Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:09
- Nahlásit

RRRRamštááááájn, všechny dosavadní i případné nové přispěvatele zdravím.
Taky se vám zdá tenhle rok nějakej úplně přiblblej?
Teď vás nebudu za ty tři dny pročítat, běžím s Rupíkem k vetovi ale pak se těště!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:15
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááájn,

VerčaZ

mě se zdá tenhle rok uplně na ho...no

Teď vás nebudu za ty tři dny pročítat
no to se nedá, dyk to řikám furt že to jsou tady šecko drásalky obecné a šéfuje jim grafomaňka tak jak to potom může asik dopadnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

R
R
R
R
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Spááááááááát, chviličkůůů spááááááááááááááát!! A to sem šla spát brzičkko včera, i tak je mi to málo. a vařila jsem dobrůůtku, rychlou a dobrou s názvem CODŮMDAL (slanina, cibule, na osmahnutý přihodit uvařený nakrájený brambory, osmahnout, přihodit šunku, pak postupně nakrájenou papriku, cuketu (brůtofka může vynechat ) , rajský, všechno vždycky jen zlehýnka orestovat, ať to tam není dlouho a je to na skus, nakonec vhodit na kostičky nakrájenej tvrdej sýr, promíchat, zalít vajíčkem a tradá na chvíli do trouby. Mňáááááááám . Jo a jako koření stačí naprosto jen sůl a pepř.

brut

... sem detektiv Babočka

hele ty babočko, tak jak??

AD KAKÁČ NECHTĚLA TAKY DENYKY?? Nepamatujete si? NEBO NĚKDO DALŠÍ?? než to začnu rozhazovat do světa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:41
- Nahlásit

Fajka

voni mi nenapíšou a nenapíšou!! už mi asi nemylujou
počkáme do zejtra, jo? z účtu od nás to šlo 1.9. tak to třá trva????

nechystáte se služebně nach Prág?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:49
- Nahlásit

PetraK
vařila jsem dobrůůtku, rychlou a dobrou s názvem CODŮMDAL (slanina, cibule, na osmahnutý přihodit uvařený nakrájený brambory, osmahnout, přihodit šunku, pak postupně nakrájenou papriku, cuketu (brůtofka může vynechat ) , rajský, všechno vždycky jen zlehýnka orestovat, ať to tam není dlouho a je to na skus, nakonec vhodit na kostičky nakrájenej tvrdej sýr, promíchat, zalít vajíčkem a tradá na chvíli do trouby.
Nechala ses inspirovat? http://www.youtube.com/watch?v=4o6I77tmAjs

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:52
- Nahlásit

VerčaZ

Nechala ses inspirovat? http://www.youtube.com/watch?v=4o6I77tmAjs

člověče, nejde mi to otevříti, nicméně podle nápisu tak jako asi tůchám, co tam ty dva idioti můžou provozovat

což mi ten nápis i připomíná, že zítra je DEN DÉ!

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:03 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Fifi
Jo a dostala sem sadu nozu, novych jako! Pekelne ostrych, nemusi se brousit, fakt pustis vlas a ono ho to prerizne. Se obavam, ze tim teda rezat nic radsi nebudu.

Hmmm, takhle s úctou já se přibližuju k takovýmu tomu řezadlu z robota. Nějak mě to řezadlo nemá rádo, už několikrát jsem se o něj pořezela. Mám přísný zákaz ho vyndavat, mejt, utírat a zase zandavat (samozřejmě to řezadlo, přestaňte se hihňat, vidím vás).

brut
kosti jsou ok, vypadá to na chycený nerv a je to do svalu mezi palcem a ukazováčkem.. zeshora. Myslím, že až mu opadne otok a trochu se to stáhne, tak to bude dobrý, ale dva tři dny to bude mít moc citlivý a hlavně nebude schopnej ovládat oba prsty. Což je fakt při praxi ve špitále dost mizerný. Naštěstí není ani pravák ani levák, takže zvládá všechyn činnosti oběma rukama ...
Tak to je fakt nepříjemný, snad se vykurýruje opravdu bez následků....

PetraK
Hele nerotoval! Divný, ale nerotoval a nerotuje ešče ani dneska ráno. ležel na zádech, vyvaloval pupíček a dělal huuuhuuuuuuuu. Dal si snídaňu a šel se dívat co dávaj v psí televizi na balgóně. Sednul si radši k tomu :-D. Včera upad do pelechu, vdechnul večeři a chrápal jak špalek. Myslím, že tanečky se Skřítkem ho už dorazily definitivně. Před barákem vypad z auta, doslova vypad, žádný elegantní výskoky, občůral dva drny, přes rameno přezíravě kouknul na sousedovic Mikimauze a sám se teleportoval bez zavolání ke dveřím

Tak to je úspěch. Akorát mám pocit, že když se někdo rozhodne unavit psa, tak se mu to sice občas podaří ale dotyčnej je pak vyřízenej daleko víc....

Fajka
Ale zas dyž nám přeběhla pře cestu micinka tak to táhli vobá jedním směrem a vzorově

Tak vidíš, pořiď si kočičku, dej si jí na rameno a uvidíš tu špíglnýgl chůzi dvou psůch.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:14
- Nahlásit

brutvelmi hustou kukuřičnou kaši, kterou tam chudá rodina jí ke snídani, k obědu i večeři. Nedovedete si představit, jak se na to oba harantííí tvářili a já jak se včera večer cpala.

No, víš, asi si to dovedu představit, jak se harantííí tvářili.

Janiii
teda já vás vzdávám
to se nedá dočítat

Naprostá pravda, magoři sou to

Hipík a Tonička a Rozinka
am vydržela asi minutu, velmi rázně se vymotala a začala pro změnu hopsat po kuchyni, hopsat na mě, hopsat na cokoli. V šoku evidentně není , zbodla svou večeři, jako kdyby tejden nejedla ....a ...hopsá..
Aha, jestli náhodou nevypila hopsinkovou šťávu, znáš to, Gumídci a tak podobně....

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:15
- Nahlásit

VerčaZ

. Mám přísný zákaz ho vyndavat, mejt, utírat a zase zandavat

ááá, Fajka tu má konkurenci

Tak to je úspěch.

mno bohužel jen.... dočasný. Včera odpolko se povaloval na tom svým obřím pelechu, říkala jsem si, čůůůdinka unavenej, je takovej vláčnej, sedla jsem si k němu a že toho využiju, že se pomazlím, bez toho, aby mi ukopnul hlavu..........no, tak prdlačky starý kvrdlačky. Leda kulovaný. Chvíli se nechal mudlat až u toho usnul a pak z toho spánku rovnou bez přechodu nahodil ON a tu hlavu mi ukop a že se budem prát. Že je unavenej poznám i podle toho, že ráno se vyvaluje na pelechu, když vstávám a nejde mě vítat. No,tak dneska už rovnou řval u dveří

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem měla krásný závěr večera ... mimo founu s Fifkou, se mi po masíčku zeblila Al a to tak, že rovnou do pelechu. Nevím proč, ale ona to maso nekouše a polyká celé (velké kusy) i když má dost času, protože baští ve chvíli, kdy je Brut na venčení ... zjistila jsem, že to dělá jen s masem a pokud dostane cokoliv jiného, tak je v pohodě.. Nechce se mi maso krájet na malé kousky...

VerčaZ
naprosto!!!

Fajka
dyk to řikám furt že to jsou tady šecko drásalky obecné
ty máš co říkat... když máš chvíli času, tak jedeš taky jak pendolíno

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:16
- Nahlásit

VerčaZ
nevypila hopsinkovou šťávu, znáš to, Gumídci a tak podobně..

NOJO!! máš pravdu přecetkyně!! to jsem milovala Gumídky a Stoupu

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:21 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Fifi
Kulala je hodna zena, bytost etericka, temer nepije

Tak co tady bude dělat? Prizpůsobí se...
Hyena
Proboha a co takhle slušné stvoření bude dělat TADY???!!

Ježiši, tys to řekla dřív než já, to je nespravedlivý

Janiii
pro vysvětlení, kdož nezná ... moje maminka v pubertě mi vysvětlovala, když se mi snažila vnutit hnusnýho kluka, že krása neni všechno, že je sice vošklivej, ale je hodnej ... a že to na tom světě tak chodí, že vošklivý lidi jsou hodný. pak mě pohladila po vlasech a řekla mi "a ty seš NEJHODNĚJŠÍ"
Ony to ty maminky myslí táááák dobře. Děkuju ti náčelníku že si se mě zastal

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:28
- Nahlásit

Vrátila jsem se z veteriny s Rupíkem, včera začal kníkat, když otáčel hlavičkou a když vstával z pelechu. V noci už kňučel moc moc moc. A jak je mým dobrým zvykem, tak jsem se v noci postupně tak vystresla, že se mi k ránu zdálo, jak celej ochrnul a k doktorovi jsem šla pomalu s tím, že má určitě něco s páteří. Naštěstí to na páteř nevypadá, snad jen nastydlý nebo naražený sval, takže vynecháme akorát agility a podobný bláznivý aktivity a mělo by to být ok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:32
- Nahlásit

brut

. Nechce se mi maso krájet na malé kousky...
budeš asi muset

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:34
- Nahlásit

VerčaZ

eejch, já myslela, že jdete jen tak jako na očkování nebo tak

, tak jsem se v noci postupně tak vystresla, že se mi k ránu zdálo, jak celej ochrnul a k doktorovi jsem šla pomalu s tím, že má určitě něco s páteří.

bože jak já tohle dobře znám fuj, fuj, tak fajn, že to je jen svalový, hásky ho masíruj.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:10
- Nahlásit

PetraK
vařila jsem dobrůůtku, rychlou a dobrou s názvem CODŮMDAL
ty jsou nejlepčejší .... musím říct, že jsem porve v sobotu baštila cuketu, která mě chutnala ( teda nechutnala, páč je bez chuti, ale dala se díky dalším přidaným dobrůtkám pozřít)

hele ty babočko, tak jak??
sem ti psala, že až budeš mít chvíli, tak mě prozvoń nebo ti cinknu večer ( pokud budeš mít zapnutý telefon ...alespoň jeden)

VerčaZ
Tak to je fakt nepříjemný, snad se vykurýruje opravdu bez následků....
vyřídím mu to, až se vrátí večer z praxe.... snad to bude dobrý, za pár dní se uvidí .. díky za něj

No, víš, asi si to dovedu představit, jak se harantííí tvářili.
fááákt? Tvářila by ses stejně?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:13
- Nahlásit

VerčaZ
Naštěstí to na páteř nevypadá, snad jen nastydlý nebo naražený sval, takže vynecháme akorát agility a podobný bláznivý aktivity a mělo by to být ok.
blázni, bláznivý ... akorát člověka vyděsí k smrti a pak zjistíme, že jsou "jen" přistydlí.. naštěstí .... tak ať je Rupík zase brzy chlapík

PetraK
budeš asi muset
neříkej mi, že krájíš Ešusovi maso na malé kousky? Já to nechávám skoro v té velikosti v níž ho dostanu ... jen občas, když mám pocit, že je to velekus, tak ho rozpůlím...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:18
- Nahlásit

Jo a dámy. ... mladýmu včera krásně ošetřovali tlapku .... nejdřív jí celou polili dezinfekcí, pak ránu roztáhli pinzetou, zjistili hloubku, vyčistili ( šťouráním uvnitř), jestli tam nemá nějaký bordel, nalili mu na to jodisol, ještě jednou použili pinzetu, osušili, polili peroxidema nakonec scvakli nějakým stehem, ale nešili, páč už na to bylo pozdě. Krásně mu tlapku zafačovali a mohl jít na oddělení .... jen hlásil, že se poprve málem počůral ve chvíli, kdy mu tam začali šťourat pinzetou apodruhý, když použili jodisol ..... pak už mu bylo tak blbě, že mu bylo všechno jedno Docela sadistické ošetření, ale alespoň ví, jak je rána hluboká, dlouhá a navíc, že je čistá

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:35
- Nahlásit

brut
... musím říct, že jsem porve v sobotu baštila cuketu, která mě chutnala
háááááááááááááá!!! a je to tu!!

no vono se to musí vochutit víme? aby to mělo chuť, maso když nevochutíš tak co? taky bude chnusný. Cuketa neboli urážka okurky, jak jí říká Ričrd je náhodou bezva věc. Brtnik taky blul, když jsem řekla cuketa a dneska huž ne.

sem ti psala, že až budeš mít chvíli, tak mě prozvoń nebo ti cinknu veče

áááájo! to si asi psala, to je fakt

že krájíš Ešusovi maso na malé kousky.
ne malý asi ne, nebo podle toho co myslíš malý??? něco třeba tak 5x5 , 7x7 cm asi, nevim????) něco ve větších kusech, maso na kosti pochopitelně vůbec

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:47
- Nahlásit

PetraK
háááááááááááááá!!! a je to tu!!
to bylo poprve a zřejmě naposledy, pokud nebude v podobné úpravě ...

Brtnik taky blul, když jsem řekla cuketa a dneska huž ne.
se mu nedivím .... sem na to stále stejně, jen jednou jsem udělala vyjímku a to v sobotu, páč jinak bych byla bez oběda

áááájo! to si asi psala, to je fakt
sem ráda, že sis vzpomněla

ne malý asi ne, nebo podle toho co myslíš malý??? něco třeba tak 5x5 , 7x7 cm asi, nevim????)
já maso nechávám ve flácích cca 15 x 15 cm nebo v úzkých dlouhých nudlích.... nekrájím, fakt ne. Si říkám, že sou to šelmy, tak ať se snažej, jen tam moje pitomá kouše na tý straně, co nemá zuby a tak holt jí to v žaludku leží a musí se do toho pustit znovu ... podruhý to už kouše na druhý straně. nevím, jak jí vysvětlit, že když bude rovnou kousat vpravo, tak nic blejt nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:59
- Nahlásit

brut

to bylo poprve a zřejmě naposledy, pokud nebude v podobné úpravě ...

ale di ty drndo

se mu nedivím ...

hele tuto je tak univerzální potravina, mám jí ráda.
já maso nechávám ve flácích cca 15 x 15 cm nebo v úzkých dlouhých nudlích

já jak co a taky jak kde /myšleno chalupa x doma x balkon/ no myslim, že ty úzký nůdle právě voni vdechnou úplně -teda -ešus to tak dělá, že to má jak špagety. No. Ale on teda málokdy to vyhodí, aby si to pak musel přeskládat, nedělá to často. ale tuhle tu psala Fifijová, že právě taky krájí, páč myslím že Křemíl???? je schopná se větší flákotou udusit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 12:40
- Nahlásit

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat žijou grafomanííííííííííííííííí

Děcka děcka...jáááááááááááááááááá chcu váááánoceeeeeeeeeee a sníííííííííííííh a kujva už mě ta práce leze krkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 12:57
- Nahlásit

Fajka
Děcka děcka...jáááááááááááááááááá chcu váááánoceeeeeeeeeee a sníííííííííííííh

už len stoosem dní, prosím nezabudni, že sa blíííži!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:05
- Nahlásit

at napadne sních schová se všecek ten bordel tu tady a fertig!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:06
- Nahlásit

jo a nechápu..jak furt řikaj že dyž chce čék shodit nějaký to kilo tak se má hejbat..čím víc se hejbu a makám tím víc žeru!!!
sou to podvodníci! nefungá to !

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:08
- Nahlásit

Fajka

makám tím víc žeru!!!
sou to podvodníci! nefungá to !

PŘES-NĚ!! Teď? na víkendu?? Hejbala sem se jako šílená a bohužel taky ale jako šílená kráva žrala tim pádem. takže co? Sem tetkon šílená tlustá kráva

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:10
- Nahlásit

PetraK
Sem tetkon šílená tlustá kráva
tak to jsme dvě buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:16
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Nedočítám! mateřská je jenom tři roky, to se nedá za tu dobu stihnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:17
- Nahlásit

Fajka
PetraK
Sem tetkon šílená tlustá kráva
tak to jsme dvě
Tři, už i Lucka ví, že "máma bůůůůůů"

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:24
- Nahlásit

kachna_
Tři, už i Lucka ví, že "máma bůůůůůů" nehlaste se šecky..... a nebo jinak..přihlaště se kdo nejni

<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání