Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:45
- Nahlásit

Mar3
vytáhnout Janču z postele ...tak hlavně, že se podařilo...
Frog
mně říkali, že prej 20h!!! což je teda dost co?! a ty máš jaký info? doufám, že mám teda špatný info já
jo, tak čtvrtek o.k., ale fakt podle potřeby kdyžtak zkrátím jo, snad půjde i Luckýsek!
no já ti asi neřeknu kdy přesně v tu neděli neb já nevím jak mi bude po té sobotní spářce víš, to neodhadnu... leda bych ti pak napsala sms až v tu neděli...

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

Denisa
Jo jo napiš, Hele tak počítáme teda s tím čtvrtkem a můžeme tu prochču klíííďo zkrátit, není problém
Týýýýýýjo toliiiiiiik? Jsem myslela, že je to jenom 5h. Nevím jak jsem na to přišla,ale asi podle tý zálohy. Myslela jsem,že je to jak na Rybníčku 100kč/hodinu. Hm jsem teda zmatená

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

Frog
Jsem myslela, že je to jenom 5hHmmmmmmm tak to si ještě máknem!!!
Jo, tak domluvíme se v ten čtvrtek...

wami
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:18
- Nahlásit

Frog
Tak za kolik to máte? Děkujeme za sobotní půjčení Lumpíka, Agů měla vééélikou radost. A jsem ráda,že jsme se zase po dlouhé době viděly
No celkem za 47 (stopa), 44 (poslusnost) a 46 (obrana) - vse z 50 moznych, pry to jsou jako hezke body, tak jako jooo a me se teda ten konecny vysledek libi mooooc...

No a myslim,ze Lumpik byl z Agatky taky nadseny, tohle mu chybi, tak jsem rada, ze si zas jednou mohl s Agu poblbnout... A moc rada jsem vas tam holky videla, jeste ze jste tam obe byly, bych byla uplne mimo, sami cizi lidi...

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:47
- Nahlásit

wami
Gratulacééééééé! Paráda, jsem věděla, že je Lumpík šikula, fakt. Tak však víš, jak jsme se domlouvaly. Když buděš vědět,že pojedeš s psíčkama do Brna,tak se ozvi a zajdem na prochajdu

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:49
- Nahlásit

Denisa
Dobrá, domluvíme se na prochajdě.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:19
- Nahlásit

Frog
jj, ozvu se moc rada, jen tam ted moc nejsem pres tyden, no...

A dekuji za gratulace, mam proste genialniho psa, jen mu to nesmim kazit...

Puna
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:12
- Nahlásit

Ahojte všechny...

Denisa
tak to mě mrzí, že Giordinka byla nemocná, hlavně, že je to už lepší...

Mar3
Ty to přeháníš, Berroušek je náhodou moc sympatickej, no a že je puberťák, z toho vyroste i když se musím smát, když si vzpomenu jak Luckin koukal jak vyoraná myš
Já sama v tom čase mám zmatek ještě teď, protože nevím, na kterejch hodinách je to přetočený a kde ne..

wami
Jů, moc vám gratuluju, to úplně holkám závidím, že Tě viděly.. no já si je vyzpovídám..

Ta prochča ve čtvrtek nevím ještě, jak to bude v té práci a tak, no dám vědět...

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:53
- Nahlásit

Puna
Ahoooooj, nedělej pupínky a pojďte Těšíme se na vás

Puna
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:02
- Nahlásit

Frog

no uvidím, jak to budu stíhat a tak...
Každopádně zítra si na mě vzpomeň, doufám, že si mě tam nenechají hned jako pacientku, to by asi bylo po procházkách
A co dogoudí nožka? jak to vypadá?

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:25
- Nahlásit

Puna
no j áse zas musim smát, když už to Luckyho přestal obavit jak Berryho zavedl dál do lesa a nechal ho tam

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:28
- Nahlásit

Puna
Ahojky, jasně že na tebe budu myslet. Neboj všechno bude o.k., uvidíš
Nožka už je mnohem lepší,ale botku pořád ještě nosí, aby si to zas někde nerozdrbla.
Určo s Luckym doražte. Obě s Agátuší se těšíme
Denisa
Puna
Teď mě napadlo, kam teda půjdem holky? A v kolik dáme sraz?

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:29
- Nahlásit

Mar3
Jestli chceš,tak pojď taky s náma. Jdeme v tomhle složení: Giordinka, Luckýsek, a Agáta.

Puna
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:34
- Nahlásit

Frog

díky,
ale složení, kde je jen jeden pes asi nebude Berrymu vyhovovat, ho ty holky nějak neberou

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

Frog
díky, my ale máme dneska a ve čtvrtek agility

ináč ten 1 pes by mu stačil (stačí,když se napije z kaluže -aby ho moh vleže vobskočit )

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:54
- Nahlásit

Mar3
Aháááá tak ty máš takovýho úchyláka,jo? . Tak vy máte ty agility, tak to potom jo. A jak vám to jde? Kdy se jdeš teda mrknout na ten výcvik? Příští týden už by měl být zase normálka v sobotu,né?

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:59
- Nahlásit

Frog
mám no - šaks viděla na coursingu jak do Luckyho šel,ne? prasák

no vona mi říkala,že až ten další v sobotu,a to zas pak 2x nemůžu já tak asi až potom,no....

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:10
- Nahlásit

Denisa
Puna
Ahooooj holky,tak v kolik a kde se tedy dneska sejdem?

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:35
- Nahlásit

Frog
Puna
mně je to celkem fuk, navrhněte něco... no ale ne něco moc v kopcích, lesích... kdyby ještě připadlo snížku - mám letňáky ještě...
já bych navrhovala Medlánky kdyžtak... je jedno z které strany...

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:07
- Nahlásit

Denisa
Tak jo Medlánky jsou o.k. Já bych šla z konečný 13ctky a sraz bych dala u toho VUT,co? Ale dříve jak v 17:45 to nestihnu.Co ty na to?

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

Frog
jasan!
a myslíš teda až rovnou u toho parkovišťátka u polí už...? vím, že jsme si dávali sraz u konečné 13ctky, ale trefíš to až tam k lukám, že jo...?
a co Puna? Stíháš dnes?

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:03
- Nahlásit

Denisa
Jasněže trefím. Přesně tam jak říkáš jsem to myslela. A Šárka tam taky trefí. Včera mi psala sms,že se to pokusí stihnout. Ještě jí napíšu, kde je sraz a v kolik. Jééé holky my se na vás těšíme, Agáta je teďka po tom ochlazení jak z divokých vajec

Puna
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:43
- Nahlásit

Frog
Denisa

no my se budem snažit, já budu spěchat, ale znáte to "spěchej pomalu"...

Vendulko, díky za zprávu..

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:18
- Nahlásit

Frog
Puna
tak tož tam!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:48
- Nahlásit

Denisa
Puna
Koukám holky venku hotovej Klondajk, fakt . To budou psiska u vytržení, alespoň Aguna jo
Holky dávejte na sebe pozor až pojedete auťákama,jo? A´t se nikde nevysekáte.

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:15
- Nahlásit

Denisa
Zdravíme tebe i Giordinku a děkujeme za príma lítací prochajdu . Těšíme se samozřejmě na další. Vendula a Agáta

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:25
- Nahlásit

Frog
ahojík!!! my taky děkujeme za supr trupr vychajdu, na to, že mě děsně bolela palice, tak mi ta prochajda i pomohla a holky si to užily příště se zase těšíme, snad i na větším sněhu a můžu zas konečně něco nafotit!
Pěkný víkendík!
Jo, kdybych byla v tu neděli použitelná, ale až po obědě určo, tak bych ti písla sms, kdybych jela na Zetor brigádničit. Ale jinak se na mě nevaž a klidně si to udělej podle svého plánu Já fakt teď nemůžu říct jak to bude...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:19
- Nahlásit

Denisa
Jasná páka, užij si chlastačku a pozdravuj Giordinku torpédo. Také přejeme hezký zasněžený víkendík. a příští týden se budeme těšit

Puna
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

Denisa
Frog

to vám závidím, že jste si to tak užily včera, doufám, že jste si na nás aspoň vzpomněly
Tak snad příští týden a pěknej víkend přejeme, teta Denča ho bude mít náročnější, tak si to užij

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:14
- Nahlásit

Puna
Ahoooooj teto, to víš,že jsme si vzpomněly Škoda žes nemohla jít taky,ale je mi jasný,že takovýhle dojíždění není žádná sranda. Na příští týden to určo vyjde, uvidíš. Taky přejem hezkej víkend a podrbej za nás Luckýska...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání