Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:17
- Nahlásit

...a pak ještě jedna typická samolibá svině...

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:21 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Puna
Jj, otaci se...

Garfield
Kocoura znam, ale teda k tvymu Gafovi (slepici) by se hodilo spis tohle, ne?
Garfield

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:24
- Nahlásit

wami
jé, tak ta postavička box. je jednoduchá, krásná! akorát hned mi byla podezřelá stavba tělíčka... no a mrkla jsem na ty stránky a je to samozřejmě americkej boxer... takže si to trochu budu muset upravit, ty proporce, ale moc se mi líbí ty nápaditý a jednoduchý čáry, to použiju, díky!
jo, myslím, že to je Adobe Photoshop... ale je to už dloooouuuuho a tak ani nevím... no pak mrknu...
Puna
Giordiska děkuje moc a potřese si s tebou, vo tym žádná!
tak nevím, já už sem asi paranoidní, ale furt ho sleduju a nevím... no profesi holt nezapřeš no...
ale jinak je to děs, musíme je dnes řádně namočit než vyrazíme, v tom potůčku, pak rybník, pěkně tam L. nacpeme...
Garfield
no jóóó! ty můžeš mít Garfielda všude různě na věcech, to je nespravedlnost... zrovna nedávno když jsem kamošce kupovala dárek pro mimino, tak jsem si všimla Gafí kolekce můžeš mít Gafí školní brašnu, Gafí pouzdro, atd.

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:28
- Nahlásit

Denisa
me se taky docela libi, a postavickou teda taky...

Jinak my jsme dneska zmenili plan - porad s vama nejdem vencit, ale jedem si zaplavcit do kaolinaku... Konecne se taky vykoupu aji ja!

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:31
- Nahlásit

wami
jů, no to já musím počkat do víkendu asi... nebo možná v pátek... no jo, jenže G. mě zas bude zachraňovat to si moc nepoplavu... ale bude velká bžunda!

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:35
- Nahlásit

Denisa
Lumpik si dela bojku z panecka, ten pak vypada jak po bicovani... Ale jeho chyba, naucil ho to sam...

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:41
- Nahlásit

wami
Do jakého kaoliňáku?
Puna
Aguna je teď v tom vedru taky docela mimo. Je pořád dusno, ale dost pomáhá psisko pořádně smočit, i když nechce. Jo a domů jsem jí pořídila větrák a u toho si potvůrka ráda lebedí

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:44
- Nahlásit

Frog
Je to nekde v okoli Brna, jmenuje se to tam Marsov. Jedem tam autem, takze to bohuzel neni jen na nejakou vencici vychajdu...

Ale je tam pekne a muzou se tam koupat lidi i psi a nikomu tam nic nevadi (teda obcas jsou tam nudisti, ale takovy normalni).

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:47
- Nahlásit

wami
Ten odkaz se mi nenačítá.

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:20
- Nahlásit

wami
Týýý jo to mě zaujalo (ten kaoliňák) , docela bych se tam v sobotu asi sjela vyčvachtat i s Agů a páníkem ... Nevíš kde přesně to tam je?

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:06
- Nahlásit

Frog
Puna
tak o půl sedmé tam čus bus!

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:11
- Nahlásit

Denisa
Ahóóój těšíme se

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:25
- Nahlásit

Garfield
sakrys, ono je to na tripodu...

Tak nic, casem si usetrim chvilku a hodim to nekam k sobe...

Frog
No ja tam sice ridim, ale v podstate tam netrefim...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:49
- Nahlásit

wami
Frog
O čem to tu mluvíte? To je řeč o tom kaolíňáku za Lažánkama?

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:01
- Nahlásit

Garfield, Frog
Jo jo, vcera jsem naschval koukala na cestu. Je to za Lazankama pred Marsovem, da se tam dojet bud pres Bystrc, Veveri a Veverskou Bitysku, nebo pres Kurim a Moravske Kninice.

Vcera tam mimo nas bylo asi jen pet lidi, takze naprosta pohoda, super voda, zaplavali jsme si, vyblbli se - bajo, presne tohle jsem potrebovala...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:10
- Nahlásit

wami
Já tam nikdy nebyla, ale slyšela jsem o něm moc. Včera jsem zrovna jela na kole do Veverské Bitýšky a přemýšlela jsem, že dál už bych to asi nedala. Měla jsem dost.

Je to taková ta nádrž uprostřed lesíku, na půl cesty mezi Lažánkama a Maršovem, z Lažánek doprava??

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:11
- Nahlásit

Garfield
Je to taková ta nádrž uprostřed lesíku, na půl cesty mezi Lažánkama a Maršovem, z Lažánek doprava??
Jo, to je presne ono... My tem jezdime v lete uz tri roky, ale jakmile zaroste prehrada, je tam o vikendech narvano - tam totiz nejsou sinice cely rok...

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:14
- Nahlásit

Garfield
Tak jsem ti k sobe nahrala toho spravneho Gafa...

PS: Jediný rozdíl mezi animovaným zlým Garfieldem a mým psem je v tom, že kočka je tlustá a Gaf anorektickej. Garfield

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:17
- Nahlásit

wami
Taky se tam chystám. Jsem sice denně na přehradě, pes je ve vodě 2 hodiny v kuse, já taky, ale člověk má furt oči na šťopkách, jestli nejdou policajti. Chodím sice hodně daleko, kde už žádná civilizace moc není, ale i tak, oni objíždějí čas od času celý břeh.

A je na té vodě poznat, že je v kaolínovém lomu? Mě fascinuje představa koupat se v "mléčné vodě" mezi bílými skalami, ale to si to asi trošku idealizuju co? (Ale bílá voda je v lomu v Líšni).

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:32 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
Tam je ta voda takova zlutozelena - odrazem okolnich stromu a tak... Obcas tam sice bile skaly okolo prosvitaji, ale rozhodne to neni dira plna vody uprostred skal...

Zato je vstup do vody vsude piscity a slapes tam po zivych slavkach, tech je tam spousta...

(BTW - ted jsem docela dlouho premyslela, ze bych do prispevku vkladala text, o kterem nevim, pak mi doslo, zes to asi omylem napsala ty ke mne... JO - a neni ani tak zlej, jako prastenej! )

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:35
- Nahlásit

Denisa
Puna
Ahóóój holky, tak jak jste včera dorazily? Já jsem domů dojela ve 22:00 Jinak včera byla parádní vychajda Aguna řádila zase jako černá ruka. Akorát když jsme šly domů, tak začala trošku kulhat ( jen chvilku, měla jsem pocit,že se mi to zdá) a dneska ráno říkal Ondra,že mu na prochajdě také kulhala na přední nohu. Asi to včera přehnala s tím běháním. Teda doufám,že to nebude nic vážného. Dostane dneska klidový režim a uvidíme
Jinak včera fakt super !!!
wami
Jo jo Ondra už to našel na mapě a asi o víkendu se tam sjedem mrknout

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:52
- Nahlásit

Frog
jejda, tak to mě mrzí, ale snad to bude dobrý, jo jo klidovej režim aspoň 2 dny a uvidíte...
no hele, ony ty 3 hoďky udělaly své... kdyby jen lítali po cestě, ale to co včera vyváděli v tom lese a u toho rybníka - vždyť to nebylo normální!!! A ještě jak pak přišla čerstvá Aginka od Jany... tak ta je ještě rozpumrdlíkovala
Ne fakt skvělý, moc jsem se nasmála... a to včerejší smetení dogou Agou... no to nemělo chybu, smála jsem se ještě doma v posteli... anebo jak to neubrzdila před Šárkou... no komedie, fakt škoda, že to není natočený...!!!!
Giordi jistě byla spokojená s narozeninovým dnem!!!
To blato se jim taky moc líbilo... Ježiš já se pak dívala doma na to zasrané oblečení... drsnýýýýý! tak jsem snad leda na podzim v tom největším marastu zablácená... no jo no...

Dnes jedeme na ty kousačky! Snad bude mít Giordi po včerejšku dost sil... ale jo, to ona jo...!

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:04
- Nahlásit

Denisa
Snad to má potvora moje jenom namožený a nebude to nic vážnýho Doma už běhala zase jako čiperka i teďka ráno ... dva dny jí nechám odpočívat, žádná námaha a uvidíme co a jak,ale docela se toho bojím.
No taky jsem se ještě doma válela smíchy, když jsem to vyprávěla Ondrovi V MHD to bylo docela hustý ,protože doga je samočistící, takže ta byla čisťoučká a já jsem vypadla jako to prase největší. Lidi čučeli jak kdybych byla ta největší socka na světě Ale psi se vyřádili nádherně

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:11
- Nahlásit

Nerad vam tady do toho vaseho uzavrenyho brnenskyho fora, kde nemate radi nic, co jen vzdalene pripomina nase (i vase) hlavni mesto, lezu, ale dnes rano v lihovem komatu se probouzim u hrajiciho radia a ve zpravach rikali, ze nad Brnem se prehnala niciva boure ... Nevite nahodou nekdo, proc me jako prvni napadlo: Co zas ta Lenka provedla a kde se tak zridila?

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:29
- Nahlásit

Jirikovo
to teda nevím... ale já zase četla na seznamu, že i v Praze se prohnala ničivá bouře a vzhledem k tomu, že píšeš dnes rano v lihovem komatu se probouzim , tak bůh ví jestli tu pražskou zas nemáš na svědomí ty!
btw. uvidíme se zřejmě na akci coursingového soustředka BCC, dívala jsem se, že tam máte rezervováno s Mel ubytko ze soboty na neděli...

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:32
- Nahlásit

Denisa
Frog
jéžiš, tak snad bude Agátka mít nožku v pohodě, je fakt že lítali tři hoďky a tam u toho rybníka, to jsem ani nevěřila vlastním očím, co vyváděli... Tak ať jí je líp!
Jinak já jak jsem včera vystoupila z auta, tak samozřejmě dvě sousedky a koukaly jak puk, ještě ze mně padalo to bláto..
Taky doufám, že Giordinka si narozky užila podle svého gusta

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:12
- Nahlásit

Denisa
jako chces ric, ze me inkognito co uz sice bylo davno prozrazeno bude zniceno uplne? jako abych se teda zacal chovat slusne .... no ale budes se muset k nam prihlasit, my te nepozname
i v Praze se prohnala ničivá bouře a vzhledem k tomu, že píšeš dnes rano v lihovem komatu se probouzim , tak bůh ví jestli tu pražskou zas nemáš na svědomí ty!
nevim, bohuzel nemuzu slouzit, nejak si uplne cely vecer nevybavuji ve svych vzpominkach ....

JanaF
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:36
- Nahlásit

Ahojte holky,
mám chvilku, tak jsem k Vám zavítala...

Včerejšek byl mooc fajne, Aguška se sice domů vrátila neunavena, ale i tak očividně spokojena a do vany jsem šla první já a pak mazala Agča.

Vendulko, Agátka si mohla lehce namoct nebo obrazit přední pacinu jak lítali mezi stromama, kládama a roštím a přehopsávali dole ten potůček v tom relativně dost příkrém svahu, jak se snažila dohnat Aginu.
Aguš je v tomhletom fakt magor a lítá hlava nehlava a nekouká napravo nalevo, ale už se v tom naučila chodit, takže si občas obražené pacinky odnášejí pesáci, kteří se snaží lítat s ní a nejsou na to až tak zvyklí.
Snad to bude opravdu jenom tohle, držíme palečky a aby tlapky nebolely.

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:51
- Nahlásit

JanaF
Jé ahojky Jani,
jsme moc rády,že se vám procházka s náma líbila Příště, když budete mít čas a náladu, můžete zase s náma vyrazit
Naše Agáta je zkrátka blázen, strašně ráda se prohání po lese a když jí někdo pronásleduje, nebo ona může pronásledovat nějakého jiného pejska, tak je v sedmém nebi
Myslím,že to bude jenom namožené (teda spíš doufám), protože nikdy žádné problémy s nohama neměla Dostane naordinovanej odpočinek a bude

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:11
- Nahlásit

JanaF
Jani, jsi ta Jana, co zarizuje ten coursingovy prodlouzeny vikend? ze bych dal pruchod me lenosti a jidlo si na sobotu a nedeli pro sebe a pro Mel objednal takhle na foru ....

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání