Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:29
- Nahlásit

kachna_
jsem neomožná. Hyena to aspoň píše
Ne to je moje specifická vývojová porucha učení- tzv PC disgrafie- narozdíl od klasické disgrafie se váže ke klávesnici a dostavuje se ve vyšších věkových stádiích
mě do toho netahej, mně jenom jednou chlap sahal v autobuse na zadek
tak přiznám se, že u mě by votvírla dveře hodně rychle.... nebo by se možná ani otvíráním nemusel zdržovat

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:40
- Nahlásit

PetraK
Taky Ludánek šilhavej na tebe plival v trambaji piškoty a sahal ti na prsa jako kachně a Grinový
nene,moje noční můra se týkala něčeho jiného a má společný základ v Emilovi, co sem ti poslala..

no já bohužel taky

no tak snad, páč to fakt potřebuju
nebůůůj, bude

kachna_
mě do toho netahej, mně jenom jednou chlap sahal v autobuse na zadek
to mě taky a dostal loktem do žaludku... na další zastávce raději vystoupil..

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

brut
na další zastávce raději vystoupil..
to jsem nechtěla moc riskovat, protože jsem tam chtěla vystoupit já

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:46
- Nahlásit

kachna_
to jsem nechtěla moc riskovat, protože jsem tam chtěla vystoupit já
tak to jooo, já jela o dost dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 11:14
- Nahlásit

brut

kachna_

jsem neomožná. Hyena to aspoň píše . Určitě je to něco jako neogotika. No v mym případě neobaroko.

a si taky blbá. uplně třebas chtěla Hyena napsat že sme namožený?? jako že z teho psaní?? co?

No jo, ale v mym případě to byl autobus na Zbraslav. Už několik hodin bojuju s tim, to Grinový napsat

tak to je nááářez, nářez, okamžitě to jdi napsat, už nikdá se nedostane dom!!

Hyena
tzv PC disgrafie- narozdíl od klasické disgrafie se váže ke klávesnici

to mááám takyyyyyyyyy, taky taky,, taky a ešče ztrácim písmenka

brut
nene,moje noční můra se týkala něčeho jiného a má společný základ v Emilovi, co sem ti poslala..

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:04
- Nahlásit

PetraK
třebas chtěla Hyena napsat že sme namožený?? jako že z teho psaní?? co?
Nebo namnožený????

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:05
- Nahlásit

Hyena

Nebo namnožený????

i přemnožený?

miluju češtinu

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:07
- Nahlásit

Hyena
Nebo namnožený????
dovedeš si představit, kdyby jsme se namnožily a bylo by nás tu najednou třikrát tolik?

Jooooo a všechny zdraví Fajka dvounohá ... je na služebce, tak se tu objeví buď až se vrátí nebo během zítřka

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:13
- Nahlásit

PetraK
miluju češtinu
já taky... koupila jsem jednu knížečku .... "Konverzace v češtině" s tím, že v tom jsou základy a že se do jisté zemičky bude hodit. Byla levná, stála jen 40,- , tak jsem si říkala, že jim udělám radost. Teprve včera jsem se do ní podívala a začala se tak smát, až mi tekly slzy. Myslím, že si jí nechám pro povzbuzení ducha a proto, abych se pokaždý ujistila, že angličtina je vlastně úplně jednoduchá ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:14
- Nahlásit

brut

kdes to kůpila?? taky se chci řehtat.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:32
- Nahlásit

PetraK
kdes to kůpila?? taky se chci řehtat.
Na Václaváku v luxoru ... tam vyšlu harantííía jestli to tam maj, tak ti to koupí .... jo a když jsme u toho nakupování ... kolik chceš tý Duhy? Já jen, že už jí zase mají, tak ať ti jí koupím ...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:38
- Nahlásit

PetraK
jmenuje se:
Czech for you with pronunciation
A manual of conversation

příklad:
počkejte chvilku......potfkeite xvilku
v poledne..... f poledne
pozítří .................... pozi:tri:
za měsíc .................za mnjesi:ts

A to je jene začátek .... když jsem se dostala ke slovesům a dál, tak jsem šla do mdlob... fakt poučná knížečka, hlavně pro ty, kdo se podle ní pokusí domluvit..

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:39
- Nahlásit

brut
Na Václaváku v luxoru .

aha, díky. nikam prosim Tě nikoho neposílej, šak mám nohy, ne? .

tak ať ti jí koupím .

máš to špatně.... tak ať ji VYKOUPÍM.. je správně. ne, já nevím tak asi jako minule????

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:40
- Nahlásit

brut

v poledne..... f poledne

nejsem tam náhodou někde uvedená jako spoluautor???????

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:44
- Nahlásit

PetraK
díky. nikam prosim Tě nikoho neposílej, šak mám nohy, ne? .
přece nepůjdeš na Václavák kvůli tomu? Mladej jezdí denně okolo, tak to snad zvládne koupit....

máš to špatně.... tak ať ji VYKOUPÍM.. je správně
to jich chceš tolik? Když jsem jí brala já, tak byl plnej stojánek

nevím tak asi jako minule????
takže 10 ks by mohlo stačit?

nejsem tam náhodou někde uvedená jako spoluautor???????
bohužel, ale něco mi říká, že autor občas nakokl sem k nám

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

brut

přece nepůjdeš na Václavák kvůli tomu?
proooosim tě!

to jich chceš tolik?

ne, jen pár, kolik jich bylo minule ??tak tolik nějak

že autor občas nakokl sem k nám

jsme inspirativní

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 13:27
- Nahlásit

PetraK
proooosim tě!
uuuuuufffffff, se mi ulevilo

jen pár, kolik jich bylo minule ??tak tolik nějak
jo a pak zase řekneš, že jsi nestihla vše obarvit ... ok, bude jich stejný počet

jsme inspirativní
podle tý cvičebnice až moc

Mám pokrájený masíko, jdu ho nacpat do pytlíků a pak do mrazáku ... tentokrát v tom bylo dost tučnýho, ale i 3kg flák zadního hovězího, sem na to koukala jak puk

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 14:08
- Nahlásit

Masíko je v mrazáku, plesnifci dostali kostičku na žužlání, Svině má lovit myš, co mě přeběhla včera přes nohu v chodbě a já si asi půjdu zopakovat anglický slovíčka a spojení.

Ešuskóóóó, kdyby náhodou padla hodina "H" a ty jsi odlítala směr apalucha, tak přeji nejen krásné počasí, ale i skvělé natírání a hlavně pozor, ať to nevezmeš z jedné vody na čisto a nenatřeš i Brtníka a Ešuskááá, myslím, že by jim zelená neslušela, ani jednomu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 14:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

a spojení.

tady vorel, tady vorel, jak mě slyšíš poštolko??

a nenatřeš i Brtníka

jediná natřená budu hele natuty já, já sem takovej velkolakýrnik, dycky velkonatřu všechno kolem sebe včetně sebe

, ale i 3kg flák zadního hovězího, sem na to koukala jak

tak hlavně to Alu nedávej v celku

WOOOO BIS DŮŮ WOOO BIS DŮŮŮ SOOO ALAJN WILL ICH NICHT ZAJN!!! (mám tumejdan)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 14:34
- Nahlásit

tady vorel, tady vorel, jak mě slyšíš poštolko??
vorel slyší, vorel slyší ...

jediná natřená budu hele natuty já, já sem takovej velkolakýrnik, dycky velkonatřu všechno kolem sebe včetně sebe
takže budeš vodnice

tak hlavně to Alu nedávej v celku
si blbáááááááá ... sem to náhdou nakrájela na přijatelný kousky, aby zase někde neblila, blbka

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 18:17
- Nahlásit

Tak jsme doma z venčení, bilance - vyplašených několik volavek popelavek, jedna volavka bílá, jeden vypíchlej zajíček a psy i panička totálně zaprasený. Nojo, holt pršelo a všude je bahno.

brut
já taky... koupila jsem jednu knížečku .... "Konverzace v češtině" s tím, že v tom jsou základy a že se do jisté zemičky bude hodit. Byla levná, stála jen 40,- , tak jsem si říkala, že jim udělám radost. Teprve včera jsem se do ní podívala a začala se tak smát, až mi tekly slzy

Jojo, takovýhle knígy jsou super. Taky se občas dost natlemím. Já jsem jednou neodolala a koupila jsem si v antikváči starou (někdy z roku 1910) takovouhle konverzační knížečku a můžu se umlátit hlavně z těch vět, např. "Kočí, kolik stojí cesta z A do B a zpět".

počkejte chvilku......potfkeite xvilku
v poledne..... f poledne
pozítří .................... pozi:tri:
za měsíc .................za mnjesi:ts

PetraK

nápodobně Ešusko, takhle já taky dycky dopadnu.

Všem krááásnýýý víkend.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 20:23
- Nahlásit

Tak jsem doma. Byla jsem se podívat na výstavu králíků v Liběchově. Jenže mi začla povážlivě docházet ňafta a navíc mi došlo, že jsem nedofoukla jedno kolo.
I vydala jsem se směrem doprava, protože ve směru na Štětí je pár pěkných pump. To sice je, ale tahle silnice tam teda fakt nevedla. Po deseti kilometrech jsem dala na modlení a jela dál (co mi taky zbejvalo jinýho, že). Nevim na co, jsem dojela až do Dubí (20 km ), kde jsem vzala ňaftu a popojela ještě kousek na Agipku. Tam jsem dofoukala kola a o poznání veseleji dojela na výstavu.
Byla asi 50m opačným směrem, než jsem se vydala na počátku minulého odstavce.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 20:25
- Nahlásit

Zdravím s večerem. Tak jsem zasejc stopovali, bo sem Hyenu předběžně přihlásila 2.10. na frprdelní jedničku... a zatím to šlo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 20:41
- Nahlásit

Brýýý večééér ..
jsme konečně doma asu nějaké mrkvolné
dneska jsme přes hodinu vyseli v zácpě v Náchodě tak mám už zasejc zpoždění :-/

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 20:42
- Nahlásit

kachna_
Byla asi 50m opačným směrem, než jsem se vydala na počátku minulého odstavce.
to znaaaam. Hlavne, zes dorazila na vystavku.
Hyena
Tak jsem zasejc stopovali, bo sem Hyenu předběžně přihlásila 2.10. na frprdelní jedničku... a zatím to šlo.
Mackam predem palce.

Ja si krasne hnula zase kolenem, sem belha. Ze drepu sem se zvedla prevazne pres pravy hnat a ouha. Hezky vikend preju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 20:48
- Nahlásit

VerčaZ
Včera jsem louskala psí sporty, gratuluju celebritě!!!

jééé děkujéééém měla tam bejt aj fotka ale střihači jí ňák vystřihli ...nevim proč...asi jsme byli moc pruhatý

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:13
- Nahlásit

druhý den veletrhu .... oooooojojojojojoj!!!!
pepíček Zíma, Přemet Podlaha (sympatické jen to, že má berňáka - mohl ho vzít s sebou že jo!) ... sbor důchodových tanečnic které střídaly řecké a country tance ...¨)všem program na zítra? seniorská míle - běh!! a odpoledne sbor důchodkyň opět - ovšem pořadatel má ve svých poznámkách "30židlí na podium" ani nevim, jestli nemam litovat, že už budu vedle v pavilonu na tom kadeřnictví a kosmetice

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:17
- Nahlásit

Janiii
které střídaly řecké a country tance ...¨)všem program na zítra? seniorská míle - běh!! a odpoledne sbor důchodkyň opět - ovšem pořadatel má ve svých poznámkách "30židlí
sim tě na jakým to seš vlastně veletrhu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:20
- Nahlásit

Janiii
program na zítra? seniorská míle - běh!!
Je dostatek zachranek v okoli zajistenych? To je veletrh seniorsky? Urcite moc lituj, ze to zitra neuvidis!
Fajka
A kde vy ste za hvezdy? Oscenuj, casaky nekupuju uz!

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:24
- Nahlásit

Fajka
sim tě na jakým to seš vlastně veletrhu?
Senior - jakej jinej
a zítra mě čeká Interbeauty - to už bylo dneska taky. samý ženský - tak nevim, co je horší, jeslti důchodci nebo baby zmalovaný
Fifi
Urcite moc lituj, ze to zitra neuvidis!
zkouknu, v kolik to propukne, a třeba se utrhnu na kukačku

Je dostatek zachranek v okoli zajistenych?
od nas ob tři stánky byli záchranáři - kteří si včera ráno připíjeli panákama s heslem "ať to tu přežijem"

<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání