| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
...jejda, takže eště zejtra...
No, ti u tebe asi nejsou tak moc báječný... viď?
Já zas dneska celej den slyšela z blízkýho fotbalovýho hřiště Kabáty , kterejma se chlapci dostávali do varu...
EDIT: odpoledne už jsem si nevědomky broukala: "...nožem anebo sekerou...", radši jsem se šla zchladit do vodopádu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
už jsem si nevědomky broukala: "...nožem anebo sekerou...",
Tak az prijdou holcicky na osetrovnu k tobe, mely by spesl zitra byt asi opatrne...
A taky edit, sem po ocku sledovala Bruse a jeho pasti a sypajici se skllo, jakej byl cikovnej. Nasleduje agent z honkongu, tak kukej, treba se priucis necemu novymu.
|
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:55
- Nahlásit
Fifi
Tak az prijdou holcicky na osetrovnu k tobe, mely by spesl zitra byt asi opatrne...
.... jj, asi dám ceduli na okno: "dnes pouze amputace". Žofinka by mi mohla dělat zdravotní sestřičku, ten čepeček by jí určitě moc slušel ...
|
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 23:00
- Nahlásit
Fifi
A taky edit, sem po ocku sledovala Bruse a jeho pasti a sypajici se skllo, jakej byl cikovnej. Nasleduje agent z honkongu, tak kukej, treba se priucis necemu novymu.
... já zrušila televizi, bo mi šla na nervy... ALE Smrtonosnou past 4 mám na DVD.
To bych se mohla aspoň trochu odreagovat, když fotbalisti zůstali celí... Jdu na past..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 08:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Už jsem se chlubila u špiců, ale musim se pochlubit s Batynkou i tady. Včera jsme byli u rodičů, s dítětem a Batopsem. Rodičů špic je nevychovanej rozmazlenej žárlivej spratek. Lucka má na něj zakázáno šahat, protože už po ní jednou vyjel (ne teda s úmyslem ublížit, abych mu nekřivdila), celkem úmyslně jí poráží a krade jí jídlo (zní to teda o něco hůř, než to je, moje dítě se umí chovat ke psům, naprosto nemá potřebu Mili hladit a je-li potřeba, nemají rodiče problém Mili zavřít v dílně).
Lucce upadla sušenka, Milča se po sušence vrhla, ale taky se vrhla Baty po Milče a normálně jí od Lucky zahnala. Trvalo to celý asi minutu, a bylo fakt vidět, že se nervou.
Já mám skvělýho špice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 08:59
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááájn...probíhám..du zas prosejvat hlínu....
kachna_
se vrhla Baty po Milče a normálně jí od Lucky zahnala. Trvalo to celý asi minutu, a bylo fakt vidět, že se nervou.
Já mám skvělýho špice
já mám taky skvělýho špice
Fája nemusela pséky co se rychle hejbou takže nejlepší lék na to je jednoho jí pořídit domů Fája ho neřeší ......už totál se ochodila... Dokýš lítá zepředu zezadu z leva z prava..Fája neřeší jen kouká aby stihla včas uhnout bo ten malej je nějakej porouchanej a nemá funkční brzdy
Včera krásně vedle sebe tapkali na vodítku a prcek se k Fáje furt tulil a volizoval jí hubu krz košík
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kachna_
Já mám skvělýho špice
To teda máš , obranáře - ochranáře s mateřskejma pudama
Obávám se, že všichni moji psi by dítě bez skrupulí okradli... Hipík by sebou vzal eště kousek prstíků (nechtěně). A kdyby pak děcko bulelo, tak by ho umyli od hlavy k patě
Ale stala se mi zvláštní věc s Hipíkem. Asi před 5 lety (to byl jěště H. jedináček), se u mě stavil kamarád se synem, cca 5 let. Kluk lítal, řádil, hulákal a Hipík, protože už měl nějakej věk, se po určitý době spakoval a chtěl mít klid.
A kluk zase k němu... Hipík už měl kluka plný zuby a bručel. Otec syna napomínal, já mu vysvětlovala, že tohle prostě ne, a znova... Až dostal od táty na zadek a začal straaaašlivě bulet, řvát a utekl trucovat do předsíně.
Tam k němu pomalu přišel Hipík, sedl si těsně k němu a drbal do něj čumákem. Jako by říkal, nic si z toho nedělej, na mě jsou taky někdy hnusný...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:51
- Nahlásit
Hipík by sebou vzal eště kousek prstíků (nechtěně).
Kremylek by to vzal s notnou casti rucicky (chtene).
A ja su takovy pako, nejen porezanej prst, ale este sem od vcera total spalena od kopriv. Bezva spanek, co minutu nutno podrbat, docela mam flekaty hnaty. Pomuze na to dryjak, babko korenarko??
Fajka
To je hezky A na zahrade uz je mas spolecne bez kose?
kachna_
Cikovny Batopes, ochrance!
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 12:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Pomuze na to dryjak, babko korenarko??
Zkus to na malým kousku... Mě manuka ihned pomohla od svědění po hmyzím kousanci, ale nejsem si jistá, jestli u popálení od kopřiv to bude fungovat stejně (tak aby tě to spíš nepodráždilo).
Opláchnutí studenou vodou a následné promazání nějakým těl mlíkem jsi zkoušela? Anebo, máš doma oliv. olej? Jestli jo, tak se zkus promazat jím (po studené vodě).
EDIT: anebo Fenistil je na tohle dobrej, z nepřírodních prostředků...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:00
- Nahlásit
To vis, ze sem se matlala kremama, a platprtny. Zkusim to na kousku, horsi uz to bejt nemuze.
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:06
- Nahlásit
Fifi
S tímhle nemám moc zkušenost. Kopřivy mě moc nepálí, a když, tak jen chvilku.
Ale když jsem u potoka sklouzla v opalovačkách do kopřiv, byla jsem požahaná fest. Pomohlo mi, když jsem se pak delší dobu sprchovala studenou vodou (vlezla pod vodopád ).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:10
- Nahlásit
Me taky doposud palily jen chvilku. Zrejme to byly agresivni koprivy. Svedi to furt stejne, nemaje Fenystyl, budu tise trpet dal.
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:11
- Nahlásit
Fifi
Kdyby to do zejtřka nepřešlo, kup si v lékárně Fenistil - volně prodejnej.
http://www.bodnutihmyzem.cz/cs/pozahani-koprivou-b odlakem/
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:15 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Me taky doposud palily jen chvilku. Zrejme to byly agresivni koprivy
... tak zas nebudeš mít revma...
Máš na zahradě netřesk?
4. Rychlá první pomoc venku v přírodě při požahání kopřivou, poštípání hmyzem, na popáleniny, modřiny a drobné rány: Z netřeskových listů sloupneme tenkou slupku, aby se uvolnila šťáva, a použijeme jako obklad na postižené místo.
http://bylinky.doktorka.cz/netresk-stresni---leciv a-skalnicka-prvni-pomoci/
http://www.floranazahrade.cz/zdravi/netresk.htm
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:19
- Nahlásit
Fifi
Jé, kdyť ty máš alojze přeci! Tak obětuj jeden, dva listy a potři se šťávou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:25
- Nahlásit
Netresk nemam, napatlala sem si hnaty dryjakem, smrdim jak Kremylovo ucho A je to malinko lepci. Alojze nebudu kuchat, toho si hyckam.
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 13:31
- Nahlásit
Fifi
Netresk nemam, napatlala sem si hnaty dryjakem, smrdim jak Kremylovo ucho A je to malinko lepci.
... tak dej pak vědět , držím palce
Alojze nebudu kuchat, toho si hyckam.
Zas obrazí.., bych byla tvrdší macecha
Jinak u nás v lékárně jsem koupila Aloe gel, 200ml za cca 100,-, zn. Phytofontana (Švýcarsko). Je dobrej na ledacos...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 15:13 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Zdar ve spolek.Má za sebou úžasnou návštěvu na krásné kozí pod Blaníkem. Super atmosféra, milí lidé- prostě krásné a zcela náhodné potkání se a navrch láhev výborného mlíčka
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 16:55
- Nahlásit
Hyena
Jéééé ty se máš Kde žes to přesně byla? Že bych se taky zajela podívat...
Já bych chtěla kozy hrozně moc, ale jenom jednu, dvě, jako mazlíky a na mlíko.
Zatím jen hledám informace, které plemeno by bylo vhodné a co chov obnáší.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:28
- Nahlásit
Tak prazaci odrazili domu, esuska je luxusne pripalena. Esus umi krasnyho zajicka a nechat se zastrelit.
Hyena Hipík a Tonička a Rozinka Brut
a ja nevim, kdo este chtel karkade - ma ho u sebe Esusova a preda vam ho nejak v Prazici nebo se s vama nejak dohouka.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:46
- Nahlásit
Kde žes to přesně byla?
Tady http://ekofarmaliza.webnode.cz/
Doporučuji- prima lidi a supeř mňamky. Já mám na kozy taky slabost
Fifi
a ja nevim, kdo este chtel karkade
O.K. vytlučeme hoz Petry, až se nám vrátí z hor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:50
- Nahlásit
Hyena
Já mám na kozy taky slabost
Ja taky a po dnesku asi aj Brtnik, chtel si tu zdejsi, pred plotem, odvezt s sebou.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:52
- Nahlásit
Dámy Argosek by z nás měl radost- kozi,kozi, kozi
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:54
- Nahlásit
Hyena
Díky
Já mám na kozy taky slabost
Já taky . Baví mě, že jsou chytrý a umanutý
Fifi
hmmmmmmmmm u nás zas celej den Kabáti od fotbalistů... urva dráááááááát...
Du zas do potoka, je tu dusno k zalknutí...
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:56
- Nahlásit
Hyena
Dámy Argosek by z nás měl radost- kozi,kozi, kozi
Jo , to jsem si říkala, když jsem reagovala na tvůj příspěvek
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:59
- Nahlásit
Ta je krásnáááá, že jo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 19:12
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem tu měla od včerejška ségru a musím říct, že to byl velmi plodný víkend ... nejen, že stihla dopsat všechny zprávy, co si přivezla na dodělání, ale zároveň jsme se opalovaly, prokecaly oba dny a halvně se moooooocinky moc dobře napapaly, páč nám do toho nekecali žádní mužští, kteří by vyžadovali masíko. Al si měla s kým hrát, Brut prováděl kontrolu podvozku... zkrátka super dva dny.
Jo a Fifi, včera byl asi den blbec, páč synek si rozřízl ruku o vystřelovací nůž .... vzhledem k tomu, že se to stalo někdy o půlnoci na nějaké firemní akci, všichni již byli přinapilí, tak k doktorovi do Nového Města na Moravě jeli až ráno .... vše zrušeno, byl odkázán do Havl. Brodu. Správně usoudil, že po tolika hodinách mu s tím už nic neudělají a tak zítra na praxi bude prvním pacientem, který bude žádat kontrolu a převaz ... z něj budou mít radost
Já kozy nerada... buď do mě trká a pak padám nebo mě chce kousnout.... ale sýry, mňam, mňam, mňam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 19:21
- Nahlásit
Ti nekdy vyfotim tu zdejsi, dneska se zazracne odvazala z retezu a courala tu po ulici. Nastesti ma na kus kedlubny bezva privolani a je hodna, netrka, nekouse, tak sem pro ni dosla a uvazala. Za odmenu mi dupla na nohu. Au.
brut
páč synek si rozřízl ruku o vystřelovací nůž
A hodne? Ja to mam spis takovy pidirezanecky, skoda je zminovat, jen to pali jak cert, kdyz si do toho sikovne sypnu omylem sul a tak.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:02
- Nahlásit
brut
páč synek si rozřízl ruku o vystřelovací nůž
To bude dobrý, to se mu dohojí....
Je náádherná
Fifi
Nastesti ma na kus kedlubny bezva privolani
To by se Hyeně mocinky líbilo- by si mohla zapást
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:26
- Nahlásit
Hyena
Malý úkrok směrem k panu Argoskovi, ... počasí kozí...
http://www.ceskatelevize.cz/specialy/obcanskypruka z/video-rozcestnik?video=2-11
brut
Já kozy nerada... buď do mě trká a pak padám nebo mě chce kousnout....
Aha, já právě potkala jen přítulný, vítací ftěrky. Někde vyštrachám fotky...
Fifi
Co utrejch, pomohlo ti to trošku na ty požahaný nohy?
Mě napadlo, ale je to na 90% blbost, měřili ti teď někdy nedávno cukr? I to říznutí na táboře se ti hojilo docela dlouho...
|