Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 17:09
- Nahlásit

Ahooooooooj holky, tak konecne jsme zase u vas, clovek tady chvili neni a vy jste pekne ukecane

fotecky snad ani jednotlive komentovat nebudu, proste jsou nadherne vsechny, kulicky jsou krasne a Barci cistokrevnej vorisek taky.

Prcka stekat pri hre rozhodne nechavam, ale nenechavam ho stekat na lidi z baraku, to musi vedet ze k nam patri, aby nestekal pokazde, kdyz projde nekdo okolo dveri.

Veru, barevny bolonak byl taky v uzkem vyberu, kdyz jsme vybirali psa, ale vyhral havanak kvuli srsti, ma ji rovnou.

Monka, jsem rada, ze nejsem sama kdo ma barevneho psika

Baru, kdo Ti striha pejsacky? Sama, nebo nekam chodis. Jinak jsme kousek od sebe, ja bydlim v Mnisku pod Brdy

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:39
- Nahlásit

jedna dnesni po prochazce

hlozi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

Aknah
Pejsky striha mamka.Z Mnisku?A jak se jmenujes??Pochopila jsem,že Hanka??Z Mnisku je muj pritel!!!Kde tam bydlis??On v Prazsky.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:42
- Nahlásit

hlozi
tak to je kousek, ale me urcite nezna, bydlime tady ani ne pul roku, jinak 9.kvetna. Kdy prijedes? ze bychom sly s pesama ven, ten nas prcek by potreboval socializaci.

hlozi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:00
- Nahlásit

Aknah
Kdy prijedu,tak to vubec nevim,pritel je ted spis u me.Ale mozna pristi tyden nebo spis az za 14 dni na vikend.Chodime s psiskam na louku ke hrbitovu,tak az se budem chystat,tak napisu sem a domluvile se.Kolik ti je??

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:13
- Nahlásit

hlozi
no jsem o par let starsi nez ty, 29, priznavam, ze zatim nevim kde je hrbitov. My ted chodime nahoru k zahradkam a Lipkama dolu. a nebo se popelime na louce u domu. Mista je tu dost. Tak az budete mit cestu a chut, tak dej vedet, budu rada, pokud teda Tvoje potvurky nebudou nestastny z neodbytneho stendy

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:20
- Nahlásit

Ahoojky!!!
jsem tady poprvý,tak bych se Vám všem chtěla představit....jmenuji se Jana,je mi 16 a bydlím v Hranicích.
Mám už skoro 7 letého Bišonka s PP,tak bych se chtěla podělit o zážitky a zkušenosti
Tak to je asi tak všechno.....
Tak pac apusu od Andyho....

hlozi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:29 - Změnil/a: hlozi
- Nahlásit

Aknah
No,to nevadi,ja zas nevim,kde je to co popisujes ty,ale az bude aktualni,ze tam pojedu,tak dam urcite vedet.Jinak neodbytne stendo nam vadit doufam nebude.Nasi stende urcite ne a holky bolonacky to nejak zvladnou,jsou docela v pohode-jedna miluje vsechny psi a ta druha je trosku problem-kdyz byla mala kousl ji jezevcik a od ty doby se vsech psu boji a je desne hystericka-rve jak kdyz ji zakusujou a oni k ni jen cuchnou,ale taky to nedela u kazdyho,jen ty ktery zna miluje.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:31
- Nahlásit

Janik
ahojky, vitej mezi nama. mas fotecku Andyho? pokud ano, pochlub se

monka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 07:22 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Ahojte dievcata, tak tu su fotky, ked bol Luky este prcek. Ked som vyberala fotky, tak som prisla na to, ze ich mam velmi malo .

Ked uz sa vsetky predstavujete, tak ja som Monika, mam 32 rokov, projektant a byvam v Olomouci. Luky-pes,ma rok, byva s nami a pracuje v domacnosti, obcas zahradnici-hlada na zahrade mysky, obcas strazi-steka .
Janik, aj ja Ta vitam a uz sa tesim na Tvoje rady a napady. Ako citam, tak mas z nas najstarsieho bisonka a urcite mas s nim uz vela skusenosti, tak mi poradis, ako zvladnut pubertaka

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:58
- Nahlásit

monka
ty jooooooooooooo to je krasna kulicka, to je takova skoda, ze to vyroste ja chci porad mimiii

koukam provazkova kosticka je oblibena uplne vsude, jestli si dobre uvedomuju maji Phoebe, Luky i nas Fredy

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 11:59
- Nahlásit

Ta je úžasná. Fakt škoda, že vyrostou. Ale i pak jsou krásní.
Aknah
jj, Phoebe ho má taky. S "manželem" (plyšák pes) je to její nejoblíbenější hračka.
hlozi
Od koho máte fenečky?

Jinak...nechcete tu přihodit i vaše fotky? Mám ráda, když vím, s kým si dopisuji.
Já začnu...(už jsem ji tu někde mám)

Nevím, jestli jsem se představovala, ale jmenuji se Veronika (to asi nikdo nečekal, že :P), je mi 21 let, pracuji v jedné nejmenované organizaci jako pracov. konzultant. Bydlím v bytě s Phoebe a přítelem. Určitě bychom si chtěli pořídit dalšího pejska, nejspíš fenku. Chystáme se i na výstavy, tak uvidíme, jestli nebude mít Phoebe předkus. Jinak bychom pak chtěli i chovat pejsky s pp.

Janik
vítej mezi námi. Určitě sem dej fotku pejska (a klidně i sebe).

hlozi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 12:16
- Nahlásit

Verca
Covatelska stanice Sweet Surprise ,pani Jana Šebestova,Praha 6.
Na vystavy jsme taky chteli,jenze jedna cubina ma predkus jak hrom a druha silha.To,ze silha jsme vedeli uz pri koupi,pani chovatelka ji chtela delat nejaky stehy na ocicku,aby ji nebylo videt belmo,ale to jme zamitli.Takze mame jednoho krivozubiho a jednoho silhavyho psa.Ale stejne jsou to nase zlaticka.Jo a nesmim Zapomenout na naseho tretiho pejska,ta ma zuby rovny,ani nesilha a je opravdu krasna,ale bohuzel je to vorech...Svou fotku sem dam,ale nejdriv ji musim naskenovat..

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:17
- Nahlásit

Aknah
Ahojky!
No protože jsem tady jen kraťoučkou dobu,tak nevím jak sem nějakou fotečku vložit.......ale určitě ji sem dám,pokud mi prosím poadíš..Budu moc ráda.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:20
- Nahlásit

monka
Určitě.Já mám s Andym tolik zážitků
Snad se sem budu dostávat často.Škola je totiž dost náročná a mám do toho ještě 3xtýdně tréninky.
A ajk je starý Váš pejsek??

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:25
- Nahlásit

Janik
No snad nebude vadit, když ti poradím já.
Musíš mít fotku někde na internetu (třeba tady v galerii na cz-pes). Pak na tu fotku klikneš pravým tlačítkem a dáš úplně dole "vlastnosti". Označíš si tu URL Adresu a pak dáš kopírovat a tady si klikneš na čtvrté tlačítko (to s tím zel. kolečkem, oranž. čtvercem a růžov. trojúhelníkem) a vložíš tam tu URL adresu.
Jestli ti to bude dělat problém, tak mi napiš, kde tu fotku máš a já ti ji tu vložím. Prostě tu dej ten odkaz na fotku a já ti to vložím.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:27
- Nahlásit

hlozi
No já mám taky obavy, že má předkus, ale nějak se jí to začíná trošku rovnat, tak uvidíme. Navíc máme ještě problém s hnědou srstí pod očima a to dost velký. :/ Sice to není nic vylučujícího, ale je to hodně neestetické i když je pro mě ta nejkrásnější.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:31
- Nahlásit

Verca
Dííky moooc za pomoc..
Tak já to teda zkusím.....
http://www.celysvet.cz/image.php?fotka=bisonek_7&d d=354

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

URL

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:33
- Nahlásit

Nevím ..nějak mi to nejde....

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:39
- Nahlásit

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:40
- Nahlásit

Aknah
Jééé dííky mooc!

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:42
- Nahlásit

Janik
pravym tlacitkem otvirat obrazek tak dlouho az adresa konci .jpg tu pak zkopurujes a vlozis sem, kdyz kliknes na tuctvrtou ikonku tak ti naskoci tenhle prikaz [imgs] [/imgs] mezi to vlozis adresu zkopirovanou a pak ti vyleze fotka

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:45
- Nahlásit

Janik
koukam na fotky Tveho bisonka, jak to delas, ze ti vydrzi takhle krasne nacesany, ja toho myho prcka ucesu a za tri minuty to neni videt

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:47
- Nahlásit

Aknah
jo díky moc.....zkusím sem hodit ještě jednu..

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:48
- Nahlásit

Aknah
no to je čerstvě načesaný jinak to taky za chvilku není poznat...pokud zrovna není vykoupaný.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:52
- Nahlásit

Aknah
Taky jsem se na ty fotky dívala, je jich myslím devět...
Je krásný. Ta moje načesaná taky dlouho nevydrží, ale mám radši, když je taková pramínková než když to má jak vatu.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:53
- Nahlásit

Verca
tak ja az bude doam dvounozec, tak ho poprosim, aby nam udelal s Fredym spolecnou fotku a pak ji sem dam, ted bohuzel nemam zadnou pouzitelnou

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:54
- Nahlásit

Verca
no tu stránku co jsem tam vložila,tak tam má můj Andy jen myslím 3 fotky.Potm je to jedna fenečka a před ní to nevím..

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 14:57
- Nahlásit

Janik
Aha, myslela jsem, že to, že vypadá jinak na fotkách je tím střihem. A oni to jsou různí pejsci.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání