| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:34
- Nahlásit
PetraK
asi spíš sem úspěšnější natěrač, páč máteř ešče dejchá
tys fakt blbááááá ..... nenatřela si jí na zeleno, neudělala třá vodníka či něco podobnýho?
foto nemám, ale ono by to tak nevyzněl
jj, výmluva, si zase neměla nabito, viď?
do tří minut, do tří dní, do tří týdnů, do tří měsíců, do tří let.
Předpokládám, že teda nemluvíš o štěkavci?????
tentokrát mluvím o dvojnožci... od Velikonoc nebo možná i dřív ho bolí ruka, doktor mu vždycky napíše mastičku a pak nějaký antirevmatika či jakou obludnost... mluvili jsme o tom u vás s Brtníkem. Teď má konečně i tu ortézu, co mu Brtník radil. Ale ruka stále pobolívá, no a včera ho moc bolela, jak se snažil chránit Brutíka ...
svým chováním naprosto přesně slečna ukázala, že jaksi její hodnota je v mínusovejch číslech
jj, to víme všichni okolo, ale on to musel v sobě zkousnout a strávit.... navíc mu vadilo, že začala chodit s jeho kámošem, což mu taky nepřidalo.
teď poslední dobou večer radši chodí Brtnik na venčení, páč ......
ani se nedivím, fakt ne .... já jsem ráda, že Al se naučila vyběhnout, zasednout honem, honem udělat loužičku a hrrr domů. Brut ale potřebuje trochu víc času, aby se úplně vyprázdnil, navíc přes léto on v noci ožívá a tak se s páníčkem venčej navzájem...tomu se líp usíná
Hyena
tyhle zážitky s cizími psi už jsou na přibrání paralyzéru k večernímu venčení
prý bude pepřák ...
PetraK
sem věděla, že nevydejchá, že si - světe dif se- chci vzít dovolenu taky, když je nějaký to volno, že jsem jí nechala ten tejden se dvěma volnejma dnima to jí jaksi netankuje. No bude ještě veseleji.
ty si ale vošklivá kolegyňka, nejen, že nenosíš růůůůžovou, ale ještě jí kradeš zaslouženou dofču
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:35
- Nahlásit
PetraK
Hyena
to pořešíme.... když tak vezmu k sobě a Hyeně předám o víkendu nebo tak nějak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:43
- Nahlásit
brut
nenatřela si jí na zeleno, neudělala třá vodníka či něco podobnýho?
ne. jenom sem jí řekla, že by bylo fajn, kdyby přemejšlela nad tím co říká. no. a dodala jsem k tomu, že prostě ani náhodou neuzná, že přestřelila. No. tak prej" jistě že, ty máš pravdu" , pravila. Tak jsem opáčila, že to má tentokrát smůlu, protože tu pravdu prostě mám.
jj, výmluva, si zase neměla nabito,
jak to víš?? no neměla D ale tak mi by to stejně nenapadlo to vyfotit i kdybych ten telefoun u sebe měla a taky by to z tý fotky nebylo fakt patrný myslim. Můžu zkusit za týden.
entokrát mluvím o dvojnožci...
tak pak platí ta věta o třech.
navíc mu vadilo, že začala chodit s jeho kámošem, což mu taky nepřidalo.
já vim, nepřidalo. ale pak o fousek později mu to pomůže ten rozchod líp pokousat, líp než kdyby se rozešli jen tak že to z její strany vyšumělo. může tu bolest přetavit do jinýho pocitu.
Brut ale potřebuje trochu víc času,
u nás taktéž obzvláště pak je-li kdesi cosi (volysalá pudlice) rozháráno.
ale ještě jí kradeš zaslouženou dofču
no tohle bude možná průser, protože chápu, proč řieitel chce, aby to tady bylo dvojmo, má to určitej smysl, abychom tu byly dvě, ona si tu dovolenou hodlá vzít, já taky... tak jsem na to zvědavá, jemu se to líbit nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:56
- Nahlásit
PetraK
by bylo fajn, kdyby přemejšlela nad tím co říká. no. a dodala jsem k tomu, že prostě ani náhodou neuzná, že přestřelila.
a jéééje, to sis dovolila docela dost...
jak to víš?? no neměla
u tebe ani nemusím být vědma
i by to stejně nenapadlo to vyfotit i kdybych ten telefoun u sebe měla
mno joooo, tebe ještě nepostihl "syndrom focení"
tak pak platí ta věta o třech
jj
nepřidalo. ale pak o fousek později mu to pomůže ten rozchod líp pokousat, líp než kdyby se rozešli jen tak že to z její strany vyšumělo.
já si myslím, že slečna vůbec neví, co vlastně chce a proto dělá tyhle kopance....
u nás taktéž obzvláště pak je-li kdesi cosi (volysalá pudlice) rozháráno
už se ""těším, až začne hárat Al...to zase bude "zábava"
tohle bude možná průser, protože chápu, proč řieitel chce, aby to tady bylo dvojmo, má to určitej smysl,
tomu rozumím a třeba bude spravedlivej a jukne, jak to bylo minule a podle toho se budee řídit....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:07
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/244379-sto-m rtvych-pri-vybuchu-potrubi-v-nairobi.html?ref=osta tni-clanky
Ach jo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
je, to sis dovolila docela dost
ne. jen jsem řekla pravdu .
u tebe ani nemusím být vědma
je to snadný viď?? ale tak víš co, já telefon nikdá nechtěla, slouží mi jako přehrávač
tebe ještě nepostihl "syndrom focení"
chvilinku jen. než jsem zjistila, že vždycky foťák zapomenu vzít s sebou
, že slečna vůbec neví, co vlastně chce a proto dělá tyhle kopance..
třeba bude spravedlivej a jukne, jak to bylo minule a podle toho se budee řídit....
ne bojím se že takhle to nebude, bude naštvanej, že se nejsme schopný dohodnout
Ach jo...
vzpomněla jsem si na tebe.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:44
- Nahlásit
tak, bude velký badabům. došla mi trpezlivost a šla jsem za panom námestníkov . o strede bude velké rokovanie, jednu z nás klepne pepka a navíc nastane zde velmi veselé období.ty vole to bude nářez, asi se mi tvořej vředy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 17:20
- Nahlásit
Sem si hodila dvouhodinovej šlofíček ... normálně mě padla hlava a ani nevím, že jsem si přeřizovala budík ... na 10 ráno
PetraK
jen jsem řekla pravdu
víš, že pro tu se nejvíc lidí zlobí
je to snadný viď??
až moc
telefon nikdá nechtěla, slouží mi jako přehrávač
právě že v tom případě bych předpokládala jeho neusálé nabití
chvilinku jen. než jsem zjistila, že vždycky foťák zapomenu vzít s sebou
... mám plné ruce... mňamky, telefon, klíče, dvě vodítka, píšťalku a v tu chvíli na foťák zapomenu jak na smrt.... vzpomenu si ve chvíli, kdy se něco děje a říkám..."Jéééé, tohle by chtělo fotkůůůů!! " nebo " Do háje, zase sem na ten foťák zapomněla, to by bylo skvělý mít z toho fotku!!"
bojím se že takhle to nebude, bude naštvanej, že se nejsme schopný dohodnout
to je blbá varianta ... ale chápu, že sou věci, které nechce řešit
vzpomněla jsem si na tebe
hmm, naštěstí se snad nikomu ze známých nic nestalo ...alespoň tak
došla mi trpezlivost a šla jsem za panom námestníkov
a jééééje, Růžofka se bude divit....
o strede bude velké rokovanie, jednu z nás klepne pepka a navíc nastane zde velmi veselé období.
je v tom víc než jen ta dovča předpokládám, že i Růůůůžofky práce nepráce a její kiksy
ty vole to bude nářez, asi se mi tvořej vředy
budu moooooc držet palce....v kolik bude badabum?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 18:19
- Nahlásit
Ste zase grafowomenky. Jen sem postrehla naky rtw napadeni, to je mi fakt lito Kor kdyz na klubovce mas pohromade 90 rotviku a pohoda.
Ale je mi cti vam predstavit napadnika c. 2 - chlupace.
Agatu nastesti jiz netankuje, zrejme prisel za Kremylkem. Te jsou ale nejaky sexualni hratky cizi a venuje se radsi micovym hram.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 20:05
- Nahlásit
Zdravíčko babajzny
Jsem to s tou háračkou zakřikla,ten správný den se jeví ten od včera,takže 18ctý...musela jsem kluky oddělit a světe div se!!Náš Bleček štěká,zatím za svých 17 měsíců asi neměl potřebu "mluvit",až dnes a že mu to jde.
Fifi
na klubovce mas pohromade 90 rotviku a pohoda.
Tak ,tak ,to říkám,že sou diuný tupíci
Nápadník č2 je nehezký,to jednička byla lepčíí.
Kšemíílek kouzelníček,to ona za to může!!To ona,že jsem zjistila: že tupík v rodině,klidný spánek jedině.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 20:18
- Nahlásit
Vám řikám, že píšete děsně dlouhý příspjěfky a že slušnej čék vás vůbec nemůže číst. Ale viděla sem Fajfku s australskym kamarádem, tvářila se trošku jako akita...tak nevim, jesi to tý holce prospívá to čoklisko druhý...pak sem viděla plameny ňáký, to asi prošla ešuska se svým čili kon karne....pak sem viděla dorty ňáký pohozený na trávě...a jakési záplotníky. Tak furt nepište, nebo dávejte víc vobrázkůch!
Samozřejmě dobrý večer.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 20:25
- Nahlásit
Gerda
Vám řikám, že píšete děsně dlouhý příspjěfky a že slušnej čék vás vůbec nemůže číst.
Žejojo ,ale narozky Maržénky jsem si zapisála do diare,rudou lihofkou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 20:41
- Nahlásit
Gerda
pani Gerdičko, Maryji všecko nejlepčí k svátku!!!
přidávám jeden song na kterým ujíždim a zpívám ho často - hlavně když jdu z tahu takže si ho zpívám poslední dobou hodně často
apropóóó´, třeba brácha ho vnímá jako děsnýho panáka pro puberťačky, ale slyšela jsem pár jeho písniček a ty texty - výborný! ale chápu, že 3tajni to nejsou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 20:47
- Nahlásit
Gerda
K narozkam popreji Maryji az v den D. Ale zatim tedy k svatku, naky prase na spagatku, abys mela co zamrazovat.
http://www.novinky.cz/koktejl/244381-z-miniprasatk a-vyrostlo-cvrttunove-monstrum.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 21:42
- Nahlásit
Eire
Janiii
Fifi
jééé ženy, vy ste moc laskavý vopravdu, Maryje děkuje, ale jenom z koupelny, páč sem jí řekla, že dokud si neumeje ty smradlavý nohy, nesmí z koupelny, tak vona tam bude spát, bo sem jí to přísně řekla už v neděli, po tom koupání v rybniku, a vona si je furt eště neumyla.
Píseň je náhodou pěkná, podobnou, vo Maryji má i zuzana navarová, takovou inštrumentálku se zajímavou melodií.
zde máte báseň děkovnou:
Lepé ženy v daru
k svátku přály Maru
šce černé jako dehet,
co v koupelce si dává veget
a okusuje svůj si jeden nehet,
pročež díky vřelé šle vám již
a na svetr tmavý vlastní posílá vám plyš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 21:48
- Nahlásit
Fifi
Jen sem postrehla naky rtw napadeni, to je mi fakt lito Kor kdyz na klubovce mas pohromade 90 rotviku a pohoda.
jj, Brutík měl tu čest .... ale je to stejný jako vždycky, pes za nic nemůže. Venčili ho opilci a ještě ke všemu nebyl jejich, ale hlídali ho. No a místo aby ho dali alespoň na stopku či na vodítko, tak ho pustili na volno. Naštěstí s Brutíkem šel páníček a ne já.... jen mi mrzí, že 4 roky práce na tom, že černý pes neznamená problém je v péééérdeli ... Teď už mu to budeme blbě vysvětlovat...
první nápadník byl hezčííííí a Křemýýýlek odpovídá tomu, že zkrátka tohle jsou mazlícíííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 21:57
- Nahlásit
Gerda
bo sem jí to přísně řekla už v neděli, po tom koupání v rybniku, a vona si je furt eště neumyla.
Mejte s oslavenkyni slitovani!! Krasny vers, jako vzdy.
brut
a Křemýýýlek odpovídá tomu, že zkrátka tohle jsou mazlícíííí
Ne, ta odpovida tomu, ze jest to plemeno narozdil od terieru zdegenerovane a misto pohlavniho pudu da prednost micude.
A ac me to hrozne mrzi, ze vas napadnul rtw, proste se nebudu omlouvat za kreteny panicky psu ala rtw, ti zodpovedni - a mezi ne se dovolim pocitat - nikoho nenapadnou a maji privolani a este se mazli. Jenze, znas to, takovyhle debilove delaji vizitku plemene, ne tech x desitek chovatelu a majitelu, co byli na vystave. Chjo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 22:07
- Nahlásit
brut
Máme tu na sídlu celkem 4 dorty, dva jsou chlapáci, dvě sou čuby, chlapák starší je bezocasej, moc velikej a pěknej, chodí teda s košem, Mařena ho milákuje, objímá ho a on se jí nevšímá, druhej chodí ven s grifonem a ten mu dává děsnou čočku, čuby jsou tu taky nekonfliktní, ale vzhledem k tomu, že konfliktní je Maryje, tak se s nima nekámošíme. Ale napadavý dorty tu naštěstí vůbec nemáme. Chápu, že mužíčkoj asi trošek zatrnulo. Když už se dortisko naprdne, neni to žádná hitparáda.
Fifi
Čoveče ta čupka, co sem jí tu chytala po sídlu a čapla, což sem teda udělala velkou kravinu, mě vůbec nekousla, přestože sem jí čapla kreténsky za obojek a držela. Jsou to dobří psi, i když jak člověk pokazí tenhle kalibr, zadělá na megaprůser. Doufám v dorty veselé jak ta čupka na mistrovství, kterak odběhla s vořechem vesele a radostně v dál )))))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 22:28
- Nahlásit
Gerda
Jsou to dobří psi, i když jak člověk pokazí tenhle kalibr, zadělá na megaprůser.
Ano, pravdu dis, uz sem zase esuska bude hazet díži, ale proste rtw jsou mazlove a ja je muzu. Tenkrat si sikovne zasahla, skoda, ze organy nezasahly rychleji. Mestsky jako, ne tvoje.
Když už se dortisko naprdne, neni to žádná hitparáda.
Dortisko se naprdne jen proto, ze ma panicka kretena. Vic k tomu netreba dodavat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 22:35
- Nahlásit
Fifi
proste rtw jsou mazlove a ja je muzu.
Jasný, jsou to velkomazlové a pro jejich dobro by si je měl pořizovat vážně jen milovník plemene, kterej si na nich nebude zvedat své malé sebevědomí, nebude je používat jako náhradu za svou odvahu, ale veme je jako pracovního psa, mazláka, parťáka a zabezpečí psa i svý okolí. I na těch tartích zkouškozávodech lóni nebo kdy to bylo, byla pani s dorticí, čokla obranářka, ale mazlina k přátelskejm lidem. Hodně moc milejch a přátelskejch psůch sem viděla mezi obranářema...teda hodně...jako na mou zkušenost, jesi mi rozumíš...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 22:38
- Nahlásit
Fifi
Tenkrat si sikovne zasahla
kdepak pani, naopak to bylo celý špatně a byla jen klika, že ten čokl měl víc rozumu než já. Bejt jen trošku víc v dizgomfortu, musel mě zákonitě zle pokousat. Vůbec bych se tomu nedivila. Už to dělat nebudu. Opravdu velká chyba. Ale bez mrzutýho konce. Takže ponaučení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 22:52
- Nahlásit
Gerda
a byla jen klika, že ten čokl měl víc rozumu než já.
Mu asi nedalo moc prace, vid. Ne, jako kdyz dortika zacnes tlacit do diskomfortu, bude reagovat dyskomfortne. Kdyz ho v dobre vuli a se srdcem na dlani odlapis a reknes "Bllbeckuu, co tu delas, haale, ja mam piskot" - a nebudes se ho bat, rad se prituli. Timto nenavadim nikoho odlapavat toulajici se tupiky, ale holt kdyby MPici fungovali rychleji, tak to onehda bylo lepsejsi. A proste tupikum zdar, Maryji tuplem.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 07:21
- Nahlásit
Ahoj, jdu jen na skok a pozdravit , a taky samo pogratulovat pozdě, ale přece, Mařence Gerdojc k svátku a popřát jí spoustu lásky, zdraví, dobrůtek a co nejméně kamarádů .
Dneska k ránu jsem slyšela podezřelý šramot z kuchyně. Slyšel ho i Hipík, Rozinka a samozřejmě Žofinka. Hádejte, kdo vyrazil první do kuchyně zneškodnit případného záškodníka?
Správná odpověď je:.... Já . Hipík se ostentativně otočil na druhý bok, Rozinka se jěště víc zavrtala pod duchnu a Žofka se rozespale začala se shánět po své slepici , která s náma též sdílí lože.. Nikdo z mých psů ani omylem neprojevil zájem jít se podívat se mnou, co se děje.
Když jsem se vrátila z prohlídky (byla to asi myška), všichni mě vesele uvítali vrtícími se ocásky, stočili se do klubíček a spali a spali a spali...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 08:46
- Nahlásit
Ahoj všem, hlásim se po stopadesátipěti letech. Co je tu novýho?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 08:47
- Nahlásit
Správná odpověď je:.... Já
No hele, jsi jasná alfa smečky, tak se snaž , ne?
Jinak brééé ruuuumkooo
Včera jsem měla po propařeném víkendu totálně mrkef psa. Vycházka proběhla v duchu klubu důchodců. J nechápu, že jsem i při svém věku schopna se otřepat dřív Tak doufám, že dospala a zregenerovala. bo jí dneska čeká aktivnější program.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
zde
Fčera sem se chystala jak popadnu Esšálka a vyrazíme nach Obora a leda tak kulovaný, sem zkejsla v práci do dýlejš , když jsem přijela dom už byli fuč s Brtnikem (von tak, ale tak strašně nerad venčí ), vyrobila sem ze sebe tryskomyš a letěla za nima, páč po tom extempóre s Brécou mi bylo procházkování velmi zapotřebí, germánštinu jsme se šli učiti do hospody to je velmi dobrá učebna a taky tam člověk ušetří za psí žrádlo, páč to je tu tatranka vod pana číšníka, tu chlébik od slečny servírky..... ten čokl je tam děsně provařenej.
všichni mě vesele uvítali vrtícími se ocásky, stočili se do klubíček a spali a spali a spali..
obranáři
Fifi
tupikum zdar, Maryji tuplem.
Marůůůůška je tupík?
se radsi micovym hram
Křemýýýl je pipiiiii roztomilé
Fifi
Gerda
Jsou to dobří psi, i když jak člověk pokazí tenhle kalibr, zadělá na megaprůse
souhlasím u nás je jich taky pár a všichni jsou v pohodě. nejvíc jsem milovala Anitku, to byl neuvěřitelně klidnej a laskavej péf, když byla někde hromada dětí a pištění, bylo jasný, že vespod je Änitka. My jsme spolu mívaly dlouhé rozhovory někdy byla za důležitou a já jí řikala: Anitko, Anitko, že tys zase četla Rudý právo, vona se urazila a zahemrovala mě Byl to takovej ten pes, kterej je spíš zanedbanej člověk, fakt moudrý laskavý stvořerní. A skvěle komunikovala i s ostatníma psama. Bárbína, kterou mají teď je potrhlo, tý se moudrost obloukem vyhla
Gerda
.pak sem viděla plameny ňáký, to asi prošla ešuska se svým čili kon karne.
huž si oslavenkyně umyla haxny? nebo jí ešče furt smrděj jako Náně?
brut
" Do háje, zase sem na ten foťák zapomněla, to by bylo skvělý mít z toho fotku!!"
aneb pozdě Bozděcha honiti
naštěstí se snad nikomu ze známých nic nestalo .
je v tom víc než jen ta dovča předpokládám, že i Růůůůžofky práce nepráce a její kiksy
uvidíme, jak se to rozvine, zatím hodlám řešit tu dofču o jejích kixech se tu ví, leč to asi nikdo řešit nehodlá - zrovna včera si vyrobila další.
No na dnešek jsem se moc nevyspala, páč sem furt meldovala zleva doprava, jak pohovořit. Hodlám /ovšem nevím s jakým úspěchem/ udržet svou osobou na uzdě, ať se vona utopí sama, ale.... jak se znám, bude to fuška, až bude prchlivost cloumat mým majestátem
budu moooooc držet palce....v kolik bude badabum?
dík v kolik to nevím , určo se budu muset námestníkovi připomenout,
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:27
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Fifi
odpovida tomu, ze jest to plemeno narozdil od terieru zdegenerovane a misto pohlavniho pudu da prednost micude.
ona néééjnííí blbá ví, že jí stejně nepřipustíš, tak co by se namáhala...je chytrá a mooooc hezky cupuje mičudu
ac me to hrozne mrzi, ze vas napadnul rtw, proste se nebudu omlouvat za kreteny panicky psu ala rtw, ti zodpovedni - a mezi ne se dovolim pocitat - nikoho nenapadnou a maji privolani a este se mazli.
ježííííííš, proč by jsi se měla omlouvat ty? Omluvit se měli ti dva pitomcííí a ne nikdo jinej. Známe rotvíky a víme, že pokud nemají páníčka kreténa, tak s nimi není problém. Naštěstí se nikomu nic nestalo, jen Brut holt bude mít dále problém s černýma psama....ale za to ty opravdu nemůžeš
Jenze, znas to, takovyhle debilove delaji vizitku plemene, ne tech x desitek chovatelu a majitelu, co byli na vystave. Chjo
znám a vím, jak to myslíš... já nenadávala na psa, ale na ty dva ožraly, kteří ho venčili. To že to byl rotvík jsem psala hlavně kvůli barvě, že se Brut jen utvrdil v tom, že černý pes je problém.... ani jeden z nás na tyhle mazlíky nezanevřel, neboj
Gerda
Máme tu na sídlu celkem 4 dorty, dva jsou chlapáci, dvě sou čuby, ........
já rotvíky fakt mám ráda a nedělám z jednoho závěr na celé plemeno...navíc vím, že za to pes nemůže, na vině jsou lidi, kteří si je pořizují nebo je někomu hlídají. Je to stejný u všech plemen a v podstatě u všech psů.... i polštářový mazlík bude hryzat, když bude mít za páníčka kreténa...
Fifi
Kdyz ho v dobre vuli a se srdcem na dlani odlapis a reknes "Bllbeckuu, co tu delas, haale, ja mam piskot" - a nebudes se ho bat, rad se prituli.
a když bude brát piškotky systémem ála "piraňa", tak přijdeš o prsty ani nevíš jak.... stejně jako kdyby jsi takhle chtěla dát něco plesnifcům Ale máš pravdu, oni na rozdíl od plesnivců nemají v sobě zakořeněnou nedůvěru k lidem...
Dneska k ránu jsem slyšela podezřelý šramot z kuchyně. Slyšel ho i Hipík, Rozinka a samozřejmě Žofinka. Hádejte, kdo vyrazil první do kuchyně zneškodnit případného záškodníka?
jak jinak, přece nebudou vstávat, navíc ty jsi ta, která vlastně hlídá je a kuchyň, je tvá doména, tak si to vyhodnotili správně.... ty tam děláš baštu, tak to taky hlídej
mishi
hlásim se po stopadesátipěti letech. Co je tu novýho?
zdravíme, jak je u vás a co Gastonek, mimčo atd? Tu nic nového není, vše zůstává při starém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:31
- Nahlásit
mishi
Ahoj všem, hlásim se po stopadesátipěti letech. Co je tu novýho?
a helee! matka pluku!!! jak se daříte, jak se daří štěkafci?? jak se bydlí a vůbec, okamžitě podej hlášení!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:33
- Nahlásit
PetraK
sem zkejsla v práci do dýlejš , když jsem přijela dom už byli fuč s Brtnikem (von tak, ale tak strašně nerad venčí
vidíš, jak se připravuje na roli dvojnásobnýho majitele zrzavcůůů
letěla za nima, páč po tom extempóre s Brécou mi bylo procházkování velmi zapotřebí,
ach jo, Bréca by potřebovala jednu do čenichu a byl by klid...
aneb pozdě Bozděcha honiti
tak nějak
zatím hodlám řešit tu dofču o jejích kixech se tu ví, leč to asi nikdo řešit nehodlá - zrovna včera si vyrobila další.
budu držet palce, víc nemůžu , ju?
No na dnešek jsem se moc nevyspala, páč sem furt meldovala zleva doprava, jak pohovořit.
nedumej nad tím, stejnak promluvíš jinak.... podle situace. Teď si akorát kazíš spaní ..
Hodlám /ovšem nevím s jakým úspěchem/ udržet svou osobou na uzdě, ať se vona utopí sama, ale.... jak se znám, bude to fuška, až bude prchlivost cloumat mým majestátem
tak to bude asi největší problém ..... budu palečky nejen držet, ale přímo mačkat, aby jsi udržela svůj majestát na uzdě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:02
- Nahlásit
brut
vidíš, jak se připravuje na roli dvojnásobnýho majitele zrzavcůůů
chech já si to furt nemůžu představit, jak to celý bude
a byl by klid...
a já bych hlavně neměla bolavý nohy
ju?
jujuju. sem kapek nerfózní