Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:11
- Nahlásit

Toje bezva. Az se dam dokupy,tak se hlasime )

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:01
- Nahlásit

Tak co Frog a Puna už se rozmýšlíte?! Nedělám vůbec nátlak, ale pojeďte už ve čtvrtek!!!

wami
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:06
- Nahlásit

co se tyka venceni, omlouvam se, ale nejblizsich 14 dnu urcite nemuzu. Posunuli mi terminy statnic, mam je 4.9. a 12.9., nebudu ani moc na netu, tak na me vzpominejte v dobrem a drzte mi v inkriminovane dny palce...

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:16
- Nahlásit

wami
my s G. budeme držet pěsti-štěstí a ty se taky drž!

(i když... kdyby se nezadařilo, tak bys tu byla dýl a neodjela bys nám a to my bychom byli rádi...) - to byl vtip, ty to uděláš!!!

Puna
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:50
- Nahlásit

Ahojte všichni,

Denisa,
tak my klidně můžem jet i ve čtvrtek, jestli bude moct i Agů a Vendulka...
To bylo právě tehdy, jaks nevěděla přesně kdy a jestli vůbec pojedeš, tak jsme se dohodli na ten pátek...
Takže výsledek? rozhoduje Frog

Jinak já tento týden asi taky nic, protože mně moc a moc bolí osmička, lítám s tím doslova od čerta k ďáblu a na vytržení půjdu až 18. září, dřív nemají volno
Ale jak s tím mám do té doby existovat mi neporadili, počítám, že do těch N. si na to zvyknu

wami
myslíme na tebe, uděláš to s výborným výsledkem, když tak si vem sebou tu zubatou fotku Denyho (nebo i osobně jeho), aby viděli, no, já se omlouvám, mně už to vůbec nemyslí...

Frog
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:57
- Nahlásit

Puna
Ty jseš velitel zájezdu,takže rozhodni podle sebe. Mě osobně se to hodí rozhodně víc v pátek,jelikož končím v práci v 16:00 a dřív jak v 19:00 připravena k odjezdu bohužel nestíhám být. Ale jak říkám je to na tobě

wami
Jéééé budem vám držet palečky

Puna
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:08
- Nahlásit

Frog
no, mně přijde lepší taky ten pátek, však jak jsme se domlouvaly už tehdy, když teď nás zase láká ta teta Denisa, tak však ještě podebatíme v neděli...
To bys měla hrozně na rychlo v ten čtvrtek, to je fakt... Tak to teda asi necháme na ten pátek?
(já teď píšu a normálně jsem se lekla, že je to už tento týden)

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

Puna
jé, to je mi tě líto, fuj, to jsou bolesti... tak aspoň nějaký prášky na to...
Frog
no a kdyby ses nachystala den předem, sbalila, tak taky dřív nestíháš?! já to taky tak budu muset udělat... nejdřív vyjedu z Brna v 17h... spíš 17.30...

no jak říkám nečiním nátlaku...

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:12
- Nahlásit

teda vy jste škaredý tety! no tak aspoň budeme mít s Giordi celý pokoj pro sebe a a a ... a pojeďtéééééé!

Frog
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:29
- Nahlásit

Denisa
Já bohužel nemůžu dopředu říct,jak to v ten čtvrtek budu stíhat. Může se něco v práci vyvrbit a já tam budu muset zůstat třeba do 18.00. Bohužel při mém štěstí mi přinesou nejvíc hokny na poslední chvíli...
Moooooc mi to mrzíííí....
Puna
Jasan v neděli se určo domluvíme Ale kdyby sis to rozmyslela,tak my bychom ve středu klíííďo na prochajdu zašly Přemýšlej Agátka v celé své kráse jenom pro Luckýska

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:33
- Nahlásit

Frog
hmmm... no kdyby ale náhodou to vyšlo...
však si ještě písneme do té doby...
a taky doufám, že nejedeme takhle spolu někam naposledy...

Puna
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:08
- Nahlásit

Agátka v celé své kráse jenom pro Luckýska

Frog
no zní to lákavě, ale já bych tu prochajdu fakt asi nedala, jsem ráda, že jsem přežila noc, je to děs běs, nevím, proč mají lidi zuby...
Tak však se uvidíme v neděli...

Pet
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:21
- Nahlásit

Nedocitala jsem Vas, ale nechystate se nahodou tuto sobotu 2.9. na nejaky vylet, vychazku?

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:28
- Nahlásit

Pet
Odkud jsi? Co máš za pejsáčka?

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:30
- Nahlásit

Puna
Jéééjej to je nám líto s těma zoubkama. Samozřejmě držíme palečky, ať ty osmičky bláznivý přestanou bolet a určo se uvidíme v neděli. Agátka moc zdraví parťáka Luckýska

Puna
# Zasláno: 31 Srp 2006 11:50
- Nahlásit

Frog
jů, vy jste s Agátkou hodný moc, že si děláte starosti o tetu...
A co dogoudí ocásek? už je o.k.? (mně se tak líbí to "dogoudí")
Taky vás zdravíme a v neděli se těšíme...

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 12:11
- Nahlásit

Puna
Jo jo ocásek už zase kmitá jako dřív. To je přeci samozřejmé,že si o tetu děláme starosti. "Dogoudí" je takové roztomiloučké,že? To vymyslel Ondřej Jo a pak ještě,že máme kravičkovatou dogu. Takovej domácí hantec

Puna
# Zasláno: 31 Srp 2006 14:01
- Nahlásit

Tak po sto letech jsem nahrála fotky z foťáku do počítače, tady je z nedělního coursingu Lucky s gordonkou Fredou od Verči a gordonek, kterou myslím Denisa i wami znáte:

Pet
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 19:54
- Nahlásit

Frog
ja bydlim kousek od Brna, smer JZ, ale prijela bych. Nicmene pesana mam malyho-ale jen vzrustem, sebevedomim je obrovskej, jak jinak

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:48
- Nahlásit

Frog
Puna
Tak když jsem dorazila domů, tak mě přišla přivítat pajda na třech nožkách, pravá zadní jí trčela nad zemí...
Dolů ze schodů to téměř nedala a na čury jí poskakovaly tak divně obě nohy... Asi si něco udělala na těch včerejších obranách... i když včera večer jsem ještě nic nepozorovala...
Vzala jsem ji k Chybovi autem, prohmatal jí to, dal injekci, dostala na 4 dny rimadyl (nevím jak se píšou ty i/y) a klid na pelechu v teple... a Alavis, ten baští...
Tak máme smůlu jak hrom!
Takže je jasný, že závody do vrchu nedáme a na soustředko nepojedeme.
A ta naše slavná výroční klubová boxí výstava je za týden, to jsem zvědavá co a jak, to teda bude mechanika pohybu... No vet říkal, že se uvidí... nemělo by to být nic vážnýho jakože natržený vazy nebo tak... no ale to se ještě prý uvidí... achjo.
Tak zatím teda budu čekat.
Vůbec nechápu kdy si to včera namohla, nic jsme nepozorovali... toto se jí ještě nestalo!!!
Hlavně ať to není nic vážnýho!
No tak jsem se vypsala, jdu přikrýt marodka a dát mu piškotka...
Omluvte naši neúčast, je to na pytel...

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 08:13
- Nahlásit

Denisa
Ahojky Denčo,
jééééjej chudáček málá placatá holčička Je mi to moc líto. Samozřejmě na vás myslíme. Hlavně aby se Giordinka brzo uzdravila. Jak to vypadá dneska? Už je to lepší? Možná si to jenom namohla... No uvidíte. Holky se soustředkem si nelamte hlavu, hlavně ať se potvůrka uzdraví...
Dej vědět co a jak...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Frog
Čau díky, díky... psala jsem Janě a Šárce na coursing brněnskej, tak ti to překopírnu
...tak G. už i když dlouho leží a vstane, tak nekulhá viditelně, trochu šmajdí, ale v poho... bere prášky na bolest a jde na zahradu jen na čury, kaky, takže domácí arest. Takhle to zatím vypadá dobře a prostě bude muset to ještě vydržet, čím dýl to vydrží...
věřím, že bude co nevidět o.k. a bude zas řádit...
pozdravujeme Agů!

Puna
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:50
- Nahlásit

Denisa

mám radost, že je to lepší, zdravíme moc Giordinku,
Lucky s Agátkou taky

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 12:53
- Nahlásit

Puna
jé, moc krásná fotečka, oběma to sluší - jak psovi uši!!!
doma ukážu Giorďasce, jistě taky pošle pozdrav kamarádům!

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 14:38
- Nahlásit

Denisa
Jé to je moc dobře,že už je Giordince lépe. Moc na ni opravdu myslíme, snad už bude za chvilku zase v úplným cajku a půjde s náma opět pořádně zařádit...
Jinak přejeme hodně štěstíčka na výstavě
Puna
Jééééééééé krásné fotečky. Jsi moc hodná,žes mi je poslala, děkuji. Jinak ještě jednou ti moc děkujeme za včerejší svezení. Máš to u mě

wami
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 16:23
- Nahlásit

fsem

Oznamuje se laskam vasim, ze jsem napul magor...

Kdo jste drzeli palecky, moc dekuju, a drzte je prosim jeste v utery 8.9., at jsem magor cely a mam klid...

Puna
# Zasláno: 4 Zář 2006 16:35
- Nahlásit

wami
v utery 8.9., at jsem magor cely

gratuluju, gratuluju, Lucky taky, jsi šikulka, my to víme
jinak nepsala jsi 12.9. ?
budem teda pro jistotu držet 8. i 12.

Hezky si to oslav...

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:05
- Nahlásit

wami
Supéééér, výborně. Gratulujéééém. Samozřejmě palečky ještě stále držíme.
Agů říká, že to teta od Lumpíka má určo v kapse

wami
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 08:35
- Nahlásit

Puna
No to je precce logicky, 8. neni utery...

Takze palecky je treba drzet v utery 12.9.

Dekuju vsem!

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:14
- Nahlásit

Denisa
Ahoj Denčo,
přejeme Ti k dnešnímu svátku všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky. Vendula a Agáta
Tak jak jste holky dopadly na výstavě? Co Giordinka a její nemocná nožička?
My jsme se včera vrátily ze soustředka, který bylo opravdu úúúžasný, ale chyběly jste tam.
wami
Na zítra držíme palečky
Puna
Tak co? Jak jste včera dorazili? Agů spinká únavou ještě dneska Ale bylo to moc príííma. Ještě jednou díky za odvoz a zdravíme Luckýska

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání