Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

Verca
no ja jsme rada, kdyz neni cerny jak bota a nema v srsti zamotane klaciky, ted jak vsude taje snih, tece voda a je hrozne blato, tak je to des, prcka udrzet aspon relativne cisteho, vcera vecer jsem vydrbala koupelnu, byla takova krasna, leskla a dneska jsme z prochazky prinesli domu pulku pole a o ciste koupelne si muzu nechat jen zdat

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 15:21
- Nahlásit

Super..už mi to jde...
Večer snad přidám další ale ted musím na trénink.
Tak pac a pusu od Andyho

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 19:22
- Nahlásit

Aknah
Tak kdepak máme fotku?
Vrátila jsem se z procházky s Phoebe a byla zablácená až hrůza.

Fénujete vždy pejsky po okoupání bříška a nožiček nebo nevadí, když sjou malinko vlhcí a vysušení jen ručníkem.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 22:17
- Nahlásit

Verca
dvounohy prisel az ted z prace a bude cely vikend, takze neco nafotime snad v pondeli ci utery

monka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 11:34
- Nahlásit

Verca, ked prideme z prechadzky a Luky ma spinave len brusko a packy, tak ho len umyjem vodou (niekedy pouzijem kapicku samponu) a vysusim ho uterakom (rucnikem) a uz nefenujem. Fenujem len ked ho okupem celeho.
Janik, Andy je nadherny.

Janik
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 14:00
- Nahlásit

monka
Dííky moc.
No musím ho co v nejbližší době vyfotit ale zítra ho snad pojedeme stříhat k p.Havlínové do Brna(teda pokud přemluvím taťku).
No doufám,že jo,protože je už strááášně chlupatý

Janik
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 19:51
- Nahlásit

Dneska jsem koupila našemu Andymu nové granule...Purinu pro Plan..nevíte jestli nebarví srst??

Aknah
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 02:08
- Nahlásit

Janik
taky krmime proplanem losos ryze a srst se nebarvi. ale na druhou stranu, prcek neni ciste bily, takze si nejsem jista zda bych to poznala

Darina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 07:27
- Nahlásit

Tak jsem tady chvíly nebyla a je videt , že jste baby ukecané . Tose mi líby . Já se taky představím jmenuji se Darina , je mi 46 let , bidlím v Havířově a máa2,5 leteho Biška bez PP . V galériji máme fotečky i s malím obličejim , název je Daja . Když my budete děvčata psát tak prosím tykejtemi i když jsem asi služebně nejstarší , ale to neva .
Janičko krmím Proplanam již 2 roky a nemužem siho vynachválit a pokuď vím tak nebarví . Pac a pusu od Biša .

monka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 07:55
- Nahlásit

Ja tiez krmim Proplanom uz rok. Ci farbi srst, tak to neviem posudit, Luky je biely, ale oproti snehu je zlty. Teraz davam Jehneci s ryzou-asi mesiac, ale vratim sa zase k Lososu s ryzou. Zhorsila sa kvalita srsti-statil sa lesk, je matna a aj bobky su velke oproti lososu, a to davam to iste mnozstvo. Ako krmim jehnecim, tak Luky zhubnul, tak dnes idem zase kupit lososa. Krmivo som menila len preto, aby mal inu prichut, ale teraz viem, ze som neurobila najlepsie Ak krmivo psovi vyhovuje, tak sa nema menit. Aj ja som tu uz pisala o zltom nadychu srsti, ale odpovede som sa nedockala. Tu je moj prispevok:
"My sme boli v Olomouci na výstave, chceli sme si kúpiť proplan-losos s ryžou(už nám došli zásoby) a pani, ktorá tam predávala proplanku-stánok proplan, tak sa ma opýtala, či psovi z toho krmiva nežltne srsť. Trošku ma prekvapila, lebo som si myslela, že mi bude hovoriť o tom, aká je to dobrá značka... Ale ona povedala, že majú aj zákazníkov, ktorí tvrdia, že psom žltne po proplane srsť-získa žltý nádych. Ja to neviem posúdiť, určite ešte moj pes žltú srsť nemá, ale oproti snehu má žltý nádych Nechcem tu rozoberať, ktoré granulky sú najlepšie, alebo či varená, surová strava (je tu už veľa dobrých diskusných príspevkov, ktoré som si s radosťou prečítala). Ale chcela by som vedieť, či niekomu po proplane získal pes s bielou srsťou žltý nádych."

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 08:42
- Nahlásit

monka
Tý jo! To jsem netušila, že i příchuť může mít vliv na srst. ta moje prďolka má pořád strašně matnou srst. Krmila jsem nejdřív kuřecí s rýži a teď jehněčí... Má ji jemnou, ale ne lesklou. Zkusím asi i toho lososa.
Ale že by žloutla...to nevím. Dokonce mi bylo řečeno, že i řasy na nutripets.cz nebarví srst. Řekli mi to přímo v tom netovém obchodě, že to podávají královským pudlíkům. A to je známé, že řasy většinou srst barví (ty méně kvalitní)- Moje má mléčnou barvu, ale teď jsem jí vykoupala ve vybělovacím šamponu od All Systems a je krásně bílá, takže i kdyby barvila, tak to vybělíme.

Holky dejte tu své fotky, ať vím, s kým si píšu. Prosím....

Janik
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:54
- Nahlásit

Darina
Ahojky!
Tak to jsem ráda....zkusila jsemm to našemu koupit a moc mu chutnají.
A jak se má Bišo??Dáš sem nějakou jeho fotečku(new)??
Díky moc.Pozdrav od Andyho

Darina
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

Janičko , Bišo ten se má fajňacky . Jeto můj velký závislak na mě , asi jeto tím že jsem doma a kdekoliv jdu jde semnou ( můzea, nákupní střediska ....atd) . Moc bych ráda dala fotečku , ale neumím to . Mám je v galeriji tam nám to dvojnožec dal a jsem trochu vidět i já , jsmena čísle 5 azačína to Bicho .... atd . Skusím ukecat panečka ať si přečte návod jak již byl prezentován a nechám se vifotit , skusíme to pak sem dát, ale aš tak v sobotu . Zatím pac a pusu Bišo .

monka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:46
- Nahlásit

Ahojte dievcata, mam na vas dotaz: vcera vecer, ked som cesala pesana, tak som zistila, ze ma hole miesto tam, kde mu pichli pred 3 tyzdnami ockovaciu latku. Miesto je bez srsti vo velkosti 5 koruny a koza je s modrymi flakmi a ma to este opuchnute. Vedela som, ze po ockovani bude miesto opuchnute, ale necakal som, ze mu na tom mieste vypadne srst Mate s tym skusenosti, myslite, ze mu srst dorastie?

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:40
- Nahlásit

Darina

Je to ona?

monka

Tak to fakt nevím... A co kdybys zavolala vetovi?

Darina
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

Paní monk , s kušeností stím nemám , ale náš malý měl silnou alergiji na vakcinu v které je taky složka na leptospirozu , místo mu neuvěřitelně napuchlo a nemohl se pohnout . Takže jsme museli znova k vetovi a dostal další injekce proti opuchu , říkaly že do dvou hodin to přejde , ale ono to trvalo až do rána a Bišo u maleho pohybu strašně řval . Nakonec mu zapsaly , že je alergik na tu určitou značku vakciny a nesmi ji dostat . Jinou vakcínu může jen tu jedinou Né . Určitě aspoň telefonicky bych se zeptala veta co nato říka . Pac a pusu Bišo .

Darina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:54
- Nahlásit

Verunko ano jeto ona . Jájsem takoví menší antytalent na počítače vše mi musí vysvětlit manžel . Je to totíž jeho počítač a on má v něm práci , tak mám strach ať mu něco nasmažu . Toby byl secmazec . Chetovat jsem se naučila až teď , protože jsem si chtěla sváma pokecat . Pac apusu Bišo .

hlozi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 13:51
- Nahlásit

Ahoj,tak jsem zas na netu.A koukam,ze tady pekne povidate,to je fajn.Svou fotku sem dam asi vecer nebo zitra dopoledne.Zatim...

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 07:35
- Nahlásit

Ahojky všichni milovníci chlupáčků. Občas čtu Vaši diskusi a mám takový pocit, že tu Verča psala o tom super bělícím gelu od All systems. Chtěla jsem se na to trochu pozeptat než ho objednám. Napiš mi Verčo prosím jestli je to fakt k něčemu nebo zase jenom tahání peněž, protože já už mám takových vodiček, krémů a nevím čeho všeho doma dost a výsledek žádnej. Slyšela jsem, že by se neměl používat tak často, že to dost ničí srst. Jak to používáš Ty? Díky za info.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:21
- Nahlásit

Ano, psala jsem o něm, ale ještě ho nemám. Vyzkoušela jsem už gel od Héry (hnusně lepil chlupy) a vodičku od Khary (ta se mi celkem zamlouvá, ale nevybělí). Dvě chovatelky boloňáka a bišonka se shodly, že jediné co zabírá, je prý od AllSystems. Taky o něm pěkně píše paní na www.profikosmetika.cz v on-line poradně. Chystám se taky na něj, ale neměla jsem tolik peněz, tak jsem zkoušela tu vodičku od Khary. Takže jsem ti moc neporadila, viď?

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:01
- Nahlásit

Tak to jsem zase jednou špatně četla, já myslela, že ho máš. To nevadí, přesto díky za info. Mě jedna chovatelka doporučovala gel od Bea natur, tak jsem ho dneska objednala a uvidím. Je to tady kdybys chtěla kouknout:
http://www.spokojenypes.cz/inshop/scripts/detail.a sp?itemId=1206&level=77

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:04
- Nahlásit

Hm, taky pěkná pálka, viď? A tvojí fence taky teče z očí anebo to chceš na skvrny od slin? MOjí teče z očí strašně a nejhorší to má mezi očima, na nose.

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:30
- Nahlásit

Samozřejmě ji nejvíc teče z očí. Viděla jsem pejsky, kteří mají skvrny od slin i na nožičkách jak si je čistí. To my zatím nemáme. Pořád jsem říkala, že to nebudu řešit, protože na výstavy nechodíme, ale nějak mi to nedá. Hlavně mě štve, že se mě na to pořád někdo ptá, co to má u těch očííííí a každý si myslí, že se o ni nestarám, ba že ji zanedbávám. A to já teda nééééééé.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:39
- Nahlásit

Martina
Přesně tak! Nesnáším otázky typu: A co má to hnědé pod očima? Co to má za kruhy pod očima?
Já se o ní starám někdy až moc a to že jí teče z očí, za to nemůžu. Teď má ještě oči schované za srstí, která jí tak padá, takže to tak vidět nejde, ale jak měla krátkou srst, tak to šlo vidět strašně.

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:22
- Nahlásit

Včera jsem ji byla stříhat, (já tomu střihu říkám na jehňátko ),
takže teď je to opravdu hodně vidět. Ten gel mi má přijít do konce příštího týdne, tak uvidím, jaké budou výsledky.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:26
- Nahlásit

Martina
jé a nemáš nějaké fotky? ;)

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:31
- Nahlásit

Verca
Byli jsme včera, tak zatím ne, ale přes víkend nějaké vyplodím a přidám do galerie, určitě ji sleduješ, tak tam na ně narazíš. Jsme z ní všichni úplně hotový, včera když jsem přijela, tak se na ní celá rodinka sesypala a nedali ji pokoj, pořád ji muchlovali a lichotili, to hlavně.

Aknah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 23:08
- Nahlásit

Ahojky holky,
jak pak s emate?u nas vse v poradku, uz nemame chlupatou kulicku, nechala jsem prcka ostrihat, ma jarni sestrich a moooooooooooooooc mu to slusi, jen zatim nemam fotecku, snad behem vikendu. krasny vikend

Martina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 23:16
- Nahlásit

Aknah
Ahoj, my už taky nemáme chlupatou kuličku, jelikož se blíží velikonoce tak máme jehňátko.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání