Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

wami
já ti nevím, neb jsem slyšela, že nefiguruje, pak zas že jo, a poslední verze pak že pro některý už jo...
Jo, ale zrovna Alča mi říkala, že jde ve čtvrtek vlastně!

no jo, ale myslím Frog nebude stíhat, že jo, z práce, aspoň to tak vždy měla... mně to neva, že se kdyžtak odpojím, hlavně že vás zas všechny aspoň chvilku uvidím a pejsové budou taky nadšení

wami
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:59
- Nahlásit

Tak oki, nechame to na 18, me je to vcelku jedno...

Ja mu zkusim zavolat jeste, at tam nejedu tak nejak "navic"...
Uz tady moc ctvrtku nebudu, tak bych toho chtela vyuzit...

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:07
- Nahlásit

Denisa
wami
Ahoj holky,

přesně jak říká Denča. Bohužel dřív jak v18:00 tam být nestíhám
Už se na vás móóc těšíme, až zase poklábosíme
Denisa
Nevíš jestli už na Zetoru probíhá normoš výcvik? Budu tam muset asi v pondělí zajet, aby doga nezlenivěla

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:28
- Nahlásit

Frog
taky se těšíme...
o Zetoráckým výcviku nevím, ale mohlo by to už být normálně... no tak kdyžtak si pocvičíte samy spolu...

Puna
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

wami
Frog
Denisa

ahojky holky, taky se těšíme, tak v 18 na našem místě

wami
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 23:26
- Nahlásit

Toz, nic lepsiho z toho tentokrat nevylezlo...

wami
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 23:30
- Nahlásit

Dobre, tak kecam...

Ale vic dobrejch fakt neni... (Teda jeste jeden portret Gity, ale to je sumak... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:27
- Nahlásit

wami
fotečky jsou parádní, jako vždy! Super!
...a nevyšla ještě nějaká ta ožužlávací Giordi s Lumpem jak si to spolu užívali...?
Jinak na těch 2 jak je Lump s Agátkou je vidět Giordi závistivka, že
a ta fotka Agátky nemá chybu teda!!!
a ta s Lumpem a Agátkou v objetí...!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:28
- Nahlásit

wami
Jéééééé ty fotečky jsou moc kráásný

wami
Puna
Denisa
Jinak holky prochajda byla včera parádní. Agů i mě se moc líbila a rozhodně ji musíme zase zopakovat

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:36
- Nahlásit

Denisa
nevyšla ještě nějaká ta ožužlávací Giordi s Lumpem jak si to spolu užívali...?
mozna jedna, kdyz si s ni trosku pohraju... Ono tam pak uz bylo desny svetlo...

Frog
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:40
- Nahlásit

wami
Ale tančící Lumpík s Agů fakt nemá chybu A pak Giordinka jak nechápavě kouká nad Gituškou je taky výborná
Jsou krááásný všechny,hned jsem si je stáhla

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:49
- Nahlásit

wami
kdyz si s ni trosku pohraju... ...tak to zkus, prosím...

Jo a Agátka je tam jakože pěkná prostitutka, napřed s tím, pak s tím... a Giordi zase pěkná vtěrka... a jak na té jedné na ni Aga čučí, že ha ha, teď je Lump můůůj! a na té podlouhlé společné je vtipný Giordí slint...

prochča byla fakt srandovní!

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:51
- Nahlásit

jo a byla jsem překvapená z Denyho, že je to takový dobračisko, byl roztomilý taťouš!

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:58
- Nahlásit

Denisa
casem to zkusim... (Dneska, ale nevim, kdz se k tomu dostanu...)

jo a byla jsem překvapená z Denyho, že je to takový dobračisko, byl roztomilý taťouš!
Kdyz on je fakt vycepovanej, ze na psy se nevrci, navic jak rikam, to na nej ani nikdo nezkousi...

Ale dobracisko byl jen proto, ze se me nikdo nepokusil prastit (nebo jeho) a nemel potrebu nikde hlidat...

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:11
- Nahlásit

wami
jo, tak dík... však já teď stejně nebudu na netu, odjíždím, takže se stejně napojím až v pondělí ráno nejspíš...
Ale dobracisko byl jen proto, ze se me nikdo nepokusil prastit (nebo jeho) a nemel potrebu nikde hlidat......no však to je chvályhodný, že kdyby tě někdo ohrožoval, tak jde po něm... já myslela, že je prostě bručoun obecně na všechny bez rozdílu, něco jako pan "nesocializovaný" aneb až moc přírodní ... nevím kde jsem to vzala, asi když jsem četla story o něm a o tobě na stránkách kdysi... ale tak vím, že to mělo asi nějakej vývoj a že se ti s ním zadařilo je teď vidět... no prostě mě příjemně překvapil pohodový tatík Deník...

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:12
- Nahlásit

Jo, tak ahojky všichni! napojím se až v pondělí zas... pěkný víkend všem!

Frog
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:15
- Nahlásit

Denisa
Ahóóój užij si dovču. A popřemýšlej o další prochajdě

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:17 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
no však to je chvályhodný, že kdyby tě někdo ohrožoval, tak jde po něm..
to je videt, ze s tim nezijes doma...
Ona to zas takova sranda neni, protoze jako ohrozeni pak sam vyhodnoti kdeco, a fakt musi byt maximalne urvatelny, ale i tak z toho vznikaji dost neprijemne situace... Takze clovek ma stejne oci na stopkach i vzadu a hlidam vic ja jeho, nez on me...

že se ti s ním zadařilo je teď vidět..
Na to, ze nemame zkousky a ted zacina trosku ztracet sluch (asi, tezko rict), jsem rada...
Ale on dycky byl docela v pohode, kdyz se po nem nic nechtelo, nesnasi hlavne jakykoliv natlak. Preci jenom to neni totalni asocial, aby napadal okolo sebe vse, co se hybe, a teda jestli to tak nekdy vyznelo, tak jsem to napsala jako uplna krava...
Spis jde o to, ze kdyz uz o neco jde, neboji se jit do cloveka (i vlastniho) natvrdo, ale to neznamena, ze to dela neustale...

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:10
- Nahlásit

Denisa
Tak jsem z te zuzlacky vydolovala jednu, zbytek fakt je totalne nepouzitelnej...

Frog
Koukni na psi plouzaky, jeste jsem tam hodila jednu Agatku s Lumpikem...

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:11
- Nahlásit

wami
Něděždo Ivánovno, máš maila (né na seznamu, ale na tom druhém), tak nevím, či jsi v práci či nikoliv, či máš přístup, či nemáš, či co.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:18
- Nahlásit

Garfield
no, ja uz ti odepsala, se tak mezi tim kecanim snazim ucit, tak na ten net nekoukam furt...
(BTW mi stejne vsechno chodi na jeden mejl, tak je jedno, kam to posles... )

Frog
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:38
- Nahlásit

wami
Parááááda to máme dokonalej páreček,že? Na té druhé vypadaj, spíš jak když tančí čardáš

Puna
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:50
- Nahlásit

Ahoooj holky, já jsem si polámala počítač, ale už mi funguje, takže s křížkem po funuse teda hlásím, že procházka byla suprová, musíme ji co nejdřív zopakovat, aby se ten můj případ zase trochu otrkal
Denisa si v pondělí doufám přečte, že jsem jí přála hezkou krátkou dovču...
wami
fotečky jsou nádherný jako vždycky, nejvíc se mi líbí Lumpík s Agátkou v objetí, to fakt nemá chybu
Frog
tak tebe třeba zastihnu, tak hezkej víkendík a co ocásek, určitě je to lepší a lepší...

Puna
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:51
- Nahlásit

Frog
wami
Parááááda to máme dokonalej páreček

tsss, a Lucky k tomu příjde jako jak??

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:05
- Nahlásit

Puna
Samo,že Luckysek je taky skvělej parťák. Agů ho má náhodou móóóc ráda. Koukala jsem,že jste přihlášení taky na ten trénink příští neděli,že? Tak nás možná dá Janča zase dohromady a poběží Luckýsek s Agů.... Jéééé mi se těšíme. Agů už dlouho neběhala ( za střapečkem),tak se tam určitě zblázní radostí.
Jinak se moooc těším na to soustředko
Jo a já navrhuji prochajdu zase na středu v 18:00. Pak můžem ještě v pátek.

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:40
- Nahlásit

Ahojte!
wami
žužlací fotečka je príma! ty xichty!
Puna
jé, díky, no dovča byla bezva!
Frog
ahojda!

Já asi tento týden nebudu moct, nějak se toho moc nakupilo... uvidíme...

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

Frog
Puna
jak se domluvíme na ty Němčičky?! já jsem zvolila kompromis a budu tam od čtvrtka večera do pátku tak do 15h a v sobotu jedu na tu akci boxeří, takže z N. pojedu přespat domů, protože mám být v Třeboni v 8h, takže abych vstávala tak ve 4h! Pojedete tedy doufám už taky ve čtvrtek večer, ať tam jsme jeden večer pospolu?
A jak s odvozem Agátky s Vendulkou, nějak to musíme vykoumat!

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:52
- Nahlásit

Ahoj vsem.Koukam ze venceni porad funguje.

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:13
- Nahlásit

Denisa
Ahojky,
no my už jsme se se Šárkou domlouvaly, že nás tam s Agů hodí, ale jsme domluveny až na ten pátek.
Mě se to právě hodí spíš až v pátek ráno,ale je to na Šárce. Když zavelí,že chce jet už ve čtvrtek,tak se zkrátka přizpůsobím...

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 13:28
- Nahlásit

Frog
...no jó, ale to bychom se vlastně neužily vůbec... jen na závodech do vrchu... pak už musím jet pryč...
tak to ještě zvažte...!

BinLadin
čau! jo jo, s přestávkama, ale funguje!

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání