| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:28
- Nahlásit
Fajka
vlastně je to docela vklidu, myslela jsem že to bude 1000 krát horší a složitější
je dobře, že jsi předvídala a raději byla připravená na vše...takhle je to stokrát lepší, ale přece jen, jistota byla jistota
Fifi
Neni mozna, ty sbiram doma ja.
to by odpovídalo ... tenkrát jsem narazila na několik lidí, kteří mi nabízeli něco,co se mi nelíbilo a jejich chování už vůbec ne.. jako by skrývali nějaký problém. Takže jsem to odpískala, ale to neznamená, že pro ně nemám stále slabost
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:31
- Nahlásit
hotovo. odpracováno. dneska jsem si poprvé sedla od rána od půl devátý v půl osmý večer, když jsem usedla za volant ... makačka to byla, ale ani mi ty důchodci nechyběli - ale těch fiflen bylo taky docela dost
teď tu sedím, za odměnu jsem si koupila brusinkový frisco a těšim se do sprchy a do pelechu! a zítra konečně za Berunkou!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:36
- Nahlásit
Ábend,
tak hurá uš jsme doma a těšíme se na podzim....a jako neplafčil, ani náhodou..ani když mi tam omylem spadla jeho milovaná želvička...rostě jako nechal by jí utopít, rozumíme ?? blb je to .
Doufám, že se po dobu mé nepřítomnosti nic závažného nestalo ...bo dybych chtěla dočítat, musela bych si vzít ešče týden dofču
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Janiii
A co babicky, dobehly v poradku?
edit
denyk
Vitejte doma!
spadla jeho milovaná želvička...rostě jako nechal by jí utopít, rozumíme ??
Sak zelvicky maji nozicky, aby se samy zachranily!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:38
- Nahlásit
Janiii
odpracováno. dneska jsem si poprvé sedla od rána od půl devátý v půl osmý večer, když jsem usedla za volant ...
to víš, sobota
makačka to byla, ale ani mi ty důchodci nechyběli - ale těch fiflen bylo taky docela dost
si dovedu představit....
těšim se do sprchy a do pelechu! a zítra konečně za Berunkou!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:39
- Nahlásit
denyk
vítej zpátky!!!
Fifi
hale, vůbec nevim, já u nich dneska v pavilonu vůbec nebyla, jen ráno jsem pomáhala vybalit kavárnu. a pak jsem zapadla do druhýho křídla na ten kosmetickej salon a odtamtud se dostala jen 2x na záchod
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
blb je to .
vítej domááááá!!!
blb je to .
neni blb..přece ví že želvy uměj plovat
Janii
to fakt rači ty důchodce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fifi
tak nožičky sice má, ale vlny jí unášely do móře....
a neuvěřitelnej blb je to....
Přítel šel do vody, lákal ho, já šla pomalu taky.... zrzavej si stoupl na zadní chytl mě kolem pasu držel a olizoval mi ruce a říkal, né ty tam nechóď..a přítel vylezl z vody, tak skákal radostí jak blb, no prostě teda jako plafčit se nebude...ale nevadí
A všichni jé ridžbék, my ho máme taky domá
A dělal jako vostudu, tř prince Agira....táhl si deku z mola kolem hotelů až do apartmánu...občas jí chtěl rozttrhat tak kroutil hlavou jak šílenej a lidi čučeli co to mme za příšeru s růžovou dekou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
denyk
tak hurá uš jsme doma a těšíme se na podzim
hurááááá ... navrátilci jsou zpět.... hoď mi prosím do emila adrééés, sem jí vyhodila nemohla odeslat slíbenou věcičku, za což se moooooc omlouvám, odešlu hned po neděli
jako neplafčil, ani náhodou..ani když mi tam omylem spadla jeho milovaná želvička...rostě jako nechal by jí utopít, rozumíme
co kdyby ta voda kousala
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:53
- Nahlásit
Fajka
jééé děkujéééém měla tam bejt aj fotka ale střihači jí ňák vystřihli ...nevim proč...asi jsme byli moc pruhatý
Nojo, nedá se to přehlídnout. Nevadí, že není fotka, hlavně, že je aspoň zmínka...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:00
- Nahlásit
brut
páč sice se s ním rozešla holka, ale včera mu napsala, že ho miluje a dneska zveřejnila, že chodí s jeho kamarádem
Dobrý, slečna je trochu názorově rozháraná, že...
Fifi
dokud nedostala tolika blemcosu od toho bojovyho vemene, ze ji z toho sla hlava kolem
Jooo, rotvíci jsou super. Aspoň ty, co znám.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:02
- Nahlásit
denyk
lidi čučeli co to mme za příšeru s růžovou dekou
eště že tam nebyla Ešuska!! trefil by jí šlak
VerčaZ
Nojo, nedá se to přehlídnout. Nevadí, že není fotka, hlavně, že je aspoň zmínka...
ale joooo mám radost že jsme s Fájou vůbec dokázali něco co v časopisu o sportu stojí za zmínku
ted jsme se přihlásili na vycházečku na treku a už pudu s oběma tak sem zvědavá jestli si z těch 10 noh nějako nezlámem
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:08
- Nahlásit
denyk
Jak můžeš bejt tak radostná, když Ti skončila dovča. Já su dycky spíš naprdlé, že je huž konec.
Jinak já jsem totál mrtvá, byli jsme všichni v Plzni na obedience závodech. Atík, přestože mu panička vlastní blbostí a neznalostí řádu dopomohla k jedné nule (z rozlišovačky) a druhou nulu "vybojoval" sám za odložení vsedě, povedlo se dosáhnout na 4. místo (z devíti) se ziskem 212,5 bodu, což je známka D. Zatím závodíme v kategorii OB-Z, což je nejnižší třída. No, už se nám to povedlo i líp, ale byla to zas fajn akce. Vynikající buřty na pivě, makový štrůdl, spousta hafanů ku společnému blbnutí, takže si užil i Rupík. S ním jsem si pak chvilku dala i trénink na "závodním" place, když vše skončilo.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:10
- Nahlásit
Fajka
ted jsme se přihlásili na vycházečku na treku a už pudu s oběma
Jakože nějakej neofiko dogtrekk? Jestli jo, mohla bys sem hodit link na propozice nebo aspoň zmínku, kdo to pořádá? Jestli je to od beagle klubu tak nemusíš, to registruju...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:13
- Nahlásit
VerčaZ
povedlo se dosáhnout na 4. místo (z devíti) se ziskem 212,5 bodu
to jste ale i tak pašáci !!! však není každej den posvícení ale určo se zase zadaří i líp. Hlavně že jste si to užili všichni
Jestli je to od beagle klubu tak nemusíš, to registruju...
tyjo..já myslím že je to od beagle klubu Pojizeřím za sluncem to je máme to kousek. Nejdete náhodou taky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:16
- Nahlásit
VerčaZ
Dobrý, slečna je trochu názorově rozháraná, že...
jj, je jí devatenáct a tak trochu ještě nepochopilo jak se má chovat ...
Fajka
jsme se přihlásili na vycházečku na treku a už pudu s oběma tak sem zvědavá jestli si z těch 10 noh nějako nezlámem
dej vědět, kdy jdete, aby jsme mohli držet palce... ne psům, ale tobě
VerčaZ
byli jsme všichni v Plzni na obedience závodech. Atík, přestože mu panička vlastní blbostí a neznalostí řádu dopomohla k jedné nule (z rozlišovačky) a druhou nulu "vybojoval" sám za odložení vsedě, povedlo se dosáhnout na 4. místo (z devíti) se ziskem 212,5 bodu, což je známka D
pašááááááácííííííííííííííííííííííí
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:19
- Nahlásit
Fajka
to jste ale i tak pašáci !!! však není každej den posvícení ale určo se zase zadaří i líp. Hlavně že jste si to užili všichni
Jo, já jsem spokojená. Já jsem vždycky ráda, když se nediskneme, ten můj sexuální maniak si musí jít očuchnout každého nově příchozího psa, jestli to není náhodou voňavá fenečka. Takže je fajn, když ho udržím po celých deset cviků na place.
Pojizeřím za sluncem to je
Nojo, to je vono. Právě nevím, ten říjen je děsně nažďuchanej, ještě rozmýšlím...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:20
- Nahlásit
Fajka
eště že tam nebyla Ešuska!! trefil by jí šla
jo já vím, však už je f popelnici..najednou měla v sobě vykousanejch asi 5 děr
že jsme s Fájou vůbec dokázali něco co v časopisu o sportu
jé, copak, šikulký??? co důležitho nefím
my budem asi f časáku taky co nejdřív...ale spíš v Blesku. Dnes jsem 3x na venčení potkala němce se dvěma Cane Corso a pitbulkou ani jeden nebyl na vodítku. Když jsme ho s kámoško potkaly podruhé, šli blízko nás bohudík na vodítku, Bukáč řval, její pudlík taky a on ty psy nezvládal, najednou se rozeběhli do stran, pitbulka byla šéfka, co řvala nejvíc a co se pak stalo položil jí na bok lehnul si k ní a kousal jí do tlamy (ten kluk pitbulku) tak jsme s kámoškou čuměly a hlavně koukaly, kam utéct, když je nezvládne...
VerčaZ
bejt tak radostná
jo jsem divná, bylo tam letos šílený vedro, se psem se stejně ven nedalo a mně nějak tahle dovča už nic neříká....raději bych na výletíky třá do Krkonoš ....
Brutíková máš mejlík
na 4. místo
šikulky jste
co já tadyk mezi váma vůbec dělám....
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:20
- Nahlásit
Jsem mrtvolák, jdu spát, dobrou noc dámy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:22
- Nahlásit
denyk
Brutíková máš mejlík
dííííky, jdu se podívat
co já tadyk mezi váma vůbec dělám....
děláš společnost nám, co nejsme tak šikovné
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:24
- Nahlásit
brut
když tak čtu "spousta hafanů ku společnému blbnutí" uf u nás je to čím dál tím horší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:30
- Nahlásit
VerčaZ
Právě nevím, ten říjen je děsně nažďuchanej, ještě rozmýšlím...
no když tak my jdem
denyk
jé, copak, šikulký??? co důležitho nefím
ále štěkli o nás ve psích sportech a s Fajuščinou lenorou je to docela sasrak
(ten kluk pitbulku) tak jsme s kámoškou čuměly a hlavně koukaly, kam utéct, když je nezvládne...
jo taky dost často zdrhám....
ale zatím dobrý..dneska třeba jsme potkali Endyho a škoda že už byla tma..to chtělo fakt natočit..všici tři v jednom chumlu a mastili se jako voživot bych od Fáji fakt nečekala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:34
- Nahlásit
denyk
máš několik odpovědí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:36
- Nahlásit
denyk
když tak čtu "spousta hafanů ku společnému blbnutí" uf u nás je to čím dál tím horší
u nás taky, si z toho nic nedělej ....
Fajka
štěkli o nás ve psích sportech a s Fajuščinou lenorou je to docela sasrak
tsss, lenorou, bude z ní nejakčnější akita pod sluncem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:39
- Nahlásit
Fajka
dneska třeba jsme potkali Endyho a škoda že už byla tma..to chtělo fakt natočit..všici tři v jednom chumlu a mastili se jako voživot bych od Fáji fakt nečekala
šak furt říkáme, že je to holka šikovná a hlavně mazaná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:42
- Nahlásit
brut
jo uš jsem tě našla, ale asi pádím do pelíšku, mrknu na fotečky zítra
u nás taky, si z toho nic nedělej ...
a co třá Ešus, s tím chodíte, ne?
ono je to vižle fakt strašně citlivý....ve vsi způsobujem teď velkej poprask když potkáme psa bude to chtít moře času ale hlavně přijít na to jak na něj, aby tak nevyváděl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
to holka šikovná a hlavně mazaná
jo všema mastma
bude z ní nejakčnější akita pod sluncem
proboha jen to ne...stačí jedno torpédko
ale na to že byl výcvikem nepolíbený už začínáme cvičit a je docela šikovnej
a du sem mrkvolné a ráno muším vstávat zas brzo..záftra jsme zas pryč.
tak brou noooc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:49
- Nahlásit
denyk
uš jsem tě našla, ale asi pádím do pelíšku, mrknu na fotečky zítra
přiklepnuto
a co třá Ešus, s tím chodíte, ne?
jednou za uherský rok a jen s Al... Brut je problém...
ono je to vižle fakt strašně citlivý....ve vsi způsobujem teď velkej poprask když potkáme psa bude to chtít moře času ale hlavně přijít na to jak na něj, aby tak nevyváděl
něco vymyslíme, aby se dal do pořádku... tohle bude chtít čas a to mooooc času
Fajka
jo všema mastma
proboha jen to ne...stačí jedno torpédko
sisi měla rozmyslet dřííííív
na to že byl výcvikem nepolíbený už začínáme cvičit a je docela šikovnej
šak my víme, že je pašááák .... koulelo se koulelo, flekaté jablíčko ...
sem mrkvolné a ráno muším vstávat zas brzo..záftra jsme zas pryč
dobrou noc a šťastnou cestu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštajnvespolek,
Ahoj denyk.
Včera jsme byli sousedem pozváni na ovečku grílovanou. Byla výborná.
Dítě si hrálo se sousedovou Gábinkou (je o rok starší), potom svorně přepadly souseda, že chtěj houpat, pak sousedku, pak sousedčina tatínka, pak někoho, koho vůbec neznám, pak zase souseda (3x), pak Michala, pak jednu holčinu ze střednice, pak...
Teď spí a spí a spí . Problém je, že máme úplně jiný zájmy, než ostatní. Turistika a psi tu nebere nikoho, Superstar, supertalent a faktor strachu nesledujeme zase my, o mém hudebním vkusu ani nemluvim.
A sousedi mi našli ztracený vodítko . No a samozřejmě všichni myslej, že se nudim, když mlčim. Což ale fakt neni pravda, já se bavim, jen nemám potřebu do toho zasahovat. Byl to hezkej večer, jen teda NESNÁŠIM BEJT NAPROSTO STŘÍZLIVÁ mezi nestřízlivejma. Je to vopruz .
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 12:32
- Nahlásit
kachna_
No a samozřejmě všichni myslej, že se nudim, když mlčim. Což ale fakt neni pravda, já se bavim, jen nemám potřebu do toho zasahovat.
Jj to znám,ale na ostatní to působí,že jsi nafoukaná a táák něco.Jsem ráda,že to popsal někdo jinej,si někdy připadám jak autista
|