| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:43
- Nahlásit
Ebony
Gratulace obrovský, nás teprv DKK, DLK čeká, až na to budou peníze (doufám, že se toho baty dožije )
Galaxy jezdííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
netluče, necuká, nemlátí, jezdí. Má novou, i když neznačkovou, zdravou poloosu s homokinetotodleto
Takže čekám do pondělka, zda Ešuska nezdechne cestou na mount everest a pokud ne, bude nejen ujetá, ale i přejetá. Galaxy už se těší a slibuje, že do pondělka teda jezdit vydrží (ne, je fakt, že těch problémů máme na forda velmi podprůměrně, je to hodný auto)
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:21
- Nahlásit
Čau , gratuluju pojízdné Kachně
Hlásím, že Rózina díra po zubu v noze se pěkně hojí, žádná zatvrdlina apod. Rozinka eště sice udržuje klidový režim, ale nekulhá.
"Marodi" Tonka a Róza semkly řady a "prudíci" Žofka s Hipíkem hlídali u vrat
Přikládám fotky z dneška odpol.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:26
- Nahlásit
Juuu, to sou buchticky Jak jsou tam srolovany, tajemstvi proutenyho kosiku.
kachna_
netluče, necuká, nemlátí, jezdí.
Doufam, zes to hnedka dukladne zaklepala na drevo. Toz at galaxy zase dlouho slouzi bez poruch!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:39
- Nahlásit
PetraK
Hyena
no to je dost že dete!! ....... čééért pomoc......čééééééééééért!
bezmučení se přiznám, že nevím.
Jinak přeju příjemnou cestu k vrcholu... to víš, ve tvém věku huš to nebude tak jednoduchý
brut
sem se právě lehce vztekla...četla jsem jednu zprávičku na jiném foru, z jistého místa od jisté osoby a ač je velmi neutrální, tak mě hrozně naštvala... nějak zjišťuju, že mi vadí už i jen pohled na jméno a mám zvednutý pajšlík..
Neřeš, nepřepínej, ale hlavně PO NIČEM NEPÁTREJ!!!
Ebony
Též se připojuji ke gratulaci.
A dost, jdu pokračovat v pracovním procesu.
|
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 17:51
- Nahlásit
Fifi
tajemstvi proutenyho kosiku
... a v důvěrnostech a vzájemném opečovávání pokračovaly i poté, co jsem Tonku kvůli odpol. slunci odvedla domů a buchtičky zrekvírovaly Hipíkovo kanapíčko...
Schovávám foťák do šuplíku a nějakou dobu zas dám pokoj ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:04
- Nahlásit
Fifi
Hele, horsi, az bude za zenitem.....
tak to už je taky.... ale nechtěla jsem být až tak impertinentní
kachna_
Galaxy jezdííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
netluče, necuká, nemlátí, jezdí. Má novou, i když neznačkovou, zdravou poloosu s homokinetotodleto
supeéééééér
Hlásím, že Rózina díra po zubu v noze se pěkně hojí, žádná zatvrdlina apod. Rozinka eště sice udržuje klidový režim, ale nekulhá.
to zní skvěle... musím říct, že by z tebe mohla být babka kořenářka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:08
- Nahlásit
Hyena
Neřeš, nepřepínej, ale hlavně PO NIČEM NEPÁTREJ!!!
ne, to nedělám, bylo to první, co na mě vyskočilo a překvapilo ... už jsem to zchroupla a je dobře.
buchtičky zrekvírovaly Hipíkovo kanapíčko...
Schovávám foťák do šuplíku a nějakou dobu zas dám pokoj
nemusíš..... všem to na fotkích moc sluší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:32
- Nahlásit
Rozinka je uplna matka Tereza. A jen pekne fot, veteranskych fotek neni nikdy dost!
A uz se tu zacinaji sikovat letky, CIAF o vikendu, to zase bude hukot. Ted preletely dost nizko 4 stihajzny, az se okna klepaly. Podivana je to pekna, ale ptaci jsou pak uplne zblnuty.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 21:59
- Nahlásit
Ještě jsem vám nepopsala, jak jsem dneska "zaperlila" v autoservisu.
Pán mi nejdřív říká. Jděte k paní po mé levé ruce. No zjevně mu nedošlo, že má před sebou 1) ženskou 2) ženskou už dva roky na mateřský. Šla jsem k pánovi po mé levé ruce. Mno. Jenže mě to tak rozhodilo, že jsem zapomněla pin...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:19 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Tak kontrola spánku Právě jsem dorazila z procesu a doufám, že vy už tady všechny pěkně spinkáte v pelíšcích, abyste byly zítra čilé a mohly podávat patřičné pracovní výkony
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:26
- Nahlásit
Fifi
veteranskych fotek neni nikdy dost!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:27
- Nahlásit
kachna_
Hmm, tak teď se projevilo, že matky na mateřké dovolené mají opravdu dovolenou a courají v noci po forech
Ale fotečka je to pěkná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:31
- Nahlásit
kachna_
Ale ta je!! Nekde u Podebrad dost casto mivaj podobny krasky srazy, soferi jezdej v tech brejlich a kozenejch "prilbach", to ja se pak kocham, mavam na ne z elektronicky stazenyho vokynka a zdrzuju provou, a kdyz vidim trabanta vytunenyho, to vubec dusicka plesa a ten smradek z nej, to me vraci do mladych let.
Hyena
všechny pěkně spinkáte v pelíšcích,
Prtky, obsournici kolemplotni, navic Ag jevici snahu se s nimi pres plot kamaradit, ja jsem bdici a dohlizejici!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:34 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Prtky, obsournici kolemplotni, navic Ag jevici snahu se s nimi pres plot kamaradit, ja jsem bdici a dohlizejici!!
Tak to já už mám zasejc svatej klid. Fis má své dvě buňky zpátky v mozku a já nemusím chodit po sídlišti s očima na šťopkách jak slimješ.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:40
- Nahlásit
Hyena
No ted Ag v nejlepsim, Kremylek zacne kvapat asi zitra.. Takze tak na mesic bude zdejsi lokalita velmi atraktivni, radsi cubky nalozim do auta a nekam zajedu. Akorat me stve, ze zenichove ochcavaji auto, vcera tam i pekny hovno granulovy lezelo nastrazeny, malem sem do nej slapla.
Btw - taky poznate dle lejna, co ten psi autor zral? Masovy hovinka jsou tuhy, krasne nabratelny do pytliku v ruce. Granulolejna jsou lejna ridka, zaludna, ikdyz na prvni pohled pekna, nabrat to do pytliku nelze. Ble. Nesnasim sbirat cizi hnusny psi granulovy hovna pred barakem!
|
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:44
- Nahlásit
Fifi
a kdyz vidim trabanta vytunenyho, to vubec dusicka plesa a ten smradek z nej, to me vraci do mladych let.
Tak kdyby ses chtěla kochat pořád, věnuju ti pojízdnýho traboše kombi po mámě. Můžeš si ho vytunit . Teď je deponován v Č. Brodě a něco s ním budu muset provést až bude ukončený d. řízení... Kdybys ho chtěla, věnuju ti ho...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
tralala.... sem ti rekla svy, tak se pak ozvi
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:47
- Nahlásit
Fifi
radsi cubky nalozim do auta a nekam zajedu
JJ, to mě tak zachraňovalo. Bezpečnej hustej les nebo louky, kam se většina lidí nechce táhnout. Pak sem mohla i hárací Hyeně v nejlepším dopřát koňovyjížďku na vyčištění hlavy- být odkázány jen na místo bydliště, tak se asi zcvoknem obě
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:56
- Nahlásit
Btw- nemáte tam někdo deponovanou nepotřebnou škodu 120, nejlépe hráškově zelené barvy-naší jsme už před lety museli pohřbít a stýská se mi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:04
- Nahlásit
Hyena
tak teď se projevilo, že matky na mateřké dovolené mají opravdu dovolenou
učim se kreslit Lucce kytičky
Ale je fakt, že ten čas se hrozně špatně dá využít "efektivně". Stíhám toho s dítětem strašně málo a zcela chápu opovržlivé pohledy bezdětných, neb si stále ještě vybavuju sebe ještě předloni .
Teď jsem pochopila, že všechno je lepší, než když dítě řve (na veřejnosti teda)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:06
- Nahlásit
Hyena
nemáte tam někdo deponovanou nepotřebnou škodu 120, nejlépe hráškově zelené barvy-naší jsme už před lety museli pohřbít a stýská se mi
mám nádhernou částečně "vytuněnou" škodovku na podvozku š130 se smutným příběhem. Upraven pouze motor, podvozek, brzdy...
Barva nočníková modř, urvanej nosník motoru.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:07
- Nahlásit
Teda, člověk si dá dvacet a tady se zatím řeší tráboše a starý škodovky ...
|
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:08
- Nahlásit
Fifi
Akorat me stve, ze zenichove ochcavaji auto
no toto.... u vás je teď veselo, viď?
Masovy hovinka jsou tuhy, krasne nabratelny do pytliku v ruce. Granulolejna jsou lejna ridka, zaludna, ikdyz na prvni pohled pekna, nabrat to do pytliku nelze.
Chmmm, s tím bych si dovolila nesouhlasit, MY máme skvostné, tuhé granulobobky...
A díííííííííííky za teleféééén, Fifinko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:09
- Nahlásit
kachna_
Pán mi nejdřív říká. Jděte k paní po mé levé ruce. No zjevně mu nedošlo, že má před sebou 1) ženskou 2) ženskou už dva roky na mateřský. Šla jsem k pánovi po mé levé ruce. Mno. Jenže mě to tak rozhodilo, že jsem zapomněla pin
jj, mateřská, to je období naprostého blbnutí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:12
- Nahlásit
Hyena
Bezpečnej hustej les nebo louky
Ano ano, zalezt do hvozdu nejhlubsich, poli sirych, s haravkama, vylezt tu pred barak a objevit se zenich/ove, tak je asi vymalovano, je to kurtyzana.
kachna_
učim se kreslit Lucce kytičky
Jestli malujes jako ja, tak chudak dite. A co maly kachne, vse ok?
|
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:20
- Nahlásit
brut
jé, když tě vidím... dneska jsem překonala odpor a nedůvěru a vyprala nějaký prádlo v Horstovi za 60Kč z bazáru...
Vypralo se to fakt dobře, sice to musel bejt srandovní pohled, jak sedím na terase, v levý ruce cigáro, pravou točím klikou, a všichni 4 psi sedí okolo a bedlivě mě sledují.
Zřejmě doufali, že místo vypranejch fusek vyndám grilovaný kuře...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:21
- Nahlásit
dneska jsem překonala odpor a nedůvěru a vyprala nějaký prádlo v Horstovi za 60Kč z bazáru...
jůůů, to je super... a že pere skvěle?
sice to musel bejt srandovní pohled, jak sedím na terase, v levý ruce cigáro, pravou točím klikou, a všichni 4 psi sedí okolo a bedlivě mě sledují.
Zřejmě doufali, že místo vypranejch fusek vyndám grilovaný kuře
místo kuřátka jsi vyndala jen fusky, to jsi ale divná panička
|
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:26
- Nahlásit
brut
jůůů, to je super... a že pere skvěle?
No jo... vážně ale jo... to bych nečekala...
Horst je prostě jednička...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:29
- Nahlásit
No jo... vážně ale jo... to bych nečekala...
přemýšlím, jestli by se nadaly pořídit do Keni ... tam totiž perou v ruce
|
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:30
- Nahlásit
brut
to jsi ale divná panička
...divná a velice zákeřná... Žofka natahovala čumák nejvíc, tak jsem jí dala čichnout k vypraný fusekli. Zhnuseně si odfrkla, úkosem na mě pohlédla, hodila zadkem a odfrčela na druhej konec zahrady
|