to žádal....co mohl Ruda za zmíněnou akci očekávat?Průser nic jiného.
Vzhledem k tomu jak prezentuje své schopnosti a dovednosti v oblasti nápravy psích agresorů a potažmo i na léčitelském poli,se zachoval jako po xté..diletantsky,bohužel.

Ne, on se zachoval po svém, tak jako vždycky. Jen ti lidé okolo pořád předpokládají, že naplní jejich očekávání a bude se spem zacházet tak, jak oni by si představovali. A když to RD udělá dle svého přesvědčení, tak po něm jdou. Namísto aby unesli, že to bylo jejich rozhodnutí předat psu zrovna tomuhle konkrétnímu člověku.
Ad Tlapky
písni mi svýho emila, pošlu ti info

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:59 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Hyena

Ne, on se zachoval po svém, tak jako vždycky. Jen ti lidé okolo pořád předpokládají, že naplní jejich očekávání a bude se spem zacházet tak, jak oni by si představovali. A když to RD udělá dle svého přesvědčení, tak po něm jdou. Namísto aby unesli, že to bylo jejich rozhodnutí předat psu zrovna tomuhle konkrétnímu člověku.

Máš pravdu,ale každý ho nezná z obou stran a věří mu.Nic nemění skutečnost,že měl transparentně podložit své rozhodnutí.Jinak si koleduje o další a lepší "reklamu"

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:00
- Nahlásit

PetraK
Toníčka mého milůvaného chytla zas jeho máma u dveří s bačkůrkama v ruce
Pani, vy ste byla rebel už ve školce, což?
Jsme nad jménama moc nepřemejšleli. Prostě ze mě najednou vypadlo jméno Tonda a z mého chotě drahého Betynka a bylo to a zůstalo to. Kámoška mi na to řikala: "A druhý dítě bude od B, jo? Jako u psů?" Trupka jedna.

hale , ať vám všechno klapne. a napiš něco víc o tom domově, prosím.

KOukni tady: URL
Povedlo se nám sehnat velkou trampolínu! Mám fakt radost, vyvíjí se to dobře.

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:02
- Nahlásit

PetraK
Pani, a tu brécu pitomou pusťte z hlavy, páč nemá cenu se s takovejma lidma vůbec nervovat...

Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:10 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hyena

Eire
Na druhou stranu,psa měl nechat vyšetřit na veterině,mít v ruce papír,že to bylo nezbytné opatření a vlastně psovi ulevil.Měl informovat člověka(instituci) od kterého psa převzal.Nic z toho neudělal.Navíc tvrdí,že pes ho o to žádal....

No právě... Jinak taky myslím, že aby pes hnil doživotně v kleci, protože je k němu nebezpečný se jen přiblížit, je na prd.

Nekritizuju rozhodnutí, kritizuju, že nekomunikoval s lidmi, kteří mu psa svěřili a bez jejich vědomí ho nechal utratit.
Mohli to zkusit u někoho jiného anebo ne, ale měli o tom vědět (bez ohledu na nějakej předávací pap.). Zvlášť, když původní dohoda byla na 3 měsíce pobytu psa.
Že ho pes "žádal" ani komentovat nebudu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi

vy ste byla rebel už ve školce, což?

máma řiká ,že se mnou byly potíže už od narození, nebo takhle už při narození, páč sem moc spěchala (takový divný u mě ) a rozhodla se narodit na mostě . no a nebo sem možná byla spíš moc vdavek chtivá každopádně sme si s Toníčkem řekli, že když se vememe nebudou nám moct do ničeho kafrat možná taky šlo trochu i vo majetek, páč my spolu měli myslivnu. dřevěnou s dřevěným jéélenem, psem , stromkama. Vždycky jsme hrozně rychle jedli, aby nám jí vostatní spratci nečórli a mohli jsme si s ní po sváče hrát jen my dva .

Prostě ze mě najednou vypadlo jméno Tonda

Tonda je fajn, Toníček zní moc pěkně.

: "A druhý dítě bude od B, jo? Jako u psů?" Trupka jedna.

na odkaz kouknu doma

Povedlo se nám sehnat velkou trampolínu! Mám fakt radost, vyvíjí se to dobře

to má člověk radost viď? chodíš tam často osobně, znáš ty děti, prostředí?

Pani, a tu brécu pitomou pusťte z hlavy, páč nemá cenu se s takovejma lidma vůbec nervovat...
ale jo nemá to cenu,jen je blbý takhle fungovat v těsným prostoru, je to pak blbá spolupráce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:17
- Nahlásit

Mohli to zkusit u někoho jiného anebo ne, ale měli o tom vědět (bez ohledu na nějakej předávací pap.).

přesně tak.

Zvlášť, když původní dohoda byla na 3 měsíce pobytu psa.

tak pokud by to bylo takhle tak to už průser je.

mishi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:24
- Nahlásit

PetraK
možná taky šlo trochu i vo majetek, páč my spolu měli myslivnu.

chodíš tam často osobně, znáš ty děti, prostředí?
Já tam teď jedu poprvé, ale kámoška to tam zná a už tam párkrát byla a zná se s ředitelkou. Se mi líbí ten jejich přístup, páč když jsem řekla, že bysme je mohli zasponzorovat při začátku roku nějakejma školníma potřebama, tak na to řekla, že by to bylo super, ale že nechce dětem dávat nic zadarmo a že pro ně bude mnohem lepší, když si to zasloužej a jestli bysme třeba nemohli udělat nějaký hry a soutěže a dát to jako ceny. Bylo trochu složitější se domluvit, aby to vyhovovalo všem, páč na to je potřeba víc lidí než na nákup a odvoz sešitů, ale klaplo to a teď v sobotu jedeme dělat soutěžní odpoledne a jako výhry budou hlavně sladkosti, páč oni na ně prej nemaj a maj je jen vyjímečně, takže se nakoupěj čokoládky a taky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 14:44
- Nahlásit

mishi

co se směješ?? víš jakej byl dycky vo myslivnu boj?

teď v sobotu jedeme dělat soutěžní odpoledne a jako výhry budou hlavně sladkosti,

to je prima, že jste udělali takovouhle akci.ať se vám povede počasí a celej den.

Neysa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:22
- Nahlásit

PetraK
Ono s tema 3 mesicema - podepsano nebylo nic, spis se spatne pochopili. Dle toho co bylo napsano: RD rekl, ze takovi psi maji u nej maximalne 3 mesice. O.S. to pochopilo tak, ze po 3 mesicich jim toho psa neprevychovaneho vrati.
Rovnez s majitelstvim psa je to pofiderni - smlouva zadna nebyla sepsana. Jenze pes byl dan RD s tim, ze ho prevychova a bud ho posune dal, nebo zustane u nej. Kdyz by mel zustat u nej, tim padem by celou dobu nebyl pes jeho? Osobne - pokud mi nekdo da psa s tim, ze si ho mam vzit a udelat s nim co chci a pak si ho nechat nebo dat dal - pocitam s tim, ze je muj, ja mam za nej zodpovednost.
Ovsem co zustava: O.s. ucinilo rozhodnuti. To ze se jim jeho vysledek nelibi, je jejich chyba. Jestli ho spatne pochopili je v podstate vedlejsi. Jejich nejvetsi chyba je, ze si nesepsali smlouvu o tom, co se bude dit. Takhle je to jen o tom, co kdo jak pochopil.
Pokud by RD toho psa prevychoval a posunul dal, nikdo by nevznasel namitky, ze "ciziho" psa dal do dalsich rukou.

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání