| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:47
- Nahlásit
jak budete mít vrata a okna už máte, tak se můžete stěhovat ... sice budete bydlet v jedné místnosti, ale to zvládnete, néééé
brut
ti to vyfotim vevnitř, změníš názor
A jak vás poznám? Máte vůbec něco na sobě ?????????
Fajka
pěkněěěěěěě
vim, že se tu ukážu jednou za uherskýho roka, ale drze se zeptám - co fotky z pecky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:50
- Nahlásit
Fifi
JAAAAAAA UMRU.. "Kudy vede chamovod?" - " To je na západe Cech asi, ne".. "Asi Chámem" - "Kde to je? Chámem" "v Nemecku" ..... uaaaaaaaaaaaaaaaa
taky dobrý
Janiii
, že se tu ukážu jednou za uherskýho roka, ale drze se zeptám - co fotky z pecky
se klidně ptej já ti zas drze votpovím
seš asi 156 v pořadí, a asi tak třicátápátá kdo si stěžuje že nic nestíhám a nemám na nikoho čas že je to s náma hrozný.... takže vydržať essi neumřem tak se ktomu možná někdy dohrabem...a du ..musím překládat smlouvu která měla bejt hotová před 14 dnama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:54
- Nahlásit
a asi tak třicátápátá kdo si stěžuje že nic nestíhám a nemám na nikoho čas že je to s náma hrozný....
Fajka
nic z toho si nemyslim ani si nestěžuju!!! to já jen když přišla řeč na čííífa
musím překládat smlouvu která měla bejt hotová před 14 dnama
hmmm, pracovně jsme ve skluzu koukám podobně
pozdravuj a podrbej doma - jak to rozdělíš, nechám na tobě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
Fifi
JAAAAAAA UMRU.. "Kudy vede chamovod?" - " To je na západe Cech asi, ne".. "Asi Chámem" - "Kde to je? Chámem" "v Nemecku" ..... uaaaaaaaaaaaaaaaa
Janiii
ti to vyfotim vevnitř, změníš názor
joooo, sem zvědavááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:58
- Nahlásit
Janiii
nic z toho si nemyslim ani si nestěžuju
jo ale určitě si to myslíš !
hmmm, pracovně jsme ve skluzu koukám podobně
jo a doma a okolo sem na tom ještě hůř
pozdravuj a podrbej doma - jak to rozdělíš, nechám na tobě rovným dílem, jsou to moje pusinky voba dva
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:59
- Nahlásit
rovným dílem, jsou to moje pusinky voba dva
no já do toho zahrnovala i čííífa min. tím pozdravem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 21:10
- Nahlásit
Janiii
no já do toho zahrnovala i čííífa min. tím pozdravem
no dobrá ...tak všichni tři
ty zas pozdrav tlumočníka..dyk já už ani nevím jak vypadá! zas nám sem hoď nějaký foto!
a už du ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 21:13
- Nahlásit
"Moudí" - "Moudry clovek" .... huuuf, este ze Krampol uz konci.
Tak Moudivlacci dobre noci, nobody is perfect.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:09
- Nahlásit
Huuf, autisti a pevne objeti. Opet na Prime, laska mezi nimi, matka na nem lezi x hodin.... no tfuj. Krotitel autismu, to je silenost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:36
- Nahlásit
Fifi
Bohuzel, pritom normal psi komunikace.
jo fakt, naprosto čitelná. a pokaždý o fousek víc, no když je drzej.... řikal páníček , kluk byl fajn,
ze ceho moc, toho prilis a prasak at si jde o frndu dal.
a dyš von chudák prasák nemohl o frndu dál, dyš tam na nich byly mříže
Este vestu zimni perovou cernou sem zapomnela uvest..
tak litr aaaa tři sta?
Kudy vede chamovod?" - " To je na západe Cech asi, ne"..
Janiii
kdyžtak mi zítra zavolej,
a nezvedne mi to Přemet Prkená Podlaha?
Fajka
A jak vás poznám? Máte vůbec něco na sobě ?????????
taky dostal do držky ať de vo frndu dál????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:37
- Nahlásit
Fifi
"Moudí" - "Moudry clovek" ....
Huuf, autisti a pevne objeti. Opet na Prime, laska mezi nimi, matka na nem lezi x hodin.... no tfuj. Krotitel autismu, to je silenost.
Fifino!! Cos to požila??? žes měla suchý Martiný moc protřepaný?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:41
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
PetraK
Fifino!! Cos to požila???
TV Primu
(Prolítám, nestačím, nestíhám)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:45
- Nahlásit
kachna_
Prolítám, nestačím, nestíhám)
a sakra!! chytla Fajfkitýdus
dooooobrou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 23:16
- Nahlásit
PetraK
Fifino!! Cos to požila???
Segedyn.
Si to pust, urco to bude mit Prima v archivu. Tomu prd rozumim, ale teda blink. Zlatej Rainman. "Jsem dobry ridic.."
Dobrou noc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 23:51
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Teď Vám přeju dobrou noc, ale ráno až se tu objevíte, tak to bude "Dobré ránko milé dámy" ..... jsem od rána po doktorech, tak tu nezlobte, nepište a hlavně pozoooor Ešuska bude v generálském, tak ať nedostanete přes kokos
Ešuskóóóó, úsměv a to po celý den, ať má Bréca vztek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 00:00
- Nahlásit
http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/osta tni/clanek/psi-psycholog-a-mrtvy-pes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 00:07
- Nahlásit
brut
ten nejmenčí ještě nespí ...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:05
- Nahlásit
Brýtro všem! Netsíhám dočítat, jdu rychle zajišťovat akci dětskej domov Krompach, na poslední chvíli to vyšlo a v sobotu tam frčíme dělat děckám takový herní odpoledne a jdu rychle shánět sponzory a dobrovolníky.
Fifi
Ac se nezname, drzim palce, at je vse ok
Díky.
nestaci dat na zuzlani morkovou kost?
Zkusim jí sehnat, ale je to tady dost problém. Je fakt, že dřív jí dostával a z huby mu tak nesmrdělo. Ještě zkusim dávat tvrdnout i chleba, jak říká i Hyena. Až pak bych řešila nějaký další problémy, páč vono s nim je furt něco a jakmile leze do auta, je ve stresu, že zase veterina. Huž je starej, poslední dobou se mi i často klepe, jako starý lidi. Jen mi vadí, jak se furt olizuje. Mi to dělá jak naschvál hlavně u jídla, parchantík.
Janiii
Jsem zpět. Ale nestíhám nic moc dočítat, páč mám strašně akcí. Baráček už pokročil, viď? Je fakt, že třá takový okna udělaj strašně moc. Na jak dlouho to ještě vidíte?
PetraK
Pani, ne že se budete smát, ale my víme, že to bude kluk a bude to TONDA. A kdyby se ultrazvuk opravdu spletl (páč co si budeme povidat, JÁ HO tam prostě neviděla), tak to bude Alžběta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Tak z teho nejsem moc moudrá, co tady proběhlo, páč pan námestník byl za moudrou horákyni tak trochu - bylo by to na dlouhý vyprávění - nicméně tu dovču mám, ale....ač včera nesouhlasil s tím, že by tady měl ty dva dny sedět někdo jinej, což mi teda přijde vzhledem k situaci zde i logický, tak dnes, je to tak, že bude-li s tím ředitel souhlasit, tak ano. No ale jak byl nasranej takovej- se mu nedivim, proč má řešit nedohodou dvou slepiček - tak já byla můdře zticha a ta idiotka furt něco mlela, čímž ho nasrala ještě dvakrát tolik a ....... teď si tu zamačkává slzičky, Bréca jedna tlůůůůůůůstááá!!
NO ALE TOHLE NEJNI DŮLEŽITÝ, DŮLEŽITÝ JE, ŽE KOLÁČE DNES ZAHÁJILA AJN DOJČ KŮRZ , pak lektor byl velmi překvapen mou slovní zásobou a ptal se z jakéže se to učím učebnice sem řekla, že ať se snad radši vůbec neptá
BENCÝÝÝÝÝÝN, GIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝN'!
mishi
ale my víme, že to bude kluk a bude to TONDA.
JOOOOOOOOOO!! Tondááá!! Tonda byl můj první muš!! Toníček. Vzali jsme se v mateřské školce a prchli spolu z domova. teda takhle - chtěli jsme prchnout sraz byl v devět večer v parku před školkou , mě máma odchytla na parapetu před seskokem z okna a Toníčka mého milůvaného chytla zas jeho máma u dveří s bačkůrkama v ruce můůj milovanej Toníček
Alžběta
BETY!! a bude z ní chiruržka!! a nebo napíše Vejce a já!! to je taky dobrý.
Dobře jste to vybrali, dobře děti moje
Brýtro všem! Netsíhám dočítat, jdu rychle zajišťovat akci dětskej domov Krompach, na poslední chvíli to vyšlo a v sobotu tam frčíme dělat děckám takový herní odpoledne a jdu rychle shánět sponzory a dobrovolníky
hale , ať vám všechno klapne. a napiš něco víc o tom domově, prosím.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:43
- Nahlásit
Ramštááááájn,
probíhám, šecky zdravím všecky a jen se du pochlubit jak sem čikovná! Zařídila sem (úpá sama) dokoupení kusu pozemku přes restituční nároky ..vám řeknu takový papírování a lítání co s tím je sem fakt nezažila nicméně po třištvrtě roce už máme vyřízeno a můžem si oddychnout....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
PetraK
byl velmi překvapen mou slovní zásobou a ptal se z jakéže se to učím učebnice sem řekla, že ať se snad radši vůbec neptá
a už ví že barva tvého ctěného bratra je zelená?
Bréca jedna tlůůůůůůůstááá!!
tak jí nabídni chudince čekuládičku....je dobrá na nervy i na pupek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:49
- Nahlásit
Fajka
Zařídila sem (úpá sama) dokoupení kusu pozemku přes restituční nároky
POVEDLO SE POVEDLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OO!! si šikovná, čekuládku zasloužíš ty, ne rosolovitá Bréca aleeeee
tak jí nabídni chudince čekuládičku....je dobrá na nervy i na pupek
díky za inspiraci, až zase spustí, piš si, že tohle přesně udělám... a velmi si to užiju tu chvilku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:52
- Nahlásit
Fajka
a už ví že barva tvého ctěného bratra je zelená
neee, to sem mu nešče nesvěřila, takhle důvěrnou informaci
zato sem mu řekla, když jsme probírali slovní zásobu podstatných jmen, že
der GnadeSchuss nebo třebas krallen ins Gezicht
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:55 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/ost a tni/clanek/psi-psycholog-a-mrtvy-pes
Jo, to si ten pes dovolil moc, odmítnout s mistrem komunikovat...
... po 14 dnech a aniž by lidem, kteří mu psa svěřili, cokoli řekl
Fajka
Zařídila sem (úpá sama) dokoupení kusu pozemku přes restituční nároky ..vám řeknu takový papírování a lítání co s tím je sem fakt nezažila nicméně po třištvrtě roce už máme vyřízeno a můžem si oddychnout....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
Gratuluju moc a smekám
|
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:58
- Nahlásit
PetraK
Já si prosím taky určitě zasloužím čekuládičku , sice nevím proč, ale nutně potřebuju obalit nerf. Ostatní jest obaleno víc než dostatečně...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:01
- Nahlásit
nevim esli ráda hořkou, bílou, mlíkovou, tak tu máš šécko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:02
- Nahlásit
a já, já bych prosila nějakej velkej panáček, abych zapila tudltu čůzu zde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:06
- Nahlásit
BRŮT BRŮŮŮŮT PROSÍM HELE NAČÍHNI DO TÉMATU O RAKOVNICKÉM ÚTULKU- SLIBILA JSEM, ŽE TĚ TAM POŠLU
holky, kdybych tu nebyla , pošlete jí tam, ju?
|
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:09
- Nahlásit
PetraK
děkuji, děkuji ... jen co zdlábnu čekuládu, jdu na panáka s tebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:23
- Nahlásit
HIPÍÍÍÍÍÍÍÍÍKUUUUUUUUU to bude kočka jako kráááááááááááva. bože bože játra tvrdnou dopředu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 11:37
- Nahlásit
Su taky už delší dobu zralá na štamprdle..vemte si kerý chcete ale běda vám jak šahnete na to modrý!!
to je moje!!!
Gratuluju moc a smekám
kuju..začínám mít pocit že zvládla li sem toto už zvládnu šecko
PetraK
der GnadeSchuss nebo třebas krallen ins Gezicht
takže vlastně vyučuješ lektora ty
|