| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:40
- Nahlásit
Fifi
Tak jak fifijová,co obšourník a koleno?
U nás to vypadá,že vrchol háračky jsme překonali,kucí se neporvali..Bleček se dvoří litevance a ta na něj ...to,matce se Blek dvořit nehodlá,páč už dostal výchovnou s dlouhýým proslovem od matinky.Takže obě čůzy černý obtěžujou krémáčka 11ctiletýho dědka s vasektomií a on je z toho unaven,velmi unaven.Ozve se, až je za hřívu vláčen do stínu křovíčka.
Petra K
Aby ti to nebylo líto,tu máš čtěňátko,vokaž ho doma,ať si taťka zvyká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:48
- Nahlásit
Bry den, to je hic!
denyk
Dle jakyho kalendare slavis svatek? Ceskyho nebo slovenskyho? Kdyztak SECKOOO NEEEEJ k ceskymu svatku!!!
Eire
Koleno ok, zenich tu nebyl!!! pres noc, slavaaaaaa!
All
Hele, kdybyste naahodou vedeli o nekom...kdo by chtel neco podobnyho rtw, tak kuk SEMKA - takovy necekany darek od utulacky, ale stenda vymazleny.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 15:14
- Nahlásit
RUMštajn tentokrát ale bez rumu. Mám za sebou úžasnou kalbu, ale kocovinu jak sfiň. Játra úpí, ale duše jásá Optimisticky jsem si tu nalila kolu s rumem, ža už mám jako chu´t, ale někonec jsme vyměkla - dnes budu mít sanační den
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 21:14
- Nahlásit
Ramštááájn,
dneska ráno mě budí mamina, voči vytřeštění jak puk a ječí že na zahradě je pes!!! řikám Dokýš to není ten je u mě tak je to Fajuše no...nebyla ..byl to zas roztouženej Artes zas zdrhnul...někdo nechal (zedníci) otevřený vrátka tak se nakýbloval až do zahrady a čekal essi příjde Fája. a pro sichr kdyby nepřišla tak si dones tenisák a strkal ho mamině k nohám ať mu ho hází
tak sem vypustila Dokýše.... lítali tak že se na zahradě pomalu zvedal vzdušnej vír je to teda vražedná kombinace australák a borderka to bych fakt jako nechtěla .
Pak kuci lítali za tenisákem . Pak sem musela Artese jít zas přikurtovat k nim domu bo zedníci se ho báli a ještě mě strašili nechodte k němu co dyby vás hryznul
Fifi
jééé ty jsou tutununu
co pá maj asi za tatínka ?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 21:27
- Nahlásit
Fajka
tak sem vypustila Dokýše.... lítali tak že se na zahradě pomalu zvedal vzdušnej vír
Ty jo, to je strategie, jak zničit "mrduchtivé" milence a uchránit Fájinu čest
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 22:05
- Nahlásit
Hyena
Ty jo, to je strategie, jak zničit "mrduchtivé" milence a uchránit Fájinu čest
viď se kuci uhnali voba tak že už Artese přešli všecky choutky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Včera jsme byli za nejmladším v ozdravovně na návštěvě a on nám domluvil prohlídku kaple, kde mají překrásný oltář a část krásného Betlému. Bohužel, tam komunisti vytvořili takovou opičárnu, že ani jedno není běžně k vidění a tak dělají sbírku na odstranění tý hrůzy, která znemožňuje oboje vidět. Navíc hledají podobné figurky do Betlému. Vyposlechli jsme si krátký koncert Jitky Vrbový a pak se jeli kouknout na mini štěnítko australáčka. Máme krásně okousané ruce. Bylo to úžasný.
Večer skončil napadením Bruta rotvíkem. Naštěstí se Brutíkovi nic nestalo,ale zase se utvrdil v tom, že černý pes je špatný pes.... rotvíka venčili dva ožralové. Takže čtyři roky práce jsou v pééééérdeli ... ach jo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:26
- Nahlásit
kachna_
Problém je, že máme úplně jiný zájmy, než ostatní. Turistika a psi tu nebere nikoho, Superstar, supertalent a faktor strachu nesledujeme zase my, o mém hudebním vkusu ani nemluvim.
to víš, jsi za exota..ale budiž ti útěchou, to jsme tu všechny
No a samozřejmě všichni myslej, že se nudim, když mlčim. Což ale fakt neni pravda, já se bavim, jen nemám potřebu do toho zasahovat. Byl to hezkej večer, jen teda NESNÁŠIM BEJT NAPROSTO STŘÍZLIVÁ mezi nestřízlivejma. Je to vopruz
já jsem ráda střízlivá mezi nestřízlivejma...se pokaždý velmi dobře bavím
Taky tak někdy působím, ale když netuším o čem je řeč, tak proč bych do toho měla zasahovat? Nebo kolikrát nechávám lidi mluvit a čekám, co z nich vypadne...
Eire
nás to vypadá,že vrchol háračky jsme překonali,kucí se neporvali
super ...to je naprosto ideální situace
Fifi
Koleno ok, zenich tu nebyl!!! pres noc, slavaaaaaa!
supééér, konečně jsi se vyspala
kdo by chtel neco podobnyho rtw, tak kuk
ty jsou hezoučký
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:35
- Nahlásit
brýýýýtro...nestíííháááááááááááááááááááááám probíííháááááááááááám...a uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž sem zasejc pryč....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:41
- Nahlásit
Hyena
Mám za sebou úžasnou kalbu, ale kocovinu jak sfiň. Játra úpí, ale duše jásá Optimisticky jsem si tu nalila kolu s rumem, ža už mám jako chu´t, ale někonec jsme vyměkla - dnes budu mít sanační den
vidíš, možná bych něco podobnýho potřebovala já .... ale ne s těma práškama, co beru...
Fajka
byl to zas roztouženej Artes zas zdrhnul...někdo nechal (zedníci) otevřený vrátka tak se nakýbloval až do zahrady a čekal essi příjde Fája. a pro sichr kdyby nepřišla tak si dones tenisák a strkal ho mamině k nohám ať mu ho hází
si představuju vyděšenou maminku
tak sem vypustila Dokýše.... lítali tak že se na zahradě pomalu zvedal vzdušnej vír je to teda vražedná kombinace australák a borderka
jj, to je na zabití a zešílení ... tak ybch je takhle nechtěla
Pak sem musela Artese jít zas přikurtovat k nim domu bo zedníci se ho báli a ještě mě strašili nechodte k němu co dyby vás hryznul
vidíš, jak byli zedníci hodní a milí .... a měli o tebe strach
Zase jsi jim ho přivázala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
Fajka
nestíííháááááááááááááááááááááám probíííháááááááááááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 10:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
R
R
R
R
R CO?
R- RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Tak přátelé, nevim esli sem úspěšnější natěrač a nebo matkovrah a bylo tááááák krásně o víkendu, že jo?? já si na včera plánovala, že jako se budu válet, dala sem si dokonce závazek soc.prc, ale sem béčko, plán sem opět nesplnila, páč sem zjistila, že mi to pěkně schne, takže stihnu i druhej nátěr a jela jsem na to. Vjědro bylonaprosto úděsný, pole naproti nám je po dešti naprosto, ale fakt naprosto splavený, je to pustina, jen písek (ten je na povrchu) a kamení . to jsem ešče neviděla. Když jsme po ńom šli, furt jsem si říkala, jako co mi to připadá?? pak mi to docvaklo, i díky tomu, že to tam je do kopce, vypadá to jako duna, takže to i s tím příšerným vjědrem bylo jak na poušti. BYLA SEM NA POUŠTI A ZADÁČO! pak vyběhnul zajíc, kterej to trochu narušil, hošíček jako že by běžel, ale bylo fakt to vjědro, takže stačilo říct: Hele víš co? Vy....r se na nějakýho zajíce laskavě, jo? . usoudil, že jo
A PAK ŽE JÁ SEM GRAFOMAN ČTYRY STRÁNKY POPSALY!!
kachna_
Dubí (20 km ), kde jsem vzala ňaftu a popojela ještě kousek na Agipku. Tam jsem dofoukala kola a o poznání veseleji dojela na výstavu.
Byla asi 50m opačným směrem, než jsem se vydala na počátku minulého odstavce.
pomoct
.VerčaZ
, takhle já taky dycky dopadnu
vše proběhlo podle plánu, takže krom oken jsou natřený neplánovaně i lavice - sem tam.... a krom dvířek ke kuch. lince sem nalakovaná i já
povedlo se dosáhnout na 4. míst
gra-tu-lu-juu!
Janiii
pepíček Zíma, Přemet Podlaha
týýý vole, tys musela moc a moc zlobit
- ale těch fiflen bylo taky docela dost
bléééééééé fjuj
Fajka
Brý večeeer přejou pruhovaní a flekatí
paráda, já to říkalo, já to říkalo vona je ajnfach genyjál
je tam o Fáje jen malá zmínka že Fajuša je první akita s licencí a první která vůbec kdy běhala kůrsingový závo
gratuluju zviditelněný pruhatici
.kerá firma se může pochlubit tím, že na veletrch vezme úplně všechny svoje zaměstnance
si fakt blbá. hele a kdy a kde budete veletržnit?
. jako dyž vím kudy zdrhá tak to přeciš zadělám tu díru no nééé???
mno prostě když budu inteligentní a i mi bude na psu záležet (když už nejsem ohleduplná, žeáno), tak si to prostě pošífuju, ale přesně, je to marný, marný, marný
Fifi
Ja si krasne hnula zase kolenem, sem belh
ejch a huž lepší?
Panicek jeho mi dnes rekl, ze pes "je uplne mimo" a ze vi, kudy zdrha,
ty vado to je fakt jemen!!!
]
brut
Večer skončil napadením Bruta rotvíkem. Naštěstí se Brutíkovi nic nestalo,ale zase se utvrdil v tom, že černý pes je špatný pes...
no ty vole!!!!!! hergot, člověk o tupce nepřestane zakopávat
a Ešuska by tam mohla pouštět 3tajny
jistě, na mne se můžete spolehnout
páč sice se s ním rozešla holka, ale včera mu napsala, že ho miluje a dneska zveřejnila, že chodí s jeho kamarádem
to je důra no ať se drží, hošíček.
denyk
tak hurá uš jsme doma a těšíme se na podzim
hoj hoj dovolenkáři, já se už nemohla ozvat zpátky, páč do zahr nemůůžu
..a jako neplafčil, ani náhodou..ani když mi tam omylem spadla jeho milovaná želvička...
to je trůůba
a lidi čučeli co to mme za příšeru s růžovou dekou
to čuměli na tu deku blbou, růžovou
však už je f popelnici..najednou měla v sobě vykousanejch asi 5 dě
von je tááák šikovnej!! dobře udělál
..raději bych na výletíky třá do Krkonoš
joooooooooo, tam bylo kráááááááááásněěěě , bylooooo bylo bylo. jela bych znovu
tak jsme s kámoškou čuměly a hlavně koukaly, kam utéct, když je nezvládne...
ty vado, to je noční můra
ale hlavně přijít na to jak na něj, aby tak nevyváděl
hafo času, psí společnost, navázat ho na sebe i v těhle situcích ,ale úplně nejvíc klid v sobě, prostě se přesvědčit, že to půjde, aby on měl jistotu v tobě. Jo já vim, že vono se to řiká , jeeeenže vono to jinak nejde. Zvládáte zvěř, zvládneš i tohle, VĚŘ SI.
co já tadyk mezi váma vůbec dělám..
a co tady asi tak dělám já? nic, nedělám vůbec nic
kachna_
No a samozřejmě všichni myslej, že se nudim, když mlčim. Což ale fakt neni pravda, já se bavim, jen nemám potřebu do toho zasahovat.
to znám, někdy to mám taky tak
.Eire
Aby ti to nebylo líto,tu máš čtěňátko,vokaž ho doma,ať si taťka zvyk
co to je za barvuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Doma už si zvykaj nějak podezřele sem z toho volajaká zmetěná a zaskočená, páč jsem s tím pořád ešče nezačla počítat
DENYKYYY
ŽHAVÁ GRATULACE KU SVÁTKU ... ZDE:
Hyena
Optimisticky jsem si tu nalila kolu s rumem
no vono taky umřít na plíce propíchnutý játrama nenin nic moc, takže sanace je někdy nutná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:01
- Nahlásit
brut
se Brutíkovi nic nestalo,ale zase se utvrdil v tom, že černý pes je špatný pes....
Takže čtyři roky práce jsou v pééééérdeli ...
přesně jak Fája nedávno
achjo ...
Já zas včera potkala dva čuvače navolnoa nima , bez košů, páníček se pložil daleko z... jeden se přiřítil k nám, nevěděla jsem kerej to je jestli pes nebo fena..tak sem prcka strkala za sebe, ačekala jak to dopadne jestli se do sebe s Fájou pustěj....naštěstí ne ale přijít k nám ta fenka tak bylo vymalováno hnedka Volám na páníčka ať pospíší ať se neservou ...a on lááážo pláááážo žadnej štrééééééz
Hlavně ať Ešuska nikam nelítá!!! nebo z toho bue průůser!!
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/244326-c estujici-byli-prilis-dlouho-na-zachode-letadlo-dop rovodily-stihacky.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:03
- Nahlásit
Nazdar ženy, du vám sem s přectihem říct, že Maryje moje slaví 28/9 desáté narozeniny, teď už to víte, takže se nemůžete vymlouvat, že ste to nevěděli, nepřáli jí a nedejbože nemáte dárky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:15
- Nahlásit
Gerda
Maryje moje slaví 28/9 desáté narozeniny
KECÁŠ!!! MARŮŠKA BUDE MÍT KULATINY??
bude psí mejdan?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:31
- Nahlásit
brut
Zase jsi jim ho přivázala?
co jinýho s ním..venčení ve třech fakt už nezvládám
PetraK
já si na včera plánovala, že jako se budu válet, dala sem si dokonce závazek soc.prc, ale sem béčko, plán sem opět nesplnila, páč sem zjistila,
šeš nechtutnej pracant!! já měla spoustu naplánovanýho a lítala vod jednoho k druhýmu a dohromady ve výsledku není vidět ničehož nic a víkend fprdeli
paráda, já to říkalo, já to říkalo vona je ajnfach genyjál
jj pruhatice zase překvapuje..fdobrým
si fakt blbá. hele a kdy a kde budete veletržnit?
jak blbá??? dyk píšu pravdu???
v práhé v Holešovicích... v ceně je pět průkazů tak nevím asii budem muset nějaký zaměstnance fakt přijmout
Gerda
říct, že Maryje moje slaví 28/9 desáté narozeniny, teď
gratujuju už ted s předstihem bo co já vim co bude za 14 dní žááno
tu má něco na zup:
jedno k narozeninám druhý k dnešnímu svátku !
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:12
- Nahlásit
denyk
když tak čtu "spousta hafanů ku společnému blbnutí" uf u nás je to čím dál tím horší
Omlouvám se, nemám úplně dobře celou foru přečtenou, takže nevím jak přesně to s hafanem máš, jestli blbne i na volno.
Hele, mě pes na vodítku taky blbne, chce za psem, nemůže se kvůli vodítku k němu dostat, tak začne bručet. Ale navolno ustojí prakticky všechno. Snažím se to zlepšit (a zlepšuje se to), ale už si s tím vůbec nějak tragicky hlavu nelámu. Věř, že žádnej pes není dokonalej a ti, co tvrdí, že ho mají a všude to vytrubujou, tak u těch to už vůbec není pravda nebo má ten pes totálně vymazanej mozek a je z něj robůtek. Tím nechci říct, že se má pes nechat růst jak dříví v lese, ale pokud to není úplně hrozné, tak si s tím přehnaně nelámat hlavu, si myslím. Já jsem kvůli kreténskejm lidem byla zralá na blázinec.
kachna_Eire
No a samozřejmě všichni myslej, že se nudim, když mlčim.
Jj to znám,ale na ostatní to působí,že jsi nafoukaná a táák něco
Naprosto dámy souhlasím.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:13
- Nahlásit
Úplně jsem zapoměla pozdravit.
Hnedle to napravuju, tož krááááásnýýýýý Ráááámštááááájn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:25
- Nahlásit
Fajka
šeš nechtutnej pracant!!
vono nic jinýho nezbylo, páč moc času už není. Ale dalžba už léži, je vyštukováno, vymalováno - to mi de , skorem vyměněný svítidla, natřený dvířka od linky, zbejvá natřít podruhý okna - páč ta barva schne od pátku do
v práhé v Holešovicích...
no a co takhle nocovat v Prahé, to nechcete?
VerčaZ
tož krááááásnýýýýý Ráááámštááááájn
no proto
, ale už si s tím vůbec nějak tragicky hlavu nelámu. Věř, že žádnej pes není dokonalej a ti, co tvrdí, že ho mají a všude to vytrubujou, tak u těch to už vůbec není pravda nebo má ten pes totálně vymazanej mozek a je z něj robůtek. Tím nechci říct, že se má pes nechat růst jak dříví v lese, ale pokud to není úplně hrozné, tak si s tím přehnaně nelámat hlavu, si myslím. Já jsem kvůli kreténskejm lidem byla zralá na blázinec.
TÁÁÁÁÁK všechno, do posledního písmene je pravda.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:26
- Nahlásit
Fajka
byl to zas roztouženej Artes zas zdrhnul.
Tyjo, Fajko, ty jsi docela kliďas, mě už by to štvalo. Vždyť je to každou chvilku.
Já tady imrvére odchytávám jednu fenku německýho ovčáka a už mi to docela leze na nerv. Protože majitele znám, tak jí volám - je to MUDr. a tady kousek dál bydlí a má i ordinaci. A vždycky mě do telefonu pomalu seřve, že přece nemá čas, tak ať Áju přivedu. Jednou se na to vyprdnu a nechám jí tu pobíhat...
brut
Bohužel, tam komunisti vytvořili takovou opičárnu,
Večer skončil napadením Bruta rotvíkem. Naštěstí se Brutíkovi nic nestalo,ale zase se utvrdil v tom, že černý pes je špatný pes.... rotvíka venčili dva ožralové. Takže čtyři roky práce jsou v pééééérdeli ... ach jo
Gerda
Maryji šikovný samože též gratulírujeme.
FAAAJKOOO!
Tak se jdu přihlásit na ten skorodogtrek, oni tady od nás ze cvičáku jednou známý, tak pojedu s nima. Tak se tam třeba uvidíme....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:28
- Nahlásit
Jste hodné, Maryje děkuje, s předstihem ))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:36
- Nahlásit
PetraK
nevim esli sem úspěšnější natěrač a nebo matkovrah
ti neporadíme, když jsme tě neviděly v akci
dala sem si dokonce závazek soc.prc, ale sem béčko, plán sem opět nesplnila, páč sem zjistila, že mi to pěkně schne, takže stihnu i druhej nátěr a jela jsem na to.
v tom šíleným vedru? Sem byla naprosto vařená, když jsme s mladým procházeli včera poŘíčanech
pole naproti nám je po dešti naprosto, ale fakt naprosto splavený, je to pustina, jen písek (ten je na povrchu) a kamení . to jsem ešče neviděla. Když jsme po ńom šli, furt jsem si říkala, jako co mi to připadá?? pak mi to docvaklo, i díky tomu, že to tam je do kopce, vypadá to jako duna, takže to i s tím příšerným vjědrem bylo jak na poušti. BYLA SEM NA POUŠTI A ZADÁČO!
máš foto? A by jsme se mohly alespoň pokochat?
no ty vole!!!!!! hergot, člověk o tupce nepřestane zakopávat
přesně tak ... fakt štěstí, že ho večer venčí páníček, já bych to nezvládla. A Brůůůtíkovec si chudák hnul tou bolavou rukou, takže ho zase fest bolela...ach jo Jsem se klepala jak sulc a dokud jsem nezjistila, že nemá ani škrábaneček, tak jsem nebyla schopná vůbec ničeho .... ale stejně na mě útočily představy, jak by to mohlo dopadnout a co by se stalo, dkybych venčila já ... brrrrrr Nenávidím opilce!!!
jistě, na mne se můžete spolehnout
sem věděla, že tahle kombinace se ti bude líbit...
to je důra no ať se drží, hošíček
včera večer vypadal podstatně líp a i měl radost.... snad bude klid a pohoda
Fajka
přesně jak Fája nedávno
achjo ...
přesně tak .. .
dva čuvače navolnoa nima , bez košů, páníček se pložil daleko z...jeden se přiřítil k nám, nevěděla jsem kerej to je jestli pes nebo fena..
panebože, proč ty lidi alespoň nehnou zadkem? To nechápu ....fakt ne
Hlavně ať Ešuska nikam nelítá!!! nebo z toho bue průůser!!
vona lítá furt
Gerda
Maryje moje slaví 28/9 desáté narozeniny
téééda, Maruška už bude za babču .... tak to jí musíme pořádně pogratulovat
Fajka
co jinýho s ním..venčení ve třech fakt už nezvládám
néééé? Hlavně když je jeden střelená bordera a druhej australák
ceně je pět průkazů tak nevím asii budem muset nějaký zaměstnance fakt přijmout
nejsou to volný vstupenky? To totiž bejvá , ale já vám minimálně v pátek půjdu dělat zaměstnance....si myslím, že jeden exot navíc se ztratí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:41
- Nahlásit
PetraK
moc času už není. Ale dalžba už léži, je vyštukováno, vymalováno - to mi de , skorem vyměněný svítidla, natřený dvířka od linky, zbejvá natřít podruhý okna
jak jste na tom za 14 dní ...24-25.9.? Pokud by Al nehárala, tak bych se mohla na víkend přijet juknout nebo spíš jen na sobotu ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:44
- Nahlásit
brut
ti neporadíme, když jsme tě neviděly v akc
no asi spíš sem úspěšnější natěrač, páč máteř ešče dejchá ty vado to zas bylo čóóóro ach jo.
áš foto? A by jsme se mohly alespoň pokochat?
foto nemám, ale ono by to tak nevyzněl
A Brůůůtíkovec si chudák hnul tou bolavou rukou,
do tří minut, do tří dní, do tří týdnů, do tří měsíců, do tří let.
Předpokládám, že teda nemluvíš o štěkavci?????
a i měl radost.... snad bude klid a pohoda
no svým chováním naprosto přesně slečna ukázala, že jaksi její hodnota je v mínusovejch číslech po tomhle snad nemusí mlaďoch už vůbec pochybovat.
Nenávidím opilce!!!
no teď poslední dobou večer radši chodí Brtnik na venčení, páč ......
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:55
- Nahlásit
Ty jo, tyhle zážitky s cizími psi už jsou na přibrání paralyzéru k večernímu venčení. Ťuky, ťuk, že mám u nás klid. Hondě si toho vážím.
Gerda
Tak my snad Marii zvládne popřát přímo. Od října bych chtěla zasejc na klikání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:01
- Nahlásit
tááááák máme zase veselo v kancláři sem věděla, že nevydejchá, že si - světe dif se- chci vzít dovolenu taky, když je nějaký to volno, že jsem jí nechala ten tejden se dvěma volnejma dnima to jí jaksi netankuje. No bude ještě veseleji.
Ach bože, ach bože jak si moch stvořit něco tak příšenýho??
Hyena
Od října bych chtěla zasejc na klikání.
halej, kdy se klika a kde??
a co kakáč, jak proběhne "předáfka" ?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:06
- Nahlásit
Hm, taky jsem ráda, že tu máme relativně klid. Opilci ani nějaký úplný psy magory tady nemáme. Jsem za to velmi ráda.
PetraK
tááááák máme zase veselo v kancláři sem věděla, že nevydejchá, že si - světe dif se- chci vzít dovolenu taky, když je nějaký to volno, že jsem jí nechala ten tejden se dvěma volnejma dnima to jí jaksi netankuje. No bude ještě veseleji.
Ach bože, ach bože jak si moch stvořit něco tak příšenýho??
Předpokládám, že píšeš o nějaké své kolegyni v práci. Tak držím palce, aby Ti to s dofčou vyšlo a paní nebo slečnu umlátila argumentama případně i přímo fyzicky (asi žádná škoda pro lidstvo tím nevznikne)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:13
- Nahlásit
PetraK
a co kakáč, jak proběhne "předáfka" ? kdy se vracíte v neděli z Apaluchy- že bychom skákly u vás na pifko a při té příležitosti kakáš změnil majitele. Taktéž ještě mušíme zrealizovat tu vzdělávací akci pro Brutofku na téma jak popíjet alkohol v dávce větší než menší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:16
- Nahlásit
VerčaZ
Hm, taky jsem ráda, že tu máme relativně klid
no já si to tehdá říkala taky, jaký máme štěstí, že je to tu relativně cajk, pak jeden zásek s RR, druhej s picbůmem, kterej s Ešusem vymet chodník a bylo vymalováno , pak už jen pár takovejch inteligentů, jako bloncka, která si pořídí psa jak stodolu a jediný co umí je volat na něj Aaaazraeliiiii, ááázraelíííí, když se čokl řítí k nám, já mám Ešusa u nohy, aby si nehlídal svojí kámošku a když se pes k nám nařítí tak řekne, jááá na něj nemůžu sahat, von by se pral
(asi žádná škoda pro lidstvo tím nevznikne)
ne to rozhodně ne, ale zasejc hele jít si sednout kvůli něčemu co nemá ani tolik buňek v mozkovně jako můj pes?? Nebyla by to škoda........... NEEEE NEBYLA, ZABIJU JÍ KRÁVU BLBOU!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:24
- Nahlásit
Hyena
kdy se vracíte v neděli z Apaluchy-
ty jo pani my se vracíváme až tak jako že večer. Zpravidla stihnu jen vydrátkovat nehty a zašamponit hlavu.
|