Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:38
- Nahlásit

brut
drobátko?
tak trošku dost nooo

nic moc příjemnýho to není...
aháááá

určitě!!!! .... fakt mám radost, že vám to vyšlo
ech já taky ani nevíš jakou ...

kulala
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:44
- Nahlásit

brut
Czech for you with pronunciation
A manual of conversation

tys me uplne rozsekala

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:51
- Nahlásit

Fajka
tak trošku dost nooo
hodná, dostaneš piškůtek

aháááá

ech já taky ani nevíš jakou ...
dovedu si představit....

kulala
tys me uplne rozsekala
chceš taky jednu? ... jestli je budou mít, tak příští týden se pro ně mladej zastaví

kulala
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:57
- Nahlásit

Fajka
tyjo tak to je blb ! a že by si ho pán ráčil zavřít??
to uz sem pani, taky radila a pak uz me napadlo jenom aby Fifi privazala psa sousedu na zahradu s listeckem "vim kde bydlis, vyhoris"

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 23:01
- Nahlásit

kulala
privazala psa sousedu na zahradu s listeckem "vim kde bydlis, vyhoris"
týjo drsný ale třá by to zabralo

du do peří su mrkvolné ..brooou noooc

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 23:04
- Nahlásit

Fajka
do peří su mrkvolné ..brooou noooc
dobrou noc

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 23:07
- Nahlásit

kulala
uz me napadlo jenom aby Fifi privazala psa sousedu na zahradu s listeckem "vim kde bydlis, vyhoris"
Chci dobry vztahy sousedsky. Neprivazu, bo by mu mohla byt v noci ziminka, jak pada rosa. Takze si tu cinka a vyje a my jdem tez spat. Dobrou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 23:10
- Nahlásit

brut
ted koukám ten veletrh je 3-5.11. takže je třídenní...pooooomooooooc to bé maso

tak a du...spakojnujo nočju bez nočních milovníků

kulala
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 23:11
- Nahlásit

Fifi to mas docela trpelivost teda ja uz bych asi dobre sousedske vztahy nemela -jak se nevyspim tak se mnou nic neni a asi by museli volat hasice

Brut- chces taky jednu?
jasne at jim tu vysvetlime jak s emaj ucit cesky
to bude radosti na starem belidle

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 23:45
- Nahlásit

kulala
to uz sem pani, taky radila a pak uz me napadlo jenom aby Fifi privazala psa sousedu na zahradu s listeckem "vim kde bydlis, vyhoris"
Naopak, využila bych zblblosti psa a ztopila ho někam dovnitř do baráku. A pak si už jen vychutnala sousedy, jak hledají, kam se jim ztratil jejich miláček

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 14:55
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem měla tu čest vidět na vlastní bulvy ženicha Ag u Fifi.Je to štramáák přáteléJen tetka fifijova už má oči jak škvírečky, a zaspala, páč zasejc pískal a vyl.Taky jsem dostala darem kudly samořezky,tak nevím,zda to byl vlastně dar nebo pomsta Pak jsme jely na výstavu rotvíků,bylo jich tam moc a moc. Jsem zase o dost informací co se týče vemene chytřejší.Jen jak jsem se na ně soustředila,tak všude vidím černý fleky s rezavejma....Fifidíky za hezkou sobotu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 18:03
- Nahlásit

Eire
Diky za velkyho Olina, je uuchvatnej! Tupickove byli uzasny, proste bojovy vemena, vid. A tamto maly modry bylo stafbulicka, prcinka krasna. Bylo to fajny, tesim se zase za tri tydny a tentokrat snad uz aj s Misakem!

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:28
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Nějak bych řekla, že dnešek stojí za houbeles .... ale zase není až tak hrozně zle. Jen synek má zkaženou sobotu, páč sice se s ním rozešla holka, ale včera mu napsala, že ho miluje a dneska zveřejnila, že chodí s jeho kamarádem .... nějak mi to něco připomíná a je mi ho moc líto. Ale je silnej a tak to zvládne... šel se vybít na bouling a běhat, pak padne mrtvolnej do pelechu a zítra bude líp..

Eire
Fifi
joooo, vy jste byly pospolu? Jak to proběhlo? A Fifi, co koleno, drží?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:33
- Nahlásit

brut
Ano, pospolu, probehlo to prijemne, mile, eire nikdy neverila, ze jsou tupici takovi mazlici, dokud nedostala tolika blemcosu od toho bojovyho vemene, ze ji z toho sla hlava kolem. Koleno drzi, poboliva, ale jen decentka uz, se to srovna. A snad i ten spankovej deficit, jinak toho cokla fakt uz ubiju.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:43
- Nahlásit

Fifi
probehlo to prijemne, mile, eire nikdy neverila, ze jsou tupici takovi mazlici, dokud nedostala tolika blemcosu od toho bojovyho vemene, ze ji z toho sla hlava kolem.
jj, je vidět, že s rotvíkama moc do styku nepřišla, páč tyhle miláčkové dokážou člověka ublízat k smrti ... vím, proč patří k mým oblíbencům

drzi, poboliva, ale jen decentka uz, se to srovna.
tak alespoň, že tak... hlavně ho nepřepínej, ať si ho nezhoršíš

snad i ten spankovej deficit, jinak toho cokla fakt uz ubiju
tomu rozumím a vůbec ti nezávidím... neubíjela bych čokla, ale páníčky, páč ti si ho mají hlídat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:54
- Nahlásit

brut
je vidět, že s rotvíkama moc do styku nepřišla
Prave, kdo je nezna, neuveri. Na venek desny tvrdaci a bubaci, pritom k panickum total mazlove, predci je snad jen prave stafbulici.
Ad zenich - na to uz prdim, este tyden, nez bude Kremylek odharan a zase bude na pul roku klid. Nez se tu dohadovat...
A ty koukej pracovat, ukol snad znel jasne, tak at se nenudinkujes!
Hyena
využila bych zblblosti psa a ztopila ho někam dovnitř do baráku. A pak si už jen vychutnala sousedy, jak hledají, kam se jim ztratil jejich miláček
Tak to by fakt neslo, kdyz mam cuby v baraku. To by si spis nas vychutnal ten obsournik.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:11
- Nahlásit

Fifi
kdo je nezna, neuveri. Na venek desny tvrdaci a bubaci, pritom k panickum total mazlove, predci je snad jen prave stafbulici.
přesně tak ... mazlící až na půdu

na to uz prdim, este tyden, nez bude Kremylek odharan a zase bude na pul roku klid. Nez se tu dohadovat...
za týden ale budeš vypadat jak smrtka

ty koukej pracovat, ukol snad znel jasne, tak at se nenudinkujes
nenudínkuju ... jesm došla k rannímu venčení a jsem z toho celá osypaná, páč by čék neřekl, co všechno dělá či nedělá a to jsem určitě ještě na něco zapomněla...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:28
- Nahlásit

brut
páč by čék neřekl, co všechno dělá či nedělá a to jsem určitě ještě na něco zapomněla...
Vyborne! tak dumej a sepisuj.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:37
- Nahlásit

Fifi
Vyborne! tak dumej a sepisuj.
jsem šikovná a fakt se snažím ...ale je to hrůůůůza, což by jeden neřekl ...

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:45
- Nahlásit

Fifi
brut

Ano, pospolu, probehlo to prijemne, mile, eire nikdy neverila, ze jsou tupici takovi mazlici, dokud nedostala tolika blemcosu od toho bojovyho vemene, ze ji z toho sla hlava kolem.

Ano ,ano,jsem zvyklá na mazlení od vlkošů,ale od bojového vemene je to jaksi nepatřičné,kazí jim to pak pověst Křemilek mi vyštouchla oko,poplácávala tlapkou po rameni a pak i nabízela,že mě sveze,no hrůza a děs.Na výstavě mě voblemcali uplně cizí tupíci,to mě ujistilo,že synátorova volba plemene je tou správnou.Jsou to dobří bojovníci

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:54
- Nahlásit

Brý večeeer přejou pruhovaní a flekatí

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 20:59
- Nahlásit

Fajka
Bez kosiku!!
Eire
kazí jim to pak pověst
Tak psssssssssst, at se o tom moc nevi. Ale sama si videla, tupik na volno ci zavreny, je velky rozdil.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:01
- Nahlásit

Fifi
Bez kosiku
jasně že jo ! děláme pokroky každej den

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:02
- Nahlásit

Eire
jsem zvyklá na mazlení od vlkošů,ale od bojového vemene je to jaksi nepatřičné,kazí jim to pak pověst
nene, právě jim to dodává ten správný šmrnc

Křemilek mi vyštouchla oko,poplácávala tlapkou po rameni a pak i nabízela,že mě sveze,no hrůza a děs
ach ta představivost

Na výstavě mě voblemcali uplně cizí tupíci,to mě ujistilo,že synátorova volba plemene je tou správnou.Jsou to dobří bojovníci
výborní, vynikající a hlavně úžasní

Fajka
Brý večeeer přejou pruhovaní a flekatí
hurááááááááááááááááááááááááá, Fajfkááááá je bez koše

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:04
- Nahlásit

Fajka
jasně že jo ! děláme pokroky každej den
to je výborný a hlavně je to moooc krásný pohled

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:04
- Nahlásit

Fajka
To teda, a este namacknuti, uz se tesim na nejaky spolecny spici fotky! Jen tak dale!
brut
výborní, vynikající a hlavně úžasní
Takze dalsi psicek bude....... rtw?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:05
- Nahlásit

brut
hurááááááááááááááááááááááááá, Fajfkááááá je bez koše

je výborný a hlavně je to moooc krásný pohled
jj to je
a ani nevypadá že by byla naštvaná tejraná nebo nějak uřivděná , že jo ?

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:08
- Nahlásit

Fifi
Takze dalsi psicek bude....... rtw?
místo australáků měl být rotvík... jen v tý době jsem narazila na několik divných chovatelů a ne moc hezkých rotvíků...

Fajka
ani nevypadá že by byla naštvaná tejraná nebo nějak uřivděná , že jo ?
vypadá spokojená a to je hlavní

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:16
- Nahlásit

Fifi
uz se tesim na nejaky spolecny spici fotky!
noo to asi ještě chvilku potrvá bo když si Fája lehne a k ní si jde lehnou Dokýš tak pak Fája vstane a poodejde kousek bokem..prostě má tu svou bublinu...ale tu bublinu zdárně a úspěšně zmenšuje

brut
vypadá spokojená a to je hlavní
vlastně je to docela vklidu, myslela jsem že to bude 1000 krát horší a složitější

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:23
- Nahlásit

Fajka
kazda bublina jednou splaskne!
brut
a ne moc hezkých rotvíků...

Neni mozna, ty sbiram doma ja.

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání