| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
Denisa
Jo jo ten systém by byl fajn Žrádlo platíme Agů napůl, ale jinak moje aktivity s ní a hračky atd. si taky většinou kupuju sama, ale on by si Ondra neodpustil, alespoň maličkou poznámku.To by zkrátka nebyl on Nejradši si to jdu koupit sama a mam klid.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:55
- Nahlásit
Frog
dneska bohužel nee, G. jsem nechala včera naočkovat, tak má mít 2 dny klid... no takže 1 den, neb 2dny, to by bylo k zbláznění s ní... dnes dáme asi jen stopičku večer... ale nevím nevím, v tom vedru se nedá dělat nic pořádně... leda tak koupat se...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:05
- Nahlásit
Denisa
Škoda, ale uvidíme se určitě na dalším venčení,né?
Všichni
Tak jak to vidíte tento týden s venčením?Já navrhuji rybníčky v zamilcu, protože v tomhle vedru se ani nic jinýho s pejskama krom plavání nedá dělat. Co vy na to? Jinak já my můžem ve středu a možná i ve čtvrtek .
Tak co? Jak to vidíte?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:06
- Nahlásit
Puna
Jaký byl coursing v Lednici? Jak si Luckýsek zaběhal? Jak to tam vypadá?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:08
- Nahlásit
Frog
čtvrtek máme mít obranu, ale středa by asi šla, no ještě nevím neb cosi možná mám, ale taky možná ne dám vědět...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:12
- Nahlásit
Denisa
Pocitas ted ve ctvrtek na obranu i se mou?
Jaky to bylo...?
Frog
Ja bych sla ve stredu, teoreticky... Ale neslibuju stopro!
(BTW jedete nekdo jeste mimo me a Garfielda na srazik s cz-psem?)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:25
- Nahlásit
wami
no domluvíme se v úterý na cvikoši třeba... Alena asi ještě nepůjde, nevím... ale když jsme tam byli minule, tak jsme se normoš nahlašovali na příště... akorát já teda vezla z Řečkovic Janu s Badem, tak nevím jak to teď pořeší... no v úterý se domluvíme, manžel by ji tam snad hodil...
jo a bylo to docela o.k., v tom vedru to bylo úmorný, ale figoš rychlej, akční, jen teda ne nějak extrémně techn. zdatnej, no je poznat, že nefiguruje závody atd. ale na to rozkousání v pohodě... no však uvidíš... minule jsem tam měla kamošku s boxerkou co jsou z Kuřimi a teď se tam možná staví kamoška z Jedovnic se svou placatkou, tak placatky koušou o sto šest všude...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:26
- Nahlásit
no takže s tebou a Lumpem počítám jsem chtěla napsat...
a na sraz nejedu neb jsem jedu 4.7. na to coursingový soustředko, tak by toho bylo moc...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:45
- Nahlásit
Denisa
jo, tak to jsem rada, ze me tam vemes... ja bych se asi jinak nemela moc jak do Kurimi dostat...
Aha, ja na to soustredko nemuzu, pac mame doma cely ten dalsi tyden velky rodinny sraz, tak si pojedu uzit s pesama vody a tak aspon tedkom - a doufam, ze tam budou sami fajn lidi...
Jinak je cely tohle leto v haji, mozna se nedostanu ani na tu dovcu do Bialowieze, jak jsem chtela...
A momentalne ani nestopujem, Lump nefunguje ani v devet vecer, jaky jsou ted vedra...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:54
- Nahlásit
wami
no na to soustředko taky bys už ani nemohla... to je přece to s ubytkem až u Benešova u Phy... a je obsazený už dopředu pár týdnů, měsíců...
Jinak je cely tohle leto v haji...určitě i tak najdeš fajn a príma dny...!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:54
- Nahlásit
wami
Jo! Fčera sem byla aj se psem v tom kaolíňáku! Jako jo, jako super voda a furt jsem se hrabala na určitých místech v těch kaolínových březích a patlala jsem to v rukách a očuchávala a ochutnávala a úplně jsem si libovala v té krásné bílé. Jsem na kaolín ujetá už odmala. Voda sice kaolínové bílá nebo alespoň mléčná není, ale je super osvěžující a čistá. Nabrala jsem ji v prostředku do 2l pet láhve a doma jsem ji studovala (su fakt ujetá). Je neskutečně čistá. Jak z vodovodu, jen trošku mléčněji zabarvená.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:06
- Nahlásit
Denisa
ja bych na to soustredko ani nemela penize, to byla jen recnicka odpoved...
Prima dny najdu, ale na me je to malo akcni... Holt misto toho budu jezdit na podzim a v zime obcas na mushersky zavody...
Garfield
Ja bych tu vodu prece jen radsi nebumbala... Ale jinak to tam super fakt je, o tom, jak je cista voda, nejlepe vypovidaji tuny slavek, ktere tam snadno najdes v pisku...
No a my tam jedem se skorovlkama dneska, to bude zuzo!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:08
- Nahlásit
wami
Garfield
hele a kdyz se vam pes dobre vyvali v tom kaolinu, rychle ho vezmete domu a date pect do trouby, tak budete mit hezkou keramickou sochu psa, ne?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:19 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
wami
Sice nevím, co jsou to slávky, ale to nevadí.
Snažím se na netu někde najít, jak je ten lom hluboký, protože vzhledem k trvalému "chladu" vody a neskutečně příkrým stěnám, kdy po jednom kroku už jsi v propastné hloubce, to musí být jako hustý. Někde jsem četla, že se v těch místech těžilo od středověku až do 1. pol. 19. stol. a nejen kaolín, ale i stříbro a železo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:20
- Nahlásit
Jirikovo
No já si příště naberu kaolín domů a budu si s tím hrát. V pátek Ti pár kg plácnu na obličej a udělám Ti věrohodný odlitek ani nemusíš do trouby, stačí 3 hoďky na poledním slunci.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:21
- Nahlásit
Garfield
V pátek Ti pár kg plácnu na obličej a udělám Ti věrohodný odlitek
hele a k cemu potrebujes vyrabet tak strasidelnou masku?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:24
- Nahlásit
Garfield
slavky - musle, sladkovodni (snad i jedle, ale to jsem nezkousela)...
Jak je to hluboky, to nevim, ale ja chodim zezadu, a tam je pozvolny piskovy vstup do vody... (Teda aspon prvni 3 metry, pak plavu, pac nerada slapu po dne )
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:29
- Nahlásit
wami
No já byla v místě, kde si mohl pes tak tak odpočinout, jak tam byl ten břeh strmý. Jinak, tam kde jsem došlápla, tak jsem samozřejmě geologicky studovala i dno a vybírala si vzorky. Všude kaolín, křemík, a zvětralý jíl a měla jsem pocit, že tam vidím i slídu, ale nevím. Na dotek i na došlap moc příjemný.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
Garfield
Ono to jeste loni bylo mirnejsi na vice mistech, ale nejmene na dvou, kudma jsme chodili do vody, se utrhl breh...
Na doslap pravda moc prijemne, ale ja bohuzel jak miluju venkovni koupani, tak mam z prirodnich vod takovy ten podvedomy strach, takze nerada slapu po dne a kdyz plavu, furt si pod sebou predstavuju prisery, co me chteji sezrat... No, holt mame kazdy nejakou uchylku.
(Ostatne proto chodim plavat se psy, si vzdycky rikam, ze by je to sezralo prvni... A taky se prece rika, ze psi poznaji prirodni nebezpeci a kdyz tam teda nic nehrozi a oni si plavci, tak muzu taky... )
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:57
- Nahlásit
Kde je ten váš kaolínový ráj?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:57
- Nahlásit
abby
Za Lazankami a pred Marsovem...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:08 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Zkus to trochu specifikovat,at to najdem
Slysela jsem,ze je pry dobre koupani nekde v Zebetine,nevite o tom neco?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:11
- Nahlásit
abby
Projedete LAŽÁNKAMA a za vesnicí je po pravé straně vidět lesní hájek - kopeček prostě lesík. K tomu se dostanete po polňačce, která je u takového osamoceného stavení. Po polňačce dojedete k tomu lesíku a pak pořád podél lesa dozadu a nahoru až se dostanete na takovou mýtinku - používá se jako parkoviště a pak pěšky strmě dolů k vodě.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:17
- Nahlásit
Garfield
A zvládne to rpůměrně zdatný člověk nebo je na to potřeba nějaká speciální výstroj
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:27
- Nahlásit
abby
Je to docela daleko, tedy mně to tak v tom horku a pravém poledni přišlo. Jinak ta strmá cesta dolů k vodě je v poho. Vyšlapaná schodkovitá pěšinka.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:35
- Nahlásit
Garfield
Je to daleko,já myslela,že zaparkujem u té cestičky a pak sejdeme k vodě.Normálně by mi to nevadilo,ale trpím na přehřátí,takže bohužel nemůžeme v létě pořádat žádné tůry
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:10
- Nahlásit
abby
No auta s vyšším podvozkem a šikovným řidičem mohou dojet až tam, ale velmi opatrně.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:13
- Nahlásit
Garfield
ja tam jezdim s felinou...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:50
- Nahlásit
wami
Takže naše fábka by to taky mohla zvládnout
|
JanaF
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:39
- Nahlásit
Zdravím všechny vespolek,
jsem tu jen na skok, abych si přečetla, jak je na tom Lucky a koukám, že tu o něm nic není , tak snad je v pořádku.
Lucky si totiž včera v Lednici nezaběhal, protože mi ráno volala Šárča, že nemůže otevřít oči a natíká mu hlava, takže místo za námi na zámek, jeli na veterinu, tak moc moc doufám, že to dobře dopadlo.
|