Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:15
- Nahlásit

JanaF
ahój teta! Aguška se sice domů vrátila neunavena,... no jo, tak nesmíš s náma chodit jen na slabou hodinku!
to my byli dohromady 3 hoďky a např. G. měla už naplaváno několik kilometrů za klacíky, které ostatní házeli svým psům, já jí nehodila ani jeden jak jsem se pokoušela točit, ale jí to nevadilo a kradla klacky jiným a obtěžovala tu pána, tu zabahnila Šárku...! Takže my (já teda hlavně) jsme byly znaveny tak akorát... že jsme usnuly u bedny... ale zase usnul i Martin a ten nikde nebyl...

Jirikovo
to já se přihlásím, neboj! napřed budu tajně pozorovat a pak až to budeš nejmíň čekat, tak vás s Mel přepadnu!
ale můžu napovědět, že mám placatou držku, teda já ne přímo, i když kdo ví, prej páníčci a psi jsou si podobní... tak teda mám boxerku, zlatou nejen barvou...

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:19
- Nahlásit

JanaF
jé, ahoj Jani, rádi jsme tě včera viděli i jsem ráda poznala žabičku Aginku

Luckin se teď cítí jako mistr světa asi, protože ty tři ženský včera jen pro sebe, tomu posílilo pěkně ego, myslím

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:22
- Nahlásit

Denisa
že mám placatou držku, teda já ne přímo, i když kdo ví, prej páníčci a psi jsou si podobní
si budeme rozumet. o mne tady ti co me uz videli rikaji, ze jsem pry nevlastni syn Milose Zemana a ty podle sveho vlastniho popisu vypadas na nevlastni dceru Spidly ....

tak vás s Mel přepadnu!
tak to nedoporucuju. predpokladam, ze nase zabijaky jsi na fotce uz videla, takze prepadavat Mel s tim jejim zabijackym magorem fakt neni dobry napad ....

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:23
- Nahlásit

Puna
jo jo, Luckýsek byl včera king!!! však jo, mu to nezaškodí! a jak pěkně už včera kontaktoval vodičku! schválně choďte často a uvidíš za chvíli bude vodomil!

JanaF
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:30
- Nahlásit

Moc rádi se zase někdy příště přidáme, bylo to moc fajne

No na Agátce bylo vidět, jak se jí to lítání vyloženě líbí a jak si to užívá...byl na ně super pohled a pak už jsem si i zvykla, že oproti vám všem mám poněkud hlučnějšího psa, což pro mě byla celkem nová situace, protože Agča mezi ridgebacky patří k těm opravdu tišším

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:36
- Nahlásit

Jirikovo
nevlastní synové a dcery... jo?! no tak politicky, to bychom měli! já tě viděla na fotkách, tvé příspěvky jsou velmi zajímavé a jinak se nechám mile překvapit!
nase zabijaky jsi na fotce uz videla...jo a bojím bojím hlavně Ronie... no já to nějak provedu, my se k vám s boxerkou proboxujeme víš?!

JanaF
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:36
- Nahlásit

Jirikovo
Ano, jsem to já, ale přesto Tě poprosím o překonání lenosti a nahlášení jídla mailem
Riskuješ totiž, že nepřekonám svou lenost já a řeknu si, že to tam pak dopíšu a vzhledem k "občasné" vytíženosti, jsem na to pak schopná zapomenout a odsoudit vás tak ke dvou dnům hladu

Puna
I my jsme vás rádi viděli...
Luckymu se nedivím, že byl spokojenej, dvě staré lásky, které nerezaví a jedna nová, evidentně neokoukaná a sám chlap, to prostě není každý den ) Byl fakt srandovní, jak kolem Agči trdloval, fakt jsem se nasmála, ty jeho přískoky a postoje byli super.

JanaF
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:38
- Nahlásit

Ha špatný smajlík, no nevadí, musím se tady s tím u vás nějak prve naučit fungovat

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:46
- Nahlásit

Puna
Luckýsek si to fakt užíval Tolik ženských najednou a žádnej sok nablízku A vodě taky přijde na chuť uvidíš. Mě přišel včera,že už by i plavčil, ale musíš s ním chodit k častěji. On časem pochopí,že je to príma zábava, uvidíš.
JanaF
Máš pravdu Agátu poletování a honičky po lesích opravdu hodně baví
Děkujeme za držení palečků Tento víkend jdeme na výstavu, ale ten další si už určitě přijdeme zaběhat coursing

JanaF
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

Frog
Tak v tom případě držíme palečky i na výstavu

A další týden? Jasně...není problém, těšíme se na vás

Jsem teď zvědavá, co bude říkat Luckiesek na parťáka v druhém běhu, protože pokud ten první soloběh zaběhne tak pěkně jako ten jeho poslední běh, tak druhé kolo už si vyzkouší v doublu.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:00
- Nahlásit

JanaF
no je fakt, ze dva dny hladu by mi mohly prospet, ale na druhou stranu jestli pocitam i s nejakou mirnou konzumaci alkoholickych napoju, tak mam obavu, ze na lacny zaludek by to nebylo uplne ono ... takze radsi poslu ten mail ...

Denisa
jinak se nechám mile překvapit
no tak mam pocit, ze tady bude nekdo zklamanej ....

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

Jirikovo
...nee, já vždy počítám s tím horším, horší variantou, takže to bude tak akorát dobrý si myslím.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

Denisa
mno můžeš jen tiše doufat
Jirikovo
aspon že seš soudnej

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

Denisa
jenom mi potom nerikej, ze jsem te nevaroval ....

Frog
Člen
- Nahlásit

JanaF
Děkujemééééééé. Jsi hodná. Jsem na Luckýska zvědavá, ale já myslím, že to zvládne na jedničku. Archie je zkušenej běžec a určitě se mu s ním dobře poběží.
Jani pošleš mi prosím na mejlíka ty fotečky, jak jsme se včera bavily?
Denisa
Deni, úplně jsem se zapomněla zeptat, jestli ze včerejška vyšla nějaká pěkná fotečka těch našich psíčků?

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

sarax
Jirikovo

Frog
fotečky nic, neb tam byla v lese tma jak v řiti a to není na dobré fotky... no hlavně opravdu tam na tom blatě to nebylo na nějaké zaměřování a zaostřování...takže já jsem natáčela krátké filmíky když tak pěkně lítali kolem nás, ale bylo to akční, občas jak jsme uskakovali, tak jsem to zapomněla vypnout, takže vtipné záběry... radši jsem to pak schovala, protože to bylo o život foťáka... i svoje holé životy jsme si chránili přece vlastně! jo a jak od nich lítalo to blato!!! no našla jsem pak doma něco i foťákovi...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:26
- Nahlásit

ale ty vtipné filmíky vám pak kdyžtak hodím na stránky Giordi (už se blíží doba jejich spuštění a budete si je moct stáhnout...)

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:37
- Nahlásit

Denisa
Jasan chápu A kdy budete spouštět ty stránky? Už se těším, až se na ně mrknu
O životy to opravdu bylo, Agáta nějak nezvládá brzdit včas Zajímavý ale je,že do mě nikdy nenarazila Nejlepší byla Giordinka jak přišla tetu Šárku zachraňovat

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:40
- Nahlásit

Denisa
no vždyť foťáček byl včera několikrát v přmém ohrožení, chudák
Tak to se už těším na Giordinčiny stránky...
Frog
JanaF
no já jsem na něj taky zvědavá, tak ale když mu to šlo minule, tak snad mu to vydrží. I když on si něco vymyslí, jako obíhat si dráhu naprázdno a podobný vylomeniny

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Frog
to musím potvrdit, že zachraňovala opravdu důkladně, prostě rodilá záchranářka

BinLadin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 18:26 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit

Ahojky lidicky.Doufam ze Vam vsem vse vychazi OK.Zdravim a preji hezky den,

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:23
- Nahlásit

Ahoj holkýýýýý,
tak jakej byl víkend? Já jsem ho měla náročnější. V sobotu koncert, kde jsme s Ondrou zůstali do 3 do rána a o to bylo nedělní vstávání na výstavu zajímavejší.V 6:45 jsem myslela,že ten budík roztřískám. Jediný kdo byl z tak brzkého vstávání nadšený byla samozřejmě Agátka Výstava byla super Potkali jsme tam zase plno známých a také našeho milého a nejskvělejšího pana chovatele. Byla jsem jen trochu šokovaná,že Agů byla ze všech těch dogiinek nejjemnější. Ale zato měla nejlépe vypracované svaly Konkurence malá a my jsme dostlaly VD2 a jsme móóóc spokojené. Nám to stačí Agů se v kruhu chovala jako profík. Jen jsem zvědavá na výsledky té druhé fenečky ( naší konkurentky) a nas..e mě když ona bude mít výbornou, protože sice byla hezčí než Agů, ale byla nehorázně bázlivá . Bylo mi jí úplně líto. Ta se tam málem zbláznila. Nechtěla běhat ani si nechat sahnout na zuby. Mimo kruh byla ze všech psů vyjukaná a pořád se schovávala.
Hned jak jsme dorazili domů,tak jsme všichni tři usnuli a večer jsem jeli jen do Ochozu vykoupat dogu... Ondra se na výstavě moc nebavil, protože měl šílenou kocovinu a na tom vedru umíral. Fakt s ním byla zábava jak v márnici
Koupila jsem Agátce malého peška, jelikož ten velkej co ho máme doma je poněkud neskladný. Agů si ho hnedka oblíbila a je z ní nejšťastnější doga na světě
A co vy? Jak jste se všechny měly?

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:37
- Nahlásit

Frog
Tak k vystave moc gratuluju!

My jsme si tam koupili vlastni samolepku na auto a privesek na klice s Lumpem... V zime si ho v Brne na vystave fotila ta pani, jak tyhle veci vyrabi, ze prej lidi chteji vlkosedy (ja ji rikala, ze Lump je vorech, ale pry se takovi libi a ji je to jedno ) - no myslela jsem, ze ji ten kram vykoupim, ale uz na nas zbyla jen jedna klicenka a jedna samolepa...

No a pak jsme sli jen s kamoskou na zahradu, nechali vylitat psiska, vzali to kolem reky na vykoupani...

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

to everybaby a onechlap
sobota - S Giordi jsme se byli koupat, bylo to bezva, krásně s náma plavala, ale jinak je to fakt MAGOR! Není zvyklá se koupat s lidma ve vodě a když jsme ji pustili poprvé si zaplavat, tak si to hned namířila za plavcem, který plaval na druhé straně...! Musela jsem skočit do vody a makat za ní... chlap se smál a chtěl jí uniknout, ale G. byla hodně rychlá... málem ho "zachránila", naštěstí to pak otočila a plavala za mnou...
Prostě má potřebu všechny i CIZÍ lidi "zachraňovat". Pak jsem ji měla radši na provázku, abych ji mohla radši odchytit. Bylo to v opuštěném lomu, ale tak 20 lidí tam tak různě plavalo a pro G. není žádná dálka dost daleko...
Jinak s nama plavala hezky vedle nás, ale jak byla ve vodě sama, tak si to hned chtěla k někomu namířit...
Dokonce naháněla jakousi velkou rybu!!! Potápěla se a snažila se ji pronásledovat...
No lhala bych, kdybych řekla, že pohodové koupání, spíš adrenalinové, ale s Giordi je to tak se vším... jen jsem si myslela, že už bude mít po 3.roce víc rozumu...
neděle - byla jsem na výstavě mrknout na boxiše, plno známých, lítala jsem mezi stánkama - G. zakoupen nový pelech a samolepka na psí autí a nějaký mlsy atd.
Frog
vyřizoval ti tvůj milý, že jsem u stánku Gappay odhalila Agátku a tím pádem i jeho??? kupovali si zrovna toho pešíčka a já si pak zkoušela výcvikovou vestu...
právě jsem mu říkala, že jsem byla u dog na tom trávníku, ale vás tam neviděla... pak jsem se tam stavila ještě 2x, ale zase smůla... skvrnitých tam bylo hafo, ale asi jste byli dobře zašití nebo nevím...
teda ale ty dogy i holky byly fakt mega oproti Agátce... ale to bys s ní nemohla nic dělat jako děláš třeba coursing, leda tak parkur pro koně myslím...
ježiš a ti psi! taky o dost větší než třeba Spike ze cvikoše co?!
no mega dogy!
gratulujeme k umístění, ocenění!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:06
- Nahlásit

Denisa
Jo jo Ondra říkal,že tě potkal Mám se ti za něj omluvit zato,že nebyl moc sdílný ( měl kocovinu jako prase )
Jo jinak s těma dogama to je pravda. Já to říkám pořád,že ona je takový tintítko, ale nikdo tomu nechce věřit dokud to nevidí na vlastní kůži Kohoutkově byla srovnatelná s fenkama stejnýho věku,ale je oproti nim strašně jemná. Já jsem moc ráda,že jí mám takovou jaká je, protože když jsem viděla tu bázlivku co snáma byla v kruhu, tak mi jí bylo líto. Ale ženiši se o Agů zajímali ostošest A ona z té pozornosti byla samo hrozně nadšená, porád se tam s nima pusinkovala a tak ... Ale kdyby na ní takovej obludáček skočil, tak mi jí zlomí v pase

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:11
- Nahlásit

Frog
náhodou byl moc milej!!! moc jsme toho nenakecali to je pravda, ale proto, že Agátka měla sedni! a on vybíral a já měla oči navrch hlavy ze zboží Gappayáckýho... a docela spěchala... ale jinak vypadá Ondra moc sympaticky! a jestli byl ještě po kocovině, tak to má můj obdiv! Martin by dělal ofuky trávit se mnou den na výstavě v tom horku i kdyby žádnou kocovinu neměl...

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:24
- Nahlásit

Denisa
Hehé tak to mu vyřídím. Škoda,že jsem tě tam nepotkala, ale wami se tam u nás ukázala a Agů to moc potěšilo vidět Lumpíka
Co sis teda nakonec koupila? Já jsem taky prolezla úplně všechno a nejvíc mě zaujal Gappácký stánek Vybrala jsem si toho pěška, docela mě zaujala i ta kůže a ten čtvercovej pešek placatej se třema úchytama. Ondru jsem vyslala, ať se tam jde podívat a schválí mi to z financní stránky. Což jsem neměla dělat Odešla jsem jen s peškem, ale Agušce se móóóc líbí To ostatní si stejně koupím, až jindy až mi do toho nebude kecat někdo kdo němůže pochopit, že 3/4 své výplaty jsem schopná vrazit do psa

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

Frog
no já se u dog stavovala 3x!!! a prdlačky!
tentokrát jsem si u Gappayáků nekoupila nic, protože zatím vše mám z minulých výstav, nechala jsem tam pěkné pálky...
teď jsem si akorát zkoušela ty výcv. vesty a objednám si to z netu u nich...
jo, já mám i ty řidítka, klíňák, peřina, každej tomu říká jinak (ten čtvercovej pešek placatej se třema úchytama) třeba, já mám ten tvrdej za 450,- nebo tak nějak... a ukazovala jsem O. jakýho máme peška... a taky máme všechny vodítka, na obranu, poslušnost, stopy od nich mám a předměty a balonky různý... atd.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:36
- Nahlásit

Frog
...no a co vlastně, vždyť jsou to tvoje prašule nééé? já si vše ohledně Giorďasky financuju sama... sama si vydělám, sama si rozfofruju, dobrej systém! no ještě lepší by byl - on platí, já rozfrofrovávám...

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 10:42
- Nahlásit

Denisa
Já mám od nich teda jen ty dva pešky malej a velkej a na stránkách zkoumám co a jak. Jen ceníky tam nemají Napíšu si o ně a budu taky nakupovat jako divá.To je totiž jediná firma, od který nám pešek drží jak divej. Jinak ona všechno zničí. Tyhle jsou pevný a vydržej. Dneska jedem s Agů na Zetor zaplatit členství a zacvičit si, taky trochu opláchnout do lomu, když už tam budem Neuvidíme se tam?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání