| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:34
- Nahlásit
Fifi
A hodne? Ja to mam spis takovy pidirezanecky, skoda je zminovat, jen to pali jak cert, kdyz si do toho sikovne sypnu omylem sul a tak.
tak půl cm do hloubky a 3cm na dýlku .... kdyyb se dostal včas do špitálu, tak by to bylo na dva až tři stehy. Teď jsem mu to převázala, umyla a byla za hodnou, páč jsem mu řekla, že za dva dny bude naprosto v pohodě
Hyena
To bude dobrý, to se mu dohojí....
určitě, jen od zítra má praxi na chíře a nehne palcem a ukazováčkem, má to oteklý a hlavně otevřený ... zkrátka je mooooooc šikulkááááá
Hipík a Tonička a Rozinka
Aha, já právě potkala jen přítulný, vítací ftěrky. Někde vyštrachám fotky...
já mám taky jednu z nedávný doby, kdy jsem málem skončila v plotě a mezi hounama, páč se kůzle rozhodlo, že na mě vyskočí a zkusí mojí stabilitu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hnijici prst na tabore se hojil blbe diky infekci, nebylo to riznuti, spis asi skrabnuti od psiho tesaku nebo drapu nebo nevim ceho. Mne se jinak ranky hoji dobre, hnaty pozahany uz skorem dobry, prestavaj svedinkovat. A nestras s nakym cukrem.
edit
brut
tak půl cm do hloubky a 3cm na dýlku
Tak to ma docela hnusne velky, foukam a at dobre srusta! A priste at si nehraje s nozem.
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:37
- Nahlásit
Fifi
Mne se jinak ranky hoji dobre, hnaty pozahany uz skorem dobry, prestavaj svedinkovat.
A nestras s nakym cukrem.
Nebudu...
/reagovala bych stejně../
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Si kdyztak dojdu k vetovi, no.
Jo a dostala sem sadu nozu, novych jako! Pekelne ostrych, nemusi se brousit, fakt pustis vlas a ono ho to prerizne. Se obavam, ze tim teda rezat nic radsi nebudu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:45
- Nahlásit
Fifi
Tak to ma docela hnusne velky, foukam a at dobre srusta! A priste at si nehraje s nozem.
vyřídím ... on si nehrál, nůž zabavil, když tam s ním házeli, zavřel a držel v ruce. No a nějaký ožrala na něj bafl či co a jak se lekl, tak zmáčkl pojistku ... dopadl ještě dobře, mohl si kudlu vrazit do břicha, či něco podobnýho .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:48
- Nahlásit
Fifi
Jo a dostala sem sadu nozu, novych jako! Pekelne ostrych, nemusi se brousit, fakt pustis vlas a ono ho to prerizne. Se obavam, ze tim teda rezat nic radsi nebudu
bych řekla, že při tvé šikovnosti, bych to ani nezkoušela .... já mám keramický a je to podobný, ostrý jako břitva
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:50
- Nahlásit
Fifi
Si kdyztak dojdu k vetovi, no
Tak to sem nečetla... Jo, a k vetovi nechodim, abys věděla, jen zavolám, řeknu příznaky a konzultuju diagnózu
Jo a dostala sem sadu nozu, novych jako! Pekelne ostrych, nemusi se brousit, fakt pustis vlas a ono ho to prerizne.
A sakra...
Se obavam, ze tim teda rezat nic radsi nebudu.
Tak třeba to vypiluješ....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
brut
já mám keramický
s těma jsme slavili úspěch na vánoce u mojí i Michalovy mamči
nůž zabavil, když tam s ním házeli, zavřel a držel v ruce. No a nějaký ožrala na něj bafl či co a jak se lekl, tak zmáčkl pojistku
to je ale fakt pech
Michal by taky chtěl veselou milou kozu. Nejlépe hnědou, já bych radši samotný ovečky, páč kozy okusujou to co nemaji
Jo a dostali jsme boudu za odvoz . Kamarádova manželka zjevně došla k závěru, že psa zatím nechtějí. Kamaráda je mi líto, ale péče by byla hlavně na manželce, tak chápu, že má poslední slovo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:11
- Nahlásit
kachna_
to je ale fakt pech
jj, nejen, že bude mít problémy s praxí, ale ani nebude moct hrát cca měsíc a kdoví, jak to bude mít s pískáním... ona oboje potřebuje obě ruce. Trochu drahá firemní akce...
Jo a dostali jsme boudu za odvoz
skvěléééé , takže Cir bude mít kde bydlet a nebude škrábat na dveře
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:26
- Nahlásit
brut
jj, nejen, že bude mít problémy s praxí, ale ani nebude moct hrát cca měsíc a kdoví, jak to bude mít s pískáním... ona oboje potřebuje obě ruce. Trochu drahá firemní akce...
To teda jo... Blbý, že ho někdo nedopravil na pohotovost, než bylo na šití pozdě. Tak jestli to má jen do masa a šlachy a kosti jsou ok, tak to bude dobrý...
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:31
- Nahlásit
kachna_
já bych radši samotný ovečky, páč kozy okusujou to co nemaji
Mám pocit, že i ovečky ožíraj všechno, na co dosáhnou... Jinak s kozama jsem se potkala naživo právě jen s těma drobnějšíma hnědejma. Byly skvělý, chovaly se jako trochu rozcapený, veselí psi. Byli hodný .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:34
- Nahlásit
Blbý, že ho někdo nedopravil na pohotovost, než bylo na šití pozdě. Tak jestli to má jen do masa a šlachy a kosti jsou ok, tak to bude dobrý...
oni všichni byli napití, takže neměl kdo řídit ... kosti jsou ok, vypadá to na chycený nerv a je to do svalu mezi palcem a ukazováčkem.. zeshora. Myslím, že až mu opadne otok a trochu se to stáhne, tak to bude dobrý, ale dva tři dny to bude mít moc citlivý a hlavně nebude schopnej ovládat oba prsty. Což je fakt při praxi ve špitále dost mizerný. Naštěstí není ani pravák ani levák, takže zvládá všechyn činnosti oběma rukama ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:36
- Nahlásit
Jinak s kozama jsem se potkala naživo právě jen s těma drobnějšíma hnědejma.
jako jídlo jsou dost tuhé
Byly skvělý, chovaly se jako trochu rozcapený, veselí psi. Byli hodný
u nás mají dvě... kam dosáhnou, tam je všechno okousaný .... moc jim chutnají čerstvé výhonky nejen trávy, ale i stromů a keřů
|
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 22:08
- Nahlásit
brut
oni všichni byli napití, takže neměl kdo řídit
Existujou želvy, sanitky, taxíky... ale to už je fuk
Myslím, že až mu opadne otok a trochu se to stáhne, tak to bude dobrý, ale dva tři dny to bude mít moc citlivý a hlavně nebude schopnej ovládat oba prsty. Což je fakt při praxi ve špitále dost mizerný
No, to je sice blbý, ale mohlo to bejt horší... hlavně, aby se mu to brzy zahojilo
Zatím , mějte se všechny ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 07:49
- Nahlásit
Ramštááájn, vše vrcholovým stoupencům !! ZDAR ZDAR ZDAR!!!!
Už je zase to po..pondělí
Tak fčéra se ten malej blbeček jako dost vyznamenal...ráno mě vítal tak až mě tekla červená z nosu , a večer při venčení tak hezky zamotal vodítka a tak razantně škubnul že sem skončila jak široká tak dlouhá držkou na asfaltce.. ještě že nic nejelo bo jináč bych byla ještě vejpůl a taky doufám že to nikdo neviděl bo by se řezal smíchem ještě dneska
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:36
- Nahlásit
RUmštáááájn..... kuwa užmáme zasejc pondělí ((
Jinak zkusím přihodit jednu kozí a hyenní fotku, kde je vidět, že lásku k rohatým zvířátkům s pruhatou sdílíme ;.-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:41
- Nahlásit
R
R
R
R
R
R
R
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!
IŠ BIN CURÝÝÝÝÝÝÝK IŠ BIN CURÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝK!!
vypadám sice trochu jako hat, páč mi upadly nožičky, ale BYLA SEM , BYLA SEM NA VRCHOLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!! Juchéééééééé
Lidijové luxusní víkendík, ale jako že fakt. Ubytování, papání, peřinky postýlka, to fšecko jako u babičky. Jestli jsem doufala, že si dám do těla a budu se mírnit v jídle a zhůbnu, tak jako to vyšlo tak jako pade na pade, páč teda s tím stravováním domácím to nešlo. To bylo žrááááááááááádlooooooooo. Malá Klotylda byla dokonalá, úplně roztomilé stvoření. Hošíček jí vyrazil zuby jen jednou. Vyzkoušela jsem si, jaký to asi tak je vodit dva čokle na vodítku - jde to a dobře se s tím chodí do kopce. Hošíčka musím pochválit, byl vzornej užívali si s kámoškou psí svobody a psího víkendu, páč co může bejt pro čokla lepšího, než cárat si po krajině a nemuset nic moc, jen se vobčas vokázat. Akorát teda toho zajíce, to nevychytali ani jeden - jdeme si tak pecí, dva ohaři kolem nás a dovolej, aby se z ničeho nic na nás nařítil zajíc, podrazil nám nohy a převrátil kočárek... a čokle? ty ani nevěděli, že tam je . KRÁSA, KRÁSA, BYLA TO KRÁSA a ač to bylo jen pár dní, mám pocit, že to byla celá regulérní dofča.
a copa ste vyráběly vy rebjónky? jdu to zistit. Esli zistim, že tu byl zas burdel a mejdan, tak si mě nežádejte!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 09:22
- Nahlásit
TY VADO VY STE SPISOMANI!
MÁÁÁÁM KAKANEC, ASI TUNY, FIFIJOVÁ POSÍLÁ, KDO CHTĚL FŠECHNO KAKANEC?
kachna_
Galaxy už se těší a slibuje, že do pondělka teda jezdit vydrž
tak se pochlup frajerko, no? jak je to dneska?
Jděte k paní po mé levé ruce.
Šla jsem k pánovi po mé levé ruce
týýýýývole to je nááářez,
Moje dítě má rádo růžovou
LUCKOOOOOOOOOOOOOO !!!! Tak todle sme si nedomluvily pod tim stolem!!
, Milča se po sušence vrhla, ale taky se vrhla Baty po Milče a normálně jí od Lucky zahnala.
ty jo to je super
Fifi
Ja taky a po dnesku asi aj Brtnik, chtel si tu zdejsi, pred plotem, odvezt s sebo
koza je skvělá, možná ešče chvilku a budu jí mít doma DÍKY MOC ZA PRIMA ZASTÁVKU A OBŽERSTVENÍ A ČAJ. Hošíček byl unešen holky jsou skvlěý.
Nekde u Podebrad dost casto mivaj podobny krasky srazy,
a ty dvě babčy, který jeli od Tebe z Břízy včera tam měly očividně namířeno, ty byly dokononalý!!! Kabrio, bábrdle v kloboucích a hotovo vypadaly teda trochu jak ty dva jelimani z někdo to rád horký, ale supr
Přikládám fotky z dneška odpol.
jéditi, ta první fotka je boží , tak fajn, že se Rozinka dobře hojí
Vypralo se to fakt dobře, sice to musel bejt srandovní pohled, jak sedím na terase, v levý ruce cigáro, pravou točím klikou, a všichni 4 psi sedí okolo a bedlivě mě sledují.
si blbá
Jěště jsem byla požádána, abych zkontrolovala, jestli má její stejně starý kamarád dutou hlavu. Poklepem jsem zjistila, že to asi nějak tak bude.
máš veselo, to jako že fakt jo
Tam k němu pomalu přišel Hipík, sedl si těsně k němu a drbal do něj čumákem. Jako by říkal, nic si z toho nedělej, na mě jsou taky někdy hnusný.
když von je fakt pan úžasňák
Eire
...leží mezi azalkama a magnolií.
Hyena
bezmučení se přiznám, že nevím.
no ty seš taky matroš!! Přece klasika: S čerty nejsou žerty
. to víš, ve tvém věku huš to nebude tak jednoduchý
ssst, jako prt, jako prt , horší bylo klesání cestou z Portášek do Velký Úpy musela škytat nebohá Stahijová, páč jsem opět chodila jak vy..... tučňák /pardon, to je její termit, a ovšem dost výstižnej/ má souputníce na tom nebyla o mnoho lépe takže zatímco pánové zmizely v dálavách my se potácely po svahu
VerčaZ
samozřejmě RRRRRamštajn s vámi
jistě, rrrramštajn se fšema
Fajka
Ramštááááááááááájn,
taky doooobřeeee
a prcek se k Fáje furt tulil a volizoval jí hubu krz košík
je to halt dochtor, to se hned pozná
brut
. je tak natěšenej na praxe,
tak ať mu to dobře šlape
... zkrátka super dva dny
ááá tak paráda, skvělý, paráda
já se nemohla už ozvat, protože sem si co?? opět zablokovala telefon a na tom druhým nula, nula prt kreditu
tak zítra na praxi bude prvním pacientem, který bude žádat kontrolu a převaz ... z něj budou mít radost
takhle to zní vtipně, ale je mi jasný, že úplně sranda to neni, co dělal? aha, už sem to celý doštudovala, no rozhodně to teda legranda neni
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 09:28
- Nahlásit
PetraK
Ty jo pani, dle vejcucu je vidět, že jste vše opravdu podrobně prostudovala Máte můj obdiv.Mimochodem by mě zajímalo, jak se Stahijová má.... tak nějak vymizela a je to škoda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 09:42
- Nahlásit
Hyena
sem rychločtečka /díky tomu taky ale občas nevidim důležitý věci a dozvim se je potom / a rychlopsačka (díky tomu taky občas píšu nesmysle a dozvim se je potom )
Jo na StaHijovou si vzpomenu celkem často, esli je v pořádku?? Esli se třá zase nenafoukla nebo tak nějak. Byla s ní sranda, KDE KURNIK JE?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 10:16
- Nahlásit
Kde je brutofka? Určo ještě vyspává....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 10:18
- Nahlásit
Hyena
nebo je spíš někde, kde není signála?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 10:24
- Nahlásit
PetraK
Hyena
nebo je spíš někde, kde není signála?
No jasně, to je celá ona. Vyspává někde, kde není signála
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 10:29
- Nahlásit
brut
čus baby, jak se máte? Co vaše smečky. Zdravíme vás s Gerrym, samozřejmě zdravíme i ostatní.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 10:57
- Nahlásit
Rumstajn pri pindeli!
PetraK
Tukana si mi neukazalaaaa!
Vyzkoušela jsem si, jaký to asi tak je vodit dva čokle na vodítku - jde to a dobře se s tím chodí do kopce.
Vidis, to sem se chtela optat, jestli ste si to nerozmysleli - a ty zatim uz trenujes nacvik v praxi.
Co hosicek po prijezdu, usnul aspon? Nebo rotoval dale?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 11:14
- Nahlásit
Fifi
NO JO !! TUKAN!!! kurnik!!
Hele nerotoval! Divný, ale nerotoval a nerotuje ešče ani dneska ráno. ležel na zádech, vyvaloval pupíček a dělal huuuhuuuuuuuu. Dal si snídaňu a šel se dívat co dávaj v psí televizi na balgóně. Sednul si radši k tomu :-D. Včera upad do pelechu, vdechnul večeři a chrápal jak špalek. Myslím, že tanečky se Skřítkem ho už dorazily definitivně. Před barákem vypad z auta, doslova vypad, žádný elegantní výskoky, občůral dva drny, přes rameno přezíravě kouknul na sousedovic Mikimauze a sám se teleportoval bez zavolání ke dveřím
a ty zatim uz trenujes nacvik v praxi.
no jo! šlo to, ale určo to chce vodítko s rozdvojkou, dvě vodítka sou krávovina myslím. zbytečná komplikace.ale tak já předpokládám, že hošikus bude navolno a Štajn na udidlech, pak až bude fungovat tak snad to vodítko moc potřebovat nebudem.???? naivita???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 11:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
no jo! šlo to, ale určo to chce vodítko s rozdvojkou, dvě vodítka sou krávovina myslím. zbytečná komplikace.
souhlas, jen nějak nevím jak je nejlíp naučit aby byli jak aquabelky
žádám šecky kdo mají vícero psůch aby prosím napsali návot jak je naučit chodit vedle sebe aby přitom nezabyli psovoda tím jak se furt melou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 11:50
- Nahlásit
Fajka
hele já myslím, že se to prostě NĚJAK udělá. asi . já jsem teda neměla vodítko s rozdvojkou, ale propínací a na jeden konec jsem připla Esšálka na druhej Ajšadlo a šlo se chvíli se motali, ale pak šli tak nějak sami vedle levý nohy celkem v pohodě,překvapilo mě to.já myslím, že se to vochodí .vona mu Fajka nedá moc šancí.myslím jako tím, že si půjde jjako tank a jemu nezbude než se přizpůsobit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 11:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
se to prostě NĚJAK udělá
JAK JAK JAK JAK ??????
to vono jim to taky chvíli de...ale pak prcek asi zjistý že je to nuda a že je třeba to trošku rozpohybovat... tudiš se začne točit, pak se vrací ke mě k noze, pak mě voběhne pak podlejzá Fáju pod břuchem pak dyž se ona začuchá jí překráčí přes hlavu pak se vrátí ke mě utáhne smyčku a podrazí mě nohy
no doufám že se nebude přizpůsobovat tak až se mu nakonec Fája přizpůsobí
Ale zas dyž nám přeběhla pře cestu micinka tak to táhli vobá jedním směrem a vzorově
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2011 12:01
- Nahlásit
Fajka
JAK JAK JAK JAK ??????
NĚJAK nevim no asi. Prostě šli. Jo když jsme stáli, tak se motali , páč se nudili při čekání na autobus a největší sranda byla, když jsem pustila vodítko, Ešus stál.... HLUBOCE ZAMŠLEN a Ajšadlo plašadlo se rozhodlo, že se nutně musí podívat za pánikem a vzala ho nečekaně s sebou . No já nevim, já sem jim prostě řekla,"nechovejte se jak kreténi a děte!" spíš měl tendenci zdržovt Ešus, že si jako něco počte, ale sem mu řekla, že teď ne a masti, tak mastil. Docent doktor je ešče potrhdílo, vono se to vochodí, za chvíli ho přestane bavit furt narážet, přiškrcovat se a tak jako podobně.
|