Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:08
- Nahlásit

Frog
nee? aha.....to já myslela,že ste byly.....a jak se coursingovalo vubec? (na nás nakonec místo nevyzbylo,zrovna se jak na potvoru moc lidí neodhlásilo )

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Mar3
Včera to bylo úplně prímovní. Krásně to odsejpalo,takže Agátka si dala ještě 3. běh. A ještě se stihla parádně vyblbnout s Lumpíkem.

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:13
- Nahlásit

Frog
tjo, ani mně neštvi sem moooc chtěla jít,no pak sem si říkala,že se dojdem aspoň mrknout,ale rozmyslela sem si to - bych nemohla Berrymu udělat - nechat ho čučet na střapec a nenechat ho běžet.....

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:22
- Nahlásit

Frog
Denisa

moc díky za prochajdu holky , bylo to super (akorát Berouš je nějakej divnej, místo aby spal,tak za mnou furt lítá s hračkama a votravuje... )

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 08:33
- Nahlásit

Mar3
Hehééé nám se prochča taky moc líbila. Berouš byl určitě ještě rozhozenej z takovejch krasavic procházkovacích. Ale pěkně holkám sekundoval
Denisa
Taky děkujem za prochajdu a pozdravuj slintalku od slintalky č. 2

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 08:34
- Nahlásit

Puna
A na vás se těšíme na zítra. Jaká byla služba? Žádnej pacoš neutekl?

Šárka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 09:55
- Nahlásit

Ahoj, ráda se přidám. Kdy? Nebudu se účastni vždy - je to docela z ruky. Kde teď budete mít sraz? Zase u chemické?, nebo jak se to nazývá, je to u konečné 13

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:12
- Nahlásit

Frog
Mar3
Beroušek je totiž motorová myša a ne buldoček, tak se nedivím, že ani nebyl unaven!
Jo jo, nám se to taky líbilo, akorát si představte, že G. mi to blato zas propašovala i do auta nakonec...! Je to fakt magor co se týče "kořisti" ať je to ve formě hroudy hlíny či placky bláta, bych ju zaškrtila, ale ona za to asi fakt nemůže, že je takto potrefená zas kořistník se cení, to jo, ovšem co je moc, to je moc...

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:20
- Nahlásit

Denisa
no tak přiznávám,že je trochu divnej no(spíš jakoby byl iný zvíře )......ale co už nadělám

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:23
- Nahlásit

Mar3
je úžasnej chro chro placateček! takovej turbo buldoček!

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:06
- Nahlásit

Šárka
Jo jo konečná 13ctky a pak ještě kousek. Jestli se tvůj pejsek snese,tak klidně pojďte dneska s náma.
Mar3
Jak to vypadá s tebou. Dorazíte s turbo myškou taky?
Puna
A ty doufám dorazíš na 100%. Agů už by mi to asi neodpustila, kdybych jí Luckýsek nedorazil...

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:22
- Nahlásit

Frog
uvidim - du nakupovat dárky (chci to stihnout v prac.době ) tak podle toho , no...

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:49
- Nahlásit

V kolik? Vy tam máte rvavého psa? Ten můj je vpohodě, když ho někdo drsně nenapadne, to se brýní. Mělo by to být bez problému, je zvyklý na hromadné procházky.

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:58
- Nahlásit

Šárka
Vy tam máte rvavého psa?Nemáme,ale neznáme toho tvého, tak se jen ptám. Tak sraz si dáme na konečné 13ctky v 17:35, pak je to ještě kousek pěšky...
S ostatníma dáme sraz až na místě v 17:45 jako vždycky..
Denisa
Tak co teta? Nepůjdeš taky?

Puna
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:36
- Nahlásit

Frog

ano, dorazím, počítám s Tebou a Agátkou i s případnýma ostatníma, omlouvám se, ale nestíhám vůbec číst, každej se rozhodl asi se před Vánocema zbláznit....
Tak 17.45 u chemické...

Jo, a Mar3, šla jsem koupit ten kabel a pán mi řekl, že na takový zastaralý typy ho už asi neseženu... Tak ještě zkusím v Brně nebo budu hledat dál, no ale ŽUPÁNEK bude!

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:37
- Nahlásit

Puna
tyjo!!! vidím Puna - okamžitě sem du, že tady bude fotos a ty nemáš kabel!a tu kartu do toho inýho foťáka.to nejde ? a co ho koupit na netu www.vltava.cz ? co? zkusit???

Puna
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:41
- Nahlásit

Mar3

ale pořád na Tebe myslím s tím, jsem měla službu včera, tak místo, abych si o volné 20-timinutovce šla koupit jídlo na noc, tak jdu pro kabel a nic... Ale tak Brno je větší a tak, nebo ho najdu ještě... Ta karta nejde, protože není kompatibilní s Olympusem prý...
Ale tak pojď s náma, a já vemu celej ten foťák, aspoň něco, ne?

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:45
- Nahlásit

Puna
Supéééér teta. Až to řeknu Agátce,Tak ta bude skákat 2 metry vysoko radostí. Jinak Mar3
ti poví, jak Agů byla úplně mimoň,jelikož na druhé straně silnice sl setr, chtěla se mermomocí za ním dostat, jelikož si myslela,že je to Luckásek.

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

Puna
noo, uvidím - ja kříkám - nemám ještě ani 1 dárek ,tak aspoň psovi to musím pokoupit dneksa (ostatní počkaj a dž to nestihnu nic mít nebudou ) a když to stihnu po nakupovačce,tak se ráda přidám . . . . do 15:00 sem napíšu c o a ajk,OK? .-)

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:33
- Nahlásit

ahoj holky,
nestíhala jsem ani nakouknout...
tak jak jste si zaprocházkovali všichni?

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:09
- Nahlásit

Denisa
Nakonec jsme šly jen já s Punou a Luckýskem.Teta Mar3 nestíhala a Šárka se jaksi nedostavila...
Ale bylo to úplně prímovní. Aguna s Luckýskem dělali, jakoby nelítali nejmíň měsíc a museli si to vynahradit . Došlo i na okusování hlav a hopsání ve stylu splašený kůň.
Luckyman se tam pak vyválel v hovínku ( asi lidským), no to byl puch jak od ropuch a jak s doginou řádili,tak smrděla i ona.Chtě nechtě musela do vany.Ten útrpnej výraz bych vám přála vidět.
Puna
Tak co tetááá? Jak jsi to přežila s tím tvým maličkým smradoškou? Děkujeme moc za procházku a Agů Luckýskovi posílá pusiny.

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:14
- Nahlásit

Frog
tak to máte veeeelkou smůlu,že sme nebyli! Berouš by jim to určitě opapal z tělíček všecko aj se smradem! a rááád!

Puna
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:22
- Nahlásit

Frog

Ahoooj! no přežili jsme, ale: musela jsem cestou nazpátek vzít benzín, což znamenalo vystoupit z auta, na tý benzínce nechápali, já jsem dělala jako že nic, ale moc mi to nešlo... Jak jsem měla zmrzlý ruce tak jsem nemohla otevřít nádrž, nějakej pán mi chtěl pomoct, tak jsem volala, že je to dobrý, nějak jsme to pak zvládli, no pak teda Luckyman do vany a moje oblečení + obojek do pračky, ale hrůza... Vůbec nešl umýt, fuj, úplně mi je zle když si teď na to vzpomenu ještě, pak jsem ho vyfénovala, protože házel takový útrpný pohledy "já jsem chudák, já za to nemůžu.."
No děs, doufám, že se to nebude opakovat... Ráno jsem se bála úplně otevřít auto, že ten puch nebude k vydržení, ale celkem dobrý, to mě překvapilo...

Tak a teď mě politujte, čekám..

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:27
- Nahlásit

Puna
no pak teda Luckyman do vany

zase župan???? takože to už máš fotky 2????? týjo a s kabelem čekáš,až zti ho donese Ježíšek nebo co?

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:27
- Nahlásit

Puna
Chůůůůdíííínko. Luckyman je fakt šoumen. Nejlepší bylo jak se se mnou chtěl pořád mazlit a já mu nemohla vysvětlit,že takhle smradlavej teda moc přitažlivej neni.
Nic si z toho nedělej... Agů šla sice dobře vykoupat,jelikož tak moc špinavá nebyla,ale dostat jí do vany je teda umění.
Jo nicméně v tramvaji jel nějakej opilec a měla jsem pocit,že z toho smradu,kterej z nás šel, tak hodí kosu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:56
- Nahlásit

Frog
Puna
no tak dovedu si to celý úplně představit!!!
moc se těšíme až půjdeme zas příště...!

Jak to teď vůbec budete mít všichni o svátcích?! Já kromě čtvrtka co se uvidíme na coursingu, pracuju. Ale mohli bychom normoš odpoledne na prochču třeba klasicky v tu středu...?! (úterý a pondělí máme rodinné návštěvy, to si netroufnu plánovat, samozřejmě, že G. půjde se vylítat, ale nevím přesně kdy)

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:58
- Nahlásit

Denisa
no my máme furt čas krom 25.to jerodinná návštěva, a 24.večer - páč je štědrej večer jiank mám dovču a nemůžu pak akorát toho 28. - protože to je coursing žejo

a rádi se k vám kdykoliv přidáme

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:02
- Nahlásit

Mar3
mno já bych to viděla tedy na tu středu, tak uvidíme ještě co ostatní taky...
a jinak jó!

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:09
- Nahlásit

Denisa
Jo, jo já taky myslím,že v tu středu bychom to mohly stihnout na procházku. Jdeme sice na oběd k Ondrovo mamče,ale snad tam nebudeme moc dlouho. S náma předběžně počítejte.

Puna
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:18 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit

Denisa

Deni, nedovedeš si to představit, bylo to asi stotisíckrát horší než Tvoje představy...

Frog
Denisa
Mar3

s tou středou my zatím předběžně jenom, protože já budu v práci a tak, nevím ještě...

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání