Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:11
- Nahlásit

Fifi
en kucharskych umelkyn dneska, no.

takovou dobu to hlídám a s posledním bramborýčkem jsem naznala, že dneska mám dovařeno no . no dovařeno bylo, ale ne dopečeno

klasickej ne, to je takovej co můžeš píct v tróbě. pakárnu nechcu, musela bych píct potom furt, já jen byla líná jít do krámu pro chleba

kachna_
jdu péct

některý hasiši bejvaj i vzhledný

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:13
- Nahlásit

Fifi
Sice to nejsou kachny, ale krasa

ty vado!! tolika husí!! jako celý naráz to vypadá....... tetkon vlastně nevim jaký slovo by mi tam pasovalo... ale jednotlivě, či po částech - fakt krásný

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:15 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
PetraK
Tak teď jste mi konečně odhalily princip stopařiny dle IPO- je to FPRdeli1,FPRdeli 2 a FPRdeli 3, podle toho, jak snadno zjistíš, kde s čokelm si. Jinak ta jarní FPRdeli fakt byla 2/3 čoklů dali první lom, pak fuckof a páníčka poslal rozhodčí kukat
Zjevně erekece naslunci. Musím ještě poporacovat na hyenní motivaci, asi zvýším fekrvenci pouštění hitu " Měla jsem já pejska..."

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:15
- Nahlásit

PetraK
pakárnu nechcu, musela bych píct potom furt
Prave, ze nemusela, jen to tam sypnes a o nic se nestaras, rozhodne se ti to nespali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:18
- Nahlásit

vlk

kdo to sochal??

vypadá to přesně jako ty dřevěný vyřezávaný sochy z kmene

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

vlk

LIŠKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:20
- Nahlásit

Hyena
princip stopařiny dle IPO- je to FPRdeli1,FPRdeli 2 a FPRdeli 3
To neznas? A vis, co me depta? Ze nekdo se na webu pysni "stoparskou specialkou" - je fakt, ze tohle je de facto stoparska "specialka" neb je to jen stopa, ale pro me to jsou zkousky typu ZPS ci FH.. Ale to nic, jen fnuk muj, preju vam hodne stesti a pekny body!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:21
- Nahlásit

Hyena
a páníčka poslal rozhodčí kukat

co to je za úhylný závody?? to s sebou krom normálního nářadí aby čék nosil i kukačky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:23
- Nahlásit

vlk

TOŽ VITAJTĚ chybí mu enem kroj

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:24 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
ci FH..
A tak pravdu díš- by se mi líbilo, dotáhnout to na FH. Nicméně jsem realista a vzhledem k věku čuby a potížích, co provázely tu jarní zkoušku budu ráda, za ty " fprdelní"
PetraK
co to je za úhylný závody?? to s sebou krom normálního nářadí aby čék nosil i kukačky?
No přeci ÍPÓÓÓ

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:25
- Nahlásit

vlk
U vás zjevně nechcíp pes, ale liška a určitě ani nedala dobrou noc

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:27
- Nahlásit

Hyena
No přeci ÍPÓÓÓ

a tak, no tož hodně zdaru a žádnou

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:29
- Nahlásit

Hyena
Tak ja uz nic s nima nedelam, tak muzu aspon se rozcilovat a pohorsovat a davat rady. FH 1 vysvihnul na tabore howik, za uzasny body.

Chcipla liska nema chybu, sem si ji nak nevsimla, jak sem to prolitavala.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:31
- Nahlásit

Fifi
FH 1 vysvihnul na tabore howik, za uzasny body.
hele mám kámošku, co to má s borderákem a letos se chystá na FH2. Vím, že se to dá ,ale taky vím, jakým způsobem ti psi makají ...No stopy mě hodně baví, ale jak říkám, až bude aspoň nějaká ta fprdelní doma, budu přemýšlet dál Zatím mi stačí ty klíče

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 22:34
- Nahlásit

Hyena
Zatím mi stačí ty klíče

jenže.... ty sou podle mě mnohem důležitější, páč to je prax.

Fifi
Chcipla liska nema chybu

žejožejožejoooo?

jo a chleba neni spálenej durch, po otesání je velmi dobrej, páč vnůtri sou sušený nakládaný rajčata a uzená slanina.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 23:01
- Nahlásit

Brou jdu do pelechu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 23:02
- Nahlásit

Hyena

brou, do pelechu huž sem měla jít dávno, teď právě jsem si uvědomila, že zítra o osmé mám rozřazovací test do Nj kurzu. to se nedostanu ani do začátečníků s timdle přístupem

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 08:29
- Nahlásit

Ramštáááááááááájn,
asi si něco udělám....asi si něco uděláám....asi si něco uděláááám.....
udělám si kyj a ZABIJU HO !!!!!

Dneska v noci se miloučký borderák Artes rozhodl nahlas vyznat lásku brzy hárající Fajušce a tak se jal ve 2.25 hlasitým štěkotem po Fajuščiným okénkem dotazovati či by ho chtěla či nechtěla..brzy na to mu Fajuška hlasitě odpovídala čímž vzbudila mě.... po krátkém dialogu se jim do do ho vložil sousedovic čuvač, že je teda bližší soused a že má taky nějaký nároky...to už se vzbudili i naši a ta malá strakatá tryskomiš která vypadá že neumí zaštěkat si předsevzala, že všem dokáže že teda šťěkat umí a hlídaá a že má všecko pod kontrolou to už byl na nohou celej barák
Nezbylo mě tedy (číf prohlásil já nejdu to jsou tvoji kámoši ) než ve tři ráno vstát odít se a odvést toho debila Artíka zpět domů. Běžela u nich televize.. zřejmě ho někdo pustil aby se vyvenčil a milí Artík zdrhnul. Asi se pak panička podivila jaký ho má šikovnýho péska když se vyvenčil a SÁM se přivázal k boudě na úvaz

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 09:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAMMŠTAJN
RRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTAJN
RAMMŠTAJN!!!

tak takhle nějak to u nás včera vypadalo

no ale ten chleba je dooobrej.

Testík mám za sebou - 41 otázek ze 100. tak uvidíme esli si mě vemou. Záleží na tom, kdo bude v převaze esli ty lepčí nebo my ty blbý
Když tak se tam hodlám procpat jako nezávislej pozorovatel za blbý

Fajka

Asi se pak panička podivila jaký ho má šikovnýho péska když se vyvenčil a SÁM se přivázal k boudě na úvaz

ty vole masakéro

ticho po pěšině, nikdo nic blbý je, že telefén asi nebude, jen mail a telefaxík , ešče pohledám

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 09:12
- Nahlásit

PetraK
blbý je, že telefén asi nebude, jen mail a telefaxík
ni telefén......ni brka

Testík mám za sebou - 41 otázek ze 100. tak uvidíme esli si mě vemou. Záleží na tom, kdo bude v převaze esli ty lepčí nebo my ty blbý
Když tak se tam hodlám procpat jako nezávislej pozorovatel za blbý

šiš já bych možná nedala dohromady ani těch 41

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 09:20
- Nahlásit

Fajka

šiš já bych možná nedala dohromady ani těch 41
no ale zas dáš dohromady slušnou větu já umim jen

Důů štribst wen ich es will třeba
nebo
Wir mysen lében bis wir šterben... a tak nějak podobně.

ni brka

to ti nemůžu udělat, du shánět ten telefén

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 09:49
- Nahlásit

Fajka
Dneska v noci se miloučký borderák Artes rozhodl nahlas vyznat lásku brzy hárající Fajušce a tak se jal ve 2.25 hlasitým štěkotem po Fajuščiným okénkem dotazovati či by ho chtěla či nechtěla..brzy na to mu Fajuška hlasitě odpovídala čímž vzbudila mě...
U vas taky??????????!!!!!!!!!! To snad neni mozny. Zde ve 4 rano za plotem kvicel stofardi zenich a Ag vevnitr roztouzene narikala. Teprve pri pouziti drobneho nasili zavrela tlamu, hormony s ni triskaji nehorazne. Odvadet psa domu nema smyslu, vecer sem ho opet trikrat vracela do zahrady a nez sem se vratila, byl u plotu. A pak se mi zdaly naprosto debilni sny, typu smecky vpichuchtivych psu, kteri se podhrabavaj sklepem do baraku, proskakujou sklem v oknech a slanujou ze strechy, aby ojeli Ag... To byla noc.
PetraK
Ctyricet jedna,
no ty ses bedna!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:00
- Nahlásit

Fifi

a slanujou ze strechy, aby ojeli Ag..

strejda Frojd má zas šichtu ale furt lepší, než se v pindělí odrazit a v neděli přistát

Ctyricet jedna,
no ty ses bedna!

větší bedna bych já byla,
kdybych nebyla za debila
a kapek víc se na to podívala

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
pak se mi zdaly naprosto debilni sny, typu smecky vpichuchtivych psu, kteri se podhrabavaj sklepem do baraku, proskakujou sklem v oknech a slanujou ze strechy, aby ojeli Ag...

noc plná vášní

U nás naštěstí zabralo odvést jen jednou a přikurtovat a fertig kdyby to bylo vícekráte asi bych klepala velmi důrazně na okénka bo co já mě to nevadí žáno ale vedle sousedi maj tři malá robátka a muší ráno vstávat do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 11:46
- Nahlásit

Fajka

díky předem bokem i zadem a pozdravuj Čííífa a že Pipi č. 2 bohužel černej nebude - to huž jsem prošvihla a může hádat jak se asi tak Pipi č. 2 bude jmenovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 11:53
- Nahlásit

PetraK
díky předem bokem i zadem a pozdravuj Čííífa a že Pipi č. 2 bohužel černej nebude - to huž jsem prošvihla a může hádat jak se asi tak Pipi č. 2 bude jmenovat
zatim nejni zač...

Růůůůůůůůůůůůůůůřový raaaaaaaaaaaaaamštaaaaaaaaaaaajn

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 11:59
- Nahlásit

Fajka

ty vole!! než bych na něj zařvala byl by hajzlík f trapu. Ne hezky krátký to musí bejt. Bude to Štajn! Ash a Štajn. Stejně je to fučik, páč to za pět minut bude taky Pipi a za dalších pět Kretén

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:02 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
Ich gratuliere dich zum Erfolg
Ostatním
Odpolední srdečný RUMštajn.... dneska se v tramvaji nekonala žádná šamanka, martensky mám akorát na nožkách a v práci zatím pouze poklidný šrumec (ťuky,ťuk). Tak snad u toho zůstane až do večera.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:18
- Nahlásit

Hyena

Es ist noch nicht wozu

(asi to mám blbě

martensky mám akorát na nožkách

hm sem si taky říkala, esli si vzít botičky, ale pak sem to odmávla.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:34
- Nahlásit

PetraKhm sem si taky říkala, esli si vzít botičky, ale pak sem to odmávla.

Nj, ale já mám slušivé martení sandálky, tak že můžu být i ve značce za dámu

<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání