| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 15:01
- Nahlásit
Fajka
já...ano ..ale co si kdo pod brkama představuje je věc druhá žáááno...
a ty ses nám tu k pubertě ješče večejně přiznala !!
ale jako dyk nejsem jediná komu to vyrazilo dech, Brtnik přišel uplně vo slova, dyš sem mu řekla, co chystáš!!§ a tetkon se tady bude skovávat za nějaký pštrosí péro!!! ty si s těma pštrosama nedáš a nedáš pokoj
Hyena
huž to vidíš?? snad si to neměla číst, budeš děsně zkažená!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 15:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
hale lidi kdo fšechno chtěl toho KAKÁČE?
BRŮTICE
HYENA
HIPÍCI
JANÍÍÍ
GERDA
A
JÁ
Sobě to předám já si sama.
co tam máme dál??
Brůtice - kdy se uvidíme??
Hyeno - jak? chceš se někde nějak sejít? ale spíš jako na předávku, na venčení to tuten týden nevidim nijak radostně - zítra možná??
Hípíkoj to pošlu asi poštoj
Gerda- jak my dvě máme šanci se potkat??
Janiii - nechystáš výjezd do Prahé? nebo některej z kolegů??
FAJFKA TAKY CHTĚLA KAKANEC?? Esli jo, tak tý bych to mohla poslat po brůtici, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 15:19
- Nahlásit
PetraK
KAKÁČE?
vo co go???
a tetkon se tady bude skovávat za nějaký pštrosí péro!!! ty si s těma pštrosama nedáš a nedáš pokoj
ne a ne a ne a ne
muším letet..dočtu vás večír
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 15:32
- Nahlásit
Fajka
vo co go???
wo ten čaj vod Fifijový
ne a ne a ne a ne
věděla sem to, si prvotřídní úhyl!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 16:50 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Bourkaaaaa byla, da se dychat! Paka brkoslavni.
Fajka
Kakac neboli karkade fakt vybornej, vic Cecka v nem je jak v pomerancich.
A nez vas clovek docte.. Chozeni na voditku ve dvojici jsem nikdy extra neucila, proste se slo. Kdyz me naprdnou, tak houknu "Deserte, deserte!" a jdou zase normal. Pouzivam radsi voditka dve teda, pro beznou chuzi, kdyby nekde vypalil cokl cizi nebo tak, lip se manipuluje se dvema indivindi. U kola tahaj na snure s rozdvojkou a tam nemaj sanci na nejaky uniky a motani, ani je to nenapadne, neb prchaji vstric svetlym zitrkum.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:04
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak synek má zraněnou ruku ošetřenou ... prý se mu v tom pěkně pošťourali a zavázali mu to. Na praxi zůstal, dělá jen papírování a je z toho nešťastný. Ale není to snad tak šílený, i když na stehy by to bývalo bylo
Hipík a Tonička a Rozinka
Existujou želvy, sanitky, taxíky... ale to už je fuk
jj, ale to víš... chlapečci
No, to je sice blbý, ale mohlo to bejt horší... hlavně, aby se mu to brzy zahojilo
přesně to mu říkám celou dobu já
Fajka
Tak fčéra se ten malej blbeček jako dost vyznamenal...
koukám, že víkend byl plný úrazů , hlavně to dobře dopadlo a to je skvělé
Hyena
Jinak zkusím přihodit jednu kozí a hyenní fotku, kde je vidět, že lásku k rohatým zvířátkům s pruhatou sdílíme ;.-)
je vidět, že je Hyena hodňoučká, plesnifci by už stádečko rozehnali
PetraK
ač to bylo jen pár dní, mám pocit, že to byla celá regulérní dofča.
to se krásně čte...tak doufám, že ti tohle pozitivní myšlení dlouho vydrží
BYLA SEM , BYLA SEM NA VRCHOLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!! Juchéééééééé
a od zprávy z doplazení se na vrchol jsi byla nedostupná ... panebože, ty a telefony to je něco šílenýho
MÁÁÁÁM KAKANEC, ASI TUNY, FIFIJOVÁ POSÍLÁ, KDO CHTĚL FŠECHNO KAKANEC
já prosííííím
tak ať mu to dobře šlape
vyřídím.... bude mít alespoň pocit, že to není úplně ztracený
rozhodně to teda legranda neni
není, ale mohlo by být hůř ... jen doufám, že si příště dá větší pozor
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:12
- Nahlásit
Teda Vás dočítt je fakt šílený ... uř se vůbec jinejm nedivím, že nedočítatj .... Fajfkáááá a Ešuskáááá jsou stračenýýýýý střelenýýýý, páč jsem opět politá čajem
PetraK
Brůtice - kdy se uvidíme??
ozvu se ti zítra a uvidíme, jak to vyjde... neplaš se, času dost
AJFKA TAKY CHTĚLA KAKANEC?? Esli jo, tak tý bych to mohla poslat po brůtici, ne?
klíďo, alespon pojedu na kontrolu Kárlštejna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:18
- Nahlásit
brut
A i Hyjene bys ho mohla vzit, treba, ne? Proste se dohoukejte mezi sebou, ja jsem tasky predala, at si vrchni s kakancem poradi sama.
Teda Vás dočítt je fakt šílený ...
VID! Kopirovacky blaznivy!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:23
- Nahlásit
Fifi
i Hyjene bys ho mohla vzit, treba, ne? Proste se dohoukejte mezi sebou, ja jsem tasky predala, at si vrchni s kakancem poradi sama
stopro ... na Hyenu nezapomeneme
Kopirovacky blaznivy!
to říkáš tý pravý
Jo a dámy, víte, co jsem dostala jako veledárek z Keni? Ugali ... velmi hustou kukuřičnou kaši, kterou tam chudá rodina jí ke snídani, k obědu i večeři. Nedovedete si představit, jak se na to oba harantííí tvářili a já jak se včera večer cpala. Ale není nad čerstvě uvařenou, i když tahle pro mě měla cenu zlata
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:28
- Nahlásit
brut
velmi hustou kukuřičnou kaši,
No potes.
Nedovedete si představit, jak se na to oba harantííí tvářili
Ja docela asi umim.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 18:01
- Nahlásit
teda já vás vzdávám
to se nedá dočítat
PetraK - pani pro kakáče bych nerada posílala kolegu uplně nevim, jak by pobral větu "vyzvedni mi u Ešusky kakáče a propláchni jim tam trysku" navíc kolega si dovoluje dovolovati se
ale estli se nepletu, tak Fifijová mi měla poslat vlastního kakáče - a snad aj pro pani Fajfkovou??
máme v těch kakáčích trochu bordel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 18:04
- Nahlásit
Janiii
Jenze Esuska se tu stavovala, tak jsem usoudila, ze ji to dam vsecko, at vas podela, pardon podeli kakancem sama. Jsem z obliga.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 18:12
- Nahlásit
Fifi
ahááá, tak jooo, to je v pohodě
PetraK
v tom případě budu muset tedy udělat výpravu ala Kakáč
ale netuchám kdy, páč toho je teď nějak moc
nebo si udělej pracovní cestu do Holešovic na výstaviště - čt, pá, so budu tam pracovně stánkovati vařiti kafe a ták.
|
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 18:45
- Nahlásit
Tak si jen tak lítám očima, číst mi dneska nějak nejde a vidím: ....Pštrosi..Kakáči...BYLA SEM , BYLA SEM NA VRCHOLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!! Juchéééééééé...velmi hustá kukuřičná kaše...
...dámy, to je maglajs, to je maglajs
A já asi padnu a nevstanu anebo jo..., ale až za dlouho... Včera okolo 22 jsem se neprozřetelně koukla na maily. Protože jsem měla oba mobily v "bezpečné zóně" nešlo se mi dovolat. Číhala na mě pošta v podobě pracovního průseru (ne mýho), který jsem sice mohla odmítnout řešit, ale jde o prachy, rub a líc volný nohy, holt už. Tak od těch cca 22 jedu non-stop a asi budu muset dělat i tuhle noc...
Jak jsem byla zabraná do práce, zaregistrovala jsem jen jedním uchem, že začala buřina, a dělala jsem dál. V tom mě z práce vytrhly divný čvachtavý zvuky ze zahrady.
Ten bejk bláznivej malá slepá Tonička vyhopsala do toho deště a skákala po zahradě, opakuji s k á k a l a...
Strašně jsem se lekala, že je třeba v šoku nebo tak něco... Popadla jsem jí do náruče, přinesla do kuchyně, vyfrotýrovala a zabalila do deky... Tam vydržela asi minutu, velmi rázně se vymotala a začala pro změnu hopsat po kuchyni, hopsat na mě, hopsat na cokoli. V šoku evidentně není , zbodla svou večeři, jako kdyby tejden nejedla ....a ...hopsá...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 18:54 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Tak si jen tak lítám očima, číst mi dneska nějak nejde a vidím: ....Pštrosi..Kakáči...BYLA SEM , BYLA SEM NA VRCHOLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!! Juchéééééééé...velmi hustá kukuřičná kaše...
pani pasuju vás na vrchního výcucáře, tohle nemá chybu
V šoku evidentně není , zbodla svou večeři, jako kdyby tejden nejedla ....a ...hopsá...
ze smutnějšího soudku ... projížděla jsem stránky různých známých, co mají berňáčky ... a našla jsem další úmrtí 3 roky, slinivka a selhání ledvin ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:00
- Nahlásit
PetraK
Muzu sem pozvat zamorskou navstevu? Nebude to vadititititi?
Kdyby se tu ukazal medvidek Kulala, tak ma desne nebezpecnou rtw ala Kremyl a je to hrozny pako, panicka jako.
bláznivej malá slepá Tonička vyhopsala do toho deště
Uz zase skacu pres kaluze, nenastartoval ji blesk bratricek nejak zivotaschopnost?
Janiii
3 roky, slinivka a selhání ledvin ...
tfuj. At se vam to vyhejba.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:07
- Nahlásit
Fifi
tfuj. At se vam to vyhejba.
3-4 roky jsou u berňáků poměrně kritickej věk spousta známých v tomhle věku o pejsana přišla je to děs
a Berni byla dneska straaaašně mokrá a smradlavá když ona se strašně ráda dívá jak prší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:13
- Nahlásit
Janiii
A vidis, se ptam esusky, misto toho se mam ptati tebe. Takze kutuluu kulala sem muze, vid? Bude delat vycuc ze sveta psu mimo CR.
3-4 roky jsou u berňáků poměrně kritickej věk
To je ale strasny, hrozny Neco jak dobrmany krosi srdicko. Nebo dogy, v 6 letech uz veteran.
Sakra, zlaty terieri, tam pres deset let bezny, i u tech rtw tipuju standard prumernej kolem 8 a vys.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:20
- Nahlásit
Fifi
No potes.
...koště? Náhodou je to bašta, fakt
Ja docela asi umim.
ti nevím ... budu ti věřit, protože samozřejmě nezbyde, abych to někdy vyzkoušela u tebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:26
- Nahlásit
Fifi
. Pouzivam radsi voditka dve teda, pro beznou chuzi, kdyby nekde vypalil cokl cizi nebo tak, lip se manipuluje se dvema indivindi.
jooo? já si právě myslela, že rozdvojka je lepší??
V šoku evidentně není
v tom je evidentně někdo jinej v tý domácnosti, že? gratuluju a ať se jí dobře hopsá
číst mi dneska nějak nejde a vidím: ....
no a tos ešče neviděla, co se chystá provádět v germánsku Fajfka
Janiii
muset tedy udělat výpravu ala Kakáč
gůt, ale von by to myslim i kolega pobral, když vydejchal gynekologickej ubrousek a tak jako podobně
brut
Ale není to snad tak šílený, i když na stehy by to bývalo bylo
Ale není nad čerstvě uvařenou, i když tahle pro mě měla cenu zlata
já to sice nechápu (páč tam nejni maso ) ale moc ti to přeju
ozvu se ti zítra a uvidíme, jak to vyjde...
gůůůt
a od zprávy z doplazení se na vrchol jsi byla nedostupná
sem se nedoplazila!! HRDĚ SEM TAM VYSTOUPALA! TAK BACHA!
... panebože, ty a telefony to je něco šílenýho
A nojo furt taky už! sem si to zamkla no! to se mi stane jednou, maaax. 2x do měsíce , jako teď
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:29
- Nahlásit
Fifi
Muzu sem pozvat zamorskou navstevu? Nebude to vadititititi?
si blbá ne? proč by to mělo vaditititititi?
Janiii
3 roky, slinivka a selhání ledvin ...
ty vado!!tříletej pes!!
spousta známých v tomhle věku o pejsana přišla je to děs
tyjo co je s tím plemenem??? proboha co všechno lidi nedělaj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:30
- Nahlásit
PetraK
že rozdvojka je lepší??
No tak viz Fajka, kdyz mas psa a fenu, jeden se zacucha a chce obechcavat, druhej jde... Ono jak na co a jak kde. Ja proste mam cubu extra kazdou na voditkach. Ale jak sem psala, u kola a u tahani jedine snuru s rozdvojkou, aby te neomotaly/i kolem sloupu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:32 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Ženy já určitě kakáče chci- ale od koho si ho mám vyzvednout. Já myslela, že od Petry? Jinak mě lijavec dosti naeal. Náladu mi spravila sfiň pruhatá- šla svojí letošní první stopu na hlíně a dooost se pochlapila. Prosta ona je čokl na zkoušky do do deště, zimy a hnusna- jen ne do vedra......Halt mušíme na zkoušky tak říjen a listopád.
Ad berňáčcidocela valím oči. Jsme si nemyslela, že jsou na tom takhle blbě. Bože co ti chovatelé dokářží z plemene ve jménu estetiky udělat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:33
- Nahlásit
KAKANEC NASÁČKOVÁN NA SEDUM DÍLŮ, POČÍTÁ SE I S FAJKOU, PTÁT SE JÍ NEBUDEM!
TETKON UŽ JEN DYSTRYBŮJOVAT!!!
Fifi
... Ono jak na co a jak kde. Ja proste mam cubu extra kazdou na voditkach.
Hm, to sem si pomohla, tak zas vim prt. mi to přišlo ovladatelnější jako. začuchávat se nebude nikdo, nic takovýho, prostě se jde - já teda vodítko zatím naštěstí používám fakt právě jen málo třeba když jsme šli centrem tý pece, jinak je pes navolno, když je na vodítku, tak se jde, čůrá a čte se když je bez a doufám, že s tím druhým pometlem, to půjde taky tak??? naivní sem, já vím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:33
- Nahlásit
PetraK
gůt, ale von by to myslim i kolega pobral, když vydejchal gynekologickej ubrousek a tak jako podobně
oká, zaneste trysku a my od příštího týdne můžem dorazit
apropooo, neumítě někdo vykládat sny?? myslim jako ne vykládat, co se vám zdálo, ale vyložit, co to znamená
opakuje se mi dost často jeden sen, ne moc příjemnej ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:38
- Nahlásit
Hyena
Já myslela, že od Petry?
já bych to taky tak viděla, když jsme kousek od sebe jak končíš v prasí?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:40
- Nahlásit
PetraK
Smarja, a tak na co se vlastne ptas? proste v civilizaci budes mit staryho sokolika na volno, mladyho jistit, nebo oba na snure a na tahacky v prirode si to taky udelas po svym, ni? Proste to s pometlem druhym pujde uplne stejne, co zase vymejslis?
Janiii
neumítě někdo vykládat sny??
Ja ne a jsem rada, protoze to, ze jednu noc se odrazim a druhou noc dopadnu si umim vysvetlit sama.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:45
- Nahlásit
Fifi
A vidis, se ptam esusky, misto toho se mam ptati tebe. Takze kutuluu kulala sem muze, vid? Bude delat vycuc ze sveta psu mimo CR
pani každej nenormální sem má vstup volný
ad berňáčci - jestli jsem to teď dobře pochopila na berňácký diskuzi, tak umřela po otravě
ale jinak ty ledviny jim fakt selhávaj hodně plus rak no ...
Fifi
Ja ne a jsem rada, protoze to, ze jednu noc se odrazim a druhou noc dopadnu si umim vysvetlit sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:47
- Nahlásit
já to sice neslyšela, ale Kostižer prej pravil: "Prdel na kříž!!" to je vůůůůl
Fifi
co zase vymejslis?
no nevymejšlim, sem si právě myslela, že to mám jasný, pro případ kdy budou muset bejt navodítkovaný = rozdvojka. no a tys mi rozhodila sandál tou informací cos sem dala, že jako
CI-TU-JI:Pouzivam radsi voditka dve teda, pro beznou chuzi, kdyby nekde vypalil cokl cizi nebo tak, lip se manipuluje se dvema indivindi
a já si právě myslela, že to je lepčí na tom rozdvojáku no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:49
- Nahlásit
Fifi
protoze to, ze jednu noc se odrazim a druhou noc dopadnu si umim vysvetlit sama.
je tu někde větší jelito než ty??
Janiii
opakuje se mi dost často jeden sen, ne moc příjemnej ...
já ne, ale řešení máš v sobě, hledej sama,stejně to ví člověk nejlíp sám.
|