Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:19
- Nahlásit

PetraK
huž sem jen čekala že budu teta Petla

Vidíš, to by bylo hezký, teta Popokate Petla...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 08:09
- Nahlásit

teta Popokate Petla...
to až po tom čaji od Fifi

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 08:31
- Nahlásit

Ramštááááááááááááájn,
šiš Ešusce píše Emila Emil

ale jináč teda souhlas že to jsou kreténi :-///

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:20
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrrrrrramšajnnnnnn,
napsala bych vám, že jste toho strašně napsali, ale to vy víte, když furt píšete
No nic, snad to nějak za dopoledne přečtu.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:49
- Nahlásit

R
R
R
R
R
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!

MOJE SESTRAAAAAAAAAAAAA JE BOUREC, FČERA DODĚLALA VEJŠKU
(jak je blbá, tak je chytrá :up se třema dětima, náročnou prací, debilním manželem a kolegyní, která je dvojčetem tý mojí to je myslim slušnej výkon na jednu malou osobu.

Máme konečně několikero novýho povlečení, mám na chalupu novej hrnec, špunty do flašek, ségře dárečky za krásný vízo - proutěnej koš, obří číše na víno, krásnej stojánek na svíčku a moc, moc hodně voňavejch svíček. a hošíček má novou Krysu Vasilisu, páč tu první vykuchal s FAJKOU na Pecce a vyrobili z ní mrtvýho krtka , tu druhou už podle jejího návodu vykuchal a vypitval sám doma. Měl z nový Vasilisy takovou radost, že jí musel jít ukázat sousedům (proč jsem ho debil učila, aby zabouchal na dveře??? ) a pak jí asi čtvrt hodiny bez přestání zabíjel na chodbě před bytama.

kachna_

A možná, možná nejen že přijde kouzelník, ale i budu mít na další tři roky nájemníky ve ZDI

káááááááááááchna, v těhotenství se NESMÍ CHLASTAT!!! to nevíš?

Fifi

ostatne noze ostry mam....

tak bacha na prstiky

Hyena
Tak záviďte botičky

poohodlný co? ešče mohly bejt jen teda to... trochu víc černější

Fifi
kachna_
Já si nože musim vybírat sama, jinak mi to leží doma a jsem akorát naštvaná.
Ano, a este porezana

a to je pravda

Mlask

NÉÉÉÉÉÉÉÉ, nedělej MLASK, neboť mi to asicijůje tady Brécu a chce se mi bluť. Marůůnka je tady dnes opět, dítě nebohé vomlaskané ejc.

kachna_

teta Popokate Petla.
to až po tom čaji od Fifi

stračeny blbý

Fajka
šiš Ešusce píše Emila Emil

zapomnělas napsat, že Emil co je debil a navrch si prdel nemyl (pardon, musim ředit ) ale debil to je to bez pochyby. o jeho hygijéně teda pravda nevim nic, ale kolem je fšade růžovej rozteklej amaroun, tak si musim vypomoc sprostejma sloavama, abych se nezbláznila

ale jináč teda souhlas že to jsou kretén

jako že neskutečný, ale víš proč mi natuty odpověděl, když předtím nic?? Páč já sem to fikaně poslala přímo i klukům Ajsbrechrovejm v kopii nejen jemu do toho obchodu, ale i jim

VerčaZ

že jste toho strašně napsali

to voni, já nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:51
- Nahlásit

a mám radost, páč jsem dostala poděkování za pomoc a dáreček. juché to mi vždycky naroste ego vo deset pater

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/243948-laboratorni-s impanzi-po-30-letech-v-zajeti-opet-spatrili-denni- svetlo.html?ref=boxE

třicet let v díře !!! lidi sou šmejd . naštěstí ne všichni, takže se konečně je podařilo dostat ven.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

PetraK
jako že neskutečný, ale víš proč mi natuty odpověděl, když předtím nic?? Páč já sem to fikaně poslala přímo i klukům Ajsbrechrovejm v kopii nejen jemu do toho obchodu, ale i jim
tak mu napíšem že je eiskaltblöd

já už to všecko rači ani nekomentuju ...svět je naruby svět je nahouby...ach jo..mám depku.
Zajímavý že tam kde sem viděla problém nejni a tam kde bych je nečekala vzniknou...no ale co už..hlavně že mám hodný pséky a že jim to spolu klape prcek je nenásilný přibližovač a opatrný tulič při vycházkách ted když probíhá kolem Fajušky tak jí dává letmé políbení je to šašíček kašpárek... ale jináč nevycválaný jelítko ale co..však po nějaký době naší drezůry se uposlušní ale přivolání má docela dobrý

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že tu máme rozteklé růůůůžové amarouny, dárečky, poděkování, Emily co se nemyli a další zajímavosti ...takže nic nového pod sluncem, teda pod mrakem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:49
- Nahlásit

Fajka

eiskaltblöd

ja! das stimmt!!

.mám depku.
Zajímavý že tam kde sem viděla problém nejni a tam kde bych je nečekala vzniknou..

was ist denn los????

ž..hlavně že mám hodný pséky a že jim to spolu klape

paráda co??

pod mrakem

spíš pod deštníkem dneska, ale ten můj skončil v koši idiot, byl asi tak funkční jako ten dojčlandskej Emyl

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:55
- Nahlásit

Fajka
já už to všecko rači ani nekomentuju ...svět je naruby svět je nahouby...ach jo..mám depku.
neměj depku...svět je stále stejně prohnilej, špinavej a hnusnej, nic nového pod sluncem

hlavně že mám hodný pséky a že jim to spolu klape
to je nejdůležitější

při vycházkách ted když probíhá kolem Fajušky tak jí dává letmé políbení je to šašíček
je to torpédo a miláček

ale jináč nevycválaný jelítko
šak se uposlušní a zvykne si

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:56
- Nahlásit

PetraK
třicet let v díře !!! lidi sou šmejd . naštěstí ne všichni, takže se konečně je podařilo dostat ven.
no nebo to ber jako Argosek - že to znamená, že se zlepšuje vnímání obyvatel ve vztahu k držení a etice chovu zvířat.

To mi připomnělo, kdysi jsem četla sci-fi (starou, nejpozději 60.léta), kde lidi našli lidoopy-mezičlánek a zneužívali je jako otroky, páč to nebyla ani zvířata, ani lidi. Doktor, co se k tomu nějak připletl (nepamatuju jak), to nakonec vyřešil tak, že z jednou z těch lidoněco počal dítě a po jeho narození ho usmrtil a udal se, protože soud pak musel určit, jestli je vrah nebo ne (to se v knížce nedořešilo).

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:03
- Nahlásit

kachna_

že to znamená, že se zlepšuje vnímání obyvatel ve vztahu k držení a etice chovu zvířat.
jo to jo, je to tak, to máš pravdu, ale nedokážu "odpustit" nebo jak to říct???? těch třicet let, kdy museli žít tak, jak žili

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:09
- Nahlásit

PetraK
was ist denn los????

eh..už je toho moc..jednu na záložní zdroj a dochází ščava
no ale co mě nezabije to mě posílí žejo..tak bud budu mrkvé a nebo posilněné

brut
...svět je stále stejně prohnilej, špinavej a hnusnej, nic nového pod sluncem
jo přesně .. a taky nespravedlivej ....

je to torpédo a miláček
je to čudla malej a nic jinýho než aby si zvyknul mu stejnak nezbyde

PetraK
jo to jo, je to tak, to máš pravdu, ale nedokážu "odpustit" nebo jak to říct???? těch třicet let, kdy museli žít tak, jak žili

taky to hrozně blbě rozdejchávám lidi jsou fakt sviňuchy nooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:15
- Nahlásit

Fajka

a nebo posilněné

no a nechcete se fakt přijet posílit třá na tu chalupu oba?? Přespříští víkend třeba? ten příští je u nás ségra.

taky to hrozně blbě rozdejchávám
já jsem o nich věděla z nějakého dokumentu, tehdy mě to hodně sejmulo a nechápala jsem, že je takovej problém uvést do reálu to, že budou vypuštěný ven, Prachy jsou na kdejakou kreténovinu, ale na to, aby zcela nevinný tvorové byli i o jeden jedinej den navíc zbytečně zavření bez možnosti vyjít ven, to nikoho netankuje!! kurva. pardon, ale prostě bez divadýlka, bez nadsázky, hrozně mě to vadí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:18
- Nahlásit

PetraK
no a nechcete se fakt přijet posílit třá na tu chalupu oba?? Přespříští víkend třeba? ten příští je u nás
dík, ale tedkonc nemůžem, dokud to nebude dodělaný a pod strřechou
a nemůžem to natahovat, hnusný počasí a zima se blíží ....i dyž už je vlastně tu

kujva proč nemůže bej aspon suchej podzim dyž už celý léto prochcalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:19
- Nahlásit

brut

hele tak už to vím, ségra bude u nás příští víkend.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:20
- Nahlásit

Fajka
dík, ale tedkonc nemůžem, dokud to nebude dodělaný a pod strřechou
a nemůžem to natahovat, hnusný počasí a zima se blíží

já si to myslela, ale prostě kdyby toho bylo už moc, tak kajn problém, jo?

je mi jasný, že zima už dejchá na krk, tak halt musíte vydržet Prťkové, budete pak posílený!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:25
- Nahlásit

PetraK
krk, tak halt musíte vydržet Prťkové, budete pak posílený!

a nebo mrtvý

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:27
- Nahlásit

Fajka

a nebo mrtvý

Lepší mrtvý než ženatý - tvrdil kdysi Stýf Mek Kvín

tak ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:37
- Nahlásit

PetraK
Lepší mrtvý než ženatý - tvrdil kdysi Stýf Mek Kvín
ta k to by u nás tak jako votpovídalo my než se stihnem vzít tak dozajista humřem

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:41
- Nahlásit

kachna_
kdysi jsem četla sci-fi
To je moc pekna knizka, Neprirozena zvirata od Vercorse.
Fajka
nenásilný přibližovač a opatrný tulič ..šašíček... kašpárek...jelítko
Dobrej popis.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:46
- Nahlásit

Fajka

ta k to by u nás tak jako votpovídal

proto sem to psal

Fifi
kachna

To je moc pekna knizka, Neprirozena zvirata od Vercorse.

hele já sem divná já o takovejch věcech nemůžu ani číst.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:52
- Nahlásit

PetraK
Ono to ale dobre dopadne, klidne si to precti.
A segre veeeeeeeliky gratulace!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:04
- Nahlásit

PetraK
třicet let v díře !!! lidi sou šmejd . naštěstí ne všichni, takže se konečně je podařilo dostat ven
svět je zkaženej, hnusnej, ale zase ne až tak, jsou v něm lidi, kteří milují a i cítí ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:06
- Nahlásit

Fifi
Neprirozena zvirata od Vercorse.
aha, nepřirozená. Hledala jsem nepravděpodobná, podobná... Slušně jsem to celý zmotala
PetraK
když jsem ještě měla tu příležitost, prolejzala jsem antikvariáty a hledala jak evropskou sci-fi, tak později hlavně sci-fi, od nesci-fi autorů. Teď na to fakt není čas, páč čtu čtyřlístky
Fajka
ta k to by u nás tak jako votpovídalo my než se stihnem vzít tak dozajista humřem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:10
- Nahlásit

Fifi

Ono to ale dobre dopadne

to je tak nějak fučik, spíš jde o ten děj, je to se mnou marný a je to horší, horší horší, já skončim asi jen u vomalovánek a leporela

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:12
- Nahlásit

Fajka
jo přesně .. a taky nespravedlivej ....
jj, na tohle jsem pozapomněla ...

je to čudla malej a nic jinýho než aby si zvyknul mu stejnak nezbyde
si myslím, že už si zvyknul ...víc, než by jsi si myslela

kujva proč nemůže bej aspon suchej podzim dyž už celý léto prochcalo
nechtěla by jsi toho trochu moc?

PetraK
hele tak už to vím, ségra bude u nás příští víkend
zjistím, jak jsme na tom tenhle víkend a pokud se nepovede, abych se jela podívat na štěnítko, tak bych se objevila i s Al... nehárá, zatím. Dám ti vědět večer ...
Jinak ségru pozdravuj a že smekám klobouk, co nemám .... je šikovná, mooooc šikovná

Fajka
krk, tak halt musíte vydržet Prťkové, budete pak posílený!
a nebo mrtvý

nebo oboje

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:16
- Nahlásit

kachna_
Teď na to fakt není čas, páč čtu čtyřlístky
fáááááááááááááááááááááááááááááááááááááákt? Ještě mi chybí tři čísla a mám celou sérii do č. 200 ... bohužel, jsou to ty starý a drahý

PetraK
skončim asi jen u vomalovánek a leporela
jedny bych pro teeb měla....růůůůůůžovééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:42
- Nahlásit

Fifi
brut

Jinak ségru pozdravuj a že smekám klobouk, co nemám .... je šikovná, mooooc šikovn

segre veeeeeeeliky gratulace!!!!!

dík vyřízeno, ale vona je taky vyřízená. jednak to byl fakt záhul a teď jí došla šťáva a druhak klon tady vod Brécy záměrně způsobil, že si nemůže vzít dovolenou (a to ani v náhradním termínu, kdy si z dobrý vůle kvůli ní posunula tu dovču o týden, tak ani to jí nebylo dost )
po tim víkendu u nás měla zvostat ještě v prahé sem si říkala, že to bude mít týden bez starostí,hošíček vo ní bude pečovat.... (voni se milujou ) , ségra bude moct vypnout hlavu... no tak prd. tak aspoň o tom víkendu no.

kachna_

Teď na to fakt není čas, páč čtu čtyřlístky

založte s Brůticí sekci Rrrrrrrrrrramštajn čtyrlistek

brut

tak bych se objevila i s Al...

na otočku či na dýl, já jen kvůlivá jídlu, jinak je to fučik.

jedny bych pro teeb měla....růůůůůůžov

tak ty si narvi do trenek.

<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání