Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:54
- Nahlásit

Puna
Jéžiškote to mám radost,že je v pořádku setřisko jedeno bláznivý. Jinak příště už snad konečně vezmu ten foťák

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

ČAU holkýýýý!
No ze mě je přímo tryskáč! ...a vůbec nechápu jak jsem to dělávala bez autí... no jo, jenže i tak málo času... no tak ke slovu přijde za chvilku třeba i ten tryskáč!!!
Puna
jejda, tak to jsou právě takový ty "blbiny", to chápu, já bych se teď po zkušenostech vyděsila až bych zešedivěla namístě... ale to může být jen škobrtnutí... ale i tak bych mu dala malinkej voraz... neb mi bylo řečeno vetama, že je lepší i pidinamoženinu nechat pozdravit než aby to přešlo do chronickýho... ale to vy víte jistě líp, paní nebo vlastně slečno doktórová... tak my posíláme hubaňu pro akčního herce!
Frog
jé, ty máš nový vlas? tak to se těším až tě uzřím! já bych měla jít taky na inovaci neb je to už hrůza... ale nikam se asi v dalších 10 letech nedostanu... furt orrrrrrganizuju, orrrrrrganizuju a plánuju a achjo...
no právě jsem se chtěla zeptat na fotky jestli máte a vidím, že teda seš na tom jako já asi co?!
ale musíme se do toho dát, když nám wami udělala takovou čáru přes rozpočet... že?!

Taky pěkný víkendík!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:17
- Nahlásit

Denisa
Čauky,
úplně tak nový vlas nemám, jen sem tam flákla barvu. Už jsem vypadala jako hastroš. Ještě chystám holiče,ale nějak na to není čas.
Nóóó já jsem totiž zapomněla dát nabít baterky do foťáku, takže zase nic no... Ale je to škoda Psiska tam prováděli docela slušný dostihový závody A nakonec se k nám přidal i německej ohaříček 8 měsíční, takžes měla vidět ty bláznivý hry co tam provozovali
Příště musíte jít s náma

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:19
- Nahlásit

Denisa
Jo a samozřejmě také přejeme krááásný víkend. Kdyže jdete s Giordinkou na ty zkoušky chovnosti?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:22
- Nahlásit

Frog
zapomněla dát nabít baterky do foťáku... no tak to jsem přesně celá já!!!
no jo, vidíš, už zítra... ale tak to snad bude v pohodě... hlavně abych na to nezapomněla-ráno vstát!!! pro G. by to měla být maličkost, ale tak nikdy nevíš... a hlavně u těch tlam placatých...

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:27
- Nahlásit

Denisa
Týýý bláho, tak to budu držet palečky A dál ti pro uchovnění ještě něco zbývá, nebo máte jen výstavu a zkoušku?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:31
- Nahlásit

Frog
dál už nic... ale tak víš, my si to spíš děláme "jen tak", neb nevím se štěníkama ještě furt a vůbec... takže ani o nic nejde... jen taková další legranda pro Giorďasku...

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:35
- Nahlásit

Denisa
Dogy zase nemají tu zkoušku,ale mají bonitaci Aguščina ségra už je uchovněná
jen taková další legranda pro Giorďasku... Chňápu, Giordinka to určo zvládně levou zadní Přejeme mnoho úspěchů a pak dejte vědět,jak jste dopadly holky,jo?

wami
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:37
- Nahlásit

Denisa
prosim prosim...
Kdyz uz jses clenem na tom Zetoru,nemohla bys mi prosim zjistit, na jakem terenu se budou delat 28.10. stopy na ZM? (resp. kde v Brne)? a jeste - kdo bude ty zkousky figurovat?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:44
- Nahlásit

wami
cha! to bych se ráda pokusila i kvůli sobě... takže zeptat se zeptám, ale pochybuju, že řeknou... zkušenost ze ZM na Rybníčku... neřekli kde stopajdy a ani terén... já nevím, zda to vůbec sdělujou... a figurovat by měl Liška... měl...

wami
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:50
- Nahlásit

Denisa
zkušenost ze ZM na Rybníčku... neřekli kde stopajdy a ani terén...
ja se ptala na ZPU1 (jsou na Rybnicku 4.11.) a teren na stopy - Medlanecke letiste...

takže zeptat se zeptám, ale pochybuju, že řeknou...
zkus to, treba reknou...
(Stejne v Brne neni nic jinyho, nez ty Medlanky )

figurovat by měl Liška... měl...

No tak hele, moc prosim, az tam nekdy pujdes, tak nas na ty ZM na Zetoru prihlas, ju?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:57
- Nahlásit

wami
no to je dobře, že s tím nedělají cavyky jako tenkrát... ono asi záleží koho se člověk taky zeptá...
ale říkali, že ZM se dělávají na travičce... většinou... je snaha to tak dělat... ty ZVV2 se třeba dělali na hlíně neb už tam nebylo místo... je jasný, že lehčí zk se budou dělat na lehčím terénku
s přihlášením... já jsem se zatím napsala na takový cár papíru a dál nevím co budou chtít... to zjistím... tak jo, tak tě připíšu na ten canc zatím jo? jé, to by bylo dobrý, bychom se nasmály aspoň spolu... nebo se vynervovaly vzájemně...

wami
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

Denisa
tak jo, tak tě připíšu na ten canc zatím jo?
jo, a kdyby chteli neco vic nebo penizky, tak se pak dohodnem, ju?

jé, to by bylo dobrý, bychom se nasmály aspoň spolu... nebo se vynervovaly vzájemně...
no, ja se obvykle zacnu na zkouskach stresem gebit jak idiot... (A ma inteligence klesa hluboko pod bod mrazu )

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:03
- Nahlásit

wami
jo jo
a to já se taky jakože velmi bavím ovšem mně kromě inteligence ještě bohužel začnou vypovídat už tak chatrné schopnosti v koordinaci vlastních pohybů... no snad aspoň neupadnu...

wami
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:13
- Nahlásit

Denisa
no snad aspoň neupadnu...
taky doufam

Jdes na co? ZVV1? nebo uz ZVV2?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

wami
Jdes na co? ZVV1? nebo uz ZVV2?
no ale teď jsi upadla ne?!
vtipálku!

Puna
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:41
- Nahlásit

Denisa

tak zítra držíme Giorďasce pěsti-štěstí na tu zkoušku chovnosti, jinak chápu další úspěch do sbírky

wami

ahoj, fotografko

wami
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:30
- Nahlásit

Denisa
no, dyk ZM mate, treba jsi stihla i jednicky, aniz bych to postrehla no...

Puna
cusik
ale fotografka nejsem, dosly mi baterky...

Puna
# Zasláno: 8 Říj 2006 20:30
- Nahlásit

Ahojte,
já nebudu v pondělí na netu, tak vás všechny moc zdravím takhle dopředu

Denisa

Tobě a Giordince obrovská mega gratulace k té ZCH, jsem byla šmírovat na boxeřím fóru, ale tam teda aby se člověk vyznal, nicméně jsem pochopila, že Giordinka je už úplná mega boxeří celebrita

My jsme měli s Luckym v sobotu setří sraz, sešlo se nás celkem dost, tak jsme si to užili, L. se choval slušně, ostudu nedělal, holomek, takže dobrý...

JanaF
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:12
- Nahlásit

Ahojte holky,
tak máme zase sebou Mistrovství ČR 2006 v coursingu a pár mých osobních dojmů si můžete přečíst zde:

http://www.coursingbrno.cz/index.php?inc=forum&fid =15

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:32
- Nahlásit

Puna
jé, děkujeme, no Giordi to fakt zmákla jedna radost, moc dobře se mi poslouchalo hodnocení rozhodčího... ona je fakt šikulka, když se může projevit a nekazím jí to já... prostě to má daný...
info pak hodím na stránky...
jé a vy jste byly na setřím srazu? u Verči?
to nám pak musíš povykládat...
wami
tak si představ, že bylo poslední volný místo, hned jsem tě tam teda napsala, no pravda hned ne, neb mi trvalo než jsem si vzpomněla jak se normálně jmenuješ!!! jméno mám určitě dobře a to příjmení si kdyžtak pak doladíš... napsala jsem tě s krátkým prvním a + s ch, nevím zda máš dlouhé to a + jestli nejseš s h... ... nebo jsem to vlastně napsala obráceně...?! no uvidíš... a zaplatit se musí asi 3 dny předem... to ještě očíhnu... a člen platí 200,- nečlen 300,-
a na stopy ještě nebylo koho se zeptat a figurant je napsanej Liška, rozhodčí Pouč...
JanaF
...no ještěže jsem tedy tentokrát nejela a dala přednost té zkoušce chovnosti!
poraněných hafů je mi líto a dnes to Agince pofoukám osobně!!!
to je dost hrozný, pěkně nezodpovědný, neprofesionální a vůbec nevím co si o tom myslet teda...

wami
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:00
- Nahlásit

Denisa
Jeee, tak to teda jen tak tak s tim zapsanim, super, moc dik!!!
napsala jsem tě s krátkým prvním a + s ch
presne

zaplatit se musí asi 3 dny předem... to ještě očíhnu... a člen platí 200,- nečlen 300,-
a na stopy ještě nebylo koho se zeptat a figurant je napsanej Liška, rozhodčí Pouč...

dik za info, penizky bych dala kdyztak tobe na zaplaceni, teoreticky prijedu ve ctvrtek na grufacky, jeste musim napsat nasemu agilitackemu sampionovi (druhy v individualu na MS agi v kategorii medium!!! ), jestli se ve ctvrtek vubec kouse...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:15
- Nahlásit

wami
tak jsem to trefila...
no já s kousačkama počítám, snad ne nepřepočítám...
tak jo, tak snad se uvidíme... jinak mi to můžeš dát klidně až v den zkoušky třeba...
druhy v individualu na MS agi v kategorii mediumhmmmm!
a mně říkal ještě cosi o závodě v ping-pongu...! chm, samej úspěch prostě!

Frog
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:21
- Nahlásit

Puna
Ahoooooj, tak jakej byl ten srazík? Povedl se? Kolik vás tam teda nakonec bylo?
Nu což můžem pokecat zítra na Zamilcu Platí-li tedy domluva z minulého týdne?
JanaF
Tééééda, arogance pořadatelů a rozhodčí mě opravdu dostala. Doufám,že je Agča v pořádku, a že se jí ty popáleniny brzy zahojí... Posíláme s Agů pozdraveníčko
Denisa
Gratulacéééééééé! Jsem věděla,že je Giordinka hvězda

Puna
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:43
- Nahlásit

Frog

Ahojky, srazík se povedl, bylo tam asi 13 psů, jestli teda dobře počítám a pamatuju

Zítra na vás čásek máme, akorát nepůjdem třeba už o půl 6 kvůli tmě myslím, ale jak stíháš, je nám to jedno...

Denisa
nedám si pokoj, takže, teta, nešly byste zítra?

Frog
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:47
- Nahlásit

Puna
Tak jo souhlasím,ale tak na 3/4 na 6? Dříve se tam nedokodrcám. Jééé my se těšíme.
Denisa
Jo,jo Šárka má pravdu pojďte s náma

Puna
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:50
- Nahlásit

Frog

jo, tak na 3/4, těšíme se taky

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:57
- Nahlásit

Frog
taky děkujeme! no je to moje chro chro stáááár!
Puna
Frog
jé, my bychom šli hnedle, jenže už cosi mám na tu středu... s náma je to teď těžký, ale počkejte... od listopadu budeme procházkovat furt!!!!!
Včera jsme byli s Agčou a Filípkem neb jsme to slibovali pěkně dlouho, ale tak snad příští týden nám to vyjde s váma...
Užijte si lítačky, pozdravujeme Agů a Luckyho!

Frog
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:07
- Nahlásit

Denisa
... od listopadu budeme procházkovat furt!!!!! Supéééér těšíme se na placatou tlamičku
Jo a Agů říká,že děkuje za pozdravy a nechává taktéž pozdravovat Giordinku
Puna
Bude sranda, minule jsem se tak nasmála.Lucky je bombastickej šoumen Až na tu nepříjemnost s nožkou.Doufám,že si blbounek bláznivá dá větší pozor tentokrát.

Puna
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:43
- Nahlásit

Denisa

tak si to píšeme, a v listopadu si na vás pěkně posvítíme

Frog
Lucky je bombastickej šoumen

no až Ti budu vyprávět, co předváděl na tom srazu, tak spadneš
Od pití z hrníčku až po sezení na těch plastových židlích, chvílema jsem chtěla předstírat, že ke mě nepatří hrůza s ním...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání