Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 08:55
- Nahlásit

Darina
Nevyvinul se mu krk? to teda slyším poprvé....

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:54
- Nahlásit

Verca
FOTECKYJOU NADHERNYYYYYYYYYYYY ta tesne po probuzenije nadherna, vyloze rika, co zas chces, vzdyt spim a v tom tricku ji moooooooooooooooooc slusi, neco o aportu vime sve, ale kdyz ten nas blb si vybere neco co sam neunese a je to zarucene vetsi nez on

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:44
- Nahlásit

Aknah
Ten je teda ambiciózní! Takové vysoké cíle si klade!

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 09:34
- Nahlásit

Ženský, kde jste??? MOnko, Darino, Hanko!!! Haloooo!

Darina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:56
- Nahlásit

Verčo mám manžela doma a máme jen jeden počítač . Tak do ponděllka nenám šanci a dokonce nám onemocněli ribičky , dostaly krupičku . Tak je léčime a mrtvé vyhazujem . Tak pac a pusu od Biška .

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 21:50
- Nahlásit

Veru
a ja jsme do uterniho vecera bez poradneho netu((( nez jsem se probojovala na tuto stranyku tak mi to trvalo cca 5 minut a to priznavam dobrovolne, na to nemam nervy. jsem na navsteve u tchyne a jsem pripojena jen pres mobil, hruza, ale zase az budu an netu, tak budu mit docela pekne fotecky)))) tak se tady zatim mejte moc moc fajn

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 20:23
- Nahlásit

Ahojky lidi, tak jsem stale u tchyne, stale pomaly internet, ale dvounohy milacek sel s kamarady na pivko (nevideli se pul roku, tak at jde) a tchyne se chysta divat na "Misto v zivote" a psisko spi, tak jsem obrnila nervy a jsem na netu.

Musim si postezovat, dneska jsme meli hruzny zazitek, pes, ja i partner. Jeli jsme na navstevu ke tchanovi, ma loveckeho jezevcika, psiska se potkali pred zahradou, oba na volno, no Art nevahal a zakousl se do naseho prcka, ten kvicel jak kdyz ho na noze berou a Art odmitl prcka pustit, pomohlo az, kdyz tchan ponoril Arta do potoka, to pak pustil prcka okamzite.

Ja na pokraji hysterie, pejsek vykoupany v potoce, Art dostal lopatou a partner plne boty vody. Nastesti se nic nestalo, Art drzel prcka za tvar, ani netekla krev, teda tekla, ale z tchana a z partnera, jak se prcek branil a kousal vse co se mu dostalo do blizkosti. Psa jsem utrela, zahrala, prospal se a je v pohode. Bala jsem se soku, ale vypada to, ze se otrepal velmi rychle a uz se chtel zase kamaradit s jinymi pejsky.

Ted dam dve fotecky pro zasmani a na odlehceni, pejskovi opravdu nic neni a mozna si bude pamatovat, ze ne kazdy pejsek si chce s nim hrat

Aknah
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 20:28
- Nahlásit

Ta prvni fotecka je z parkoviste Tesca, kde jsme potkali 9 tydenni labradori slecnu a prckove se pustili do steneci rvacky, sily byly vyrovnane, i kdyz to na fotce nevypada

Darina
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 08:39
- Nahlásit

Ták už je pondělí a dvounohák je v práci a my můžem chetovat . HURÁ ! Paní aknah já bych ječela s vaším pejskem . My jsme měly předtím psa NO a ta byla hodně ostrá i když byla vodič slabozrakého , ale branila a hlídala . Takže já na takove případy byla nachystana a Clea měla košík , ale když šlo do tuhého tak ta potvora si ho dokázala stáhnout a to byla pak mela . Takže vaší situaci si umím přetstavyt . Váš maly je krásny , hned bych chtěla znova štěně . Jestly máte někdo bez PP je 15.dubna vořiškyjáda v Šenově u Frídku místku . Jestly máte zájem tak ta paní se jmenuje Macečková a má telefon 596247731 nebo 732262116 . Moc se navás holky těším. Pac a pusu od Biša .

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:12
- Nahlásit

Darina
pani Darina, nas se bohuzel voriskyjada netyka a do Frydku to mame strasne daleko

pes se nastesti otrepal a nic mu neni jak fyzicky, tak psychicky. uz tady zase obtezuje kocoura.

v sobotu dosahl veku 4 mesice a dneska mu vypadl zub, tak nas ceka zvykaci obdobi, uz se mooooooooooooooooooc tesim

mejte s krasne a ja zase nakouknu

monka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 20:40
- Nahlásit

Tak my sme mali dovolenku a boli sme na Slovensku. Luky sa tam poriadne ponahanal s kamaratkou-krizenec, stredne velka fenka. Cestovanie zvlada na jednicku. Vzdy, ked prideme na colnicu a ukazujeme pasy policajtovi, tak sa Luky zobudi a vzorne sa ukaze kontrole . Pas pre male zvierata chceli ukazat len raz-a to na Slovensko cestujeme casto. Mate ocipovane vase chlpate gulicky? Nas pes ma cip, je to teraz pohodlne cestovat do cudziny. Nemusime pred kazdou cestou navstivit veterinara a ziadat si potvrdenie.
Verca , Luky ma tiez obojok a zatial sme nemali problemy so srstou na krku (na inych miestach mal cuckov plno). Ale obojok ma len na prechadzku, doma ho uz nenosi.

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:22
- Nahlásit

Aknah
Chudáááááček! U mých rodičů je na baráku taky pes, který Phoebe moc nemusí. Chtěli jsme je seznámit na neutrální půdě, oba na vodítku a Phoebe si chtěla hrát, ale jejich kříženeček byl vzteky bez sebe. No jo, on totiž v kontaktu se psy vůbec není.
My už jsme skoro přezubili, ale zoubky rostou a rostou a jediné co ničí jsou papírové kapesníky a taky ohryzala krabici, prostě má ráda papír.
S čím mě ale naštvala.... V sobotu jsem dělala na oběd čínu a hledala jsem recept, který jsem měla napsaný na malém papíře. No a nemohla jsem ho najít a na netu taky ne. A až jsem udělala "novou" čínu, tak jsem našla recept rozmočený ve dřezu a tak jsem ho dala sušit na radiátor. Měla jsem fakt radost, že jsem ho našla.V neděli jsme šli k budoucí tchýni na oběd, jen na hoďku a tak Phoebe zůstala doma. Asi je vám jasné, co se stalo. Přišla jsem domů, kapesníky zůstaly celé (to se snad nikdy nestalo, vždycky nějaký vyštráchala) a jediné,co rozcupovala byl ten recept!!!!!!!!!!! Grrrrr (teď jsem jí zrovna zakázala rozcupovat další kapesník, kde je všechny bere?! já kapesník hledám vždycky půl dne a ona ho má během chvilky).
Dneska jsem si koupila prádelní šňůru, ael je s ocelouvým lankem, tak je docela neohebná, tak uvidíme, jak to dopadne. Navolno už s ní skoro vůbec nechodím.
monka¨
NOsí ho taky jen venku, ale prostě jí to tu srst nějak sdírá. Všimla jsem si, že tu srst na krku asi nemá zkrácenou, ale prostě "sešulanou" a vypadá, jak krátká. Ale jde natáhnout do normální délky. Cucky se tam nedělají. No nic...
Darina
My máme papíráka, takže na ořiškiádu nemůžem, ael držíme s Phoebe palečky.

Tak ahoooj holky! Mějte se zatím krásně a pohlaďte ty své rošťáky a popusinkujte (Hanka má za úkol zpusinkovat Fredymu bříško! Na to já jsem zaujatá. )je za mě a poperte se s nima za Phoebe.

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:40
- Nahlásit

Ach jo... Teď jsem se dívala na fotky mimi Phoebe a zatoužila jsem po dalším štěňátku...
Hoďte sem fotky miminek. Vím,že je máte v galeriích,ale chtěla bych, aby to tu bylo pohromadě a člověk si mohla koukat a rozněžňovat se.

Tak já začnu...
(králík )

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 21:41
- Nahlásit

NO... je jich trošku dost. (stydím se.)

Kdyby si někdo myslel, že jsem z mojí Phoebe s prominutím pos*aná až za ušima, tak....má pravduuuu!!!! Nefotím nic jiného než jí a věnují jí veškerý svůj čas.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:12
- Nahlásit

monka
Monko, když už jsi na netu,nechceš přihodit fotky?

Darina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:19
- Nahlásit

Já zatím nemám čip a čekám jestly město nato něco nepřispěje jako v některých jiných městech . Fotečky jsou k zulíbani . Verunko nic sy stoho neděléj , žejsi poserinkaná já a náš dvounožec jsme taky a moc , to bys nás měla vydět a slyšet . Tobyjsi jen řekla staří blázni . Venku se snažíme držet ať se nám lidičky neposmivaj . Pac a pusu Bišo .

monka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:26
- Nahlásit

Verca, fotky dam na net az vecer. A aj ja mam toho maleho spunta velmi rada. A aj na agility su "uprdeni" so svojich psov, je to jedno, ci je to male alebo velke plemeno. Chvalia ich a pouzivaju vsetky mozne roztomile zdrobnelinky.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:26
- Nahlásit

Darina
Já jednou strašně blbla s Phoebe, jak ještě měla 3 měsíce (ale i teď) venku a jeden pán mi říká: "ukaž jakého máš krásného pejska?" Sice jsem nebyla namalovaná a tak, ale fakt nevypadám mladší, aby mi mohl tykat. Pak jsem ho potkala znovu se psem, už zkulturněná a asi nepoznal, že jsem to já a už mi vykal.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:29
- Nahlásit

JO a chtěla jsem se zeptat, jestli své pejsky (hlavně vy, co bydlíte v paneláku) necháváte pejsky štěkat. Nemyslím pořád, když štěkají bezdůvodně, ale třeba při hře a tak. Ta naše totiž jak blbne, tak štěká jak urvaná a běsní a je úplně šťastná a je mi líto, a ani to nedělám, jí zakazovat štěkání. My taky mluvíme...
Ale když štěká na někoho na chodbě, tak to zakazuji, může je bufat.

Darina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:38
- Nahlásit

Verunko při hře určitě nechám štěka a hodně , ať se sousedi poserinkají nám jeto jedno . Bišo ukazuje tim , že má radost . No a když někdo zazvoní tak než já přejdu 15m chodbu tak Bišo štěká . Kdybych já měla na něho řvát přes celou chodbu tak budem dva štěkat . Bydlíme v paneláku aza ty tři roky zatím nikto nic . Však bysi mohly skusyt , Bišo by je hnal . CHA,CHA,CH.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:45
- Nahlásit

OOO, Bišo je takový obranář?
Včera večer jsem potkala nějakého bišonka. Buď boloňák nebo bišon, byla tma. A co mě překvapilo, že vystartovala dost ostře po Phoebe. Byla to taky fenka. Ten pán jen podotknul, že jí mám víc načesanou, že ona to ráda nemá. A já, že ta moje to prostě musí přetrpět. Ale...myslela jsem, že bišonci tak nějak obecně vycházejí s ostatními psy dobře... ? Jak jsou na tom vaši bišonci.

Darina
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 08:39
- Nahlásit

Verunko já mám bišonka , no někdy se stane že mu nějaký pejsek nesedne . Jetoho málo , ale stanese na fenačky né , na pejsky ano opčas . Pokuď je pejsek bíly tak už z dálky ho milujeme , ať je velký nebo maličký . Zhrnuto milujeme vše čtyřnohé , ale občas né . Za 2,5 let máme 2 případy . Biško zbožňuje i unás v baráku 2 bojové plemena , ale jeto tím že jsou fenečky a když háraly tak mu i nastrčily a tim si ho získaly . Pac a pusu Biško .

hlozi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 17:54
- Nahlásit

Ahoj,jsem nadsena!!!Konecne jsem nasla nejaky nadsence,kteri maji stejny rostaky jako ja!!!Mam dve petilete holky bolonaka!!Zkusim sem vlozit fotku-kdyz se to povede,dam jich sem vic-od stenatek do ted.
Tak tady na te jsou jim cca 4 roky.

hlozi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 18:22 - Změnil/a: hlozi
- Nahlásit

Tak super,povedlo se!!!Takze se predem omlouvam,ale poslu sem vic fotek,jsou vsichni tak roztomili....nejen ti moji,vase fotky jsou nadherne a pribehy,co tu pisete-jako by jste opakovali moje zkusenosti-akorat to drbani se nam vyhlo-nastesti....

Dolly
Dolly v zime Daisy v zime

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 22:52
- Nahlásit

hlozi
No to je úžasný! Jsou moc krásné. Pořídila sis je společně? Jsou to sestry? Já mám zatím jednu boloňku, ale moc bychom si přáli ještě další. Já ty bílé kuličky prostě zbožňuji (samozřejmě i ty barevné).
Jinak mě napadlo, co říkáte na barevného boloňského psíka? Chovatelka, od které mám Phoebe je má a strašně se mi líbí jedna jejich černá slečna, taková rošťačka to je.

monka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 07:34
- Nahlásit

Hlozi, fenky su nadherne! Aj ja chcem este jedneho psa, ale az ked bude ten moj pubertak dospely. Dufam, ze sa toho dockam Ako zacala jar, tak je velmi ukecany-ustekany, rano sa zobudi o hodinu skor (uz sa tesim, ze sa posunie cas, dufam, ze to pomoze), pride na zahradku, tak hned vsetkych vysteka (ja nikoho nevidim), privolanie-no to sa na mna diva co to od neho chcem. A od vcera mam dvojfarebneho psa: Luky na prechadzke stupil do bahna-vyviera tam pramen=zelezita voda, prisiel ku mne cerveny a ked som ho doma umyla, tak ostal zlty-packy a brusko. Dufam, ze sa to casom vymyje.
Verca, slubujem, ze fotky dnes vecer konecne vlozim. Uz ich mam nachystane, len som bola taka unavena, ze sa mi nechcelo sediet pri pocitaci. V praci som pri pocitaci cely den, tak doma ma to uz nebavi, len si vzdy precitam, co je u bisonikov nove.
Darina, kedy Vas zacal Biso posluchat na prvy povel? Kedy zacal byt rozumny dospely pes? Luky je pohodovy pes, len obcas ma pubertalne vypadky a ja verim, ze ho to prejde. Alebo nie?

Darina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

Hozi , fenečky jsou užasné . Fandím Vám , že máte dvě . Já bych chtěla taky , ale dvojnožec málinko né . Tak ho ukecávame . Snad mému a Bišonkovému šarmu podlehne , ale zatím odoláva .
Monka , tím že snámá žila ještě ofčanda a ta měla přísny vícvik od štěněte , tak to měla zakořeněne , že poslouchala na slovo podotíkam manžela mě nic moc , tak Bišo se vlastně učil odní a než zemřela Bišo uměl poslouchat .

hlozi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:50
- Nahlásit

Verca
Jsou to sestry a tim padem bez sebe neudelaji krok,coz je nekdy nevyhoda.Ale je zajimave sledovat,ze ac sourozenci,kazdy je uplne jiny-jak vzhledove,tak povahove-jedna situace,dvoji reseni.
Monka
No my vlastne nemame jen je dve,my mame jeste tretiho pejska,ale neni to z rad bisonku,je to cistokrevnej vorisek z utulku(ne ze by ji to ubiralo na krase...)Posudte sami :
Takhle byla malinka,kdyz jsme si ji prinesli-bylo je teprve 6 tydnu!!(coz jsme se teda dozvedeli az u veta) A takhle roste-jako z vody....

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:47
- Nahlásit

Teda! Takovou smečku bych si taky přála. A máte byt nebo barák? Můžu se zeptat kolik ti je? a odkud tak přibližně jsi? aspoň kraj... a jaké je tvé křestní jméno. Jsem radši, když můžu někoho oslovovat pravým jménem. ;)

hlozi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Verca
Takze,postupne...
Zatim bydlim s rodicema v baraku se zahradou (psi zahrada nepouzivana,radsi jdou na prochazku),ale za cca 14 dni se budu stehovat do bytu,i kdyz taky se "zahradou"-zacinam pracovat jako osetrovatelka koni (mam sveho) a budu tam bydlet,takze nasi zahradou budou vybehy a pastviny.. Skolu mam zemedelku,ale do tedka jsem pracovala ve skolce jako ucitelka,coz me jaksi nenaplnovalo,jak by melo. Je mi 21 let a jsem z Jenče (Praha zapad),ale ted se budu stehova do Unhoste.Jo a jmenuju se Bara.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání