| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:44
- Nahlásit
Ahojte zravíme vás všechny. Co je nového? My jsme včera byly s doginou na cvičáku a docela spokojenost Dokonce mi i Agušku pochválili,že se dost zrychlila. Tak jsem byla pyšná, ale jsem zvědavá jak dlouho jí to zase vydrží
Jinak v pátek odjíždíme na Prudkou na týdenní dovolenou. Už se těším, až si odpočinem a Agů vyřádí na tůrách a v rybnících. Agů tam bude mít psího kamaráda,kterého ještě neviděla tak doufám,že si padnou do oka
A co vy? Co děláte? Jak se máte?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:54
- Nahlásit
Frog
Achojky!
My odpočívíme po výcvikovém víkendu - tam mi fakt Lumpík dělal radost a prý bysme i složili nějaké ty zkoušky... Tak o nějakých začínám přemýšlet, třeba se na podzim něco zadaří...
No a zítra jedem s chlapem a oběma skorovlkama na vandr do Novohradských hor, tak doufám, že nám vyjde počasí a vůbec všechno...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:02
- Nahlásit
wami
Jéééé to je dobře,že se vám daří. A jakej byl výcvikovej víkend všeobecně? Lidi, výcvikáři,figuranti,psi? Líbilo se vám tam?
Jé na vandr budem muset taky vyrazit Plánujem už to 2 měsíce,ale ještě pořád nebyl čas
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:03
- Nahlásit
Ahojte,
no tak my jsme se po tom coursingovým soustředku pár dní flákali v Brně, 2 dny z toho kousali, pak jsem odjela na chajdaloupku a tam jen stopičkovali a plavčili v rybníku a včera jsem z chalupy jela rovnou na cvikoš a tam jsme se aspoň potkali letmo s Frog a Agů
no a v sobotu odjíždíme na týden na LVT do Kroměříže na super figuranty, tak se těším, ale zároveň se obávám těch veder... je to škoda, že psi budou unavení a nedají to co by dali...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:17
- Nahlásit
Denisa
Z těch veder mám taky strach. Prý má být čtvrtek a pátek až 35°C.To je už jak na Sahaře. Doufám,že mi Agů zvládne ten čtvrteční coursing a páteční cestu na dovolenou. Už teď se toho děsím.
|
JanaF
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:35
- Nahlásit
Zdravíme vespolek,
Frog
Zvládne, nebůůůj, běháme až navečer, kdy už není tak hrozně, je to tam navíc ze všech stran mezi stromy a pesáci se mají kde řáchat ve vodičce a druhé kolo bude za ještě většího chládku, takže si myslím, že to zvládneme všichni
Celkově teď přemýšlíme, že dokud se neznormální počasí bude se běhávat až takto navečer, kdy už bývá relativně dobře a fajn a víkendové akce přerušíme do té doby, dokud se trošku to počasí nezlepší.
Jinak Filípek je lepší, sice má ještě pořád hadičku v zádech a tu prdelku dorvanou a děravou, ale je to lepší, je to náš pacholíček.
Je teď sice hodně unavený, ale kdo by nebyl v jeho věku, v takovým počasí s bolavou půlkou těla.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:36
- Nahlásit
Frog
Jakej byl vycvikovy vikend vseobecne...? No, cernej, hele:
(Samy cerny knirac a jeden "divnej peprak"... )
Jinak ale strasne super, poznala jsem par novych lidicek i odsud, a vsichni jsou bezva... Hlavne tam byl perfektni pristup ze strany vycvikaru, opravdu se dalo diskutovat, neco se resilo a ne zadny "musis to musis ono", proste konzultace mi opravdu pripadala jako konzultace a i pri vycviku slo hlavne o kontakt psovoda se psem... Proste super. I na stopickach - konecne se povedlo, ze nas nekdo ocumoval a Lumpovi to nevadilo! A taky bylo receno mne co a jak, jinak chodim na stopy sama, tak nemam odhad...
No a z obran jsem byla vazne nadsena. Nemuzu moc srovnavat, mam malo zkusenosti, ale svou zivelnosti a zivosti i citem pro slabsi zvirata mi prisel figurant perfektni, fakt kdyz ho srovnam s Lisakem, tak v projevu se hodne podobaj... Lumpovi teda sedel perfektne, ten se dokonale zamiloval a kdyz videl "strejdu" tak bylo hotovo... Takze i ty obrany podle toho vypadaly - me akorat hrozne potesilo, ze Lump v plente napada asi fakt jen Lisaka, protoze na to, jak byl rozjety, ho to v te Ostrave ani nenapadlo, to proste prilitl a rval...
Takze asi az budu doma, budu popojizdet za figurantem kamsi kdesi (nemaji staly cvicak, myslim), ale rozhodne se mi to vyplati... Fakt parada...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:50
- Nahlásit
JanaF
Ahóóój Jani,
to je dobře,že už se Fía krásně hojí. Je to prostě šikulka . Jojo, právě mě se moc líbil ten nápad s večerním coursingem. A proto jsem hnedka Agátu přihlásila Ale těch 35°C je šílená teplota.Doufám,že se to s koupáníčkem bude dát zvládnout mnohem lépe . Myslím,že jo.
Jinak se už móóc těšíme. Pozdravuj od nás statečného Filípka a samozřejmě i Aginku
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:59
- Nahlásit
wami
Supéééér. To byl nějakej výcvikovej tábor knírů? Jsem ráda,že se vám tam líbilo, a že byl Lumpajs tak šikovnej Přístup diskuse mezi psovodem a výcvikářem mi taky vyhovuje mnohem více (Komu by nevyhovoval,že?).
Taky už bychom měly s Agů začít obranařit. Od srpna se domluvím na Zetoru.
Kdyžtak sem hoď ještě nějaké fotečky, ať se pokocháme
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:04
- Nahlásit
Frog
No byl, sice prý tam bylo původně přihlášeno i víc jiných psů, než kníři, ale nakones jsme tam zůstali sami jako exoti...
Fotecky bych hodit mohla, ale je jich strasne moc a ted trosku nestiham prohledavat, tak kdyztak pozdejc, ju? Jeste mam dve obranarske Lumpikovy...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:09 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Frog
Puna
máte tam zas mejlíky...
wami
ježiš, to je černota, jsem se fakt lekla! jé, to by měla vidět paní co s ní jezdím s těma knírama...
a jak se jmenuje pan figoš?
konečně tě taky někdo vyfotil že?!
nakones jsme tam zůstali sami jako exoti... ... no já myslím, že spíš exot mezi exotama (kníři jsou taky braní jako exoti)... v této situaci byl Lump vlastně takový exot na druhou...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:16
- Nahlásit
Denisa
a jak se jmenuje pan figoš?
Radoslav Parolek, opravdu moc fajn chlap...
konečně tě taky někdo vyfotil že?!
Jo, i kdyz nevim, ejstli je to uspech, kdyz z celkoveho tisice fotek mam svych pouzitelnych asi pet... Teda z vycviku, pak mam nadherny portrety Lumpa...
v této situaci byl Lump vlastně takový exot na druhou...
No, tak nejak... Ale pry jsme mezi knirama mile prekvapili, tak to s tou exotiskou snad nebylo tak strasne...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:28
- Nahlásit
wami
mam svych pouzitelnych asi pet... ... no jo, to je blbý... ale tak aspoň že těch pět...
exotika - to my si zas zaexotíme teď na tom LVT... mezi NO a BOM + sem tam dodrban... i když vlastně vím, že tam budeme nejmíň 3 se slintavcema!
|
Puna
|
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:39
- Nahlásit
Denisa
wami
Frog
teda včera tady nikdo, a dneska se tak rozepíšete
Deni, díky za mailík, s Frog se uvidíme teda zítra, ale mám z toho počasí taky docela strach, L. se mi zdá takovej divnej, ale já ho asi moc pozoruju, takovej psí hypochondr jsem, no...
wami
prý bysme i složili nějaké ty zkoušky...
no tak o tom snad není pochyb, že složíte zkoušky, je fajn že jste si ten víkend hezky užili...
JanaF
tak hlavně, že je Fiouškovi líp, to je super zpráva!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:48
- Nahlásit
Puna
Poslala jsem ti mejlík.Mrkni na něj prosím
|
Puna
|
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:53
- Nahlásit
Frog
už jsem odpověděla
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:37
- Nahlásit
Ahóóój,
hlásíme se vám zase po dovolené . Jak se máte? Co děláte? My jsme byli týden s kamarádama v RS u Tišnova a byla to paráááda.Agátka tam měla psího kamaráda krásně vycvičenýho křížence kólie a asi huskyho. No zkrátka vypadal jako lištička. Nicméně nám Agátka hnedka druhý den pobytu začala hárat. Takže si spolu nemohli hrát, ale pejska stejně nerajcovala, takže vše proběhlo v klidu Aguna se ovšem zase vyznamenala celý týden hlídala jako prdlá, každý kdo prošel okolo naší chatky byl hnedka podezřelý a vrčela na něj jako blázen. Rodičové varovali své ratolesti před hrůznou bestií z chatky 305 a chodili raději oklikou No zkrátka a dobře už aby to hárání skončilo, jinak už jí opravdu nakopu do řiti .
Hnedka jak dohárá, tak s vámi budem moci zajít zase na prochajdu Zatím má za sebou 1. týden, tak počítám,že za 14 dní už bude mít po.
Tak se mějte a napište,jak si s pesanama užíváte léto
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:49
- Nahlásit
Frog
taky ahój! no já jsem tenhle týden v práci, v pátek už ale jedu s holkama si užívat a G. bude na hlídání u našich na chalupě...
jinak jsme se vrátili z LVT obranářskýho hlavně a jen to počasí nám nepřálo, v těch největších vedrech zrovna... no peskové mají můj obdiv, že se nám na to nevy...li! Fakt šikulky!
Přijela jsem docela nakopnutá k výcviku, tak snad mi to vydrží...
Jinak Martin byl v tu dobu se svým miláčkem - Rakousko, Německo, Švýcarsko, Itálie, Francie... nejvíc se mu líbilo v Alpách...
tak jsme si to každý užili po svém a teď zas chvilku práce...
S Punou jsem se bavila na brnocoursing a wami vidím přispívat na fóra, tak asi žije
Jo, spešl pro tebe Frog a Agátku!!! Byly tam 2 německé dogy, teda dogouši chlapouši, jeden starší, ale ten mladší kousal gřaf gřaf, cosi jsme se bavili s hochem co je má a mám na něj kontakt, on vás zná z výstavy a říkal ať jezdíš na ty dogouší tábory a akce, že je to pro dogy supr a je někde od Hodonína, je to správnej borec, zkouší s dogama všechno možný, taky s nima chodí na treky atd. a když jsem mu říkala o coursingu a o vás, tak hned byl nadšenej a že to chce vyzkoušet atd. Tomu dogoušovi říkal Rony, Ronouš, myslím. No však ti někdy předám ten kontakt když budeš chtít, jo a jmenuje se Franta...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
Frog, Denisa
No, ja ziju, ale moc si neuzivam, jen jsme byli na par dni na vandru a ted uz zas makam do skoly...
A nic nestiham...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 15:30
- Nahlásit
wami
A nic nestiham... ... no taky bych chtěla nestíhat jako ty vždyť jen co mrknu, tak všude vypisuješ po fórech...
no já vím, než něco dělat do školy, taky jsem vždy našla milion činností, které byly potřeba udělat, dokonce jsem si i plánovala takové, které by mě ani jinak nenapadly...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 15:35
- Nahlásit
Denisa
tak všude vypisuješ po fórech...
to ani ne, ale mam pripojeni k netu 24/7, takze mam neustale otevrene jedno netove okno... A napisu odstavec, dva, projdu si prispevky, napisu kus prace... a tak.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 15:39
- Nahlásit
wami
ahá, no tak to je pro mě nepředstavitelný, já se buď musela ponořit (a že mě to ponoření trvalo leckdy) a honem udělat a šlus a konec, "odhodit" a zas příště...
tak ať ti toho napsaného přibývá a seš už na konci!
to píšeš furt toho pána jakýhosi a jeho literaturu?
|
Puna
|
# Zasláno: 2 Srp 2006 15:45
- Nahlásit
Frog
ahooooj Frog, tak vás vítáme zpátky, to je skvělý, že Agátka hárá, to znamená, že nebude hárat na soustředko, ne?
a z toho vyplývá, že pojedete s náma
wami
tak ať ti to jde, já bych taky asi nedokázala tak "přepínat"..
Denisa
ahoj
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 18:36
- Nahlásit
Denisa
to píšeš furt toho pána jakýhosi a jeho literaturu?
ne, to byla diplomka, tu uz mam odevzdanou...
ted pisu magisterskou oborovou praci na tema "Vliv ucebnic cestiny na 1. stupni ZS na utvareni pohlavnich roli (gender)" - nebo tak nejak, presny nazev jeste uvidim...
Puna
já bych taky asi nedokázala tak "přepínat"..
Ja takhle cekam, nez prijde muza... Kdyz prijde, tak jedu treba celou noc v kuse...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:11
- Nahlásit
wami
"Vliv ucebnic cestiny na 1. stupni ZS na utvareni pohlavnich roli (gender)"... to vypadá zajímavě! nevím, zda je to to čím se zabýváš, ale jednou mě zaujalo...jsem cosi četla, o tom že... takový ty slabikáře starší hlavně... by se měli změnit, že tam máma je jen doma, furt mele jakýsi maso že by to měli zmodernizovat do dnešní doby jenže pak tam promlouvali češtináři, že pokud se děti učí číst, tou klasickou anal.-synt. metodou, tak že ty slabiky me-le, ma-so, že prostě to tak musí být... bla bla...
hele, ale to by mě docela zajímalo, že mi to pak dáš přečíst...?
Puna
čáááuuu!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
Denisa
No prave, o tom ta prace ma jakoze byt, jestli tam ty genderovy rozdily jsou nebo ne...
Celkove v ucebnicich jsou, protoze jsou psany jakoby s prednosti na pohlavi, ktere ten predmet bude bavit, jeden hezkej priklad: proc ve fyzice vysvetlovat proudeni vzduchu na letadle (coz zaujme kluky, ale holky ne) a nevysvetlovat to na fénu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:38
- Nahlásit
wami
jsou psany jakoby s prednosti na pohlavinevysvetlovat to na fénu... ... no toto! kurňa, tak teď už vím, proč mě fyzika nebavila...!
hm, zajímavý!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 11:13
- Nahlásit
Denisa
wami
Puna
Ahóóóój děvčata,
omlouvám se,že odpovídám až teĎ, ale po dovolené mám tolik práce, že se z těch papírů a počítání můžu zbláznit. Už mi jde z těch obkladů hlava kolem
Denisa
Jéééééééééé dogoušééék. Supééér, těším se až ho uvidím. Nicméně nějak pořád nevím o koho jde.ˇAť přemýšlím, jak přemýšlím... Jak staří jsou a jaká barva? Jak vypadá ten kluk co je má?
To je dobře,že jste si tábor obě užily
Agátka je teďka celá ňáká pořád ospalá, takovou ji neznám. Hárání jí asi dává pěkně zabrat, ale za týden už snad končíme, takže se snad dá zase do formy.
Puna
Ahojky. Jo jo taky jsem ráda,že zvládne odhárat před soustředkem Už se těšíme obě . Agátka vzkazuje,že se těší na super sparingpartnera Luckýska, až si zase zaběhají.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 13:34
- Nahlásit
Zdar, tak já si užila s kamoškama a bez psů, byl to príma relax, G. si taky odpočinula ode mě, byla "u babičky a dědečka" prý moc hodná, takže "vnučku" rádi zase pohlídají!!!
Frog
dogouši jsou oba modří?! no vypadají jako šedí a s černýma skvrnama občasnýma...?! tak nějak no a jeden je starší a druhej mladší to je co?! no a pán je mladý a má dlouhý vlasy do kudrnata, světlý a je docela hubenej, vysokej... no však počkej, já možná vyhrabu nějaký foto... a ten kontakt ti kdyžtak pošlu mejlíkem...
zdravíme Agátku!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 10:11
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak to vypadá,že už má Agů doháráno Tak kdy vyrazíme na prochajdu? Dneska jdeme na Rybníček, trošku si pocvičit a ve čtvrtek asi taky, no uvidíme,jak to bude s tím protivným deštěm Já to vidím příští týden na nějakou pořádnou prochajdu,co? Kdy kdo můžete?
Denisa
wami
Nevíte holky jestli už se normálně na Zetoru cvičí? V pondělí bych tam chtěla jít zacvičit,ale abych tam nejela zbytečně
Přejeme hezký den a kdo bude mít chuť jít s námi někam vyběhat psíčky,tak se ozvěte
|