Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:18
- Nahlásit

Frog
pro venceni jsem, jen netusim, kdy to budu stihat... Mozna dneska skocim na ten Rybnicek, ale to podle mnoha okolnosti, je to fakt jen mozna...

Ach jo, tohle leto na vycvik nejak kaslu, ale proste nestiham...

Jinak jak funguje Zetor, taky poradne sama nevim.

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:33
- Nahlásit

wami
Tak to necháme klasicky na středu v 18:00 a uvidíme,jak se to komu bude hodit. Kdyžtak to šoupneme podle toho, jak kdo bude moci

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:35
- Nahlásit

wami
Myslím příští týden. Tuto středu bohužel nemůžeme

wami
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:36 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
ok, tak pristi streda... A co hromadnou chlastacku (viz brnenska predsrazova porada), tu bys s nama nebrala...?

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:37
- Nahlásit

wami
Mrknu na to

Puna
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:29
- Nahlásit

Frog
ahojky, jak se máme? co dogoudí holčička? už dohárala?
půjdete v neděli na trénink?
nechci toho vědět moc, že?

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 15:15
- Nahlásit

Puna
Ahoooooj, jo jo už dohárala Konečně! Na trénink ale nepůjdem, jelikož máme na víkend návštěvu Pojď ve středu na Zamilec!!!! Už jsme dlouho společně neprocházkovali A co Luckýsek? Jak se máte? Jak užíváte léta? Povídej přeháněj.

Puna
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:13
- Nahlásit

Frog
ahojky, no to máš pravdu, že jsme spolu dloooouho neprocházkovali, ta středa by snad šla, ještě uvidím přes víkend, ale zatím předběžně s náma počítejte...už se těším na Tebe a samo na Agátku, a taky už se moc těším na to soustředko
Lucky se má myslím dobře, minulej týden jsme jezdili po výletech, tak si to celkem užíval. Byli jsme párkrát venku s Agčou a s Janou, tak se přiučil nějaký ty ridžbečí triky, no komik prostě
Tak se mějte holky, obě krásně, pozdravujte Ondru a přejem vám pěkný víkend, užijte si návštěvy (doufám, že je to milá návštěva) a snad nám vyjde ta středa...

Puna
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:16
- Nahlásit

a jestli se tu objeví wami, tak doufám, že už pokročila s tou prací a má trošku volněji a užívá si s Lumpíkem i Denym...

Denisa tu sice není, ale i tak ji i Giordinku moc zdravíme

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:05
- Nahlásit

Puna
Jo jo na soustředko se už taky obě těšíme a ve středu na klasickou prochajdu taky.
wami
Denisa
Puna

Jinak Agátce nějak odumřel ocas, nebo co.O víkendu jsme měli doma takovou akcičku a Agů tak nadšeně vítala,že si ocásek pořádně omlátila a teď s ním nemůže hýbat a bolí jí to. Dneska jedem za vetem pro rady, jelikož je i po tom hárání jaksi nesvá... Dokážete si představit Agátku, kterou nebaví procházky a jenom spinká? Je to jak kdyby měla falešku,ale 14 dní po hárání? To se mi nějak nezdá.
Ve středu,ale na prochajdu s vámi všemi určitě zajdem.Teda, jestli budete mít čas

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:15
- Nahlásit

Ahojte!!!
Taky vás všechny zdravím, vrátili jsme se z dovči, bylo príma...
Jen jsem rychle prolítla... že plánujete asi středu... tož bychom se přidaly s Giorďaskou... no a ve čtvrtek mám už zase dovču hééééééééč! se těším neb v té hokně je to v létě děsný!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:16
- Nahlásit

Frog
...jejda, ocásku je nám líto... to vám vet poradí... a z Agů nálady si nic nedělej, to bude od toho hárání nejspíš, hormonky... to víš, ženský, nemáme to lehký...

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:28
- Nahlásit

Denisa
Ahoooooj,

tak ty jsi dovolenkovala? Jéééé ty se máš. Je fajn,že jste si to užili . Byli jste všichni tři? Čoveče ty máš tý dovolený nějak hodně,né? No jo státní zaměstnanci
Jinak doufám,že to s tím Agátiným ocasem nebude tak hrozný. Snad se dá do středy dohromady a vyrazíme s váma na hezkou prochajdu Už jsme totiž úplně zapomněly, jak se sváma bezva procházkuje

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:40
- Nahlásit

Frog
...jo jo, celá tříčlenná rodinka Marťan byl zodpovědný a milující "otec" a já naopak střelená matka-macecha!
...jinak si jezdíme zvlášť -kynoložka x motorkář- nemá moc společných zájmů ale tuhle jednu jsme každý "obětovali"
No jo státní zaměstnanci ... tak tak...

budeme se taky moc těšit, středa - aby to vyšlo!

wami
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:32 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Puna
prace jsou vsechny odevzdany, ale volnejc nemam, srotim na statnice...

Frog
Covece, o tomhle kdysi diskutili na mujpsovi, tzv. "syndrom mrtveho ocasu", me to nejak nebralo, pac se tam mluvilo hlavne o labradorech... Ale jak jsem pochopila, tak je to proste v podstate bud podchlazeny, nebo jenom namozeny a samo to prejde...

Denisa
Ja chci taky dovolenou...

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:09
- Nahlásit

wami
Zkusim se na ten Mujpes podívat. Děkuju.
Ve středu na chvilku šrocení odlož a pojď procházkovat.Agů už se na Lumpíka těší

wami
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:11
- Nahlásit

Frog
jj, se stredou pocitam...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:25
- Nahlásit

Frog
...taky si pamatuju co píše wami... no ale jestli ho má normoš omlácenej, tak to je pochopitelný, že jí to pobolívá... no toho se právě dočkává spoustu majitelů nekup. boxerů, takoví akčňáčtí vítači typu Giordana si je rozmlacujou do krve...
wami
Ja chci taky dovolenou... ... no jo, až budeš zaměstnaná, budeš mít dovču... prosímtě, ještě budeš vzpomínat na študácká léta... pěkně šroť, my si tě ve středu vyzkoušíme!

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:24
- Nahlásit

Denisa
wami
Ahoj holky, tak jsme se včera zastavili u veta a nakonec má Agů ten ocásek opravdu naštípnutý. Prohmatal to a říkal,že všechno tomu nasvědčuje. Na rentgen nás neposlal, prý se ocas stejně nefixuje, takže dostala brufeny proti bolesti. Dneska ráno už vrtěla o dost lépe. Doktor říkal,že za pár dní už bude zase o.k.
Jinak včera už byla Agátka na procházce zase v pohodě z radosti chtěla prohnat kačeny na rybníku,ale panička potvora jí to zakázala
Denisa
Jo jinak včera jsme u veta potkali štěníčka boxera.Byla to 12cti týdenů stará placatá tlamička. Krááásně zbarvený zlatý pejsek s dlouhým ocáskem Byl to diblík.

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:29
- Nahlásit

Frog
...pofoukání na ocásek!
no jo, ga ga ga se G. taky moc líbí...
štěníčka boxera...jéééé... ňuchni ňuchni!

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 08:52
- Nahlásit

Denisa
teda priznavam, ze jsem smichy malem spadla ze zidle... Jestli totiz tohle vypovida o inteligenci naroda, tak jsme na tom kamaradi fakt spatne...
no jo, ga ga ga se G. taky moc líbí...
štěníčka boxera...jéééé... ňuchni ňuchni!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

wami
já tady zrovna dělám bum bác s kostkama a pá pá a ještě dozvídám se jak dělá medýdek a jak klavičta a sypu z rukávu říkačky typu Byla moucha, byla hluchá, byla hluchá na půl ucha. Kdo to bouchá? Kdo to juchá? Volá moucha a je hluchá.
nebo jedna kynologická!
Fouká, venku fouká,
Haf se z boudy kouká,
Fanda volá na Hafa,
ať vstane a zahafá.
Volá haf, že nevstane,
až to foukat přestane!

...nevím tedy co tě tak rozesmálo na mém příspěvku...

...no jinak myslím, že se o inteligenci národa netřeba se obávat, měřené IQ u dětí prokazuje nárust inteligence, takže jsme zachráněni! ... ovšem jinak je to katastrofa!

Puna
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:24
- Nahlásit

Denisa
wami
Frog

tak holky, se zítřkem počítáme, už se na vás moc moc těšíme...

wami je to pravda, nemyslela jsem si, že to někdy řeknu, ale radši bych se učila na ty státnice

Frog
tak ještěže to vypadá s ocáskem líp, chudinka Aguška, tak ji za nás pohlaď...

Denisa
jé, to je pěkná říkanka, kynologická

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:29
- Nahlásit

Puna
radši bych se učila na ty státnice
No, to ja taky, kdybych nedluzila v praci nejakych 120 hodin, o kterych fakt netusim, kdy je asi odpracuju... (Ted sice sedim v praci, ale zas mam vycitky, ze se neucim... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:59
- Nahlásit

Puna
...já taky! akorát kdy bude sraz? bych potřebovala v 19h odjíždět...
všichni,všechny
nedáme sraz už v 17.30...?????
wami
já studovala při zaměstnání a každý pátek musela nadpracovávat, fakt príma 5,5 let - spousta volného času
jo a spešl pro tebe - mějte se dnes na priglu bájo a jupí juch a pejsci ať pěkně spolem hopsa hejsa, ať ti není z bumbu zítra e e, aha vlastně nepiješ, tak si dej dobré papu mňam mňam aspoň a ať se ti hezky hají hají a zítra tedy pá pá!

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:12
- Nahlásit

Denisa
já studovala při zaměstnání
no, ja pracuju pri skole, ale ono to vyjde asi nastejno...

Jinak dik za prani, snad aspon trochu prestane lejt...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:20
- Nahlásit

wami
ale ono to vyjde asi nastejno... ... to jo, je to stejně hnusný ale jinak já si teda v tom období nedovedu představit mít psa, takže to asi úplně stejně časově nebude neb jsem s tím nadpracováním byla v práci každej den min. do šesti a pak než dojela domů... a o víkendech jsem šrotila... ježiš já jsem vlastně teď tak šťastná a free, to není špatný si uvědomit!
...v centru už se to vybírá! bude dobře...

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:32
- Nahlásit

Denisa
me ten pes drzi nad vodou, jinak bych uz davno nekde visela... To, ze s nim musim vypadnout denne aspon na 2 hodky ven...

Jiny to je ale urcite, ja mela vzdycky praci, ktera se dala uzpusobit studiu, na pul uvazku, na ctvrt... Jen ted na verbalexu jsem se pred letem nechala ukecat na prodlouzeni smlouvy, nemela jsem to delat, vedela jsem, ze ten posledni mesic uz nebudu stihat...
By me zajimalo, jestli jim muzu vratit penizky, ale to asi nejde... Takze po statnicich budu asi chodit na 12ky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

Cholky!
Tak co dneska? V kolik? Tak v 18h jako vždy?
Já bych s pak odpojila v 19h asi Půjdeme jen Zamilec že jo? Protože bych neměla koupat G. neb je napuštěná, naimpregnovaná...

wami
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:40
- Nahlásit

Klidne muzem i driv, jestli muzou vsechny ostatni...

(BTW - Deni, Lisak figuruje...? Mi neodepsal na sms... )

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání