Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:19
- Nahlásit

wami
no, vidíš, já to cítila, že to vanulo zpod volantu nějak hodně...
tak to jsi mě uklidnila! ona bude mít asi před háráním...
jo, díky, to bráška se pochlapil, ale má ještě u mě vroubek (no je jich víc těch dodělávek), ale chci tam ještě k těm tvým fotkám přidat ten podpis anebo to foto by wami aby udělal tak, že se bude dát prokliknout na tvý stránky...
no teď dělá videa, ale pak ho lapnu za šos!

wami
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:27
- Nahlásit

Denisa
to vanulo zpod volantu nějak hodně...
no houby to fakt nebyly, no...

ona bude mít asi před háráním...
je to mozny, ale taky je mozny, ze kluci byli hotovi z placu, kdyz tam nejaka haravka pobihala zcela evidentne...

chci tam ještě k těm tvým fotkám přidat ten podpis anebo to foto by wami aby udělal tak, že se bude dát prokliknout na tvý stránky...
dik, budu rada... Me by se vic libily popisky, ale jsou strasne slozity (musi se to vkladat do kazde fotky zvlast ), tak staci, kdyz to tam nekam pisnes - aspon tak, jak je to tam ted...

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 07:24
- Nahlásit

Denisa
super stránky,fakt kdyžtak mrkni zase na naše : www.buldocek.wu.cz

Puna
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:02
- Nahlásit

Ahóóój všem,
Denisa
ahojky Deni, stránky jsou moc moc pěkný, jen se Ti omlouvám, jak se ten Lucky tam rozepsal, zaplácá celou návštěvní knihu, no on jak se na net dostane jednou za čas, tak to pak takhle dopadá

Frog
tak je fajn, že Agátka už nemá bradavičku, a jak se líbilo na výstavě, už má ten krááásnej oboječek?

Mar3
tak zítra se uvidíme na coursingu, pokud jsem se zase nějak nepomýlila, že? už se těším

Jinak už jsem úplně v pořádku, a je to celkem dobrý bez těch osmiček, takže se dá říct, že to stálo za to...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:14
- Nahlásit

Puna
Supéééér,že už je ti lépe Jdete zítra běhat? Jé vy se máte My jsme přihlášené až na ten další Teďka jedu k našim a Agů bude s páníčkem sama doma Jsem zvědavá,jak to beze mne zvládnou...
Jinak obojek jsem sice koupila,ale vzápětí jsem ho musela vrátit,protože jsem tele spletla jsem rozměry a padal jí,takže jsem si ho nechala upravit a pošlou mi ho příští týden poštou.
A výstava byla super Agů se tam nejvíc líbili Chocholáčci se zájmem je pozorovala,jak běhají v kruhu
Taky za ní chodila parta dětiček si jí ošmatlávat a muchlovat a to se jí moc líbilo I dětem teda
Helééé, ty už seš zdravá a neozveš se na venčeníčko,jo?Koukej dát termín a my se přidáme
Denisa
Tys nakonec na té výstavě nebyla? Hledala jsem tě tam asi 3x a nic.

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:26
- Nahlásit

Puna
jj,budem tam už se taky těším,doufám,že to bude Berunu bavit jak minule...

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:36
- Nahlásit

wami
jo, nějak to udělám určitě!
Mar3
paráda, super! já je hned jak brácha bude dělat odkazy, tak mu je šoupnu, že chci abyste byli v odkazech!
Frog
ježiš, dyť já se od boxerů nehla ani na sekundu! jsem tam byla od začátku do konce, s kamoškou jsme tam stály, pravda i seděly na zemi, tak jestli jsi nás zrovna nepřehlídla... já právě pak z dog viděla už jen žlutý a poflakovat se tam modrý...
škoda no. tak pak na venčení!
Puna
díííííky moc za tak krásný vzkazík!!!!!!! Fakt je psaný jako od Luckýska! to neva, že je zdvojeně, ale brácha kdyžtak ten jeden umaže... fakt vzkazík mě potěšil a G. taky prej

Všemco psali děkuji za vzkazíky! I brácha byl potěšen, bylo na něm vidět, že je rád, že se stránky líbí... jsou to jeho první - výrobní premiéra!

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:41
- Nahlásit

Denisa
Já jsem teda asi fakt slepoň. Hledala jsem tě tam i s Agů a nic Ani dogiňka tě nevyčmuchala
Jééé vy už můžete procházkovat?

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:42
- Nahlásit

wami
Tak co? Bylas v tom zveráku včera? Našlas to?

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:46
- Nahlásit

Frog
no ještě s pesama radši až příští týden... ale my ani nemáme na procházkování teď moc čas... jsme pořád na cvikoši nebo na obranách nebo na stopičkách... chci toho ještě využít než bude zima a sníh...
ale včera jsem G. na chvilku pustila po cvikoši s Lumpem, ovšem měla jsem z toho málem psychické trauma prostě mám asi fóbii a hlavně za 14 dní má G. dělat zkoušku chovnosti, kde má kousat atd. a to s kulhotlapou by nešlo...

Puna
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:13
- Nahlásit

Frog
venčení doufám vyjde příští týden, dneska jdeme s Agčou a tetou Janou...
Ondra je zodpovědnej páník, ten to s Agátkou určitě bez problémů zvládne, to já bych tak praktikovat nemohla
Tak si užij hezký víkend..

Denisa
máš teda šikovnýho bráchu, ty stránečky jsou fakt super, vím, že se opakuju a že má na nich zásluhu i Giordinka s Tebou, ale jsou úžasný, fakt!

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:14
- Nahlásit

Frog
bohuzel nebyla, misto toho jsem se jela mrknout za sefovou do byvale prace...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:22
- Nahlásit

Puna
Jéééé tak to je od nás moc pozdravuj. Já mám tenhle týden taky plnej a zítra už odjíždím, ale příští třeba středa by šlaNo až budeš vědět,tak se ozvi...
No Ondra mi bude určo volat každý den a taky mu nechávám popis,jak připravit dogině žrádlo atd.
Moc si dnešní prochajdu užijte a už se na vás zase těšíme

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:09
- Nahlásit

wami
Hele dneska sem dal někdo tenhle inzerát :
Vloženo: 2006-09-27 07:06:33

Daruji - Adam Zbijowski
Darujeme psa československého vlčáka s PP. Pejsek je ve výborne kondici a je velice klidný a přátelský.
Byl zrentgenovan na DKK s výborným výsledkem A 0/0. Možnost uchovnění a na výstavy. Jen do opravdu dobrých rukou
a perfektních podmínek! Foto na požádání rádi zašleme. Nejlépe Severní Morava. 731 444 950, 558 733 009, info@vlci-legenda.com
Inzerát patří do sekce: Velká plemena

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:41
- Nahlásit

Frog
chm, divný...
jinak mají i stránky... http://www.vlci-legenda.com/

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:43
- Nahlásit

Denisa
Mě přijde divný proč by se zbavovali, tak nadějného jedince

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:43
- Nahlásit

http://www.vlci-legenda.com/cz/dick.jpg - to bude asi tento, no jsem zvědavá jestli nepřibude do wamismečky...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:47
- Nahlásit

Denisa
Je moc pěknej jsem zvědavá jestli nepřibude do wamismečky... Tak přesně na to myslím taky

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:51
- Nahlásit

Frog
hmm,tak to by mně zajímalo,proč ho vlastně teda chtějí darovat..? Je moc pěknej a dle internetu super po všech stránkách...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:53
- Nahlásit

Frog, Denisa
co mi to delate...
Do skorovlci smecky asi nepribude, pac mi bouchly dve prace a nez se rozjede to me podnikani, tak se budu past nejspis jak ja, tak i Deny s Lumpem...
A taky bych byla radsi, kdyby treti pes byla fenka, prece jen nechci, aby vznikaly trenice (teda ne ze bych je nezvladla, ale pohoda je pohoda).

Ale je fakt nadhernej, jakmile to daji na klubovy stranky, do 14 dnu bude pryc, o cevecka se vlcackari staraji...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:56
- Nahlásit

Chovatele ho maji u sebe, ale pisou tam, ze Bref je velice klidny a přátelský. Byl k nám dovezen majitelem z rodinných důvodů.

Takze duvodem darovani muze byt cokoli...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:58
- Nahlásit

wami
Chňápu ale je kráááásnej. Zrovna takovej podobnej se přišel kamarádit na výstavě s naší Agů. Ze začátku byl vyplesklej z té výšky,ale během chviličky se zamiloval
jakmile to daji na klubovy stranky, do 14 dnu bude pryc, o cevecka se vlcackari staraji..
Přesně tak to je i s dogama... Třeba pan chovatel od kterého máme Agátku, tak má obě chovné fenky vzaté z útulku. Teda jedna je z útulku a druhou sebrali lidem,kteří se o ni nestarali...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:01
- Nahlásit

wami
Máš pravdu za rodinnými důvody může být cokoliv. Snad brzo najde nové páníčky...

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:03
- Nahlásit

wami
A jak se to vyvíjí? S jinou prací a s e-obchodem?

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:05
- Nahlásit

wami
Jéééé ty budeš mít e-obchod? Ses ani nepochlubila Povídej,povídej...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:13
- Nahlásit

Garfield, Frog
e-obchod dam vedet, az bude v provozu, ted to nechci moc zakriknout, tak psst...

Garfieldova, jdu ti napsat mejla, ju...?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

Je, ted jsem se jeste jednou jukla na toho Brefa, on uz je petiletej, tim spis by u nas asi nezapad...

A ja stejneporad nemuzu prestat myslet na tohohle...

wami
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:45
- Nahlásit

Denisa
Jsi me tak pekne nakopla s tema strankama, ze jsem se konecne dohrabala k tomu, udelat aktualizaci tech nasich... (Teda dogtreky tam pisu furt, ale doplnila jsem "sportovni" rubriku... )
http://www.skorovlci.tombru.com/aktivity.html

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:13
- Nahlásit

Puna

áchjó,tak kdy už konečně budem na řadě???

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 13:44
- Nahlásit

wami
móc pěkné! FOTEČKY jsou skvělé, ale to je stará věc, všem známá! A jinak fakt sportovci tělem a duší!
A ještě jedno jinak... škoda, že nás opouštíš, jsem si říkala jak v zimě budeme skijöringovat třebas... ale tak třeba se zas potkáme...
jó a kdo nám bude dělat fotky z našich vycházek?! že jo, holky!

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání