Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

Denisa
Tak od nas taky vse nej k svatku!

Frog
Na zítra držíme palečky
drzte, bude to treba...

A hele, co jsem onehda ulovila...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:56
- Nahlásit

wami
Jéééé kdys to ulovila? Agů to tam moc sluší,ale panička vypadá trochu jako dement
Jasně myslíme na tebe, uřčitě to zvládneš. Pak dej hnedka vědět, až to budeš mít za sebou

Puna
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:56
- Nahlásit

Denisa

Taky vše nej k svátku, ať se máš nejlíp ze všech Denis
A taky čekám info o Giordince a výstavě....

wami
palečky už máme nachystaný, tak se neboj...

Frog
díky, dojeli jsme dobře, Luckin úúúúúúúplně mrtvej, se najedl k prasknutí a spal a spal a spal, ani jsem ho nemohla dostat na večer vyvenčit, no komik prostě
Zdravíme Agátku, i Tebe samozřejmě...

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:01
- Nahlásit

DENISA

I my se přidáváme s ksvátkovou gratulací! Fšenej.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:58
- Nahlásit

Holkýýý
moc vám všem děkuju, že jste si vzpomněly, jste super, fakt díky!
wami
jejda, tak zítra držím pěsti a Giorďaska pracky! a pak budeš mít už pokoj, no paráda!
coursingářky
no vykládejte jak jste se měly, co závod do vrchu a tááák...
jinak nožka je o.k., ještě teda prý na prochajdu s psíma kamarádama nemáme chodit, ale tento týden už může začít lítat - sama se sebou
já už jsem ji pouštěla na chalupě a musela jsem ji krotit, měla šílený záchvaty běhací

no a výstava!
byla to výroční klubová s mezinárodní účastí a mezinárodníma rozhodčíma a pův. jsem se ani nechtěla hlásit, ale chtěla jsem se tam setkat se spoustou lidí a když už jsem tam jela, tak jsem G. vystavila...
no a ona ve třídě otevřené ve zlatých fenách postoupila z 16 fen do finálové čtyřky, a pak v odpoledním finále tedy skončila bramborová, tedy čtvrtá, ale prej je to mega úspěch - říkali boxí lidi a tak jakože bomba no tak má pohárek...
jo a jela jsem v poho až do Třeboně! i s objížďama... z toho jsem měla nerva, ještě jsem nikam tak daleko nejela

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:16
- Nahlásit

Denisa
Ahoj Denčo,
tak to teda Giordince aj tobě móóóóc gratulujeme k úspěchu. Já věděla,že Giordinka jim to natře.
Soustředko bylo parááádní. Moc se nám tam líbilo. Závody do vrchu mi Agů stávkovala (doga jedna proradná). Lépe řečeno vyběhla až nahoru,ale 2 metry před cílem se zastavila, jelikož jí přišli podezřelí ti kluci, co tam stopovali čas. Začala na ně hrozivě štěkat a dál nechtěla ani krok, že se jako bojí. Tak jsem to za ní vyběhla (teda vyšla) a myslela jsem,že mě trefí.Nepomohly ani výhružky ani hecovačka ani ňuňání. Musela jsem to doběhnout s ní.Nicméně Agů nebyla jediná komu dělal problémy ten dav lidí nahoře. Dost psů se tam zaseklo. No a 2. běh se všichni Ti nahoře schovali, že jako aby jí to nerozptylovalo a to jí prozměnu přišlo divný,že tam nikdo není. Tak jsem se hezky dvakrát za sebou mrkla až nahoru na sjezdovku. Vyhrála jsem tím pro Agů plno dobrot a laskomin, dokonce i medajli a diplom. V dogách jsme byly jednoznačně první ( byla tam totiž jedinou dogou).
Ale druhý den na coursingu předváděla dokonce akrobatický kousky. Hodila na konci takovou tlamu,že by jí to mohla i Giordinka akrobat závidět . Ne fakt tam dala takový salto, že jsem se až lekla, jestli je ještě celá .
Počasí krááásně vyšlo, fajn lidičkové a príííma organizace.Zkrátka nááádhernej víkend.

Puna
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

Denisa

tak to mega gratulace - Giordince, to je úspěch teda, no ale to se dalo čekat, že a Tobě - řidičce taky...

Jinak, soustředko bylo parádní, super, závody do vrchu jsme taky v IS vyhráli, já jsem teda naštěstí nahoru nemusela, já bych tam ani nevyšla, nejsem tak dobrá jako Frog, Luckin vyváděl jako blázen, myslela jsem kolikrát, že ho klepne, no komedie s ním
Máme krásný diplomky, medaili, ceny...
Akorát se tam celou dobu choval jako blázen, předváděl se v tom "nejlepším" světle, prakticky nejedl, nespal...

Frog
ouška už sežral včera, během asi 5 minut, on fakt není normální..
Tak ještě jednou za ně teta děkujem

JanaF
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

Zdravím po víkendu,
Šárči, co tím jako chceš říct?
Já taky prakticky nejedla a nespala

Náhodou byli oba, jak Agátka, tak Luckýsek skvělí a naprosto super se s ostatníma pesákama doplňovali

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:56
- Nahlásit

JanaF
Děkujemééé za pochvalu a musím ještě jednou smeknout klobouk nad perfektní organizací. Jste úžasní!!! Příště jedeme zase
Puna
No vidíš kluk ušatá. Jsem ráda,že mu ouška chutnala.Tam měl zkrátka trošku rozlítáno... Nebyl čas žrát a spát přece
Ale ráno s Agů pěkně na pokoji řádili,viď?

Puna
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:11
- Nahlásit

JanaF

samozřejmě tím nechci říct vůbec, vůbec nic, já jen tak plácám

Taky Ti chci moc poděkovat, čekala jsem, že to bude skvělá akce, ale že až takhle...
Opravdu paráda, a ty diplomky a obrovský dary a vůbec, no všechno

Pošlu Ti teda asi 10 foteček z toho závodu, víc jich nemám, když tam se mnou ten můj případ smýkal sem a tam, tak se to nedalo prostě

Puna
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:12
- Nahlásit

Frog
fakt řádili jak paka, já se musím smát, jen si ta vzpomenu, Agů jak dělala ty mosty a vůbec, no dvojka k pohledání, fakt

JanaF
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:17
- Nahlásit

Puna
Jééé, to by bylo super, kdyby jsi mi je poslala, my fakt nemáme skoro vůbec nic neb se to taky moc nedalo.
Ale jestli máš i další fotečky, tak prosím pošli aji další z Lednice, coursingu a tak, pošli prosím moc prosím prostě všechno, co máš.

Frog
Kamkoli a kdykoli vás berem všema deseti, na jakékoli akci jste vítány holky, samo i Šárča s Luckýskem, samo i Denča a další.

Puna
# Zasláno: 11 Zář 2006 12:05
- Nahlásit

Lucky s Aginkou v Lednici...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:22
- Nahlásit

Puna
Jéééé neposlala bys mi všechny fotky cos nafotila na soustředku na mejlík? Já ti zase pošlu ty svoje,jo? Děkuju

JanaF
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:04
- Nahlásit

Frog
Vendulko, mě taky prosím fotky ze soustředka na mailík....mooooc prosím.

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:23
- Nahlásit

JanaF
Jo jo něco pošlu Dneska si je stahnu do PC a zítra ti je pošlu,ale nejsou moc pěkný. No uvidíš sama

Puna
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

Frog

Vendulko, já Ti je pošlu odpolko ty fotky, jdu teď k tomu zubaři a v pondělí pak do té nemocnice
Taky ale nejsou nic moc...

Jinak mi ještě holky řekněte, že je normální, aby byl Luckin tak moc unavenej? Já jsem s ním včera šla na Kameňák (už skoro v 6, takže nebylo vedro) a on si furt lehal, vůbec nechtěl jít, jsme tam pak skončili na lavičce jak důchodci, no snad je jen unavenej, protože nevím jinak, já jsem hroznej hypochondr na něj, hrůza se mnou

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:14
- Nahlásit

Frog
Puna
ahoj holky, díky za gratulace k Giorďadlu a za reportážní info o Němčičkách...
doufám, že se uvidíme nějak vcelku brzy na venčení, no Giordinka to teď brzdí, ale pak se budu těšit!!!
Puna
já myslím, že je to možný, teď to na něj dolehlo teprve a jak ho znám to jeho lehání... to nebude nic jinýho než trocha unavenosti...! Posíláme pusu fešákovi!

wami
tak už jsi jim to tam nandala doufám!
už wami propusťte, všechno umí, dejte jí jedničky a hotovka!

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:05
- Nahlásit

Denisa
...řekla bych, že trpí jak ZOJA. Budiž jí útěchou, že to bude mít jednou pro vždy za sebou.

JanaF
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:21
- Nahlásit

Puna
Šárči, určitě je unavený...pro pesany to byl docela akční víkend, kdy měli neustále co dělat a když už měli volněji, tak zase byl kolem dokola pořád nějaký pesan, či něco zajímavého, takže moc neodpočívali.
Navíc spousta psů neodpočívala i proto, aby jim náhodou něco neuniklo a o něco nepřišli, což si myslím, že byl konkrétně i případ Luckýska, který u ničeho nesměl chybět
Takže pokud byl zvyklý na svůj klid např. během dne, že polehává, pospává, tak tady to neměl, protože se pořád něco dělo a tak je teď unavený asi jako já

JanaF
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:23
- Nahlásit

Puna
Jinak pro Tvé uklidnění, včera jsme byly v lese s Gabčou a Cairou a Filip byl daleko aktivnější než Agča, která tam spořádaně ťapkala a lítací aktivita veškerá žádná a to narozdíl od Luckyho byla na pokoji a v klidu daleko více a i ona byla včera ještě taková vláčná

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

wami
tak už to vím!
gratulacéééé! a vítej mezi magorama a megerama!

Puna
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:13
- Nahlásit

wami

teda, už ses vrhla do víru oslav? no ještě že Denča dala vědět...
Moc, moc, moc Ti s Luckym gratulujem, zasloužíš si to

JanaF
Denisa
holky, díky za uklidnění, já jsem trochu hysterka, no..
Díky moc a zdravím Giorďasku, Agču i Fiouška

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:48
- Nahlásit

wami
Ahóóój, přijmi gratulace aj od nás. Já věděla,že to dáš! Doufám,žes to pořádně oslavila
Puna
Tak co zoubky? Doufám,že už to máš za sebou a už nebudou nikdy bolet... Jinak Aguna je taky ještě trošku unavená a to dokonce narozdíl od Luckýska trochu spala

Holky já se z tý svojí dogy zbláznim. Sem myslela,že jí přihlásím na říjnový ZOPky, když tak pěkně poslední dobou cvičí. Nicméně po včerejším cvičáku jsem na prášky. Doga nejenže nepředvedla vůbec nic,ale dokonce dělala tak otrávenou,že byla zralá na kopanec do zadku a panička na blázinec... Hm takže to pro změnu zase budem muset vzdát. Nechci riskovat,že zrovna tenhle "svůj" den bude mít zrovna na zkouškách. Chjo kdo vymění nějakýho chytrýho a poslušnýho pejska za tu mojí tvrdohlavou dogu?

wami
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:17
- Nahlásit

Holky, dik za drzeni palceku, mam to za sebou johoho a to je nejpodstatnejsi...

Frog
Hele, zkouska je od slova "zkusit to", niceho se neboj a jdete to zkusit, uvidis, jak te Agu prekvapi, bude mit ten nejlepsi den a zkouska bude v kapse!!!
Vzdyt vam to vsechno tak pekne jde...

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:34 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Frog
Nebój na ZOPkách jsou fakt ještě hodný. Rozumnej rozhodčí by měl poznat psa, který je nadupaný, jen mu zrovna něco přelítlo přes čumák, a tak zrovna teď a zrovna tohle udělá úplně jinak, než by to udělal normálně.

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

wami
No tys nás zrovna viděla,když cvičila fakt docela pěkně,ale mělas ji vidět včera, fakt katastrofa.Jediný co zvládla bylo odložení to ležela 5 minut bez ponutí a pak přenášení cizí osobou a mnou,ale jinak se vlekla jako smrad .. no co ti mám povídat hrůůůůůza.
Garfield
Tys neviděla dogu když dělá otrávenou,viď ?! Věř mi,že rozhodčí nepozná,že jí zrovna něco přelítlo přes čumák. Ona je výborná hérečka. Fakt na nakopání do zadnice .
Jinak gratuluji k ZOPkám Gafuša je úúúžasnej

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:03
- Nahlásit

Frog
ahoj
našla sem nějaký fotky- tak kdybys je třeba chtěla

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:07
- Nahlásit

Mar3
Jéééééééé, supéééér. Která ty seš? Bylas na coursingu? Asi jo když máš ty fotky

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:10
- Nahlásit

Frog
jj , byli jsmeto vyzkoušet a vod teďka už budem chodit pořád

su tady tato vpravo:

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání