Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:43
- Nahlásit

Denisa
dik za pochvalu...

škoda, že nás opouštíš, jsem si říkala jak v zimě budeme skijöringovat třebas... ale tak třeba se zas potkáme..
no aj doufam, ze se nekdy nejak potkame... Je mi to taky lito, ale domecek je domecek, no...

jó a kdo nám bude dělat fotky z našich vycházek?!
ze bys konecne vytahla to svy delo fotograficky...?

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:52
- Nahlásit

wamize bys konecne vytahla to svy delo fotograficky...?
O to už se jednou pokusila a málem si ho díky Agátě rozsedla,že Denčo?
Jinak se nám bude moc stýskat Agů okusování hlav s Lumpíkem moc bavilo

wami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:53
- Nahlásit

Frog
Jinak se nám bude moc stýskat
no jo, to me taky...

Agů okusování hlav s Lumpíkem moc bavilo
prave, nemam kde sehnat kamose na poblbnuti, Deny uz si moc nehraje a Lumpovi to bude strasne chybet...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:54
- Nahlásit

wami
vytáhnout ho můžu
ale jak jsem zjistila, nejsem tak akční abych celou vychajdu chytala záběry jako ty, jsem lemra líná! ale tak třeba mě to právě donutí, je pravda, že jsem vždy spoléhala na tebe a říkala si, wami bere určitě foťák, tak to je dobrý, budou skvělé fotky a nemusím ani prstíkem hnout...
no jo, domeček... my teď budeme opravovat trošku (co penízky dovolí) horní patro, fuj fuj, se netěším, toho burdelu...
ale jo, to se potkáme, hlavně když budeme aspoň takto ve spojení... budeme o sobě vědět...
že jo, holčata?! třeba za tebou dojedeme i tam k vám na nějakou akci, když to tam pak budeš mít zas obšláplý co kde jak...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:55
- Nahlásit

Frog
jo, ale to bylo celý jak o život! můj i foťáka! a pak ještě i u toho rybníka, to mě tam chtěli hodit všichni, ti potfvoráci ulítaní!

wami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:56
- Nahlásit

Denisa
bordel ja mam vsude taky a hlavne nikdy nemam ty veci, ktery prave potrebuju, po ruce. Momentalne je mam vzdycky 200km jinde...

třeba za tebou dojedeme i tam k vám na nějakou akci
tady se toho zas tak moc nekona...
ale koneckoncu, treba nekdy o vikendu budete mit cas, tak vas pozvu jen tak...

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 14:59
- Nahlásit

wami
Bůůůůůůů A ty už jsi doma,nebo ještě něco málo pobudeš v Brně? Že bysme daly s ostatníma ze "Zamilecký bandy" nějakou rozlučkovou prochajdu

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:01
- Nahlásit

Denisa
No ale nasmála jsem se u toho jako nikdy Jen jednu chvíli mi zatrnulo,jetli vás doga nepřizabila Teba, foťáka i Šárku

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:02
- Nahlásit

wami
já nemůžu najít stopovajdu!
jinak mám právě bordel neskutečnej a tím, že se pak chystá ještě větší, tak to nemá cenu uklízet, no ale fakt to hraničí už... no prostě ráááááj pro bordeláře!
tak vas pozvu jen tak... ...no výbordelně! nacpeme se se psama do fára a tradáááá!

wami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:03
- Nahlásit

Frog
no, zatim jsem uz doma, ale snad se tam jeste nekdy nejak objevim...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:04
- Nahlásit

Frog
to ne, my kynoložky jsme odolné přece!!! to bych musela být mrtfá už asi milionkrát by killer Giorďaska!

Frog
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:06
- Nahlásit

wami
no, zatim jsem uz doma, škodááááááá

tak vas pozvu jen tak... ... to beréééém
Denisa
by killer Giorďaska!
To je fakt

Puna
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

wami

tak to se nám po Tobě taky bude stýskat, tak ať Ti všechno vychází, tak, jak chceš a ať se daří..
Pokud Lumpík potřebuje živou hračku, zabalím Luckýska-cipíska do balíčka a do dvou dnů ho tam má

Taky doufám, že se ještě uvidíme...

Frog
tak co, jak, kdy, kde?

Denisa
killer Giorďaska nemá chybu

Puna
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

Mar3

díky za fotečku, ale jsem se až lekla, dva retardi na výletě, jinak nás ten coursing fakt baví...

Ale Berry je šikulka, to se Chuck může začít třást strachy před takovou konkurencí

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:33
- Nahlásit

Puna
Ahoooooooj teta,
já bych to nechala ,jak jsme se včera domlouvaly na tu středu . Takže zítra v 18:00 klasicky na Zamilcu? Nebo můžem i někam jinam,jestli chceš.

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:35
- Nahlásit

Puna
myslíš jo? vidělas dyž běželi v páru? Bery ho předběhl,ale chcuck si vychcaně nadběhl . . .

nás ten coursing taky moc moc baví - budem chodit už pořád . . . asi bych se i přihlásila jako člen,ale nevím,co a jak?

Puna
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:21
- Nahlásit

Mar3
tak to já taky nevím, my jsme členi, ale museli jsme se přihlásit do konce června myslím, ale zas to byl Berry ještě malý miminko, tak jste nechodili, no Jana to bude vědět líp a určo poradí..

Frog
tak jo, zítra v 18 na Zamilcu, už se na vás obě moooooooooc těšíme...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:23
- Nahlásit

Puna
My takýýýýýýý

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:24
- Nahlásit

Puna
no,zeptám se jí hnedka ten příští tejden

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:32
- Nahlásit

Ahoj holčata!!!!
tak mi brácha včera přihodil na stránky G. videa z obran... je to z minulýho roku ještě... takže takové zaučování se... ale i tak se tam Giorďaska docela činí...
http://www.boxer-giordi.com/index.php?other=video. php

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 13:23
- Nahlásit

Denisa
Videa jsou parááádnííí. Giordi lítavec zkrátka nemá chybu

Puna
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:16
- Nahlásit

Ahojte,

dneska je svátek zvířat (doufám), tak jim, těm našim vašim přeju všechno nejlepší a pořád tak skvělé páníky

Denisa
videjka jsou úžasný, obrany jsem už viděla, ale když je to pes, kterýho znáš, a ještě k tomu Giordinka, nádhera, fakt, úplně pastva pro oči, a když píšeš zaučování, tak teď si to nedokážu představit ani, jste šikulky obě dvě

Dneska by vám to asi s náma nevyšlo, že? jen se tak ptám...

Frog
tak v 18, počítáme s váma

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Puna
Ahojky Šárko,
počítáme s tím a už včera jsem to Agudíně sdělila Měla radost a obě se na vás těšíme Vždyť jsme vás od toho parádního soustředka neviděly.
Vezmu foťák a něco málo nafotíme

Puna
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:30
- Nahlásit

Frog

to bude fajn, když vezmeš foťák, já už s tím mým (Michalovým) nic nikdy nenafotím, a on to ještě neví... no Ti povykládám, jinak je to docela úsměvná historka..

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:07
- Nahlásit

Puna
Jasně Už se moooc těšíme

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:32
- Nahlásit

Puna
Ahojky,
chtěla jsem ti ještě jednou poděkovat za paráááádní prochajdu a také samozřejmě ještě děkujeme za svezení Jsi zlatá
Agátka byla s běháníčkem moooc spokojená, pozdravuje Luckýska a říká,že příští týden by klíďo s ním zase šla zařádit Prej se jí má ozvat,jestli by mu vyhovovala zase středa

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:11
- Nahlásit

Holky
já nestíhajda netovat... tak jen zdravím a těším se třeba na další prochču, zatím se mějte a děkuju za pochvalu Giordi kousacího letadla... páááá!

Puna
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:50
- Nahlásit

Denisa
nestíhajda, nestíhajda, teta bacha aby i z Tebe nebylo za chvilku letadlo

Frog
my taky děkujem, a Lucky vyřizuje Agátce, že středa by snad šla, dá ještě upřesňující info v pondělí, tak prosí o vyřízení, děkujeme
A pěkný víkendík přejem a ještě jsem Ti, teta, zapomněla pochválit nový vlásky, moooc pěkný

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

Puna
Jéééé děkujuuu, se červenám. Už jsem to Agů vyřídila, říká,že se bude moc těšit Jinak doufám,že má Luckýsek tu nožku vpořádku. Docela mě v tom lese vyděsil.
Tak se na vás přístí týden budem obě těšit

Puna
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

Frog

no a jak vyděsil mě, hrůza, já s ním fakt nevím, protože pak přece lítal jak pako normálně, ale večer doma to ukazoval každýmu, kdo o to projevil trochu zájmu, jakože ze sedu tu pokrčenou packu, ale asi je velkej pan hérečka, protože jsem měla pocit, že ukazuje levou i pravou, no včera měl klid, ale chodí a běhá normálně, a dneska už to ani neukazoval, tak asi dobrý...případ nad případy

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání