| Autor |
Zpráva |
Puna
|
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:26
- Nahlásit
Tady Lucky s Darčou chytli amok v písku:
a takhle to za chvíli dopadlo:
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Říj 2006 10:37
- Nahlásit
Frog
Vendulko, ještě jednou se Ti moc omlouvám za ten včerejšek, doufám, že jste si poradili i bez nás, slibujem, že to Agátce vynahradíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 10:43
- Nahlásit
Puna
krásný fotky!!!!!!
Od pití z hrníčku až po sezení na těch plastových židlích... ty brďo, tak to musela být bžunda!!! no tak pes z paneláku- přece se umí slušně chovat ne, když je pozván na zahradní párty! Pan Luckyman!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
Puna
Neomlouvej se, Šáry Můžem jít přeci příště Byly jsme včera sami s Agů v Medlánkách. Vyšly jsme z Kr. pole a došly do Komína Celou cestu jsme blbly s létajícím talířem, takže když jsme dorazily dom Agů úplně vytuhla Ani se jí nedivím po skoro 2 hodinách lítání vkuse Počítáme s váma na další prochajdu a budem se samo těšit. Však se můžem domluvit v sobotu na coursingu,né?
Jinak fotky jsou bombááá. S jednou gordonkou si Agů hrála v pondělí docela holky řádily
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:26
- Nahlásit
Frog
Denisa
fotečky jsou pěkný, protože jsem nefotila já, to je poznat na první pohled snad...
Jasně, dohodnem se v sobotu
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
Puna
Ahoooj tak co? Platí ten zítřek?
|
Puna
|
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Frog
určitě, už se těšíme, v těch 17.45?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:10
- Nahlásit
Puna
Jo jo nechala bych to na takhle dřív, protože je už brzy tma .
A co vy? Jak jste dojeli v sobotu? Chtěla jsem ti móóóc poděkovat za to svezení, jsi fakt zlatá.
A jak se s Luckýskem máte? Co děláte?
Denisa
Tak co teta? Kdy se přidáte
Hele kdy jdeš na Zetor dělat ty zkoušky? 28.10. a 4.11. bych tam měla být na brigádě vypomáhat na zkouškách
|
Puna
|
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:39
- Nahlásit
Frog
tak domluveno...
Máme se skvěle, před chvílí jsme se vrátili z prochajdy s Agčou a Cairou a Fíou, tak Lucky byl bez sebe že má dva ridžbeky k dispozici, byl úplně u vytržení
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:25
- Nahlásit
Puna
Jéééé my se na dnešek těšíííme. Dám baterky do foťáku a vezmu ho s sebou .
To se máááte Agu včera taky řádila s ridgebackama Jedno 5 měsíční štěndo a jeden dospělák. Agů se jala rasit štěňáka, došlo na zadupání dogou do země a ožižlávání hlav
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:31
- Nahlásit
Frog
my se taky už těšíme, foťáček vem, uděláme krásný fotečky, něco jako "podzimní kompozice dogy a setra"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:34
- Nahlásit
Ahojte, ahojte!!!
Tak vás jen netově zdravím...
V pátek mám dovču a jedu na víkend na jednu boxeří akci, tak mi drž pěsti ať odjedu, protože jsem jakási nachcípaná...
Mějte se všichni krásně!
Frog
mno ještě ti nevím... podmínky s figošem, terénama i cvičením stojí za prdlačky, takže fakt nevím... navíc moje nalomené zdraví... no hele, když mě tam uvidíš, tak drž pěsti...
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:37
- Nahlásit
Denisa
tak pěstičky držíme, rychle se uzdrav a boxí akci si holky užijte
A zkoušky ty už máte v kapse, to je jen formalita před tím rozhodčím, ne?
vždyť jste táááákovýhle šikulky
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:19
- Nahlásit
Puna
Ahooooooj, včera to byla paráááda. Agů doma spinkala jak miminečko a ze spánku pořád máchala nožkama. Asi se jí zdálo o tý bezva včerejší prochajdě . Lítali oba jako blázni a já už zase poznávala tu starou dobrou Agů . Takže jestli budete mít čas, tak bychom rády s váma zase vyrazili třeba ve středu. Ale jenom jestli si na nás najdete čásek .
Denisa
Jé už se na vás těším a budu vám fandit.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
Puna
Jééé mám tam hrubku. Vyrazily samozřejmě
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:00
- Nahlásit
Puna
Ahojky Šáry, tak jsme se vrátili z víkendu od našich . Agátka si tam rozřízla tlapku (asi šlápla na střep), tak snad se jí to zahojí.Měli byste s Luckýskem ve středu čásek?Že bysme psiska nechaly zase zařádit?
|
Puna
|
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
Ahojte všichni,
Frog
tak jakej byl víkend? a co slepičky? doufám, že Agátka přišla s nima na jiný myšlenky
Jinak s tou středou nevím ještě, musím do Znojma a nevím jestli zítra nebo v tu středu, no já dám vědět co nejdřív...
A děkujem za ouška, ani jsme si je nezasloužili
Včerejší běhání bylo fajn, Luckin byl bez sebe úplně, a teta Jana nás pochválila, že stačí ridgebackům a může s nima běhat... teda jeho pochválila, já v běhu bych nestačila nikomu
Denisa
a co boxeří akce? snad jsi se už uzdravila
|
Puna
|
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
Frog
jů, jsme psaly zároveň...
ježiši, pusinka, tak to je blbý, jako ten polštářek? tak ať ji to nebolí a co nejdřív se to zahojí...
Já písnu kvůli té středě odpoledne...
Už jsi viděla fotečky?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:36
- Nahlásit
Puna
Ahooooj Slepice zůstaly celé a Agů se k nim do kurníku vloupala jenom dvakrát, takže v pohodě .
No ta naše potvora to právě má říznutý nezi polštářkem,takže to nejde ani zašít, ale snad se do středy zmátoří, jinak bude s Luckýskem běhat ovázaná . Hele pojďtéééééé psiska se alespoň vybrlbnou .
Jééééé to jsem ráda,že si běháníčko s Agčou užíváte. že je moooc pozdravujem
Fotky jsou parááááááááááááááádní Ten klučina je fakt dobrej fotograf!!! A ta společná Luckyho s Agátkou je moc príma,viď?
|
Puna
|
# Zasláno: 27 Říj 2006 13:43
- Nahlásit
Frog
děkujem za procházku a za nový venčící místo...
Pěknej víkend, jestli ještě nakoukneš a Agátce ať se ta nožka rychle hojí, i když ta botička jí moc sluší
Denisa
jestli půjdete na ty zkoušky, tak hodně štěstí
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 15:15
- Nahlásit
Denisa
čau,ten pes,co včera při obranách vlítl málem až Giordi do huby byl můj (byli sme na agility )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 15:50
- Nahlásit
Puna
Jééééé taky moc děkujeme za prochajdu, bylo to fakt príma Jo a samozřejmě taky za dobrůtky pro Agátku Pořád mě v tramvaji otravovala,že chce alespoň jednu z těch dobrot No a přemluvila mě a moooc jí to šmakuje. Díky.
Přejeme také moc fajn víkend a příští týden bychom třeba v pondělí mohly zajít na další prochču Co ty na to?
No dej pak vědět
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 15:51
- Nahlásit
Mar3
Ahoj, tak jak ses nakonec domluvila na to cvičákování?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 17:20
- Nahlásit
Frog
ahoj,no už chodíme na agility a s tou poslušností - teďka to prej 3 tejdny není a pak se máme v sobotu na tu 14:00 dojít podívat....tak nevím,estli to dokonce nenechám až na začátek roku - protože za 3 tejdny su zrovna pryč já víkend nebo dva a pak už snad bude prosinec....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:45
- Nahlásit
Puna
ahojky, no vše bylo jinak, nakonec jsem s Frog brigádničila neb Giorďásek onemocněla... ale už je v pohodě, je v rekonvalescenci, takže pro all venčitelky - uvidíme, zda bychom mohly jít tak ve čtvrtek nebo pátek... ještě se domlouvám i s Janou od Agči, tak prostě však si napíšeme...
Frog
ahojky, co myslíš, kdy by se ti hodilo zase si něco odpracovat? napadlo mě, jestli se spolu nedomluvit, že by nám to zas líp uteklo ve dvou...
Mar3
jé, no vidíš, já si myslela, že to byl Beroušek, ale to víš já i Giordi při obranách nevnímáme nic jinýho než figuranta a rukáv ale vím, že mi figurant říká, bacha je za váma pes, G. vyštěkávala a hlídala aby se figoš nepohnul...
ale dávej si na to bacha, neb při obranách jsou psi dost našťavení a chodí tam i docela tvrďáci, to by byl jeden gřaf a ...
jinak je to hrozný jak se tam motáme vy nám a my vám... to není moc dobrý teda, já byla ten den i naštvaná neb jsme měli před sebou zkoušky a nikdy není možnost si ty makety vyzkoušet a do toho se tam ještě motá milion lidí - no však víš jak to vypadalo a G. to neznala a chtěla mi zdrhat za figošem, tak jsem řvala jak hysterka... no štve mě to a nejsem rozhodně sama... plac jak kráva velkej a přesto je to tam v tomto blbý...
jsem četla, že jste byli s coursingovejma na prochči, tak se třeba někdy uvidíme na vychajdě...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
Denisa
Ahojky, tak kolik máš tedy nakonec odpracováno? Já teda jenom 2 hoďky,tak mi 3 ještě zbývaj . A ten tvůj návrh na společnou brigošku beru, jelikož to při tom klábosení parádně utíká Já bych to možná viděla zase na tuto sobotu, budou tam zkoušky a mohly bychom se na ně na chvilku juknout . Co ty na to?
Jinak čtvrtek by byl príma , dokonce i akce naplánovaná na pátek mi odpadla, tak pak dej vědět.
Puna
Doufám,že půjdete s Luckýskem taky
wami
Tak za kolik to máte? Děkujeme za sobotní půjčení Lumpíka, Agů měla vééélikou radost. A jsem ráda,že jsme se zase po dlouhé době viděly
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
Denisa
no to mně je jasný - šak já sem myslela,že mám infarkt - už sem si říkala,jak su bez psa - no a ten blbec prolítne dráhu a letí dopr....! no a nejhůř - jak tam je miliarda lidí - 3 místa na obrany, 3 místa s agilitama a tak - tak ho šíleně zajímá, že je šude plno psů a chcese všude podívat - hrůza fakt! šak ho trochu kósla jakási parsonka nebo co - jí vlít k překáže . . . ale aj dybych se rozkrájela,tak neposlech (asi m ut obylo už dlohý furt hop hop hop tunel a zpátky a znova....)
já byla naštvaná taky - na psa ale...dyby dolít blíž tak je mi jasný,že nemusel vyváznout jenom tak...
jj vycházka byla fajn,akorátže sem tak trochu zapomněla,že se měnil čas tak se to jenom kvuli mně muselo posunout na dřív (su tele a moc se zato stydím,fakt...) ale třeba s váma ještě někdy vyrazíme . . . jaký to bylo,ať řekne Puna chudák Lucky fakt
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:25
- Nahlásit
Frog
jé, no jo, ale já už jsem domluvená v sobotu od 9h na hrabání listí na Rybníčku...
Jo a já mám na Z. 4h zatím... tak to mi zbývá ještě 16h...
Já tam teda asi pojedu v neděli... co jinýho mi taky zbývá... no ale v sobotu je velká pařba, takže leda až odpoledne budu schopná asi... jeslti vůbec teda!
s Janou to vypadá na pátek, takže bych šla ve čtvrtek, ale jen na chvilku radši, prostě kdyby se moc lítalo, tak bych se odpojila dřív...
Mar3
jo, je to tam hrozný v tomhle ohledu!
G. by ho nezakósla, ale leda kdyby se chtěl pověsit na rukáv místo ní , tak by po něm vyjela, to asi určo...
že se měnil čas no aspoň, že se měnil dopředu, takhle jsi je stihla, horší by to bylo obráceně.
se budu těšit, my placatce rádi!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:30
- Nahlásit
Denisa
no G třeba né,ale zase tam bylo spousta jiných psů na obranách,žejo..... no to je jedno, je pravda,že by to mohlo bejt (ten cvičkák) klidně rozdělěnej ještě plotem (třeba v rohu by byl menší čtveeček udělanej) a bylo by to lepčí - no ale na druhou stranu s i za to můžu asi sama,páč neumíme asi teda přivolání dyž hned nepřišel
pověsit na rukáv? to tak spíš olíznout Géčkovi čumák nebo tak
se budu těšit, my placatce rádi
no nezapsali sme se zrovna nejlíp (vytáhnout Janču z postele ) ale třeba to příště napravíme
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:40
- Nahlásit
Denisa
Hele teď jsi mě krapet zarazila Kolikže hodin ročně mám mít odpracováno na Zetoru?
Se čtvrtkem zatím tedy počítáme Jo a tak dej vědět kdy bys teda šla na tu brigošku na Zetor,jo?
|