| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:14
- Nahlásit
Puna
Denisa
Ahoooj holky,
tak se hlásíme po prodlouženém víkendu Jak jste si ho užily? A co psíčci? My jsme byli s Agů u našich. Chudák holka moje nevěděla co má dělat dřív. Jestli pozorovat, králíky, slepice, hlídat zahradu, nebo otravovat Ditunku. Taky jsme chodili na parádní procházky do lesa, takže Agudína chrní jako miminko ještě teď . Jinak nám připravila docela slušnej šok, když si vystoupala po žebříku (takový ty žebříkový schůdky) na střechu seníku. Jsem myslela,že mě omejou když jsem viděla, jak pomalu už leze dolů .
Puna
Jéééé to je super,že sis véču užila .
Puna
Denisa
Tak holky jak to vidíte tenhle týden s prochčou?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:08
- Nahlásit
Frog
Puna
ahojte, no my se měli taky bájo...
na prochajdu můžu holčiny až v pátek, jinak obsazeno... jo a v pátek nebudu mít autí, takže si dáme s G. po letech dopravu MHD...
tak hodí se vám někomu páťulínek?
Frog
když si vystoupala po žebříku ty jo! tak to je šikulííííínáááá! hele, to by vám šly záchranářský žebříky a nebo ZVV2! víš jak se to někteří psi učí dlouho?! a Agů to umí sama od sebe!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:06
- Nahlásit
Denisa
Ahojky , já v pátek můžu . No on to nebyl takovej ten klasickej žebřík, ten ještě neumí,ale takovej ten se širokejma špriclema.S píš takový ty žebro-schůdky . Myslím si,že jí tam asi utekla kočka, tak se za ní šla podívat .
A jak bylo na kousačkách v Bystřici? Dobrý?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:14
- Nahlásit
Frog
to neva, ale stejně je dobrá lezkyně!
jo, dobrý, akorát G. jednou přizabiju! však nás uvidíš v akci, domluvíme se a sjedeme tam... Agů se tam jistě bude taky líbit!
A když nic, tak kolem je krásně, pak dáme ještě romantic prochču...
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
Denisa
Frog
Ahojte holky, já jsem až do středy bez auta, protože při výměně zimních pneumatik mi ti pánové zjistili, že mám už skoro rok propadlou technickou... no štěstí, že to nezjistili ti policajti, jak mi dávali tu pokutu za rychlost...
Agátka je teda šikulka, odvážná holka...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:52
- Nahlásit
Denisa
Proč přizabiješ? Nechtělo se jí obranařit? Já už Agunu skoro zabila má teďka zase období puberťačení,takže teďka válčíme .
však nás uvidíš v akci, domluvíme se a sjedeme tam... Jé to by bylo super . Jsem zvědavá,jak se Agů bude tvářit...
snad se taky trochu otrká
Puna
mám už skoro rok propadlou technickou... Tak to je hukot Se ti nechci smát,ale to je fakt dobrý... Mělas štěstí v neštěstí,že ti hňupi na to nepřišli
Hele tak pojď v ten pátek
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:59
- Nahlásit
Frog
Nechtělo se jí obranařit?...no fakt teda ha ha! počkej, ti ji dám jen držet na obranách a přejde tě humor!
Agů a puboška? vždyť je to sladká dogoudí slečna!
Puna
jejda a tak to já se taky musím mrknout... to jsou věci!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:07
- Nahlásit
Denisa
Agů a puboška? vždyť je to sladká dogoudí slečna
Jóó to by ses divila holka Už jsem si libovala,že dostala rozum,ale puberta u ní snad probíhá na etapy Je holt tvrdohlavá jako doga .
počkej, ti ji dám jen držet na obranách a přejde tě humor!
No mám pocit,že bych za ní při mejch kilech vlála jako fangle Ale to je něco jinýho než vy dvě , vy jste totiž sehraný tým .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:09
- Nahlásit
Denisa
Mám namysli,že i takovou babu mající nekolik kil navíc jako já by určo zvládla utáhnout na nudli
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:12
- Nahlásit
Denisa
Puna
A kam to tedy děvčata na pátek naplánujem?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:15
- Nahlásit
Frog
ty "babo"
no nevím jak to dělá, ale Martina majícího přes 90... cha cha, těžiště k zemi+rázný škub... jsme si říkali, že ji přihlásíme do weight pullingu!
takže uzavíráme - teda páťulínek a už se těšíme!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:16
- Nahlásit
Frog
...někam v dostupu MHD please!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:23
- Nahlásit
Denisa
že ji přihlásíme do weight pullingu! To je dobrej nápad
...někam v dostupu MHD please! To je jasný Já přeci jezdím MHDčkem pořád Tak co kdybychom zašly od "chemické" až třeba do Komína a tam můžem nasednout zase na MHD a kvačit klíďo dom .
Nebo zkus něco navrhnout a určo se nějak domluvíme.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:32
- Nahlásit
Frog
jo, to bych brala! já asi nic moc nevymyslím, tccc, myšlenkové pochody uf uf...
u Komína jsem nebyla nepamatuju, takže se těším!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:36
- Nahlásit
Denisa
My se taky těšíme
Puna
Doufám,že se tentokráte s Luckýskem přidáte
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:47
- Nahlásit
Frog
Denisa
jo jo, tak s pátkem předběžně počítáme...
Se ti nechci smát
no zase jsem si na Tebe vzpomněla, za tohle je 6 bodů a pokuta 20 tisíc, to už bych se mohla jít leda tak klouzat...
je to sladká dogoudí slečna!
to je pravda, si vzpomeň, jaks byla nešťastná, když to chvilku vypadalo, že bude Aguška "normální"
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:02
- Nahlásit
Puna
Jééé to je dobře,že půjdete
za tohle je 6 bodů a pokuta 20 tisíc Týýýýý brďo tolííííík? Tak to je dobře,že na to ti moulové nepřišli.
si vzpomeň, jaks byla nešťastná, když to chvilku vypadalo, že bude Aguška "normální"
Já vím,ale v poslední době je celá úplně mimo. Ale já už si jí srovnám Bude šlapat jako hodinky
A co Luckýsek? Jak se má? Že ho Agů moooc zdraví
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Lis 2006 21:00
- Nahlásit
Frog
děkujem moc Agátce za pozdravy, Lucky ji taky moc zdraví
O víkendu perlil s Agčou a Fíou, rozhodl se doslova "plavat" v napadaným listí, tak že ho místy nebylo vidět, a přišlo mu to děsně vtipný s Jančou jsme se nasmály, až nás bolelo břicho, no komedie s ním
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:17
- Nahlásit
Frog
Puna
hoj, hoj, aaahoj!
tak co dnes teda? 17.45 u "chemické"?
jo a auto mám neb mi to budou dělat až jindy...
ale stejnak když jde i motorizovaná Puna, tak bychom se museli vracet...
já jsem ráda, že dnes pojedu by autí neb jsem totál dead...
tak napištes co dnes s pses!
|
Puna
|
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:15
- Nahlásit
Denisa
tak jo, v 17.45, já jsem taky totálně dead, ale už mám autíčko, tak aspoň něco.....
Těšíme se, zatím...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:00
- Nahlásit
Puna
Denisa
Ahoooooj čas platí a sraz je teda u Chemické nebo kde?
|
Puna
|
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:05
- Nahlásit
Frog
a u "chemické" to je tam jak jsme byli minule? na tom parkovišti, nebo nevím jinak..
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:12
- Nahlásit
Puna
Jo jo je to tam Těšíme se na vás všechny
|
Puna
|
# Zasláno: 27 Lis 2006 07:50
- Nahlásit
Ahoooooj holky,
ještě jednou se moc omlouvám za ten pátek, ale přivezli mi těsně před koncem prac. doby příjem, tak jsem se holt zdržela, moc mě to mrzí...
Doufám, že jste si prochču užily!
Tak se mějte, a pěkný pracovní týden, ať je co nejdřív za náma!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:33
- Nahlásit
Puna
Ahoooooj teta , to neva chápem to práce je práce ... Hele předběžně jsme se s Denčou domlouvaly na čtvrtek , tak pojďte s Luckýskem taky
Puna
Denisa
Jakej byl víkend děvčata? Co jste dělaly? Já byla s Agů v sobotu na cvičáku Tak jsme se tam vyřídily obě a v neděli jsme byli v lese na 3 hodinový procházce, takže moooc príma víkend . Potkali jsme i koňa a Agů málem trefil šlak
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:34
- Nahlásit
Puna
ahoj,kde to prosimtě děláš? Příjem? ???
|
Puna
|
# Zasláno: 28 Lis 2006 07:31
- Nahlásit
Frog
já bych šla s váma moc ráda, ale po zkušenostech si radši nebudu nic plánovat, tak třeba překvapím, dám určo vědět...
Mar3
ani se neptej, nevím jestli to napsat, na psychiatrii
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 08:08
- Nahlásit
Puna
na psychině? tak to bych chtěla někdy vidět ten "příjem"
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:21
- Nahlásit
Denisa
Puna
Hoj hoj děvčata Tak jak zítra? V kolik a kde dáme spicha?
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:02
- Nahlásit
Frog
Denisa
tak něco vymyslete, my se buď připojíme, nebo ne, ale já bych vás už chtěla táááááááááák moc vidět
Dám ještě vědět...
|