Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 17:55
- Nahlásit

PetraK
včera mě kolegyně se smutkem a znechucením nasměrovala do tématu o tom slepým NO - psala mi emila, že jí je z toho blivno. ani jsem nevěděla, že sem občas zabrousí, není tu regisrovaná. Nicméně dámy jí způsobily značnou žaludeční nevolnost. Ftipný na tom je, že kdyby měla tu možnost, tak si ho vezme - má na NO slabost, bere si zásadně útulkáče.

jo, tak tohle přesně byly ty polínka pod kotlem mý nasranosti, až jsem se nasrala na kost...

Kdyby v Ritě nebyli ti co tam jsou, odvezla by si tehdy odtama právě slepýho psa, pro kterýho si tam se mnou jela, neb jsem jí na něj upozornila. Leč tohle tomu hejnu nemá nějak cenu vysvětlovat.

Je to Vlaďka? Jestli jo, tak jí ode mě moc pozdravuj. Je to fajn ženská, sice jsme si jen vyměnily pár mailů, ale je mi moc sympatická .
Je mi hrozně líto, že Gaston u ní neskončil...

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 17:56
- Nahlásit

brut

Jak to vypadá s tou bolavou psí čelistí ?

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:06
- Nahlásit

Jak to vypadá s tou bolavou psí čelistí ?
vypadá to o něco líp, ale žádný velký zázrak to není .... stále má na dvou místech hodně zarudlou dáseň, ostatní místa jsou lepší

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:18
- Nahlásit

brut

A co říkal vet, že mu je?

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:20
- Nahlásit

brut

Můžu ti namíchat to, co pomohlo mě. Ale zvládnu to poslat až ve čtvrtek, jestli to stačí... Hoď mi kdyžtak do mailu adresu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:25
- Nahlásit

Dneska už mám trochu dost...

Huz se ti klepe ruka a tika oko?
brut
Bych se bala, co ti namicha, suche martini asi, nemichat, protrepat..

A ja mam pracku vypranou, prvni, novych haderku... to vam byl zase uuulet, mam asi 4 novy kalhoty, x mikin, tricek, Hundesport super kalhoty neprodrapnutelny, bundu.... Tipnete, kolik sem vykrvacela (Brutice, ty drz mlc! )

Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:30
- Nahlásit

Fifi
Huz se ti klepe ruka a tika oko?

Kdyby jen to...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:39
- Nahlásit

A co říkal vet, že mu je?
zánět dásní ... prý by mu pomohlo vyčistit zuby ultrazvukem ... já mu je jen čistím kartáčkem a pastou a to nepomáhá

Můžu ti namíchat to, co pomohlo mě. Ale zvládnu to poslat až ve čtvrtek, jestli to stačí...
jůůů, to budeš moc hodná, díííky ... to bych ráda, nerada bych ho nechávala zbytečně trápit a hlavně zatím uspávat .... adres hodím do mejlíku

Fifi
sem dlouho neměla, bych s možná i trochu dala

mam pracku vypranou, prvni, novych haderku... to vam byl zase uuulet, mam asi 4 novy kalhoty, x mikin, tricek, Hundesport super kalhoty neprodrapnutelny, bundu....
jáááácíííítakýýýýý .... dáš mi příště včas echo, abych mohla taky hrabošit, prosíííííím?

Brutice, ty drz mlc! )
ano, mamííííííí

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:42
- Nahlásit

brut
Dam echo, je to dycky tak nejak druhy tyden v mesici. Ale to abyste prijeli vozidlem, neumim si predstavit, jak to vlacis vlakem.

mishi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:44
- Nahlásit

brut
termín mám oficiálně 3.10., neoficiálně cca o pět dní dřív. Momentálně juniora přemlouvám, ať vydrží, páč si to teď dost jakože užívám a navíc o víkendu máme akci v dětským domově a já bych potřebovala stihnout ještě toooooooolik věcí.

Hele, jak ti pes snáší čištění zubů? Mi Gaston zdrhá a kartáček do pusy mu už vůbec nedostanu, musim jenom prstem... A přitom by tu hubu potřeboval čistit snad každej den, jak mu z ní páchne... On vůbec smrdí strašně, i když ho vykoupu, tak do dvou dnů zas páchne...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:58
- Nahlásit

mishi
Ac se nezname, drzim palce, at je vse ok.
Ad ty psi zubiska, fakt jim nestaci dat na zuzlani morkovou kost? Takovou tu poctivou, klustostennou, co nerozzvejknou? Nebo patku tvrdyho chleba? ja tohle neznam, i slecna Sadlo mela zubiska v 11 letech jak mladice.
A přitom by tu hubu potřeboval čistit snad každej den, jak mu z ní páchne...
A ma hodne zubniho sutru? Nebo ono nekdy pes smrdinka, kdyz ma naky vnitrni problemy - jatra, ledviny, cukrovka, stitna, analky... ale to ty urco vis. Mi smrdej ted coklove taky, zaborily brcka do hliny a lovily zemni zivocichy, prasata.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:59
- Nahlásit

Fifi
Dam echo, je to dycky tak nejak druhy tyden v mesici.
díííky moc

Ale to abyste prijeli vozidlem, neumim si predstavit, jak to vlacis vlakem.
tssss, do batohu se toho vejde

mishi
termín mám oficiálně 3.10., neoficiálně cca o pět dní dřív
vydržíš, určitě, když nebudeš sama sebe přepínat, tak to zvládneš....

navíc o víkendu máme akci v dětským domově a já bych potřebovala stihnout ještě toooooooolik věcí.
tomu rozumím.... ale nepřežeň to

Hele, jak ti pes snáší čištění zubů?
já ho to učila od malička....sice občas ucukává hlavou, ale dá si říct a drží

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 19:23
- Nahlásit

mishi
ha, vida ji je dobře, že ses objevila!!! holky měly strach a chtěly, abych ti volala, asi jsem jediná, kdo má na tebe číslo. tak jsem je uklidnila, že tě sleduju na FB

a zdravím všechny!!!
vzpomněla jsem si dneska na Ešusku, když jsem šla od kadeřnice mně se to teda líbí, jak mě ostříhala, ale přemejšlela jsem, jeslti nehledat prodejnu s kulichama, páč mě nenapadala jediná rozumná výmluva pro Míru, kde se na mé hlavě vzalo to, co tam je vzadu je to pravda trochu krátké, trochu dost - asi 2cm? ale vepředu jsou ještě ty delší cancourky!! ty to zachraňujou (ikdyž jsou furt strčený za ušima)

PetraK
kolega je hodnej, to zas jooo, můžu se ho zeptat, jestli nemá chuť udělat dobrej skutek

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 19:36
- Nahlásit

Janiii
tak jsem je uklidnila, že tě sleduju na FB
dobře si udělala, už nám tu chyběla

vzpomněla jsem si dneska na Ešusku, když jsem šla od kadeřnice
já tě chci viděěěět .... koukej vymyslet nějaký setkání, ať z toho tvýho sestřihu taky něco mám ( stejně jako z Ešusky sestřihu)

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 19:41
- Nahlásit

brut
stejně jako z Ešusky sestřihu
tys ji ještě od tý doby neviděla??
já bych vás viděla hrozně ráda, ale jak mam teďka ty akce - rally, veletrhy, a tak, tak to nejsem i pracovní dny v práci, takže už moc nestíhám žádný volno okolo a teď v pátek jdeme na svatbu ...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

Janiii
tys ji ještě od tý doby neviděla??
viděla, několikrát .... tak abych viděla i tebe a mohla porovnávat

jak mam teďka ty akce - rally, veletrhy, a tak, tak to nejsem i pracovní dny v práci, takže už moc nestíhám žádný volno okolo
nj, co s tebou naděláme... holt budeme muset zase vymyslet nějaký srazík a vy budete povinně přítomní

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:07
- Nahlásit

holt budeme muset zase vymyslet nějaký srazík a vy budete povinně přítomní
tak s tím bych nepočítala nejsme schopni si udělat s Mírou ani jednu volnou sobotu
viděla, několikrát .... tak abych viděla i tebe a mohla porovnávat
jo tááák

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:11
- Nahlásit

Janiii
tak s tím bych nepočítala nejsme schopni si udělat s Mírou ani jednu volnou sobotu
si počkáme na ošklivější počasí

jo tááák

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:18
- Nahlásit

brut
si počkáme na ošklivější počasí
ani to nevyjde už děláme vevnitř

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:22
- Nahlásit

Janiii
ani to nevyjde už děláme vevnitř
že vy chcete co nejrychleji bydlet? ....... jak to jde? Neboj, něco vymyslíme, alespoň na chvíli, aby jste si odpočinuli ...

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:23
- Nahlásit

mishi
Mi Gaston zdrhá a kartáček do pusy mu už vůbec nedostanu, musim jenom prstem... A přitom by tu hubu potřeboval čistit snad každej den, jak mu z ní páchne... On vůbec smrdí strašně, i když ho vykoupu, tak do dvou dnů zas páchne...
Hele a co zkusit dávat tvrdej chleba, jestli ho bude žrát. Hyena ho konzumuje, jako každej čokl z maštale," na tuny" a ve skoro 6 kámen žádnej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:24
- Nahlásit

Šla jsem hysterku vychodit do Obory, Hošikus předvedl dobrou psí komunikaci. Přidalo se k nám odrostlejší štěndo borderky s takovým sympatickým tichým klukem. Pesani se přivítali, proběhli tanečky, hošíček hopíkal... i říkala jsem si je to fenečka. V čemž mě utvrdilo i to, že štěndu přenechal své plovací aportovací stehno. což je dost co říct, ale byl psí kamarádkou vychován tak, že holčičkám se nic nebere a vše se jim nechává, štěndo si stehno okusovalo, pak páč jsem chtěla aby i nadále zvostalo plovací a nebylo díratý, jsem si ho vyžádala zpátky a hodila ho znovu do rybnika, hošíček ho přiaportil, chvíli s ním hopíkal pak ho položil do trávy a když šlo štěndo, že jako si pro něj, tak mu řiká "Nenene! teď je to moje!" dvakrát mu to řek a když štěndo, jako že háháá ty mi budeš něco řikat, řek mu to dost důrazně. Byla jsem překvapená reakcí páníčka, kterej to Hošíčkovi schválil, že mlaďoch nemá bejt drzej. Moc často to člověk nevidí.

Je to Vlaďka? Jestli jo, tak jí ode mě moc pozdravuj.

je , je to Vlaďka, bude ráda. Je to škoda, protože Gaston by se tam měl jako prase v žitě. Z její strany to nebylo žádné unáhlené rozhodnutí, ale to pipinám nevysvětlíš, že tací lidi prostě jsou.

až jsem se nasrala na kost...

a se ti nedivím, jenže .... dohaduj se s hejnem. Někdy stačí i jen jedna. viděj tunelově, nic krom tunelu není jaksi možné.

brut
panebože, do čehos to srdce dal....
n o ty vole ty se směješ, ale mě to může zabít

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:24
- Nahlásit

že vy chcete co nejrychleji bydlet?
divný co?
jak to jde?
pomalu
budeme dělat odpady, elektriku a vodu - snad všechno naráz ... máme otlučenou omítku ve sklepích, aby se tam mohly natahat trubky, máme nahozenou a vybílenou novou garáž asi se do ní nastěhujem příští týden by nám měli namontovat vrata ... a s oknama domeček vypadá už jako domeček

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:32
- Nahlásit

Fifi

JÁ TAKY TAKY MÁM ZARUDLOU DÁSEŇ!! TAKY POTŘEBUJU MARTÍNI, KLIDNĚ MŮŽE BEJT AJI MOKRÝ A PROTŘEPANÝ

Tipnete, kolik sem vykrvacela
litr?

mishi
termín mám oficiálně 3.10.,

budem na tě myslet matko pluku!! Zvládneš to. a jména?? Janiii
můžu se ho zeptat, jestli nemá chuť udělat dobrej skutek

bylo by mi toho zapotřebí,
vlasy budou dobrý si tak odhaduju podle popisku. Mělas koupit kabelku to by ho zabavilo

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:33
- Nahlásit

PetraK
bylo by mi toho zapotřebí,
kdyžtak mi zítra zavolej, a můžeš si taky stěžovat před růůůůžofkou, jak je hrozná a jen ať to slyší

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:38
- Nahlásit

PetraK
dvakrát mu to řek a když štěndo, jako že háháá ty mi budeš něco řikat, řek mu to dost důrazně. Byla jsem překvapená reakcí páníčka, kterej to Hošíčkovi schválil, že mlaďoch nemá bejt drzej. Moc často to člověk nevidí.
Bohuzel, pritom normal psi komunikace. Jako komunikace, ne komunikace dalnice. Dyk tu Skritek tez dal jasne najevo, ze ceho moc, toho prilis a prasak at si jde o frndu dal. Hezky se hosik trenuje na prirustek.
litr?
Ne. Este vestu zimni perovou cernou sem zapomnela uvest..
Janiii
budeme dělat odpady, elektriku a vodu - snad všechno naráz ...
Hezky pokracujete!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:39
- Nahlásit

PetraK
Hošikus předvedl dobrou psí komunikaci
pašááák je to, bude mít prcka moooc rád

o ty vole ty se směješ, ale mě to může zabít
vydržíš to, seš silná žena a hlavně nejsi Růůůžovááááá Brééééca

Janiii
divný co?
tak trošililinku

budeme dělat odpady, elektriku a vodu - snad všechno naráz
tak to držím palce a hlavně, ať je to rovnou pořádně a opatrně

máme nahozenou a vybílenou novou garáž asi se do ní nastěhujem příští týden by nám měli namontovat vrata
jak budete mít vrata a okna už máte, tak se můžete stěhovat ... sice budete bydlet v jedné místnosti, ale to zvládnete, néééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Nestíhám nedočítám probíhám....
jen se podělím... dnes mě totálně odboural čííf... jela k nám zákaznice a nemohla to najít....a on že jí teda jde na proti a ptá se:

A jak vás poznám? Máte vůbec něco na sobě ?????????

Musela sem prvních 10 minut jednání vynechat bo sem měla záchvat...
No nic a du nestíhám

brut
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:44
- Nahlásit

Fajka
dnes mě totálně odboural čííf... jela k nám zákaznice a nemohla to najít....a on že jí teda jde na proti a ptá se:
A jak vás poznám? Máte vůbec něco na sobě ?????????

to je pašáááááááááááááááááááák, bych nemohla přijít vůbec na žádné jednání, bo bych byla mrtvolná smíchy hned, jak bych paní viděla

du nestíhám
tsss, zase nic novýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:46
- Nahlásit

JAAAAAAA UMRU.. "Kudy vede chamovod?" - " To je na západe Cech asi, ne".. "Asi Chámem" - "Kde to je? Chámem" "v Nemecku" ..... uaaaaaaaaaaaaaaaa

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání