Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:04
- Nahlásit

Rumstajn vinsuju.
Hipík a Tonička a Rozinka
Správná odpověď je:.... Já
A co tam tedy podezrele sramotilo? Mamo, tato, v komore je mys. Pustime tam HTRŽŽŽŽŽ, ta tu mysku vystoura...
PetraK
Anitko, Anitko, že tys zase četla Rudý právo, vona se urazila a zahemrovala mě
Si blbka.
brut
že se Brut jen utvrdil v tom, že černý pes je problém....
Kremyl je opacnej rasista. Nema rada bily chlupaty.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:12
- Nahlásit

Fifi

Si blbka.

Já?? vona zahemrovala mě!!!§ byla boží, měla jsem jí ráda. Ona měla nemocný srdíčko, takže nějak moc neběhala, já se vždycky smála že jako :Anitkooo, poď běžíme! a šly jsme spolu volným krokem . Pamatuju si, když si jí přivezli dom a byla tááákhle . malinká, hrozně se vylekala auta autíkala se za mě schovat , od tý doby sme byly nejlepčí kámošky. Milovala nosit haraburdí, který našla na sídláku, v tomhle jsou s Bárbínou stejný, tuhle lozila po sídláku s bagančetem nějakým, Hrdě ho nesla celou cestu .

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:16
- Nahlásit

Fifi
jo Fifijová, včera mě kolegyně se smutkem a znechucením nasměrovala do tématu o tom slepým NO - psala mi emila, že jí je z toho blivno. ani jsem nevěděla, že sem občas zabrousí, není tu regisrovaná. Nicméně dámy jí způsobily značnou žaludeční nevolnost. Ftipný na tom je, že kdyby měla tu možnost, tak si ho vezme - má na NO slabost, bere si zásadně útulkáče. Kdyby v Ritě nebyli ti co tam jsou, odvezla by si tehdy odtama právě slepýho psa, pro kterýho si tam se mnou jela, neb jsem jí na něj upozornila. Leč tohle tomu hejnu nemá nějak cenu vysvětlovat.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:25
- Nahlásit

PetraK
chech já si to furt nemůžu představit, jak to celý bude
já jo.... Brtník bude venčit a ty kuchtit pro něj a dva zrzafce

já bych hlavně neměla bolavý nohy
to taky

jujuju. sem kapek nerfózní
klííííídek, ti ráno pošlu smsku s úsměvem, aby jsi mělaa dobrou náladu a neklepala jsi se jako sulc

šak sem si to taky zakazovala, ale... povedlo se mi to až ráno
trůůůpko, koukej dneska spát jak miminko, bez buzení a přemýšlení o nesmrtelnosti chroustů

no to bude šichta
tohle jo, ostatní zvládneš levou zadní

Fifi
Kremyl je opacnej rasista. Nema rada bily chlupaty.
dáme je dohromady a bude vyřešeno .... vše, co bude mít černo-bílou a podobné odstíny neprojde

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:27
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zena/styl/243494-proc-je-pro -mnohe-z-nas-ranni-vstavani-tak-nesnesitelne.html? ref=ostatni-clanky

hlavně pro Fifi

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:43
- Nahlásit

brut

Brtník bude venčit a ty kuchtit pro něj a dva zrzafce

no tak to ani náhodou!! já se právě těším na to, jak to smrádě budu učit - a zas si zničim nohy

ti ráno pošlu smsku s úsměvem, aby jsi mělaa dobrou náladu a neklepala jsi se jako sulc

radši spi, škoda spánku pro jednu pizzu.

přemýšlení o nesmrtelnosti chroustů

ne, já přemýšlela rovnou o vraždě a neotřesitelným alibi. kde ho jako sebrat. Koberec už mám

ostatní zvládneš levou zadní

se uvidí no.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:51
- Nahlásit

PetraK
no tak to ani náhodou!! já

já se právě těším na to, jak to smrádě budu učit - a zas si zničim nohy
a netěší se Brtník taky na procházky?

radši spi, škoda spánku pro jednu pizzu.
brzo ráno jedeme pro nejmladšího do ozdravovny, páč je na dopoledne objednanej k doktorům na kontroly ...takže budu určitě vzhůru

přemýšlela rovnou o vraždě a neotřesitelným alibi. kde ho jako sebrat.
jednoduchý ...si byla venčit tukana a nikdo ti nedokáže že ne, kor když budu s tebou

se uvidí no.
určitě!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:54
- Nahlásit

brut
dáme je dohromady a bude vyřešeno
To abys prijela co nejdriv, dokud ma Kremyl sve nej haraci dny. Budou to pekna stenatka.
PetraK
já přemýšlela rovnou o vraždě a neotřesitelným alibi. kde ho jako sebrat.
No kde asi, tady prece!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:00
- Nahlásit

Fifi
To abys prijela co nejdriv, dokud ma Kremyl sve nej haraci dny.
jo a ona si bude žužlat balon, protože už ví, že má smolíčka pacholíčka a žádný štěňátka nebudou .... na rozdíl od Brutíka, ona je za dámu a ne za blbku
Si na founu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:05
- Nahlásit

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR GOOOOOOOOOOT

Vylila sem si vodu po stole, čert vem ten posratej dveřní otvírač, fšecky ty technický serepetičky a papíre, ale namočila jsem si Murphyho fotku, kterou tady mám, abych ho měla u sebe, je to jedna z mála (foťák tehdy nebyl), je barevná, on je na ní ostříhanej na plyšáka, už je to staříček.......... KURVA proč jsem takový nemehlo

brut

netěší se Brtník taky na procházky.

ale jo určo jo, páč prostě s těma čoklema je toprostě fajn, musíš ven. a to ani když člověk teda vůůůbec nechce. Já už dopředu melduju, jak to budu dělat, jak to organizovat a tak jako podobně. Jestli budu hlavně při učení se zvěří moct nějak využít Ešusa, aby se smrádě učilo od něj..... těším se. myslím, že oba se těšíme. Jen teda asi to... hošíček by se netěšil, kdyby tůchal

...takže budu určitě vzhůru

tááák dobrá, dobrá
Fifi
brut

.si byla venčit tukana a nikdo ti nedokáže že ne, kor když budu s tebou
No kde asi, tady prece!

díkuju převelice

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:11
- Nahlásit

cháá chááá s naším jedním jediným párkem na nose jsme teda břídilové, du se zastřelit

http://www.novinky.cz/koktejl/244446-cvicitel-nauc il-sveho-psa-balancovat-s-hromadou-pamlsku-na-cuma ku.html

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:42
- Nahlásit

PetraK
namočila jsem si Murphyho fotku, kterou tady mám, abych ho měla u sebe, je to jedna z mála (foťák tehdy nebyl), je barevná, on je na ní ostříhanej na plyšáka, už je to staříček..........
vem papírový utěrky, dobře vysuš a pak ještě ručníkem .... nech chvíli na vzduchu a pak vlož mezi ručník a udělej nějaké zatížení, aby se fotka vyrovnala. Snad se nezkroutí...

jo určo jo, páč prostě s těma čoklema je toprostě fajn, musíš ven. a to ani když člověk teda vůůůbec nechce.
přesně tak ... oni to prostě potřebují a ty jak si zvykneš, tak bez toho být nemůžeš....

myslím, že oba se těšíme. Jen teda asi to... hošíček by se netěšil, kdyby tůchal
šak on ho nejdřív znechuceně "poblije", pak ho bude ignorovata nakonec bude mít super parťáka na blbnutí .... jen nevím, jak se budeš tvářit, až přijdeš domů a tam bude kůlnička na dříví, páč milostpáni se rozhodli zrovna si hrát

tááák dobrá, dobrá

díkuju převelice
nemáte zač, majitelko velkofóry

naším jedním jediným párkem na nose jsme teda břídilové, du se zastřelit
mno jo, ale to tě nenapadlo mu vystavět na kebuli barikádu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:49
- Nahlásit

brut

vem papírový utěrky,
provedeno, tu fotku jsem šla zachraňovt jako první . nemám jinou tak milou jako je tahle

mno jo, ale to tě nenapadlo mu vystavět na kebuli barikádu

to ukážu Brtnikovi, je mi jasný, že se do toho hned pustí

a tam bude kůlnička na dříví, páč milostpáni se rozhodli zrovna si hrát

tak oni budou v tu dobu v předsíni a dokud malej pipi nevyroste, bude z předsíně holobyt, jako když byl Ešusíno malej.

což mi připomíná, kolegyně mi půjčila Psí kusy, je tam dotaz na to co dělat s psím likvidačním komandem. A víte co?? Šimona Drábková tam doporučuje MOJÍ krabičkovou metodu. měla jsem si to nechat tenkrát patentovat. Už je mi jasný, že zase budu velkoodběratel kartovonejch krabic po okolí

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:07
- Nahlásit

JE TO KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:13
- Nahlásit

PetraK
rovedeno, tu fotku jsem šla zachraňovt jako první
sem si myslela

nemám jinou tak milou jako je tahle
hlavně, že se povedlo

ukážu Brtnikovi, je mi jasný, že se do toho hned pustí
chudááááááček Ešusek, pipintááááá malintáááá

tak oni budou v tu dobu v předsíni a dokud malej pipi nevyroste, bude z předsíně holobyt, jako když byl Ešusíno malej.
ok, jen aby to Ešus nebral jako degradaci

A víte co?? Šimona Drábková tam doporučuje MOJÍ krabičkovou metodu. měla jsem si to nechat tenkrát patentovat. Už je mi jasný, že zase budu velkoodběratel kartovonejch krabic po okolí
to je dobrá metoda.... naštěstí u nás stačej kousací kosti a několik menších uzlíků ... Brut chrní a piraňa žužlá

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:15
- Nahlásit

PetraK
proč je to krááááva a kdo? Bréca? o zase vyvedla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:21
- Nahlásit

brut

chudááááááček Ešusek, pipintááááá malintáááá

ááále sim tě stejnak to skončí jako s tou střílečkou. Já ho naučila - ešusa teda- mrtvý. Brtnik pak že ho naučí jako že ho zastřlelí a von padne. A nic, furt nic, furt nic, tak sem ho to letos mezi mícháním v kaserólu ve svý provizorní kůchňo - garage naučila. Ešusa teda. . Ale je fakt, že balanc párku na čumci to je Brtnikův kousek, stejně jako Ave cesar a couvačka. tim myslim končej?? Jo ešče závři voči, ale to Ešus švindluje a furt švidrá

aby to Ešus nebral jako degradac

hele já si spíš myslim, že bude vyžadovat separaci
to je dobrá metoda

jo vymyslela jsem to tehdá páč jsem chtěla aby měl nějakej hlavolam, coho zabaví na dýl a bude muset šrotit makovicí. Takže velká krabice, v ním menší, menší..... a uvnitř hračka nebo dobrota. Dodneška když mám třeba krabičku od čaje, schovám si jí /zrovna včera jsem si jednu přinesla přímo z práce / a než jdu do práce hodím mu tam pár dobrůtek , ať si demoluje. Ty velký krabice miloval i jako autobus , vždycky jsem mu řekla: Šup Aši do autobusu, za pět minut vodjíždíme von tam hópnul a drandili jsme po předsíni (nojo dobře, přiznávám, sem trochu magor , ale jeho to bavilo no. a dodneška občas když má k dispozici velkou krabici , tak nastupuje , jenže... kdo ho má vozit, že jo s jeho váhou už )

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:22
- Nahlásit

brut

proč je to krááááva a kdo? Bréca? o zase vyvedla?

jo Bréca, páč námestník s ní hovořil po mobilu a něco ohledně té dovolené naznačil. A UUUUŽ TO JEDE, už to jede,už to jede. Madam zas chytla rapla, tak se tady směju a pískám si

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:37
- Nahlásit

PetraK
Já ho naučila - ešusa teda- mrtvý. Brtnik pak že ho naučí jako že ho zastřlelí a von padne. A nic, furt nic, furt nic, tak sem ho to letos mezi mícháním v kaserólu ve svý provizorní kůchňo - garage naučila. Ešusa teda.
škoda, žes dodala Ešusa, bych někdy vyzkoušela na Brtníka tenhle povel

hele já si spíš myslim, že bude vyžadovat separaci
se mu ani nedivím... mu nasadíš veš ke kožichu, to bude rád za chvíli klidu a separéééé

Takže velká krabice, v ním menší, menší..... a uvnitř hračka nebo dobrota.
to je dobrá metoda, jen ty ožužlaný kousky papírků nalepený úplně všude nejsou ideál, ale lepší než demoliční četa a půl bytu v péééérdeli

Šup Aši do autobusu, za pět minut vodjíždíme von tam hópnul a drandili jsme po předsíni (nojo dobře, přiznávám, sem trochu magor
jenom trochu? ...tohle může napadnout jen tebe

dodneška občas když má k dispozici velkou krabici , tak nastupuje , jenže... kdo ho má vozit, že jo s jeho váhou už
si divná, nejdřív ho naučíš, že jede v busu a pak stávkuješ, páč váží o kousíček víc než dřív

námestník s ní hovořil po mobilu a něco ohledně té dovolené naznačil. A UUUUŽ TO JEDE, už to jede,už to jede.
tak třá se to pořeší jedna dvě a ty budeš mít klidnější spaní

Madam zas chytla rapla, tak se tady směju a pískám si
natřásá své tukové polštářky a dvojitou bradičku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:43
- Nahlásit

brut

bych někdy vyzkoušela na Brtníka tenhle povel

ále tak co víš,zkus to
mu nasadíš veš ke kožichu, to bude rád za chvíli klidu a separéééé

no tuto zatím nějak nevím jak bude, ale to ukáže čas

jenom trochu?

.tááákhle malinko
..tohle může napadnout jen tebe
náhodou líbilo se muto

ží o kousíček víc než dřív

o kousíček, pravda.

tak třá se to pořeší jedna dvě a ty budeš mít klidnější spaní

ne to nehrozí, už jí to vzalo jako slušně, a ešče víc jí točí, že se tomu směju úplně nejvíc mě položilo, když tu na mě halekala a do toho vložila, jestli můžu dát na stranu ten šanon, že na mě nevidí a pak si to rozmyslela a řekla, že na mě vidě nechce D: tetkon máme tichou domácnost.

natřásá své tukové polštářky a dvojitou bradičku?

ne, hovoří velmi hlasitě s Taťko a vysvětluje mu jaká jsem jáhrozná s tím, že mu k tomu dodává, že Petra poslouchá, tak to aspoň slyší vona je opravdově nemocná na tu svou tlustou hlavu

mishi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:09
- Nahlásit

čék si na chvilku odskočí a najednou se rozkrafete. Podávám hlášení, že já pořád ještě držim 2v1, i když asi už moc dlouho ne a až na mega břuch je to celkem f poho. Gastoňák si nestěžuje, břuch je prej dobrej polštář a když se juniorovi nelíbí vobludí hlava, co ho zalehává, dává to znát, ale Gastoňák je dobrej, nedá se a drží. On je z něj teď lemra líná. Prďola už nemůže na nohy, pořádně ty zadní neohne, asi se mu dost zhoršila displazka a zřejmě budu muset nasadit těžší kalibr než jen Proenzi, tak to teď ztrovna koumám, co mu dám místo toho, jestli mu to pomůže. Jináč elán má na procházkách furt stejnej, jen po prochajdě pak dlouho spí a je celkově dost vyřízenej. Brzo se unaví a Barbora mu moc nepřidá. Kor když lítaj kolem plotu, to pak Gastoňák schazuje popelnice, solární lampy a většinou končí v tůjkách, páč to nevybere... Není to nic moc, ale drží se...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:17
- Nahlásit

mishi

Gastoňák si nestěžuje, břuch je prej dobrej polštář a když se juniorovi nelíbí vobludí hlava, co ho zalehává, dává to znát, ale Gastoňák je dobrej, nedá se a drží

eeeej, tak to máte veselo už tetkon

Není to nic moc, ale drží se.

a já moc a hrozně držím palce, ať se drží, oba ať se držíte. důležitý je, že elán má.

mishi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:27
- Nahlásit

PetraK
Jo, elán mu nechybí, jen by občas potřeboval klapku. Si neuvědomuje, že už na to nemá, tak ho musíme víc hlídat. Kor když blbnou s Barunou. Ta se naučila na mě teď řvát od našich, že jako chce otevřít branku a bejt u nás na zahradě, ale jsem jí prokoukla, páč ona pak v nestřežený chvíli leze do baráku a krade Gastonovi hračky a tahá si je k sobě do boudy. Obzvlášť zatížená je na takovej plyšovej míček z ikey a i když jsem jí koupila taky jeden, furt leze pro ten Gastonův

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:31
- Nahlásit

mishi

ale jsem jí prokoukla, páč ona pak v nestřežený chvíli leze do baráku a krade Gastonovi hračky a tahá si je k sobě do boudy.

Bára kradačka!! plyšovej baloun jsme měli taky,udělala jsem záásadní chybu, že jsem mu neodstřihla ty camfrňousky s informacema na praní a tak. Protože FAJFKOVÁ uči Ešusa demolovat a Ešus je pozornej student, tak ač doposaváde jaksi neničil, tak od dob co zná Fajfkovou má na kontě:

Vypitvanou černou krysu
vypitvanou šedou krysu
rozervanej pelíšek
VYPITVANEJ ZCELA NOVEJ TEN PLYŠOVEJ BALOUN, kterej rozerval právě za ty camfrńousky. A pak se divil, když je urval, že už nemá za co třepat

mishi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:37
- Nahlásit

PetraK
Já ho upe vidim, jak cupuje! To dělal Gaston taky, ale posledních půl roku mu hračky držej, až mě to normálně mrzí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:41
- Nahlásit

mishi

normálně mrzí.

já vim pani, rozumím vám. aspoň ale že ho procházkování a masakrace s Bárou kradačkou bavěji. Jemu dejte ode mne podrbání a vy si dejte něco dobrýho, nesmíte bejt smutná, dyž máte v břiše šmoulu /nebo co je to tetkon v těch kindrvajcách? /

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 14:44
- Nahlásit

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNIIIIIIIIIIIIIII

Prosim Tě, jak moc hodnej, je ten tvůj hodnej pak kolega technik?? nebohl by bejt totiž tak hodnej a přijet pospravit nerozbitej aparát a při tý příležitosti s tim aparátem mrsknout po tý paranoidní pizze??

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 16:32
- Nahlásit

brut
Si na founu?
Huz ano.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 17:38
- Nahlásit

Hoj ženy , furt dělám, tak jdu jen zas na skok, dočtu snad někdy později. Dneska už mám trochu dost...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 17:40
- Nahlásit

PetraK
ále tak co víš,zkus to
ok, ale ne že se budeš smát, až zalehne

no tuto zatím nějak nevím jak bude, ale to ukáže čas
samo, se totiž spiknou proti páníčkům

.tááákhle malinko

náhodou líbilo se muto
ale jen náhodou

o kousíček, pravda.
o maličkatej kousíček

ne to nehrozí, už jí to vzalo jako slušně, a ešče víc jí točí, že se tomu směju
se nedivím, vytočenej člověk nenávidí, když se mu někdo směje

hovoří velmi hlasitě s Taťko a vysvětluje mu jaká jsem jáhrozná s tím, že mu k tomu dodává, že Petra poslouchá, tak to aspoň slyší
panebože, do čehos to srdce dal....

mishi
je skvělé vědět, že nic nového se neudálo a Gastonek se drží ...zrovna tak ty. Kdy máš termín?

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání