Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:03
- Nahlásit

Denisa
wami
Puna
Ahoj děvčata, tak zítra v 17:45,jo? Ale kam půjdem?

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:09
- Nahlásit

Frog
Denisa
Puna

ahojky, a nejdete venčit i v sobotu někdy odpo nebo vlastně to je jedno kdy?

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:13
- Nahlásit

Mar3
Ahojky Já ne, jelikož mám cvičák. Uvidíme se v neděli na coursingu

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:14
- Nahlásit

wami,Denisa,Puna

Tak dneska v 17:45 v Medlánkách? Nebo raději Zamilec? Dejte vědět děvčata

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:05
- Nahlásit

Frog
Ja jsem pro Zamilec, at vam zbozi nemusim tahat v taskach busem do Medlanek a nechodime pak s pytlickama...

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:09
- Nahlásit

wami
Super tak počítáme se Zamilcem. Jééééé já už se těším. Na vás i na zboží.

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:12
- Nahlásit

Jinak holky - ona se tu za celou dobu ted neozvala Puna, netusite nektera, co ji vsechno mam vzit?

No nic, vemu bedny se vsim a kdyz bude chtit, tak si vybere...

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:17
- Nahlásit

wami
No bohužel to nevím co z toho by chtěla... Ani nevím,jestli dneska půjde na procházku... psala mi v pondělí smsku,že má svou 1. službu a neví jestli bude stíhat.. Ale snad půjdou

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:34
- Nahlásit

Frog
neva, vim,ze rikala, ze aspon ten sedak by brala, tak ji ho vemu a pak se nejak domluvime, ze byste ji to treba vzaly vy nebo tak neco... ;)

Puna
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:46
- Nahlásit

Ahooooj, už jsem tady

Tak jsem přežila svou první službu, nikdo neumřel, ale jinak to je hroznej pocit, vědět, že sem sama v celý nemocnici...

Frog
wami
já sem sice úplně mrtvá, protože jsem toho moc nenaspala, ale chci s Luckinem dorazit, určo to zvládnem, jinak wami, já bych chtěla ten sedák, ale i tu šňůru takovou jak měla Vendulka tehdy, vím, že to je blbý psát sem, ale nestíhám jinak, tak doufám, že to neva
A jsou na výběr nějaký barvy, nebo to je ta červená? tu bych když tak chtěla...

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

Puna
barvy na vyber jsou, (teda ted nevim, kolik mam cervenych sedaku... ), vemu toho vic, at si muzes vybrat... Klidne i postrojek, jestli chces...

neva, ze to pises sem, s holkama se tu taky domlouvam!

BTW - jen tak mezi reci, vemu i tazny postroje, kdybyste nektera chtely, i kdyz to smeruju teda hlavne na Denisu, protoze vim, ze pres zimu tahaj s Giordi...

Puna
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:31
- Nahlásit

wami

tak děkuju zatím moc, jseš hodná, už se těším...

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:24
- Nahlásit

Puna
Hehééé supééér a až napadne sníh, tak půjdem všici běžkovat. To bude držkopádů obzvlášť když se Agů rozhodne,že je lepší než běhat hrát si s lUckýskem.
wami
Mám prosbičku snažím se už nějakou dobu dělat PFka a potřebuju poradit... nevíš kde sehnat nějaký pěkný rámečky? Nebo pozadíčka a tak? Potřebuju to totiž ve větším rozlišení,aybch to mohla nechat vyvolat. Díkec

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:54
- Nahlásit

Puna
beru i spesl pro tebe tazny postroje pro ohariky... ;)

Frog
no covece, moc nevim, kdesi na CD jsem par pozadi mela, ale jinak ja si s tim moc nehraju...

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:03
- Nahlásit

wami
To neva. Nějak to pořeším, děkuju.

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:11 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

holky, jeste s sebou vemu par kousku (1-2) hracek, byl by zajem?
plovouci vrhaci mic na snure (82,-)

letajici talir - gumovy (100,-)

a letajici talir - nylon (50,-)

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:11
- Nahlásit

Ahojte,
vůbec dnes nestíhám, tak jen hlásím, že se budu snažit dojet dnes ze Zetoru, ale asi to klapne spíš tak, že vás stihnu leda při závěru venčení... no uvidíme, kdyžtak zamobiluju!
wami
kdybych nezvládala, tak určo dojdu zítra do té bohunické hospy...

uf, taky jste tak zničení... já jsem nachcípaná a téměř mrtfola mrtfolná... miluju konce roku se všema uzávěrkama, statistikama a vánočním shonem a úklidem a vůbec!

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

wami
Já si vezmu ten míček. Ten gumovej talíř jsem kupovala Aguně na výstavě.Je sice už krapet děravej,ale pořád ještě lítá, takže já si vezmu ten míček.
Denisa
Denčo jak je to na Zetoru s těma obranama? Chodí vás tam pořád moc? Bych taky kurńa měla už zkusit...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 14:54
- Nahlásit

Ahojte,
jsem ráda, že jsem to včera tak bravurně stihla a prochajda byla super, pejskové jsou skvělí, vy taky!
Frog
jo, bohužel chodí furt dost lidí, ale tak uvidíš, zkusíš to ne?
a co tahací nádobíčko, už jste zkoušeli?
wami
tahací věci jsou super, už se těším až napadne sníh...
jo, Martin včera zas perlil, prej co jsem to koupila Giordině za obrovský postroj, vždyť jí to bude velký a na co to je zas, čím ji zas budu mučit... a jeho ksicht když jsem mu řekla, že to je pro mě... to bys musela vidět!
jo a prosím o FOTKY co jsi včera fotila, hlavně ty držkoidní! třeba na mejlík...

Puna
Frog
ahojky v neděli na coursingu!!!

wami
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 18:57 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
no, ja sem hodim jen tu nejlepsi, se zbytkem si pohraju doma, tady mam takovej nic moc monitor...

jeste Agatka...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 19:40
- Nahlásit

wami
Poté, co jsme dnes opustili tu "picérku", tak mi psali děcka, že tam jdou, jestli jdu s nimi...

wami
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 19:52
- Nahlásit

Garfield
a sla jsi...?
(Jinac mi ted posilala Ebony fotky, moc ti to na nich slusi! )

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

wami
Fotky přepošli...
No nešla. Kvačila jsem domů, jdu haji a pes už na haji pracuje delší dobu. A poctivě.

wami
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 19:56
- Nahlásit

Garfield
jj, poslu ti na ne odkazy mejlem, si je pak stahni k sobe, ju...?
jinak my haji jeste nejdem, a Lump doted otravuje Denyska... (A pak ci pes toho vic naspi! )

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 15:31
- Nahlásit

wami
pěkný!!! to sú držky tlamatý!

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:37
- Nahlásit

Puna
tak kde je ten župan??????

Puna
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:56
- Nahlásit

Mar3

Tys nezapomněla? já jsem chtěla včera už napsat, ale mamka ho zrovna včera dopoledne vyprala, takže když jsme přijeli domů, visel na ramínku mokrej víc než my dva dohromady, tak včera byla jen osuška, ale fakt jsem ho chtěla vyfotit, takže před tím, než šel do vany jsem si nachystala foťák....
Další příležitost vidím asi po středeční prochajdě...s tou osuškou to není ono...

wami
stydím se, jsem hrozná ostuda, ale viděla jsem, že v neděli jdete coursingovat, tak že by tam...?
a jestli jsem četla správně, tak Lumpík má narozky ve stejnej den jako já, to se mi líbí, mám z toho radost, hned odpoledne to nahlásím Luckymu, co na to bude říkat

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:58
- Nahlásit

Puna
y se máte! myto tentokrát nestihli! zrovna sem musela jít cosi řešit, a když sem to dodělala,bylo už pozdě (Berrymu o tom nesmím ani říct,radši )

jo a na županisko teda čekám do středy,no

Puna
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:04
- Nahlásit

Mar3

hmm, tak to mě mrzí... vidíš, já jsem si ani nevšimla, že tam nejste, já jsem na to napřed úplně zapomněla, navíc nemám mobil, tak nevím nic, a bylo tam ještě celkem volno... Tak třeba někdo odpadne ještě

wami
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

Puna
jo, zkusila jsem se prihlasit, tak uvidim, jestli mi to fakt vyjde...
Kazdopadne porad mam pro tebe schovany ten sedak a tak, budu mit s sebou zase zbozi, tak si treba neco vyberes...

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání