| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:39
- Nahlásit
Janiii
ak kdo přijde na dorta a kafíčko za mnou na to výstaviště???
no já bohužel uš ne , vrací se mi pan řídící a mám tím pádem po hehe na to jsi moc daleko
Hipík a Tonička a Rozinka
gůt, dej vědít, uvidíme, jak to vymyslet, jinak to jistí počta
brut
moc dobře mi nebylo
jo to mi je víc než jasný
vlk
čůůs vlku, budeš myslifcem?? sice je to trochu paradox, aby byl vlk myslifcem, ale když může bejt kozel zahradnikem, tak co ne ?
hromadně se znásilňuje bezkulkin Pinďa
Nebohej Pinďa
fotky očíhnu až dotřískám s kaserolama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:43
- Nahlásit
na to jsi moc daleko
řekla bych - po rachotě. ale veletrh je do šesti, to bys stejně nestihla.
tak jindýý noooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:46
- Nahlásit
+
+
http://www.youtube.com/watch?v=GQfiOjAxP1w
no esi to neni dobrej večer??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:48
- Nahlásit
Smarja, tebe vo kakace nemuzu pripravit, ono toho je fakt hodne, zalezi na Esusce, jak vam nasype a jak to podeli. Myslim, ze i pro deset lidi by z toho byly zasoby na dva roky.
Janiii
ako Brtnikovi!!! halt, pražáci - páč CODŮMDAL = slanina??? šunka???? joooo, to si někdo žije
Presne, nechapu! Codumdal je tu mrkev, vokurka, rajce, tvrdej sejra a pak v mrazaku maso pro cupky.
PetraK
ty chňapky dneska nic nevydržej
přídu a dočtu, až dohasim
Uz horela, kdyz sem si do ni lehal?
brut
Ty mas maila, ty koumadlo. Proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite, vid...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:48
- Nahlásit
kulala
hilfe, hilfe
http://www.youtube.com/watch?v=uLbvqPsLotM
ničemu se nedifte pani, to já jinak nemůžu, sem nemocná
holky maj pravdu, chvíli si budeš myslet, že se zblázníš a pak si zvykneš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:49
- Nahlásit
Fifi
zalezi na Esusce, jak vam nasype a jak to podeli
Brtnik to fčera podělal, teda poděloval, hezky hrníčkama spravedlivě sedum pytliku vytvořil, enem esli ešče nechce teda Denyky Enyky,???? nemůže to někdo najít?? (já vim, tady?? )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:53
- Nahlásit
Fifi
Uz horela, kdyz sem si do ni lehal?
jistě, milý Fuldžume . A všechno co potřebuju sem se naučila v mateřský školce což je teda myslim i pravda
Fifi
Janiii
pak v mrazaku maso pro cupky.
no sejra mám pro péf, slaninu taky pro péf - to aby mě lépe poslouchal no šunka byla tam už jako nějak ani nevim, kde se tam kdy vzala a vono taky, když je doma Brtnik, musej halt bejt zásoby.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:57
- Nahlásit
PetraK
čůůs vlku, budeš myslifcem?? sice je to trochu paradox, aby byl vlk myslifcem, ale když může bejt kozel zahradnikem, tak co ne ?
nebudu....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 20:58
- Nahlásit
PetraK
ty chňapky dneska nic nevydržej
z toho si nic nedělej, takový ty plastový kloboučky na zachytávání nečistot ve dřezu taky ne.
Protože mě Janii jmenovala vrchním výcucářem, s hrdostí se ujímám funkce:
Hele ty babočko, tak jak?? Sem tetkon šílená tlustá kráva. Hale, dyš já kaši, tak ty cuketu! Já Robinson, ty Pátek! Fajfce už haraší.... a není sama....
Nechápu vůbec nic, ale celkem si dokážu představit, že o tomhle jste celý den hovořily
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:00
- Nahlásit
kachna_
, takový ty plastový kloboučky na zachytávání nečistot ve dřezu taky ne
hořelas, hořelaaa?? ty jo je to dneska fakt fšecko šunt
už haraší.... . a není sama....
a co timchceš jako říct?? komu tim prospěješ, co?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:02 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Rumštááájn ve spolek. Tedy dámy- dneska jsem se ráno v tramvaji dala skrze diskuzi o gládách a martenskách do řeči se šmankou. Než vystupovala, loučila se se mnou větou " dávejte na sebe pozor". Jsem byla ostražitá, co tím myslela a pak už jsem jen valila oči- dneška hukot jak sfiň- kupodivu všechny věci nakonec dopadli dobře ( tedy u té jedné se to uvidí zítra). Ale jinak zvraty jak na horský dráze. POslední kapka byla ztráta klíčů na stopě a riziko, že budu muset nechat otevřené auto ve vojtěšce ašlapat se dvěma šoklama 30 kiláků pěšom. Naštěstí je sfiň pruhatá borka- nejen že se poprala se stopou v posekané a řídké vojtěšce, ale ještě zvládal zalehnout aj ty klíče. Tak si vysloužila svezení domů a paničku zachránila od infarktu. Slibuju, že huž se nikdy nebudu vměšovat do rozhovoru o přednostech botiček.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:03
- Nahlásit
Du si nalejt nějakou tu decku, bo bez medikace to dneska nedám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:09
- Nahlásit
Hyena
dávejte na sebe pozor".
jsou zvláštní věci, občas, žejo?
Naštěstí je sfiň pruhatá borka
tak to teda bez debaty je.
Gratulíre moc.
Du si nalejt nějakou tu decku
na zdaróvje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:10
- Nahlásit
PetraK
Neee, denyky vim, ze stopto nechtela, hibiscus se ji hnusi. Tak bud v klidu. A uz ste ho prubnuli - kakace jako? Sem zvedava, esli vam bude chutnati.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:11
- Nahlásit
Hyena
Naštěstí je sfiň pruhatá borka- nejen že se poprala se stopou v posekané a řídké vojtěšce, ale ještě zvládal zalehnout aj ty klíče
fíha, pruhatá je dobrá
|
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:13 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
a co timchceš jako říct??
já niiiiiiiic, já vejcucář.... , s tímhle materiálem to de samo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:13
- Nahlásit
Hyena
do řeči se šmankou.
Kdo je šmanka? Takova ta "šmankote"? Nebo naky oznaceni, ktery neznam? Hyjena je sikulka zlata, klice ztratit, sem v hajzlu. Stejne jako mobil - tech cisel tam... a na muj prehistorickej pristroj ani asi neexistujou cesty, jak to z nej scucnout, neco je na simce, neco v pristroji...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:19
- Nahlásit
Neni dobre si splest Glukopur s Naturamylem, neni.... tolik k memu dnesnimu kucharskemu umu, kdyz uz se tu mlati kaserolama. Z kureciho jemneho na kari s porkem do tortily se stala sladka sragora. Nesnasim masa delany nasladko!!!!!!!!!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:19 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Kdo je šmanka?
No ti nade mnou stála taková skoro normální matka se synem školního věku a vedla děbatu spaní sedící za mnou o gládách, co koupila synovi, tak mi nedalo a vmísila jsem se do debty. Bylo to příjemé a fajnové a závěrem paní povídá jen tek mezi řečí, že se živí šamanismem a pak než vystoupila po mě hodila to rozloučení
PetraK
jsou zvláštní věci, občas, žejo?
JJ, já už si zvykla, že i součástí " moderního racionální života" jsou věci mezái nebem a zemí. A jsem za to ráda...
Každopádně doufám, že Hyena podobně zaobojuje i na zkouškách a nevzdá mi to v první třetině jako tu jarní FPR1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:23
- Nahlásit
s tímhle materiálem to de samo
ti dám matryjál , že ti budou gatě malý!!
Fifi
Z kureciho jemneho na kari s porkem do tortily se stala sladka sragora
proooooooooomiň!! potěší tě, že slanej švestkovej kuláč taky neni to vono?
Hyena
jarní FPR1
zaboduje no a kdyby ne, tak budete jen FPRdeli no, vo nic nepůjde.
jsou věci mezái nebem a zemí.
mám ráda věci mezi nebem a zemí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:24
- Nahlásit
Fifi
Sem zvedava, esli vam bude chutnati.
chutná, huž jsme vařili, díky moc, omluvuju se že sem nedala "fýdbek"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:25
- Nahlásit
Hyena
jo taaak, šamanka, to pak jo
nevzdá mi to v první třetině jako tu jarní FPR1
To je vyhoda stopy, hned u naslapu vis, jestli si v riti nebo dojdete. Teda aspon ja to tak mivala, stacilo psa videt a vedela jsem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:28
- Nahlásit
Fifi
, hned u naslapu vis, jestli si v riti
aha, tak proto se to menuje FPR1, páč jako hned z první víš, esli si fprdeli čili nic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:32
- Nahlásit
PetraK
jj, presne tak.
chutná, huž jsme vařili
Tak to jsem rada.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:48
- Nahlásit
zý vólen majn Herc am rechten Flek
doch sé ich dann nach unten wég
da schlégtes links
ten rulanda je kvalitní
Tak to jsem rada.
díky. a hale, dá se to i třeba kombinovat s ovocem , že jo? mi to tak napadlo totiž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:53
- Nahlásit
PetraK
A tak urco do toho muzes nakrajet cokoliv, akorat, aby to pak nebylo uz extra horky nebo kysely. Inovacim se meze nekladou, vychlazenej je tez de luxe.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:56
- Nahlásit
Fifi
akorat, aby to pak nebylo uz extra horky nebo kysely. Inovacim se meze nekladou, vychlazenej je tez de luxe.
gůůt, chci to ešče vyzkoušet tak, že to uvařim samostatně , vychladim a pak smíchám s pomačkaným nakrájeným pomorančem a šťávou z něj + třtinovej cukr a led
KURNIK PRÁVĚ SEM SPÁLILA CHLEBA sem fakt debil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 21:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Den kucharskych umelkyn dneska, no. Ty peces chleba klasickej? Si porid pekarnu a nespalis.
A s kakacem experimentujte, kdyz ho udelas slabsi, urco to snese dalsi citrusy a tak.
a este edit - vyndal si brtnik z kapcy ty seminka od kyti? aby mu kratasky nevyprala i s nima
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:02
- Nahlásit
Fifi
PetraK
jdu péct bojim bojim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:05
- Nahlásit
kachna_
Mnoho zdaru.
Sice to nejsou kachny, ale krasa.
http://www.novinky.cz/koktejl/243715-monumentalni- snimky-migrace-vice-nez-milionu-hus.html
|