Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:04
- Nahlásit

Frog
Puna
prochča byla prímovní, nejdříve taková strašidlácká a hlavně jak nám tam přibývaly siluety cizích psů a zase mizely ve tmách...
Fotky jsou bombastic! to se teda vyřádili na pokoji!
wami
tobě jsem psala už o sedáku, je super a taky se těším, že se zase uvidíme, a i s Lumpajsem!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:42
- Nahlásit

Holki,
tak jsme si dneska s Lumpem byli zkusit ZPU1...

Mame...

Puna
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:31
- Nahlásit

wami

tak to je bomba, gratulujem, jste obr šikulky

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:49
- Nahlásit

wami
Gratulacéééééé Jste strašně moc šikovný, fakt

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 02:13
- Nahlásit

wami
byli zkusit... jste fakt šoumeni, co dáte (zkusíte) teď nabudúce?! Nehrňte ty zkoušky tak rychle, nebo vám tam zbyde za chvílu fakt jen to IPO!
A brzo dojeďte a't vám můžeme potřást tlapou, rukou!

wami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 10:57
- Nahlásit

Puna, Frog, Denisa
Dekujeeem!

Denisa
co dáte (zkusíte) teď nabudúce?!
zase rok nic a pak se uvidi... Ja si dycky celej rok neverim a pak chytam posledni podzimni terminy...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 08:25
- Nahlásit

Frog
Denisa
Ahoj děvčata, tak jak to vidíte tenhle týden s procházkou? Nešly byste dneska, nebo zítra? My totiž odjíždíme ve čtvrtek na víkend k našim. A ve středu budu muset asi balit Tak co? Hodí se vám to?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:01
- Nahlásit

Frog
tak zítra bychom teoreticky mohly s Giorďalínou
Ještě si napíšeme jo? Ale předběžně s náma počítejte!
a co Puna?

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:29
- Nahlásit

Denisa
Supéér počítáme s váma holky a budeme se těšit Jen musíme nějak domluvit čas a místo
Puna
Šáry, doufám,že půjdeš s náma

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

Frog
jasně, dohókáme to radši až zítra, přesně!
ale čas je asi jasnej... akorát kam! bych dala ty Medlánky zas z jiné strany, ale nevím kam seš schopná se v poho dopravit...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:19
- Nahlásit

Denisa
Tak můžeme jít buď z Komínecký strany, to bychom musely jet s Agů trolejákem,ale nevím kolik v tu dobu jezdí lidí, abychom se vešly vůbec dovnitř. Nebo pak z Medlánek...

Puna
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:00
- Nahlásit

Frog
Denisa

holky, tak já bohužel dneska nemůžu...
Máme nějakou večeři s farmaceutickou firmou, takže tady budu tvrdnout bůhví jak dlouho vůbec se mi tam nechce, ale nic s tím nenadělám, no utěšuju se, že se aspoň najím

Tak si vychču pěkně užijte, pozdravujem moc Agátku i Giordinku!
snad vám nebude pršet, dneska ráno byla naprosto šílená cesta, vůbec jsem místy neviděla, kam jedu, no hrůza, ale dojela jsem

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:25
- Nahlásit

Puna
To je škoda . No co, tak příští týden to určo vyjde A koukej si tu véču pořádně užít. Pozdravujem Luckymana
Denisa
Tak kde se teda sejdem? Já bych asi šla zespoda od zastávky 41, tak dej vědět kde dáme spicha

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:01
- Nahlásit

Puna
...tak se pěkně nadlábni a příště teda se budeme zase těšit!
Frog
zespoda-to je od které zastávky té 41čky?! myslíš u toho parku někde až...?! ty jo, vůbec nevím...
hoď mi sem kdyžtak mapu jak to myslíš...
jinak čas si řekni, mně je to šuma fuk

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:11
- Nahlásit

Denisa
Já bych to viděla zase v 18:45, tak řekni ty, místo já se tam moc nevyznám. Jen vím,že 41 má zastávku Medlánky a zadem u takovýho obchodu nebo co to je, tak tudma se dá dojít až na cestu u toho letiště...
Nicméně ty se určo vyznáš líp, tak navrhni kdyžtak nějaký to místo

Puna
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:14
- Nahlásit

Frog

já Ti do toho nechci mluvit, ale nemyslelas 17.45?

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:16
- Nahlásit

Puna
Denisa
Jasně samo myslela jsem 17:45 Díky Šáry

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:16
- Nahlásit

Frog
myslíš v 17.45 že jo?
hm, tak to vím jakou zastávku myslíš, ale nevím jak tamtudy chceš dojít až k letišti... ono se dá tamtudy dojít třeba na ten kopec... nebo jo, až k cestě co vede k letišti pak, ale to je ještě kus cesty... hele, tak já vás naložím někde... je blbý, že je tam ten kruháč, ale mrknu na mapu a někde za tím kruháčem si dáme spicha.
tam už pak policajti nebudou, že by pokutovali za psy nezabezpečený... vyložím G. a dám ti ji pod nohy dopředu a dogoudí dámu dáme na zadní sedačky, vleze se že jo?!
za chvilku ještě napíšu!

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

Denisa
Denčo to bys byla fakt honá,ale my jsme fakt schopný se tam nějak dopravit busem. Nechceme obtěžovat... Hele vede tam přece ta naučná stezka, či co to je, tak si můžeme dát spicha dole hnedka u první cedule s těma naučnejma řečma

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

Frog
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=medlanky+brn o&sug=1#centerX=138063120@centerY=132972048@typ=ba se@zoom=16@vizType=none@vizIds=none
jo, tak čekejte za tím kruháčem směr medlánky letiště a já tam u chodníku párknu a provedeme nalodění... kdybych jela kus ještě za tebe, tak se nelekej, nevím jak se tam dá přesně zaparkovat...
a kdybych tam byla dřív, tak to samý, někde tam budeme...

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:27
- Nahlásit

Frog
ale to je v poho, takto...
anebo teda u té naučné cedule a odtama vás vezmem až na letiště... tam už je blbá ta cesta po asfaltce ten kus...
a nazpátek vás určo hodím na Jungmanku aspoň...
já se jen bojím těch cajtů, ale takhle pozdě už pak nebudou
mám na G. "přípojku" do pásů, ale tím pádem může být zajištěn jen 1 pes, mříž či síť nevedeme...
tak to rozlouskni kde chcete nabrat a nazpátek je to jasný!

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:35
- Nahlásit

Denisa
Tak dobře. Sejdeme se za tím kruháčem. Myslíš, tam u tý zastávky někde? Děkujéém moc.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:48
- Nahlásit

Frog
o.k.! no když se podíváš na tu mapku, tak je zastávka, pak jdeš ke kruháči, jakoby ho obejdeš a pak tou ulicí Turistická nahoru kousíček, abys byla jako za kruháčem, neb tam u zastávky ani před kruháčem nemůžu zastavit
hele, klikni na tuto mapku, myslím to takhle jak jsem zaškrtla tady na té mapce tu červenou 1 - Turistická 7/8, tak tam tak nějak zhruba...
http://www.mapy.cz/?query=turistick%C3%A1%207/6,me dlanky%20brno&portWidth=586&portHeight=519&zoom=16 &mapType=base&centerX=138062284&centerY=132972776# centerX=138063120@centerY=132972464@typ=base@zoom= 16@vizType=none@vizIds=none

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:57
- Nahlásit

Denisa
Jo jo díkec. jsi moc hodná, tak ¨se na vás těšíme

Frog
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:15
- Nahlásit

Denisa
Ahoj Denčo,
tak co? Jak jsi to nakonec vyřešila? Doufám,že je všechno zase vpořádku...

Beenee
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:16 - Změnil/a: Beenee
- Nahlásit

"labradoří" vycházka pro všechny plemena psů Moravským krasem, 18. 11. 2006. Podrobnější info zde: URL
Půjdete někdo s námi?

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 16:31
- Nahlásit

Frog
ahojky, nějak nestíhám dnes...
jo, jo, vše o.k., děkuju za pomoc!
představ si, co ten Marťas... pak jsem se mu nemohla dovolat, zkoušela jsem to sama a pak mi to spravil soused nakonec. M. si byl v posilovně, pak volal a prej, že co kvůli takové prkotině šílím... no zkrátím to, víš proč jsme si nerozuměli?! on si furt myslel, že nemůžu zavřít KUFR! jakože prý 5.dveře... no ale já jsem mu říkala jen ZADNÍ dveře... hm, tak to by fakt nebyla žádná trága... tak jsme se tomu pak zasmáli!

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:20
- Nahlásit

Denisa
Jé to je dobře, že už je to spravený. A čím to tedy nakonec bylo? Tý vado jsem o tom pak celej den přemýšlela,že kdybyste nás nebraly,tak by se to nemuselo rozbít... no zkrátka jsem ráda,že už je to o.k.
Já jsem šla s Agů ještě potom na původně menší prochajdu,ale potkaly jsme bezvadnou fenečku Čsv a holky si padly moooc do noty a nakonec řádily asi 1,5 h v kuse. Slečna říkala,že fenka moc feny nemusí a tak úplně čubrněla,jak se holky vyřádily

Tak doufám,že na příští týden počítáš s prochčou
Puna
Pojďte příští týden takýýý. Jaká byla véča?

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:50
- Nahlásit

Všichni
Všem přejeme móóóóc pěknej víkend.

Puna
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:41
- Nahlásit

Frog

no byla dobrá, jsem se jednou pořádně najedla, že a k tomu zadarmo, dala jsem si i pohár...

příští týden s váma určo vyrazíme, to by na mě Luckyman poštval sociálku jinak, že se o něj nestarám

Taky hezkej víkendík pro všechny

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání