Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:31
- Nahlásit

Dobrou noc .... jdu venčit plesnifce

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:35 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
přemýšlím, jestli by se nadaly pořídit do Keni ...

...náklady by jistě byly minimální... kdyby se podařilo sehnat někoho, kdo by zaplatil větší dodávku. A výrobce by měl reklamu. Obsluha je jednoduchá a rozhodně by se mnohem míň nadřeli.
Je otázka, jestli by ale nebylo lepší prachy vrazit do léků aj. životně důležitých věcí... nevím, to jen tak přemejšlím nahlas...

Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:37
- Nahlásit

Taky odcházím do peřin, dobrou všem

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:38
- Nahlásit

jak sedím na terase, v levý ruce cigáro, pravou točím klikou,
Takova ta klasicka komancska rucni pracka? Jak dlouho si tocila? Sousedi chaluparsky ji mivali, dycky deti prchaly, kdyz sla babicka "prat". Cos tam dala za prasek? nebo mejdlo?
brut
přemýšlím, jestli by se nadaly pořídit do Keni
To neni spatnej napad.

Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Takova ta klasicka komancska rucni pracka?

Nee, tohle je taková z teleshoppu - stáhla jsem si od nich návod. Proto jí říkám Horst.
Objevila jsem jí tady za 60Kč v bazaru. Tak jsem jí koupila.

Je to tohle:
Přenosná pračka WONDER WASHER pro tlakové praní

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:48
- Nahlásit

Fifi
Jestli malujes jako ja, tak chudak dite.
kreslim podle knížky "Nauč se kreslit" pro děti od pěti let . Je fakt skvělá

Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:49
- Nahlásit

Fifi
Cos tam dala za prasek? nebo mejdlo?

Na cca 2kg prádla 2 pol. lžíce tekutého prostř. na praní a trochu (asi rovnou lžíci) mé oblíbené Žabky...

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:39
- Nahlásit

Dobré a ještě lepší jitro,
teda koukám, že jste toho v noci stihly ještě mocinky nakrafat...
Kachna
co má autíčko za příběh?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:51
- Nahlásit

Ebony gratuluju k pejskovejm zdravejm nožkám
Kachně gratuluju k pohyblivému autu
Hipíkovi gratuluju, že hafan táhne a srůstá
Ešusce gratuluju - teda snad - k dosažení vrcholu
Brutofce gratuluju k vobrácení pajšlu z nějakýho jména či co.

A jinak všem dobré ránko a přeju krásnej slunečnej den, jako je tady u nás a taky samozřejmě RRRRRamštajn s vámi

Fifi
taky poznate dle lejna, co ten psi autor zral? Masovy hovinka jsou tuhy, krasne nabratelny do pytliku v ruce. Granulolejna jsou lejna ridka, zaludna, ikdyz na prvni pohled pekna, nabrat to do pytliku nelze. Ble
Mě se zdá, že granulovatý i jinak smrděj, daleko hůř.

Nesnasim sbirat cizi hnusny psi granulovy hovna pred barakem
Proč to děláš, probůh...
No ted Ag v nejlepsim, Kremylek zacne kvapat asi zitra.. Takze tak na mesic bude zdejsi lokalita velmi atraktivni, radsi cubky nalozim do auta a nekam zajedu
Jménem majitelů nadržených psů Ti za tento přístup velmi děkuji

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:54
- Nahlásit

Hyena
co má autíčko za příběh?
No nejdřív ho v březnu 2005 naboural zezadu řidič, když s nim Petr jel ve sněhový kalamitě pro pani s dítětem, bohužel, protože ujel, tak to policie odmítla řešit.
Potom mu v listopadu téhož roku umřel majitel a kvůli mýmu debilnímu švagrovi, kterej řek, že si auto opraví a zprovozní, se přepsalo na tchyni. Potom, v roce 2008, když jsme měli peníze na nový auto, byli jsme ochotní je investovat do štaflíka a žádali ho o to, řek, že si nemyslí, že by to auto měl mít někdo na denní ježdění .
No a pak o něj ztratil zájem úplně, takže já hledám hledám někoho, kdo by ho měl rád.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:55
- Nahlásit

brutHipík a Tonička a Rozinka
Dámy, chcete říct, že ten nesmysl fakt pere ??????
To ale musíš točit tou klikou jako šílenec ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 09:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštááááááááááájn,
kurňa to je dneska den...nevím proč ale dneska mě všici pruděj už vod rána všici po mě něco chtěj, každej má milijon připomínek a nikdo nechápe že mám i já svoje starosti a práce až nadhlavu a to mě bolí už třetí den hlava

Asik nějaký eeerupce...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 09:33
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem měla velký pohovor se synkem ... je tak natěšenej na praxe, že je úplně mimo, takže jsem ho musela trochu vrátit na zem. Tentokrát vyfasoval chirurgii ( špinavou, pooperační), kde bude hrozně moc práce a bolesti. Snad se mi povedlo, aby si uvědomil, že to žádná velká procházka nebude a spíš to bude o hodně silné vůli a sebeovládání ... doufám, že nebude zklamaný a hlavně, že ho to nesrazí v nadšení a přístupu. I když myslím, že ne, stejnak mám trochu obavy...

Žofka natahovala čumák nejvíc, tak jsem jí dala čichnout k vypraný fusekli
ježííííš, si tu představuju znechucenej Žofčin výraz a chechtám se

Je otázka, jestli by ale nebylo lepší prachy vrazit do léků aj. životně důležitých věcí... nevím, to jen tak přemejšlím nahlas...
on by jim tohle ušetřilo třeba ve školách dost vody a hlavně práce ... jj, léky by potřeba byly, ale o ty se většinou starají velké humanitární organizace, zrovna tak o věci dětem do škol atd. Mapuju si, co je potřeba pořešit a jak nejvíc pomoc, aniž by jim člověk ublížil nebo vše ztížil ...

náklady by jistě byly minimální... kdyby se podařilo sehnat někoho, kdo by zaplatil větší dodávku. A výrobce by měl reklamu.
jenže výrobce je amík a znáš to.... oni nic bez velké reklamy, nákladů atd neudělají ... takže silně pochybujju, že by tohle byla schůdná cesta. Kor s mojí angličtinou, ale za pomoci třá Fifi jako vrchní překladatelky, pokud by jsem se rozhodla do toho jít, bych to asi zvládla... Ještě budu přemýšlet dál ... jápady by byly, jen sehnat přesně to, co je k nim potřeba a pořešit to tam...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 09:53
- Nahlásit

Fifi
To neni spatnej napad.
já vííííím a pokud do toho půjdu, tak budeš první, která o tom bude vědět.... páč budu potřebovat sesmolit dopis pro výrobce, aby to bylo v rámci humanitární- nadační pomoci

VerčaZ
Brutofce gratuluju k vobrácení pajšlu z nějakýho jména či co.
nic se nekonalo .... to byl jen výkřik do tmy.... ber to jako součást místního folkloru

fakt pere a krásně.... miluju tuhle pračku ( teda daleko starší verzi, kterou mám v chatě), používám mýdlové vločky nebo strouhané mýdlo a prádlo krásně voní

Fajka
nevím proč ale dneska mě všici pruděj už vod rána
klasika, je pátek

nikdo nechápe že mám i já svoje starosti a práce až nadhlavu
víš, že jsme mluvily o tom, že se nic nezblázní, když to nebude pořešený pokud možno včera...tak to tak ber a budeš mít víc klidu

to mě bolí už třetí den hlava
tohle není moc dobrý, potřebuješ už klid a odpočinek

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 10:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
ápady by byly, jen sehnat přesně to, co je k nim potřeba a pořešit to tam...
a vydrží ta pračka tak intenzivní prací nápor?
jinak hodíš sem odkaz na tu společnost, co to organizuje? Já moc velkej humanitárním organizacím nevěřim, ale tohle vypadá smysluplně.

Moje dítě má rádo růžovou

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 10:10
- Nahlásit

Fajka
všici po mě něco chtěj, každej má milijon připomínek a nikdo nechápe že mám i já svoje starosti a práce až nadhlavu
Klídek, je před Tebou víkend (pokud teda nechodíš do přáce i o víkendu), má být krásný počasí, tož v přírodě s hafanama se Ti určitě uleví.

brut
nic se nekonalo .... to byl jen výkřik do tmy.... ber to jako součást místního folkloru
Jasně, já Ti chtěla jenom taky pogratulovat

kachna_
Pokud je Tvoje dítě holčička, dá se to přežít, pokud chlapeček, pak

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 10:24
- Nahlásit

kachna_
taco mám já je stará asi 50 let a stále pere ...tyhle novější netuším, přece jen jsem jí nezkoušela, ale řekla bych, že vydrží stejně ...

hodíš sem odkaz na tu společnost, co to organizuje? Já moc velkej humanitárním organizacím nevěřim, ale tohle vypadá smysluplně.
písnu ti do mejlíku, ju?

nezhlídla se v Ešusce?

VerčaZ
Jasně, já Ti chtěla jenom taky pogratulovat
děkujíííí

Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 10:55
- Nahlásit

VerčaZ

Nojo, fakt. Uviděla jsem jí tady v takovým pidibazaru za 6 pětek, za ty prachy.... ale už cestou jsem si nadávala, že táhnu krám na vyhození... (Přestěhovala jsem se z Prahy na chalupu a jěště nemůžu používat automat. pračku).
Pak jsem jí hodila na půdu do kouta a až včera vytáhla...

Jo, to jo, ale pomalu, nepravidelně a pouze cca 2 min.

kachna_

To asi jo, ale podle návodu, co jsem si stáhla, se může dávat max. 2.2kg prádla.
To jsem zkusila a pračka už šla otáčet docela ztuha, takže jsem jí neotáčela za kličku, ale v rameni, protože jsem se obávala, že plastová klička nevydrží. Takže asi raději prát po trochu menším množství.

brut
jenže výrobce je amík

Myslíš, že i tý var., která se prodávala u nás v tv product atd.?

kachna_
VerčaZ

Pokud je Tvoje dítě holčička, dá se to přežít....

Až sleze Ešuska z hor, tak ti vysvětlí, jak to je...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 11:03
- Nahlásit

Myslíš, že i tý var., která se prodávala u nás v tv product atd.?
já bych řekla, že to bude jedna firma, alespoň podle obrázků...

Já mám na chatě celokovovou, starou a fakt vydržela do dneška, peru v ní pokaždý, když jsem v chatě.. od záclon až po mikiny, bundy.. Babi v ní prala každý víkend, když jsem byla malá ... proto jsem si říkala, že by jim mohla pomáhat stejnak jako nám tam, kde nemáme vodu jinde než v sudech ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 16:18
- Nahlásit

Poslusne hlasim, ze Esuska dosahla vrcholu.

brut
Pani, tak jak s tim zitrkem? Uz neco vis?

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 16:35
- Nahlásit

Zdravíčko všem.
Kocour je pochovanej,měl velký nádor vyplnující močový měchýř,tak jsem to nechala ukončit...leží mezi azalkama a magnolií.

Ebony
Gratuluji k výborným a zdravě běhavým nožkám celebritě

Gratuluji k pračce,zatím se smějem,ale až nebude proud střídavý,jak budem rády za valchu na kliku!

Ostatní sem nepřečetla,tak se omlouvá a gratuluju všem ke všemu .
Pěkný víkend prdi

Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 17:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eire
Gratuluji k pračce

....za 60kč... ... nj, to je trošinku rub místní romantiky, že zatím nemůžu narvat prádlo do pračky a jít dělat něco smysluplnějšího, ale co..

Fifi

Šťastná to žena...

Já byla dneska opět za ošetřovatelku divé zvěře... tentokrát dvounohé.
Ve stejný den, kdy Hipík nechtěně udělal díru Róze do nohy, mě na okno zaklepala nejmladší ubulená členka partičky "mamince došly cigarety...".
Nejdřív jsem myslela, že je to nějakej fígl, protože pár dní předtím jsem holky sprdla na 3 doby, když házely pet lahve do potoka a donutila jsem je pro lahve vlézt a potok vyčistit.
Nicméně pláč byl opravdový - někdo jí pustil něco těžkýho a ostrýho na palec u nohy, bylo to docela ošklivý, na zlomeninu to ale nevypadalo. Tak jsem jí řekla, ať nohu položí na okenní rám (je nízko) a palec jsem jí ošetřila stejně jako Róze nohu.

Dnes opět ťukání na okno a dožadování se "kontroly a převazu". Palec už vypadal celkem dobře...
Jěště jsem byla požádána, abych zkontrolovala, jestli má její stejně starý kamarád dutou hlavu. Poklepem jsem zjistila, že to asi nějak tak bude...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 18:15
- Nahlásit

Fifi
jakého? Teda ne že bych chctěla rejpat, ale těch vrcholů může být ...

Eire
Kocour je pochovanej,měl velký nádor vyplnující močový měchýř,tak jsem to nechala ukončit...leží mezi azalkama a magnolií
to je mi líto , ale už ho alespoń nic netrápí

zatím se smějem,ale až nebude proud střídavý,jak budem rády za valchu na kliku
mám vyzkoušeno a jednu vlastním ... nedám na ní dopustit a nesměju se... miluju vůni prádla, které v ní vyperu

trošinku rub místní romantiky, že zatím nemůžu narvat prádlo do pračky a jít dělat něco smysluplnějšího, ale co..
u nás v chatě by ani jiná nešla... jednak nemáme vodu, pak nemáme elektriku a nakonec ani odpad... holt les je les

někdo jí pustil něco těžkýho na palec u nohy a vypadalo to dost ošklivě.
jsi hodná, že se o ně staráš aniž bys musela...

dožadování se "kontroly a převazu". Palec už vypadal celkem dobře...
smekám

Poklepem jsem zjistila, že to asi nějak tak bude...
vidíš, jakou máš důvěru

Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 18:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eire
Kocour je pochovanej,měl velký nádor vyplnující močový měchýř,tak jsem to nechala ukončit...leží mezi azalkama a magnolií.

... prve jsem si nevšimla.. To je mi líto... Myslím, žes udělala to nejlepší, co se v danou chvíli dalo udělat...

brut
jsi hodná, že se o ně staráš aniž bys musela...

Já se ani nestarám, ale když mi mrňavá řvoucí holka strčila zraněnou nohu do okna, tak co mi zbejvalo... Naštěstí to nevypadalo na zlomeninu apod.
Je to ségra kluka, jak měl rozbitou hlavu a neměli doma dezinfekci.

Považovala jsem ale za nutný několikrát dětem důrazně sdělit, že nejsem sestra nebo doktorka... Mám pocit, že jejich máti jde cestou nejmenšího odporu a místo, aby koupila náplasti atd. nebo děti odvedla na místní pohotovost, pošle je za mnou.
Tohle byly víceméně prkotiny, ale fakt nechci riskovat, že s něčím vážnějším je pošle za mnou, místo aby mastila na pohotovost. Docela mě to štve...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 19:25
- Nahlásit

Já se ani nestarám, ale když mi mrňavá řvoucí holka strčila zraněnou nohu do okna, tak co mi zbejvalo...
málokdoby to udělal .. pro jsi hodná

Tohle byly víceméně prkotiny, ale fakt nechci riskovat, že s něčím vážnějším je pošle za mnou, místo aby mastila na pohotovost. Docela mě to štve...
nebo děti ani za ní nechodí a jdou rovnou za tebou .... asi vědí, že jim pomůžeš víc, jak ona

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 21:29
- Nahlásit

Už vím proč na Dokýše Fája totálně kašle..ona ví že by ho nedohnala nemá prostě šanci.
Dneska sem si jí přivolávala z odložení tak cca 50 metrů. Než ona doběhla těch 50 metrů tak Dokýš to stihnul třikrát k ní a zpátky a ve chvíli kdy na něj Fája udělala to svoje wuuuuuuf tak zapnul turbo a to už sem ho skorem nestíhala ani já je to blásen, naprostej blásen

brut
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2011 21:54
- Nahlásit

Fajka
vím proč na Dokýše Fája totálně kašle..ona ví že by ho nedohnala nemá prostě šanci
jsem čekala, kdy tě tohle napadne ... kor, když jsem to střelený torpédo viděla a vím, že Fája chodí rozvážným tempem

tak zapnul turbo a to už sem ho skorem nestíhala ani já je to blásen, naprostej blásen
že by wuuuuuuuf bylo spínačem rychlosti?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:01
- Nahlásit

Jak muze bejt nekdo taak blbej a pri krajeni libovyho masa si prospikovat prst? No? Anoo, jen ja.
Wuuuuf tu zaznivalo pres den, migy se migaly stremhlav k zemi maticce a pak zase za bourivyho rachotu stoupaly vzhuru, vrtulniky vrtoletovaly, ukoncil to ohnestroj na pocest Elisky naky, co ji kral venne mesto daroval... a cupky zvesela haraji, veselo, preveselo. Jen vykrik, at tu je za dnesek nakej zapis.

Člen
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:09
- Nahlásit

Fifi
..veselo, preveselo. Jen vykrik...

...migy se migaly...
http://www.youtube.com/watch?v=SPgPEAafDec&feature =relmfu

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2011 22:15
- Nahlásit

spis neco takovyhodle

<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání