Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 21:36
- Nahlásit

JanaF
Jee, tak to doufam, ze Luckyskovi neni nic hroznyho!

fseci
Jsme byli plavcit na kaolinaku... Pro ty, kdo tam jeste nebyli - takhle to tam vypada:

Jinak par fotek najdete tady...

Takhle si to psiska uzivala...

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 22:19
- Nahlásit

Jejda, chudák Luckýsek, ale on je šikula a panička je téměř od fochu, tak to dobře určitě dopadlo, Šárko napiš!!! Držíme s G. moc pěsti-štěstí!!!
wami
pěkné! my tam byli v sobotu! jak jsem psala o tom plavání a "zachraňování" nebo spíš pronásledování cizích plavců, tak to bylo právě tam... mně se tam líbilo, ale vodu jsem si podle popisů představovala teda čistší... ale dalo se... ráchali jsme se tam všichni jedna radost!
jsme byli tak různě směr prigl, Popůvky, a tak jsem řekla Marťasovi ať to stočí ještě i na ten kaoliňák... divil se kam ho táhnu do lesa (i já jsem si vůbec nebyla jistá, že to tam bude), ale podle mapy letecké jsem to zdárně našla a je to tam teda zajímavý jak je to v hloubce...

My zítra jedeme plavčit do Blanska, snad bude počásko... a na cvikoš se hodlám taky stavit, no snad to vše vyjde...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:25
- Nahlásit

Jejej chudák Luckýsek. To bude asi nějaká alergie podle popisu. Punadoufám, že už je na tom lépe

wami
Jo jo v kaoliňáku jsme byli minulý týden ve čtvrtek a docela dobrý. Agů se tam moc líbilo, ale bylo tam šíííleně moc komáru (ostatně jako u každé vody )

Včera jsme byly na Zetoru a měly jsme s Agátkou celý plac jen pro sebe. . Agů se ale v tom vedru moc cvičit nechtělo. Něco málo jsme pocvičily a hnedka jsme valily do lomu na koupáníčko. To rázem ožila po té buzeraci na cvičáku
Denisa
wami
My dneska na cvičák půjdem, ale pak hned půjdem dogu někam vyplavit, protože v tomhle vedru je to na cvičáku fakt týrání páníčků i zvířat

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:31
- Nahlásit

Denisa, Frog

Holky, ja asi na cvikos nedorazim, me pes zacina fungovat az tak v osm vecer, do ty doby nema moc smysl s nim cokoliv delat, jak je mrtvej...

Mozna nakonec prece, ale spis ne...

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:36
- Nahlásit

wami
To chňápu

Lidičkové a co zítřejší venčeníčko? Kdo má čas vyblbnout se s mojí hyperaktivní dogou? Pojďte a nedělejte pupínky

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:40
- Nahlásit

Frog
teoreticky jo, prakticky neslibuju... Ale mohli bychom, kdyz uz je tu mam zas jednou oba...

(Ale jeste uvidim, jak to bude s Ksarou... )

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:41 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

wami

Ty fotečky jsou nádherný.Jestli bude počasíčko,tak tam o víkendu zajedem.chceme si udělat výlet,tak proč ne na tu stranu

Puna
# Zasláno: 27 Čen 2006 16:41
- Nahlásit

Ahoj holky
já se ozývám až teď, pro tože neděle a pondělí u nás jedna velká hrůza, Lucky prostě v neděli ráno nemohl otevřít oči, ale byla to síla, já z toho úplně na infarkt, tak jsem nevěděla jestli nemám jet hned na nějakou pohotovost, ale naše vet. má od 10 do 12 i o víkendu, tak jsme jeli k nám, myslela jsem, že to bude lepší, že ho tam znají a tak.
Tak dostal všelijaký léky, injekce, doktor mu to oko objížděl takovou jakoby jehlou, já jsem mu na to svítila lampou, protože tam neměl ty svý pomocníky, no Lucky to snášel celkem v poho..
Včera měl to jedno oko ještě přivřený, že mu nešlo otevřít úplně, ale dneska už je o.k. po další kontrole.
Akorát že těžko říct, z čeho to bylo, prý nějaká alergie, cizí těleso tam neměl, tak nevím. Pár dní předtím měl u oka klíště, ale to prý by začlo dřív..
Takže jsem málem přišla o nervy, ale fakt ten pocit, když mu to nešlo ani rukou otevřít, no děs běs.
Teď už je jakoby se nic nestalo, takže snad už dobrý...

JanaF
díky moc za podporu a ještě jednou se omlouvám za ten zmatenej telefon, když on vlastně ještě nebyl pořádně nemocnej, no mě napadaly v tu chvíli všelijaký hrůzy, tak ještě že to tak dopadlo.
Díky...

JanaF
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 20:23
- Nahlásit

Puna
Šárči, prosím Tě, nemáš vůbec zač a na to, v jakým byl Lucky stavu, jsi náhodou mluvila víc než souvisle, což jsem Tě obdivovala, jak jsi se držela
Hlavně, že to dobře dopadlo, už druhý den sem chodím nakukovat, jestli se neobjevíš a nenapíšeš co a jak, protože jsem nechtěla volat a otravovat, když jsem nevěděla, jak jste na tom a jsem strašně moc ráda, že už je to lepší.
Tak zrzečka moc pozdravuj, pohlaď ho od nás od všech, vyřizuju zároveň pozdravy a držení palců všech účastníků Lednice a že jsme mu schovali kousek střapečku, tak že se nemusí bát, že by o něj přišel

wami
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 10:22
- Nahlásit

Puna
Nedavno se to stalo kamaradce, taky ji takhle desne opuchla hlava fenky, ale injekce zabrala temer okamzite...
Tak hlavne, ze uz je zase Luckysek v poradku!

Frog
Ahojky, s tim dneskem jeste porad nevim, ale klidne bych i sla, jen s jednou malou zmenou - musim dat psiskum Duowin, vcera jsem z nich tahala klistata jak diva, takze se dva dny nesmeji koupat...

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

wami
Frog
holky a vy jdete dneska? já jsem to nějak nepostřehla, já jsem včera si totiž byla na promoci pro diplomek (tak už mi to snad nikdo nevezme), tak jsem ještě lehce mimo...
Ale kdyby jste šli, tak bychom se přidali (wami já se úplně bojím, jak napsat vždycky to bychom nebo bysme, protože vím že tomu rozumíš, a nechci ti kazit výsledný dojem z mého příspěvku.)
Tak napište když tak v kolik
Jo, a gratulace Agátce k výstavě..

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

Puna
Šárko, jsem ráda,že už je Luckymu lépe. Moc jsme na vás s Aguškou myslely.Na to, jak to popisuješ to opravdu vypadá na nějakou alergii. Nemohl sežrat vosu, nebo neštípla ho včela?

wami
To se nedá nic dělat, tak holt to jednou odpískáme. Já vezmu doginu vyvenčit asi do Ochozu a na prochajdu do Zamilca se domluvíme na příští týden.
Jak se vám včera cvičilo? Nám hrozně. Já i doga jsme byly úplně mimo To vedro je šílený...

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:19
- Nahlásit

Puna
Tak ty bys šla? Když půjdeš,tak mi půjdem taky

wami
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:21 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Puna
Tak jak frog napsala, asi to dneska nakonec pada, leda bys chtela jit s myma dvema skorovlkama... (Chudak Luckysek... )

Jinak cestinu neres, ja uz jsem si zvykla, doby, kdy jsem mela cervene posmarany monitor, jsou uz pryc...

Frog
OK, me to sice mrzi, pesani plavco milujou, ale ted jak jedem na ten srazik, je tam voda a chtela bych s nima plavcit cely vikend, tak aby to vyslo, musi ten Duowin dostat uz dneska.

A my jsme moc necvicili, jen jsem potrapila Lumpa na zebriku a pak jsme udelali reviry... To je samy behani a zadny zahul na mozek...

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:38
- Nahlásit

Frog
právě vůbec nevím, z čeho to bylo, těžko říct...

wami
Frog
tak co, teda? já bych fakt šla, ale vy v tom máte nějaký zmatky...

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:42
- Nahlásit

Frog
tak pojdte...
v kolik? a my bysme šli k těm rybníkům?

wami
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

Puna
Tak jestli jdete s Frog k rybnikum, tak jdete samy, ja psiska nemuzu trapit tim, ze do vody nesmej...

Ale kdybyste sli nekam jinam, tak se nejspis pridam...

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:49 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit

wami
no já právě nechápu, jestli Frog trvá na těch rybnících, to by jsme šli, nebo jestli půjdem klasicky "nasucho" i s váma,to by jsme šli taky chudák nechudák, tak snad nám to osvětlí...

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:56
- Nahlásit

Puna
wami
Holkýýý my bychom šly klidně i na sucho,ale nějakým stímem nebo tak. Však znáte tu mojí potvoru,jak lítá jako pošuk. Mám strach,že jí v tom vedru klepne pepka... Ale viděla bych to na kompromis. Nejdříve lesem udělat okruh a na konci koupáníčko, kterého se zůčastní jen ten kdo chce ,co?

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:04
- Nahlásit

já souhlasííím, tak kdy,kde?
a ještě potřebuje můj malý plochý psík jízdenku na šalinu? potřebujeme si dojet pár zastávek pro auto...

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:12
- Nahlásit

Puna
Jestli máš tramvajenku, tak nepotřebuje Já to vidím na sraz v 18:30 na Letovické, jako vždy

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:29
- Nahlásit

Frog
jako šalinkartu mám, ale pro sebe, tak to je dobrý, díky za radu ..
srazík vyhovuje tak se těšíme

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:58
- Nahlásit

wami
Souhlasíš s návrhem? Zvládáš to na tu půl sedmou?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:19
- Nahlásit

Ahoj lidi.Co delate zitra vecer?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:21
- Nahlásit

P.S.:dneska nemuzu,mam noc,ale zitra bich nekam vyrazil.

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 16:50
- Nahlásit

Holky, tady začala u nás úplně mega bouřka, tma a tak, tak nevím teda...
Jste tu ještě?

wami
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 16:57
- Nahlásit

Puna
ja tu jsem (ted jsem prisla), ale jestli bude chcat, tak to vzdavam, oni by nemeli ani zmoknout...

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:12
- Nahlásit

wami
já teda taky nejdu, tady je černo, a vůbec to nevypadá nějak rozumně, ale nemám číslo na Vendulku, abych jí dala vědět...
Asi by to fakt nemělo cenu...

wami
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:16
- Nahlásit

Puna
ted jsem nekde vyhrabala jeji cislo, tak ji pisu, ze to obe vzdavame...

Puna
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:22
- Nahlásit

wami
tak díky moc, a ještě jednou se omlouvám, že jsem rozpoutala takovou akci a pak nic..
Zdravím teda skorovlky aspoň dálkově

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání