| Autor |
Zpráva |
Darina
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:49
- Nahlásit
Mam ještě takovou prozbu,vím o jedne pani chovatelce ktera je velice skvělá a narodily se ji malí Bišonci,maji už dva měsice a jsou s PP za 8 000kč zustaly ji dva kluci a jedna holčina.Ta paní není žádna množitelka.Jestly o někom víte že by měl zá jem tak mu prosím dejte kontakt 605 818 286 je to paní Králova která stříha nadherně (bišénky,malteyačky a cokoliv co se dá ostřihat).Předem děkují za pani.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:02
- Nahlásit
Darina
Váš pejsek je moc krásný. Už jsem se na něj koukala. ;)
Jinak ta moje potvůrka mě včera nemile překvapila. Během dvou dnů jí vypadli všechny špičáky. Začala všechno strašně okusovat (nábytek ne). Včera jsem si nechala novou knížku na gauči a viděla jsem Phoebe, jak u ní leží a za knížkou byla její botička na okusování. Celou dobu jsem se domnívala, že ¨kouše botičku. Pak jsem si vzala tu knížku a co mé oči nevidí!!! Okousala mi roh a hřbet knížky, takže, když si ji chci zastrčit do knihovny, tak to vypadá velmi efektně. Vůbec jsem se na ní nezlobila. Je jinak šikovná. Tohle je první věc (kromě rozcupovaných kapesníků), kterou poničila. Snad jich nebude víc.
Jinak moje prďolka krade akorát ponožky (nejraději má silonkové). A je ještě tak drzá, že když jí vidím s ponožkou v puse, tak si jí zavolám a ona přijde i stou ponožkou v puse a strašně se diví, proč je to "fuj". Musím se vždycky smát, protože ten její výraz "jako co je?", mě dostává.
Jo a ještě, co mě vždycky dojímá, jak mě všude pronásleduje. Když mám třeba něco na práci, tak ona si lehne poblíž a normálně spí. Třeba včera jsem myla nádobí a ona byla na posteli a za chvíli už ležela blízko mě a spala(vyměnila postel za koberec!!!! :O).Taky se mi strašně líbí, že když je položené někde moje oblečení, tak si vždycky jde lehnout na něj.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:04
- Nahlásit
Darina
Paní Králová má štěňátka bišonků? Hned bych nějakého brala. Ale teď nemůžu. A co že jsou tak levní? Nemáje nějaké webovky? Anebo aspoň fotky na mail?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:47
- Nahlásit
Darina
Koukala jsme na Tve fotecky, "bizon" je nadherny a mate ho bezvadne ostrihaneho, mam kamosku ma taky bizoba a taky by potreboval trosku vetsi peci o srst: o((((( jenze s tim ja nic nenadelam. ta foteka jaksj emaly a velky pred posteli je nadherna.
Ja si uz bohuzel nemuzu vzit dalsi stene, to by me dvounohy milacek zabil. Snad se mi casem podari ukecat na dalsiho psa, ale to by pak byl asi nejaky z utulku.
Verca
nestras, ze na stary kolena zacne prcek nicit veci, ale chytla sjme jho jak je mazany, odtahl muj mobil do sveho kouta a maskoval to svym plysakem a ja si celou dobu myslela, ze okusuje medveda a ono prd, byl to muj founek, ale ten pohled jak se lekl, kdyz zacal zvonit byl bozsky
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:47
- Nahlásit
Aknah
NO ta moje taky nic neničila, ale všimla jsem si, že občas i okusovala novinÿ, co jsou pod stolem. Takže možná se jí líbí papír. Jo a taky mi odrbala celou krabici, taky papírovou. Ale to vše, jak začala přezubovat. Nábytek nechala na pokoji. A ještě občas si požužlává na okrajích koberec. Jak tam jsou vytahaná ty vlákna. Ale to jsou tak malé škody, že se nerozčiluji.
No to muselo být úžasné, jak zazvonil ten mobil. Lumpík jeden! Nám se s mobilem stalo to, že jsem ho nechala na posteli a Phoebe si na něj lehla a já zapomněla, kam jsem ho dala a tak jsem si ho prozvonila a poznala jsem hned, kde je, protože to, jak Phoebe vyletěla (spala), se nedalo přehlídnout. Navíc tam mám i vibrace. Chudák....
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 13:55
- Nahlásit
Luky neohryzol-neznicil nic, ani ked prezuboval . Ale pred mesiacom, ked spal v kresle a zival, tak zubkami dvakrat zahryzol do drevenej opierky na kresle . Nehryzie ani boty, len si ich donesie do svojho pelisku a polozi na ne hlavicku a zaspi . Maximalne cuca snurky od bot a kobercov. Ale koberce uz necha na pokoji, to len ked bol malicky. Dufam, ze to aj tak ostane a budem sa moct stale chvalit, ze nic nerozhryzol Neuvazujete nad tym, ze budete psovi varit, alebo krmit surovym masom a nie granulami? Ja uz som trosku nalomena, ale neviem, co je lepsie, aj ked citam diskusie na tema granule alebo varena-surova strava. A co vy, majitelia bielych guliciek, krmite len granulami a akou znackou? A pouzivate obojok+voditko alebo postroj?
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:20
- Nahlásit
Takže ohledně levních BISONKU,fenečka ma trochu předkus takže nesmí chodit na vystavy,paní řika že jen na pomazlení.Pejsci jsou jak na vystavy tak na chov a všichni jsou od malé bišonky kterou jsem videla ale tatinka ne,je tam předpoklad u štěňatek taky maly vzrust.Nesmiteto,ale přehanět se stravou a dobrutkama,pak vam vic vyroste.Je vidět že pani nic nezataji a ke všemu se hned přizna.Není množitelka.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:28
- Nahlásit
Obojek a vodítko a krmím granulemi. Jednou mě to taky zvyklalo, ale než bych se naučila, co jí mám vařit, abych jí dala vše, co je ve granulích, tak bych se asi zbláznila. Je to prostě pohodlnější. Syrové masíčko jí dávám, když něco vařím. Zeleninu taky dostává a ovoce taky.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:38
- Nahlásit
monka
tak ja zacnu od zadu, pouzivam obojek a voditko, jestli to tak bude natrvalo nevim, ale zatim roste, takze kupovat kazdych 14 dni postroj mi prijde neekonomicke
zatim taky krmim granulema, vystridali jsme toho za velmi kratkou dobu mnoho, od chovatelky pro pac, nic moc, pes se drba, mel lupy a vubec nejak se mi ta znacka nelibila, nikdo ji nezna, tak jsem presla na purinu pro plan puppy, kure a ryze univezal, lupu jsme zbavili, potom mi mamca koupila proplanku pro mala plemena taky kure a ryze, prijde mi, ze se drbe o dost vic a zase se objevily lupy, tak jsem vcera vysadila a dostal pro plan lososa coz by melo byt aspon castecne hypoalergeni, tak uvidim.
Vcera jsme byli na veterine s tou svedivosti, kozni parazity jiz pan doktor vyloucil, jeste bude delat testy na strevni, odcerveny jsme, ale pan doktor rikal, ze to nezabira na vsechy a pokud i tam to bude negativni, tak jsme alergici a budu muset zacit varit, napred budeme mit klinickou dietu, aby jsme zjistili na co vsechno je alergickej a podle toho budem prizpusobovat stravovani, uf to jsem se rozjela
a zeptam se: jak to mate s jezdenim v aute? ja jezdim se psem vetsinou sama, pes v zadu skace na okno, knuci, sedi na kraji sedacky, pri kazdem zabrzdeni spadne, tak jsem si ho vzala dopredu na sedacku spolujezdce a tam si pes lehne a celou cestu se ani nehne, jo hne, prekuli se z leveho bucku na pravy, ale jinak je strasne hodny a je jedno jak je cesta dlouha, proste me ma na ocich a je klid. Kde jezdi vas pejsan???
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:43
- Nahlásit
byli jsme na prochazce, tak jdu stahnout fotky, psi barva byla neco mezi sedivou a cernou, jsme zvedava zda z toho neco vyslo.
Verca
syrovy maso nedavam, to se prece jenom bojim, ale vareny z polivky ma tuuuuuuuuuuuuze rad a zeleninku jakbysmet. taky ma rad jablka, s mandarinkou si jen hral
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 14:55
- Nahlásit
Postroj,navijecí voditko,granule a co má paneček na talíři+v ruce.Takže typický Gaučak.Granulky ProPlan tydostane hned rano pak další bašta jak přide paniček,tak co žral pan bude papat pejsek.Samo zřejmě male davky.Když se vaři ono něco spadne maso,zelenina,ovoce i papriky.Vyskoušely jsme mnoho granuly jedině jakikoliv ProPlan mu nejvic chutí no a samozřejmě co je v ruce.Teď jsem mu nasadila dietu a krmila jsem jen ProPlan jehněčí a je zas ok.Lituju psy co mají nadváhu.Takže u našeho to trochu hlídam,myslim sy že jedině granulema se to dá uhlidat.Mam trochu skušenosti už 20let a není nad granule,je jasné že hafík musí ochutnat i jiné.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:46 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
tady je par fotecek z dnesni prochazky
je to sice z dalky, ale spina je poznatelna
takovyhle drivi taha domu z kazde prochazky
a tyhle nepotrebuji komentar
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:26
- Nahlásit
Podoba čistě náhodná
NO jo, dva králící.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:28
- Nahlásit
Aknah
Máš strašně krásné fotky! Můžu se zeptat, co to máte za foťák? Ten náš neumí tak krásné momentky. Než zabere, tak to pěkně dlouho trvá a pes je už pryč.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:31
- Nahlásit
Verca
smeju s etady jak blazen az se milacek a pesa po mne otocili podobnost ciste nahodna. Mam Olympus C3040 z, ale z toho si nic nedelej, nez se fotak vzpamatuje pes otoci hlavu a nebo je uplne fuk ukazu ti jak vypada vetsina fotek, jen ji musim vlozit do galerie
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:41
- Nahlásit
Verca
takhle to dopada vetsinou, rozmazany a nebo pulka psa a kdyz to dobre jde, tak oboji najednou
To listi mu fakt smakuje, je to mala popelnice, jen nevim zda tim listim nemaskoval slepicinec
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 17:46
- Nahlásit
ten nas malej blbecek, taha za spodni vetve cehokoliv a byli jsme u zname na zahrade a mrnous se takhle zakous do ruze, tak cekam kdy si vrazi trn do patra, nebo do tlapicky a ja se mu pak skodolibe vysmeju, rikam mu to furt, ze je to fuj
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:22 - Změnil/a: viveka
- Nahlásit
.
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:27
- Nahlásit
Tak mi na fórum přispěla kočka. Nedá se to smazat, tak jen: máte krásné pejsky. Ahoj.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 18:30
- Nahlásit
viveka
co mas za kocicku, je to tady sice psi forum,a le mylsim, ze fotka kocicky se prezije, takyje to mazlicek
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:07
- Nahlásit
Aknah
Aha, já mám taky Olympus, ale D-540 Zoom. Šmejd jeden.
Ale fotky máš opravdu krásný, takový čistý a světlý. Ty moje většinou jsou i ve dne venku tmavší. A to fotím na automat (jestli to ale nebude tím, že? )
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:10 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Našla jsem jednu momentku, na kterou může být přítel hrdý. ;)
to mě se nikdy nepovede ji ve skoku zachytit.
Sice vypadá jak nějaká gymnastka, která dělá roznožku ve vzduchu, ale co...
|
monka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:00
- Nahlásit
Ahojte, ako vidim, mate super fotky! Musim aj ja nieco akcne nafotit Na agility perfektne odfotili Lukyho, ako skace cez prekazku-vo vzduchu. Dufam, ze tu fotku nezmazali a ja vam ju budem moct poslat. Dnes sme boli na prechadzke a ja si v duchu hovorim, akeho mam rozumneho psa-nezerie fujtajble. Ani som si to nestihla domysliet a uz sa niecim ladoval Je to taka potvora, ked mu poviem fuj, tak to rychlo vezme a utecie, aby som mu to nahodou nezobrala. Bojim sa najma otravy a nemoci. Chodime na pole a tam je vela mysi, a mozu byt nemocne alebo otravene. A este je to revir, tak sa zase bojim, aby mi ho naschval neodstrelili A to chodim po polnej cesticke-cyklostezke za domom, ale uz nas jeden myslivec upozornoval , ze nam ho mozu odstrelit. Tak som z toho trosku rozladena. A co vy, kde vencite svojich mazlikov? A pustate aj na volno?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:04
- Nahlásit
Verca
to je uzasna fotecka, ten nas zatim takhle neskace: o(((( ale asi to nebude dlouho trvat a taky bude vyskakovat. ja teda ten tvuj fotak neznam, ale jestli dlouho ostri, tak to se obavam, ze je problem vsech digitalu, ten muj je jiz dedecek a taky mu to trva.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:14
- Nahlásit
monka
tak to ja bohuzel rici nemuzu, ze nezere fujtajbliky, porad se dohadujem zda bude zrat ty odhozene kapesnicky, nebo ne, slepicince jsem uz vzdala. Zatim se prevazne popelime okolo baraku, je jeste malej a nejsme doockovany, ale vyrazime na velkou prochazku cca hodku do zahradkarske kolonie kde nepotkame ani zivacka a natoz auto, psa na ulici kde jezdi auta mam na voditku, ale pak je na volno, jak je zatim malickej tak se me drzi jak kliste, nejde dal jak na dva metry a porad si me hlida. jinak bylim v Brdech, takze tady prochazky nejsou problem. a co se tyka toho odstrelu od myslivcu, to neni tak jednoduchy, nekde jsem cetla, mozna tady, podivam se, jaky podminky museji byti splneny, aby myslivec mohl odstrelit psa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:38
- Nahlásit
monka
Určitě tu fotku přihoď.
Moje malá nic venku nežere (ťuk ťuk). Chodím s ní navolno,ale když je hodně lidí, tak jí mám na vodítku. Přítele poslouchá na slovo, ale u mě to přivolání pořád vázne. Asi nejsem taková autorita....
Dneska jsme třeba byli na procházce (teď večer) a celou dobu byla na volno a když šel člověk kolem nás, tak jsem zavrčela "nesmíš" a ona se mu stejně připletla pod nohy. Sice neskákala, jak to má ve zvyku, ale prostě se nezastavila a nečekala. Když je venku hnusně, tak jí mám na vodítku, aby mi nikoho neposkákala špinavýma tlapkama. Nechápu, ale předtím mě taky poslouchala a šla hned odvolat a teď nic. Už si připadám někdy jak uječená slepice. Někdy mi připadá jak hluchá. Stojí, hledí, ocas jí kmitá a když vidí psa, tak jsem téměř ztracená. Ale jelikož s ní nechci chodit na vodítku, tak to prostě musíme cvičit a cvičit. Asi najedu na pamlsky i venku.
Aknah
Ta moje teda ani když měla tři měsíce, tak si mě nehlídala. Klidně by odešla s cizím člověkem. Ona prostě všechny miluje a s každým by si hned hrála a kousala ho...
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:47
- Nahlásit
Aknah
Mám obyčejnou mourečku, podzimní opuštěné kotě. Teď má asi půl roku, ale je moc milá. Akorát ji hrozně baví počítač. Nedávno mi smazala rozsáhlého maila, který jsem hodinu pracně smolila... No, zlatíčko. Foťák digitální bohužel nemám, takže ani fotku.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:20
- Nahlásit
viveka
muj dvounohy milacek je taky kocickovy a je jedno jaka je to kocka, dneska jsme byli u zname na zahrade a tam ji pobiha mraky polodivokych kocek, normalne k nemu sla a zrala mu z ruky, znama byla u vytrzeni, ze je to poprve co se kocka priblizila bliz jak na 30 cm. proste kocici tata. ja jsem bohuzel alergik, takze mame doma s kocickama smulu. musim se smat, kdyz si predstavim jak Ti kote leze po klavesnici a maze emaily
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:26
- Nahlásit
Aknah
To se Ti směje... . Já jsem tehdy myslela, že ji spíš zabiju. Ale zvítězilo mé lepší já.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:27
- Nahlásit
Verca
s privolanim taky mame malicko problem, zrovna dneska me ukazkove ignoroval, ale nejak ho porad omlouvam, ze je jeste malickej, jsou mu tri mesice a kousek, tak snad se to zlepsi, no holt tam bylo neco vonaveho. ten nas je taky kamarad s kazdym, ale musim byt na dohled, jakmile zajdu stranou uz bezi, ale taky se mi stalo, ze se zacuchal a bylo mu fuk kde jsem a kdyz zjistil, ze jsem pryc, tak mazal domu.
ucili jsme pesa, ze na konci chodniku musi cekat??? uplne nejlepe si sednout?
|