| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
Puna
Denisa
Ahoj holkýýýý, zdravíme vás po víkendu . Byla jsem si odpracovat brigádičku na Zetoru a už mi zbývají jenom 4 hodiny ... Jinak jsi měla Denčo pravdu, těch hodin je opravdu 20 ,ale jelikož jsme se s Agů přihlásily až v létě, tak mi máme jenom 10.
A jak dopadla ta tvoje akcička, dobrý?
Puna
Poslala jsem ti konečně nějaký fotečky z Němčiček Doufám,že jsem ti moc nezaplácala mejlík
Tak co holky na kdy to vidíte tenhle týden s procházkou?
|
Puna
|
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:15
- Nahlásit
Frog
ahojky, my jsme s Luckym měli krásnej víkend, v sobotu i neděli super prochča s Fíou a Agčou, ty řádili jak paka , jsme se nasmáli..
Za fotečky díky moc, udělaly mi radost, úplně se mi ty Němčičky a zážitky vybavily
Jinak když jsem dneska jela domů, tak mě zastavili pitomí policajti a vzali mi tisícovku a dva body , tak jsem úplně rozčílená a naštvaná a .... vůbec, jela jsem v nějaký vesnici 67 místo 50, no tak takhle to vedu...
Kdyžtak nějakou prochču naplánujte a my se snad už připojíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
Ahoj holčata!
Frog
A jak dopadla ta tvoje akcička, dobrý?
..no výborně , radši no comment, ještě dnes jsem krapet mimo... správně jsem předpokládala, že to nerozchodím, takže brigošu musím odpracovat jindy. mno, některé z nás nemohly ani v pondělí do práce, takže ještě jsem "dobrá"!
a ty seš dobrá, že máš "téměř" odpracováno! zááááávidíííím!
jo, ale v sobotu jsem si odmákla asi 3 hoďky na Rybníčku...
aspoň něco.
Puna
...no to jsou blbouni! ale co máš z toho... snad sis smůlu vybrala a dají ti už pokoj. no jo no, musíš svištět pomaleji...
jo, my jsme byly s Agi a Fíou v pátek... ale Agi byla zima, tak moc nadšeně neběhala... o víkendu měla už kabátek? jsem říkala Janči, že toho afričana musí příště oblíct!
No a co teda tento týden - já bych šla klidně i zítra...tzn. úterý, tak se vyslovte...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 08:24
- Nahlásit
Denisa
Jasně proč ne, dneska nám to docela vyhovuje nebo i čtvrtek ,ale kam? He héééé tak to musela být fakt dobrá akcička .
Puna
To je dobře,že se ti fotky líbily, Luckýsek tam má fakt pár pěkných momentů .
A jéje cajti zas neměli nic lepšího na práci,co? Potřebujou si přivydělat na Vánoce,tak otravujou .
A co nová práce,dobrý?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:25
- Nahlásit
Frog
jó, tak dnes, v kolik hoďas můžeš? no a kam, na pole asi dnes nee když je tam tak nabahněno... v Zamilci to nebude o moc lepší, skrz ty tamní strouhy... a musí to být něco v dosahu MHD... hele, tak co třeba jít směr od "chemické" a vzít to kolem VŠ kolejí na ten kopec a pak se uvidí, tam je pěkná tráva...a můžem odtam až na plochu třeba...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:51
- Nahlásit
Denisa
Jasně já souhlasím A čas mám stejně jako minule 17:45 bych tam už mohla být...
Puna
A co ty Šáry? Pojďte s Luckýskem taky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:12
- Nahlásit
Frog
jasan, tak se těšíme!
Puna
pojďte taky, ať se mají holky před kým natřásat!
|
Puna
|
# Zasláno: 7 Lis 2006 18:38
- Nahlásit
Denisa
ahoj, Janča říkala, že Agču ta zima nenadchla, tak ji o víkendu vybavila kabátkem, kterej měl původně červenou barvu, Lucky tam pak doplnil blátivý ťápoty, asi chtěl vytvořit nějakej africkej vzor, aby měla slečna afričanka radost
Frog
Vendulko, já myslím, že ten čtvrtek už by šel, to už jít musíme, jsme ostudy hrozný...
V práci je to celkem dobrý, i zajímavý, to dojíždění není taky taková hrůza, jak jsem si původně představovala, takže zatím spokojenost, doufám, že to tak i vydrží
Doufám, že jste si prochču užily, fakt mě to mrzí, jsem se včera už nedívala, jak psala Denča...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:20
- Nahlásit
Puna
Ahojky, tak my teda s tím čtvrtkem počítáme Místo vyber ty Čas by mohl zůstat na tech 17:45,jo?
Jééééé to je moc dobře,že se ti v práci líbí a co pacoši nezlobí moc?
Denisa
Včerejší prochča byla moc prííma pozdravujeme Giordinku a už se těšíme na další Hezky se s váma procházkuje
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:26
- Nahlásit
Puna
Tak zítra v 17:45 na Zamilcu? Docela by se mi to hodilo, protože mi wami přinese nějaký věcičky z jejího shopu,co ty na to teta?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:42
- Nahlásit
Frog
ahóóój! mně i G. se prochča taky moc líbila, ty kopce jsou tam skvělý a to klacíčkování G. s A. bylo taky dost dobrý!
jé, ona tu bude ve čtvrtek wami?????????
já bych si tím pádem od ní taky něco objednala a navíc ji i ráda zas viděla!
tož to já asi půjdu taky s váma!
A Puna konečně uvidíme s Luckymanem!!!
Tak pozjišťuju ještě co ta wami a donáška zboží a asi teda jdu s váma!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:49
- Nahlásit
Denisa
Jééé to by bylo príma Těšíme se na vás.
|
Puna
|
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:52 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit
Frog
Denisa
tak to jsou věci, wami půjde taky, no tak to se už mega těšíme.., to chci vidět Luckymana ale, jak se pochlapil
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 15:41
- Nahlásit
wami
Půjdeš s náma procházkovat zítra? Stíháš? Nebo jsi tady jen na otočku?
Puna
tak ahojky a zítra se těšíme
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:05
- Nahlásit
Denisa
tak si to tady tak čtu...takže vy nemáte zítra obrany? (to už asi po tmě není co?) já jen,že deme na agi,tak estli se tam zas budem motat spolem s vama i když to je vlastně jedno, mně ten pes kolikrát neposlouchá ani dyž je široko daleko pusto prázdno.....
včera sme byli taky na zetoru a ten blbec si tam ze mně dělal před všema prču, lítal sem atam (všichni ostatní psi páníčkům u noh seděli) a pak dyž měl prolítnout tunelem tak se vevnitře veprostřed zastavil a začal se tam válet a pěkně dlouho nechtěl vylízt ven, a pak vyběhl tama, kama tam vlez (takže zpátky na trať a ne do cíle...) takový ostudy sme byli.......to aj psi,co tam byli prvně poslouchali líp.....
|
Puna
|
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
Denisa
Frog
tak dneska v 17.45, už se moc těším...., i na wami, doufám, že si najde čásek...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:12
- Nahlásit
já taky, já taky!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Mar3
jo, dnes nejdeme na obranu... ono se chodí, ale jak je tma, tak je to ještě víc naprdlačky , takže budeme chodit asi co 14 dní a jinak budeme kousat o víkendu na někoho jinýho ještě...
tak se asi možná uvidíme spíš na coursingu nebo na prochajdičce...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:53
- Nahlásit
achoj holky!
No, ja sice v Brne dneska jsem, ale fakt nevim, jestli stiham vychajdu, Denisu jsem musela zklamat (nemam patricnou barvicku ), tak nevim,jestli me vubec budete chtit videt...
Ono je to slozity, my mame jet pro kola na zimu nasemu auti, takze netusim, jak to budu stihat, mozna s vama vyjdu (o pul seste?) a hned zajdu, ale to zalezi,kdy mi dneska privezou jeste jedno zbozi, podle toho bych mohla vyrazit do Brnicka...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:57
- Nahlásit
Denisa
aha,takže se tma ale stejně budeme všichni všem motat a ještě k tomu ve tmě..........
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:09
- Nahlásit
wami
Jéééé to by bylo príma, kdyby ti to vyšlo ¨Sraz máme ve 3/4 na šest, tak se budem těšit
Denisa
Puna
Holky my se taky moc těšíme , ale doufám že nezmoknem. Tady se to nějak kaboní
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:10
- Nahlásit
wami
no já tě nechci ANI vidět!
já si počkám na tu červenou a s tím červeným sedákem jak jsi ho teď nafotila, tak to budeme frajerky obě s G.! hlavně jak se budeme pěkně válet ve sněhu! jé a já mám i červený běžky vlastně!
Mar3
no asi tak nějak... akorát co si pamatuju loni, tak to tam měli trošku nasvíceno v jednom rohu a pak se taky kousalo na tom předním placu u budovy-klubovny... no jak se tam někdy běhá agi... no prostě bude to boj, to každopádně!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:12
- Nahlásit
Denisa
hm tak předevčírem to bylo tak,že se běhaly agi i před klubovnou i vtom svítícím rohu......jééé,tak to já as is tím raplem budu chodit radši už jenom úterky......von dyž ho chytně blbá,takaji dybych se ukřičela(a ho dorubala), tak nedojde
tak dík za info .. . ..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:15
- Nahlásit
Mar3
no já nevím... třeba to bude v poho i v ty čtvrtky, to vyzkoušejte nejdřív...
wami
jsem koukala na ten sedák, je to vhodný i pro skijoring?! já moc nedoktrekuju, vlastně zatím vůbec... co myslíš na těch běžkách jak to půjde přes tu prdel, abych nebyla co chvíle na prdeli...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:18
- Nahlásit
Denisa
no já tě nechci ANI vidět!
toho jsem se bala...
jsem koukala na ten sedák, je to vhodný i pro skijoring?!
podle me je to na skj lepsi, nez manmat. Jen se v oteplovakach trochu blbe poleze do tech "nohavicek".
A jesteporad muzes popremyslet i jen o tom bederaku...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:21
- Nahlásit
jsem koukala na ten sedák, je to vhodný i pro skijoring?!
Týýý bláho dobrej dotaz. Kvůli běžkám si vlastně tyhle věcičky kupuju, by mě asi róhlo zjistit,že se s tim běžkařit nedá
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:28
- Nahlásit
wami
Doufám,že je to nastavitelný i pro velkoprdelnice, jako jsem já
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
Denisa
Puna
Včerejší prochča byla moooc pěkná. Zdravíme psí kamoše a Vás samozřejmě taky .
Jinak Šáry moc děkujeme za svezení. Jsi moc hodná, doufám že jsme ti to autí moc nezabahnily . Ještě jednou moc děkujem
Denisa
Hele tady je pár těch řádících fotek z Němčiček
|
Puna
|
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:54
- Nahlásit
Frog
Denisa
ahoj holky, moc děkuju za včerejší prochču, Luckyman byl úplně bez sebe, se těším, jak to zopáknem..
wami
moc ráda jsem Tě, a narozdíl od Luckyho i Lumpíka viděla, mimochodem moc Ti to slušelo..
A děkuju, že jsem si mohla vyzkoušet ty nohavičky, je to fakt super!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 13:37
- Nahlásit
Puna
no chudak Luckysek, tomu teda spadla kralovska korunka...
Ale ja vas fsecky taky a snad mi to nekdy vyjde i na tu prochajdu konecne...
|