| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:17
- Nahlásit
Mar3
Jóóóóó už vííím, viděla jsem vás tam. Jéžiš příště musíme pokecat To kdybych věděla,že jste to byli vy... Už se na vás těšíme Máš ještě nějaký fotky? Kdyžtak mi je prosím hoď na v.takacova@seznam.cz.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:20
- Nahlásit
Frog
no už ani ne
fotila sem málo,furt sem musela držet psa,kterej se rozhodl že za tím střapcem poletí klidně aji se mnou na vodítku
(resp.fotek víc je,ale takovejch všeobecnejch : do prostoru, a jiní psi a tak...)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:28
- Nahlásit
Mar3
Jo jo natěšený pejsek na střapeček má pořádnou páru Aguna naštěstí takhle z dálky moc netrojčí,ale jakmile jdeme na start,tak se strašně těší a to už tahne jak střelená
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
Frog
bych nikdy nevěřila jak moc umí 10 kg pes cuknout vodítkem
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:58
- Nahlásit
Mar3
jé, tam jsem i já, to je škoda, že jsme nepovykládali, ale tak když píšeš, že odteď už butete na každým tréninku, tak to napravíme hravě
Já jsem ta s tím setrem, kterej tam vyskakoval na paničku od Chucka (světle oblečenou)
Frog
neblázni, vždyť vás minulej týden chválili, ne? sama píšeš, že je unavená ještě, taková šikulka dogoudí
Jinak včera to byla u zubaře další návštěva zbytečně, v pondělí půjdu na operaci a narkózu a tak, a prý tam budu muset spát v té nemocnici, což nevydržím, uteču jim, ale nevím jak ze 17. patra
Pak mi ještě řekl, že nebudu moct otvírat asi den, dva pusu, a někomu už to tak zůstane a musí se to pak nějak složitě rozcvičovat, tak mám teda vyhlídky...
Jsem se rozepsala, už jdu na ten mailík s těma fotkama, jsem jak šnek, omlouvám se...
Jo, a Michal, kterej nemá rád psy, nám včera koupil rámeček na diplom, jsem koukala jak puk, tak třeba to není ještě ztracenej případ
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:06
- Nahlásit
Puna
jj Romča - s tou tam chodím (teda bylasem tam jednou,že )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:12
- Nahlásit
Puna
Chudííííííííí, to je mi tě líto. Tak snad to dobře dopadne.No jasněže to bude v pohodě však jsi holka šikovná Budem s Agů na tebe myslet,jo?
No asi nás moc přechválili na tom cvičáku . Prostě klasika...
Rámeček jéééé ten je hodnej. To by Ondřeje nenapdlo Ale už jsem si objednala ten koženej stahovák pro Agů a příští týden v neděli si ho jdu vyzvednout na výstavu Jééé už se těšim. Taky bych potvoře potřebovala koupit ten pelíšek no uvidíme...
A co Luckýsek? Už zase řádí? Určitě už je zase o.k., že?
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:41
- Nahlásit
Frog
teda, tak to je rychlost s tím obojkem, jsem myslela, že to trvá dlouho...
No ale je fakt nádhernej, to bude Agátka kočička..
Jo, jo, Lucky je už jako šipka, moc dlouho mu to nevydrželo teda
No mě s tím rámečkem úplně šokoval, taky by mě to nenapadlo...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:42
- Nahlásit
Zamilecká bando
Tak co? Kdy zajdem psiska zprocházkovat?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:46
- Nahlásit
Frog
nekdy pristi tyden...
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:47
- Nahlásit
Denisa
Frog
JanaF
wami
holky, tak se s váma na pár dní loučím, doufám, že ne navždy , tak si na mě vzpomeňte, asi to budu potřebovat...
A když půjdete ven, tak si to hezky užijte, doufám, wami, že ještě neodjíždíš domů
Tak pozdravujem s Luckym i všechny vaše pejsky...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:51
- Nahlásit
Puna
ty se hlavne drz...
Ja odjizdim domu za cca 14 dni...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:52
- Nahlásit
Puna
Ahojky,
my na tebe samozřejmě s Agátkou budeme myslet. A držíme palečky aber to tak,že už konečně budeš mít od bolestí klid a nemusíš se stresovat,jestli z tebe nebude feťák . Každopádně držíme palečky a ozvi se hnedka jak budeš moci,jo?
wami
Jo jo tenhle týden můžu Tak na kdy to vidíš?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:59
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak my ještě s pejsky raději nee, ovšem s Frog a Agátkou jsme se viděly na cvikoši a s wami a spol. na obranách, takže jsem ráda, že aspoň takto...
A Puna držíme pěsti!!! Vím, že doktoři se bojí nejvíc, takže nejsi asi vyjímka, ale to bude dobrý, přesně jak píše Vendulka, budeš mít pokoj a nebudeš už na to muset myslet...!
Ať se zadaří a dej pak vědět!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
Frog
Tak na kdy to vidíš?
covece, je to zly, ja mam ted dost pobihani po uradech, asi to nekonec nebudu stihat... Moc me to mrzi...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:03
- Nahlásit
wami
Neva Až budeš mít čas a náladu,tak to napravíme Třeba se uvidíme na cvičáku
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:04
- Nahlásit
Denisa
wami
Nejdete se v neděli juknout na výstavu?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:06
- Nahlásit
Frog
Až budeš mít čas a náladu,tak to napravíme
coz o to, nalada by byla, ale dneska nejak nestiham, v utery navecer jedu domu a ve stredu musim pravdepodobne do prace na odpoledne...
No a ve ctvrtek jedu na dogtrekking - takze ani na vystavu nejdu...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:10
- Nahlásit
wami
Jééé tak si ten dogtrek moc užijte a zravíme My se na výstavu juknout jdeme, protože mám objednaný kožený obojek,tak si ho tam jdu vyzvednout. A taky chci něco málo Agudíně nakoupit To bude mít páníček zase radost.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:13
- Nahlásit
wami
užijte si dogtrekáč!
Frog
jo jo, jdu juknout na boxíny, sejdu se tam s pár lidma, tak se kdyžtak stav u boxerů!!!
pochopila jsem, že nevystavujete, tak mě najdeš spíš ty... u placatých tlam!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:20
- Nahlásit
Denisa
Jasan zastavíme se u vás
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:07
- Nahlásit
Halóóóó, tak co? Tady nám ta diskuse nějak upadá do zapomnění. Tak jí připomínám a hlásíme se na nějaký venčeníčko.
A samo pojďte s náma i ti co s náma nikdy nebyli a chtějí jít ! Brno je plné pejskařů ,tak se nebojte přidejte se My vás neukousnem ani nezakousnem
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:11
- Nahlásit
ahooj, my jdem s wensday taky v neděli mrknout (na Batmany - tak se tam někde určitě potkáme
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:14
- Nahlásit
Mar3
¨Super,tak se tam potkáme Berete s sebou psíčky? Já furt nevím,jestli mám dodunku taky brát,ale budu potřebovat vyzkoušet ten obojek,tak asi jo
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:16
- Nahlásit
Frog
jj,Berem,wensday si vod tama vodskočí s Daisou na cvičák, a já Borůvku beru,páč pak počítám,že od tama půjdeme rovnou venčit . . . jinak obojek chcu taky koupit - nějakej, takže budu zatímco bude wensday cvičit, lítat po stánkách a utrácet posl.prachy zase
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:18
- Nahlásit
Mar3
Super,tak se na vás těšíme a klíííďo na nějaký to venčeníčko v týdnu přijďte
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:22
- Nahlásit
Frog
achój! no já dnes psala např. Puně na diskuzku - venčení na coursingáčový webík...
jinak my ještě radši nee na venčení s psékama, tak tady nemám moc co psát...
Mar3
tak to se doufám potkáme... jdu bez placaté čuně, takže budu mít volné ruce na muchlání!
Jo a jak někteří bystře postřehli, tak Giorďaska má konečně ty stránky, tak kdo ještě neví tuto velkou novinu...
www.boxer-giordi.com
spousta z vás se tam najde na fotkách z venčení... od profifotografkywami samozřejmě!
i wensday tam má nějakou tu svoji labinku
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:33
- Nahlásit
Denisa
Jasňačka hlavně ať odpočívá aby nožička už nezlobila Já jsem byla včera s dogou u veta,jelikož se jí udělala na noze ta bradavice,ale už byla velká tak v průměru 7 mm a pořád rostla. Tak nám ju zaškrtil a měla by odpadnout. Původně ji chtěl vypálit,ale měl strach,že by chytil i šlachu a ona by pak měla ten jeden prst ňákej povolenej, nebo co. Tak doufam,že ta mrcha bradavičí znova nevyroste...Máme holt doma takovýho bradavičníka
Jinak na výstavě se určo přihlásíme na pokec,teda jestli nebudeš mít plno
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:59
- Nahlásit
wami
...tak to hovno jsem sebrala já, heč! to bude štěstí!
no a zapomněla jsem na plotku své nejoblíbenější dlouhé vodítko... tak nevím jak je to s tím štěstím...
balonek jsem zabudla, no dnes fakt hlava tak leda na čepicu...
správně jsi poznala, že jsem byla divná...
Giordi zdraví Lumpajse, hele a nemohli tóóó, že ne...dívalal ses... mi teď vrtá hlavou jak ji blízal i Bad...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:13
- Nahlásit
Denisa
ja si kontrolovala botky jeste na zastavce a nic...
hele a nemohli tóóó, že ne...
nemohli, jak mel Lump roupy, tak jsem ho orvala, takze na ni v podstate nedal ani tlapicku...
Jo a jeste jsem ti nepochvalila stranky, ale jsou fakt super, strasne se mi libi!
|