Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:30
- Nahlásit

Puna
Jasan, jseš hodná, že jsi napsala. Taky přeji hezký víkend
My jdeme dneska na venčeníčko s RR Berinkou, tak už se těšíme.Ale bohužel to bude bez plavča, jelikož jsem jí musela včera nastříkat frontlinem.
A my se zkusíme domluvit někdy na příští týden
Denisa
wami
Puna
Pak dejte vědět jak příští týden, jestli se vám bude hodit venčeníčko, tak se rády s Aguškou přidáme

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:54
- Nahlásit

Frog
Puna
holky, potřebovala bych znát vaše aktuální mejlíky, můžete mi na giopi@seznam.cz poslat nějaký bla bla... já vám pak napíšu na co se vás chci zeptat, nebo spíš se domluvit kdyžtak...
díky!

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:04
- Nahlásit

Denisa
Máš tam ten mejlík

Puna
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:08
- Nahlásit

Denisa
posílám

Frog
jé, Berinka, ta s náma plavčila na coursingu, že? tak pozdravuj a užijte si to

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:11
- Nahlásit

Frog
Puna
díky, až to sesmolím, hlava nemyslí, tak napíšu...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:13
- Nahlásit

Puna
Jo, jo, je to ona Pozdravovat určitě budem

JanaF
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:04
- Nahlásit

Zdravím vespolek všechny

Frog
jéééé, vy jdete ven s Romčou a Berinkou?
Tak i od nás moooc moc moc pozdravuj...taky se chystám, že holkám zavolám a vyrazíme ven

Puna
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:06
- Nahlásit

JanaF
ahoj Jani

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:38
- Nahlásit

JanaF
Čauky Jani, určitě budeme pozdravovat

JanaF
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:43
- Nahlásit

Dobré skoropoledne všem,
tak se vám sem musím jít vypsat a možná vybrečet

Včera jsem po úspěšné akcičce s beaglí speciálkou po návratu domů šla ven s Filípkem...pro ty, kdo ho neznají, to je můj druhý 10ti-letý brouček menšího křížence pudla s jezevčíkem.
A protože jsem šla sam, Agča byla doma, tak jsem měla strach jít do tmavších uliček, tak jsem vyrazila po Palajdě pod světlama a když jsme došli k zastávce, vyběhl na nás zpoza rohu, kde si páneček spokojeně chlastal, nezajištěný malamut bez koše a dál si dovedete scénář představit....Fía ještě koš, protože prostě jednou jsou daná pravidla, tak ho nosí...a výsledek, v tuto chvíli je na veterině na kapačkách a čeká ho narkoza a drenážování všeho možného

Tak doufám, že alespoň vy jste včera všichni měli lepší závěr dne...

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:52
- Nahlásit

JanaF
Ježišikriste, to je mi moc líto Chudáček maličkej. To je fakt strašný!!! A co ten kretén co mu patřil ten malamut? Zasáhl?Pomohl vám odvézt Filípka na veterinu? Omluvil se? Nabídl financní pomoc?
Teďka vám hlavně přejeme hódně, hodně a ještě více štěstíčka, aby se Filípek uzravil !!!! Uvidíš on to zvládne! Držte se, myslíme s Agátkou na vás.

Puna
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:00
- Nahlásit

JanaF
Jani, to snad ani není možný, hrůza, hrůza, hrůza
Ale on to zvládne, uvidíš, vím, žes říkala, jak je i na svůj věk dobrej...
Ale chudák malej, takhle doplatit na nějakýho ochlastu, co si neohlídá čokla, to mě tak štve, rozbít mu hubu, hlupákovi
Vsadila bych se, že mu to bylo jedno
Tak Jani, fakt, hlavu vzhůru a na Filípka moc a moc myslíme, držíme pěsti-štěstí i tlapky...

JanaF
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:08
- Nahlásit

No až po chvíli doběhl, když zjistil, že nemá psa, takže do té doby jsem tam s ním zápasila já....z něj se potom vybarvil chudák nejvyšší úrovně a že by s náma pořešil veterinu, to nehrozí, byl rád, že šel trošku rovně...nicméně majitelka psa (jeho přítelkyně, která tam nebyla) se k tomu postavila čelem, omluvila se a veterinu prý zaplatí.
Každopádně panáček skončí ve správním řízení neb jsem na toho hajzla prozřetelně zavolala policajty. Sice jsem si ho v noci musela najít sama a štěstí v neštěstí bylo, že cca 2 dny předtím jsem z jednoho baráku viděla vycházet obr malamuta, tak jsem si na to vzpomněla a šla tam prostě zazvonit...a ejhle otevřel onen dotyčný.

V noci jsme jeli na veterinu, kde ho oholili a zjistili "škody", které jsou bohužel velké, takže jsem ho tam ráno musela přivézt znovu na hospitalizaci, dostal kapačky a teď ho dávají dokupy

JanaF
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:09
- Nahlásit

Holky díky moc, brečím kudy chodím a nadávám si, že jsem ho nedokázala líp ubránit

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:18
- Nahlásit

JanaF
Nic si nevyčítej Jani, ty za to přece nemůžeš!!! Musíš být moc silná a statečná. Bude líp, uvidíš.
Je moc dobře,žes na toho blbečka zavolala švestky.Alespoň si uvědomí,že když je pes útočnej, tak má mít náhubek. Jsem ráda,že alespoň jeho přítelkyně má rozum.

Ještě jednou držíme palečky a moc, moc, moc na vás myslíme.

JanaF
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:27
- Nahlásit

No snad má, protože když jsem jí ráno volala z veteriny, že si ho tam nechali, tak jsem jí říkala, že bych byla ráda, aby tam v těch 5 pro něj jela se mnou, že poté, co tam včera ten její přítel předváděl chci, aby to viděla a slyšela sama na vlastní oči a uši a ona hned, že mi věří a že z něj si nic nemám dělat, že už tam není....což jsem nepochopila a ona na to, že ho ještě v noci po té scéně vůči mě a policajtům vyhodila, že tam předvedl ještě šílený tyjátr poté co jsme odjeli a že je ráda, že se tak projevil teď z kraje a ne až po delší době, co budou spolu a že jí Fíďa mrzí a že se za ní mám stavit, tak uvidíme, jestli bude taková hrdinka i poté, co jí ukážu účet z noci a z dneška, který je cca dva litry a to zdaleka nekončíme...

Ale na peníze peču, ať to stojí co to stojí, hlavně aby byl v pořádku dědeček můj malej...

Puna
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:34
- Nahlásit

JanaF
Jani, neblázni, Vendulka má pravdu, dělala jsi cos mohla, nemůžeš zato, je to prostě pitomá náhoda, že jste natrefili na takovej povedenej páreček, fakt
A přesně, Fía tě potřebuje silnou a statečnou!
Jasně, že peníze ti jsou teď jedno, no uvidíš, co s tou babou pořídíš
Teď je nejdůležitější, aby se Filípek zmátořil, tak budem čekat na dobrý zprávy....Opatruj se

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:39
- Nahlásit

JanaF
ježišmarja! náš Fíjoušek...
no Jani, na to snad ani nejde nic říct holky už vše napsaly... takže drž se, je to hrozný, ale určo se z toho dostane, chudák taky na starý kolena si toho už zažil, no je to děsný, ale hlavně že žije! nezapomeň taky na to, že je to velký bojovník, co si budeme povídat, je to prostě Fía statečný a nedá se, uvidíš!!!
Moc moc ho zdravíme a dej vědět jak na tom je...
Je na VFU nebo u Chyby? Budu na něj myslet a držet pěsti-štěstí.
A žes ho neubránila líp?! proti malamutovi?! já myslím, že málokdo by to zvládl líp...
achjo, teta, drž se!
nebudu ti volat..., i když bych tě chtěla podržet aspoň slovy, ale jsem měkota a řvaly bychom do telefonu spolu... znáš mě po soustředku... nějaký citlivý období nebo co... tak aspoň tady... bude to dobrý!
ale toho hajzla ožralýho bych s tebou klidně nakopla, to zas jo!
Fíovi velikánské pofoukání na bebe od D+G

JanaF
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:18
- Nahlásit

Denči, díky moc, ale moc mi to "držení" nejde

Je na VFU...jeli jsme tam kolem půl dvanáctý, protože Chyba by mi to asi ani tak pozdě nevzal a já objevovala další a další místa, odkud mu valila krev...takže ho oholili, vyčistili mu to, aby jsme přežili do rána, píchli ATB a ráno okamžitě na příjem a už si ho tam nechali a napojili ho na kapačky a chtějí ho do narkozy a nejspíš prý všechny díry řezat a drenovat, protože má ty kapsy strašně hluboké, tak aby vše vytíkalo ven.
Navíc on brouček nesnáší dobře narkozu, hapruje mu po ní srdíčko a dýchání, takže Chyba by asi nezvládal tak rychle jen dvěma rukama, které má k dispozici, oproti VFU, kde je rukou spousta, intubovat a napojit na dýchák.

Achjo, vím, že jsem to nemohla moc ovlivnit, ale jsem vzteklá sama na sebe, že jsem nepředvídala, že tam bude tlupa ožralů, který sebou můžou mít psy...a hlavně, že jsme v pátek dostali mega rad, jak na agresivní psy a aby jsme nedopustili zranění vlastních psů a bránili je a všechny rady se mi vybavily v okamžiku, až se ho podařilo sundat.
Kdyby mi to seplo dřív, nemusel toho mít tolik, kolik má, takhle má 6 mega hlubokých, kdy mu oderval kůži od svalů a asi další 4 o něco menší a 4 povrchovější....fakt nevím, na co tu hlavu mám, teď v tomhle počasí tak leda na sluneční brýle

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:38
- Nahlásit

JanaF
...já vím jak jde o mazlíka... to je jasný... určitě ti bude líp až se dozvíš nějakou pozitivní zprávičku o stavu Fíi. Určitě přijde brzo! Kříženec jezevčíka a pudla se z toho vylíže raz dva! To není jako ty naše zrzavý primadonky přešlechtěný. Uvidíš jak si za chvilku bude užívat domácí péče a s maminou ho budete pěkně rozmazlovat, protože si to zaslouží! Přijdu na návštěvu a donesu taky nějaký koko a angličáka!
To je dobře, že je na VFU!!! Jsou tam dobří a mají vše potřebný, vždyť sem lidi jezdí z ceĺé ČR....
Jani a k tomu co by, kdyby... to nemá cenu řešit si v hlavě... max. pro příště, aby jsi se vyvarovala toho či onoho, ale jinak jsi udělala jistě co jsi mohla a to je hlavní, udělala jsi maximum čeho jsi byla v danou chvíli schopná!
Kdyby mi to seplo dřív, jasně... ale to je stresová situace a šok a to člověk nemůže ovlivnit... pokud to nemáš nacvičený anebo nejsi profík... víš já bych chtěla vidět RD... já tě taky už trochu znám a vím, že teda hlavu tak leda na sluneční brýle nemáš!!! umíš si poradit dost dobře a toto byla situace nad tvé síly... to se stane... hlavně jsi na to byla sama...
je blbý, že jste toho teď měli v poslední době vícero... možná paralyzér pro příště... štěstí přeje připraveným!!! ale snad už jste si tu smůlu vybrali...
ne netu budu až zítra jak to tak vypadá, ale hned jak ho zapnu, tak se těším na příznivé zprávičky o Filípkovi!!! A pozdravuj i Agču!
Jo prosímtě ty prachy Ešákům já si s něma pořeším v příštím týdnu... nestarej se o to... a drž se teta!

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:50
- Nahlásit

JanaF
Přesně, Denča má svatou pravdu!!! Drž se holka a už se těšíme na dobré zprávy o stavu Fíuška.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 16:56
- Nahlásit

Pro JanuF.
To mne moc mrzy.Budesly potrebovat pomoc ozvy se.Drzim palce.

JanaF
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 19:38
- Nahlásit

Zdravím všechny vespolek,
tak už mám broučka doma, před chvílí jsme přijeli a je to můj šikulínek šikovný nejšikovnější...všechno zvládnul na jedničku, byl prý strašně moc šikovný a hodný a byl šikovný i za mě, protože jak mi ho přivedli a sundali mu pruban a gázu, která přikrývala rány, tak jsem trošku nebyla připravená na to, co uvidím a v okamžiku, kdy jsem viděla ty hadičky, co mu trčí ze zad a cosi, co mu trčí ze zadních nožiček, tak to se mnou málem fláklo.
Teď nás čeká cca do středy 2x - 3x denně vyplachování a měnění drenů...

Teď u něj začíná mizet taková ta otupělost a začíná nasazovat přinasr..ý výraz a druhý ksichtící se pes je Aguš, která se tváří děsně dotčeně, že Fía byl celý den na výletě a ona dřepěla doma

Jinak už jsem se stavovala i s Fíou cestou z veteriny k paní od malamuta, která mi tuto první část bez mrknutí okamžitě zaplatila a znovu se omlouvala a ještě Fía dostal kokina...musím říct, že jsem byla víc než překvapená...

Tak to jsou nejnovější zprávy od nás a děkujeme všem moc za držení palečků, nicméně nepolevujte prosím, ještě je budeme potřebovat.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 20:12
- Nahlásit

JanaF
byť sem to přečetla až tedka,taky moc držím palce....vypadá to že paní od malamuta je fakt asi slušná,tak aspon že tak....
Tak se Filoušek brzo uzdraví..taky držíme palce a tlapky

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 11:18
- Nahlásit

JanaF
Uf, uf! Fakt jsem si oddechla! Že je Fía doma vím už ze včerejšího večera neb jsem potkala strejdu Aginového a hned jsem se ptala na Fidlínka...
Pěsti držíme nadále, to je jasný, ale hlavně že je Fía už v domácí péči a těší se vaší přízni... úplně ho vidím, ten jeho výraz, jsem říkala, je to bojovník a žádný vořezávátko...!
V neděli ráno odjíždím až do úterka, takže nebudu na netu, ale budu na vás myslet a pak si ráda přečtu jak se s tím Fía úspěšně popral a jak už je o.k.!
Pa pa, Jani a pozdravuj ho moc!

JanaF
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 15:38
- Nahlásit

Děkujeme ještě jednou všem za držení palečků...no máme za sebou první noc, ne zrovna nejklidnější, ale zvládli jsme jí a první čištění a za pár hodinek ho vezu na další...

Ty zádina s hadičkama vypadali docela dobře, nechycené, čisté, bez zánětu, ale nelíbí se mi moc ty zadní nožičky....furt mu to hrozně teče a třepou se mu, chjo, no snad se začnou lepšit stejně jako ten zbytek.
Opravili mu dneska dva stehy, které povolili, protože tu hadičku má do těch zad přišitou, tak i to jsme zvládli a uvidíme, jak dál.
Jinak už dneska i trošku baštil, což mám radost, protože včera nechtěl ani namočený piškot...

Nicméně přinasr...atý výraz má teda furt a Aguš ten svůj dotčený, kdy jsem s Fíou dopo opět na veterinu odjížděla bez ní a ona se opět nemohla zúčastnit toho bezva výletu

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 08:09
- Nahlásit

JanaF
Ahóóój Jančo,

jééééééé to je dobře,že už je Fía doma!!! Myslely jsme s Agů na vás Teď už bude všechno jen lepší a lepší, uvidíš. Držíme palečky, ať se vše dobře zahojí a ať je Fíoušek zase brzy fit

Puna
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:28
- Nahlásit

JanaF
Jani, mám z toho obrovskou radost, uvidíš, že se to bude jen a jen zlepšovat...
Taky jsem na vás myslela, říkala jsem si, že i počasí mu přeje, asi to snáší líp, než kdyby byly ty vedra...A pohled na hadičky? to si zvykneš, no, věřím ale, že nic moc...

Uvidíš, že Fía bude brzo jako rybička, přesně, jak píše Denčaje to bojovník a žádný vořezávátko...!
Tak se opatrujte a ať je líp!!

Frog
ahóój, jdete běhat ve čtvrtek? a co víkend? Luckin teda fakt plave, a odkoukal to, že nevadí vůbec v tlamě dva nebo i tři klacíky, tak se začne vždycky uprostřed točit a málem i potápět, aby zachytil i čtvrtej, pátej..

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:55
- Nahlásit

Puna
Čauky,
jo jo ve na čtvrtek jsem Agátku přihlásila a vy taky půjdete? Jéééé to je dobře,že je z něj takovej plavec Je to paráda,že? V tomhle vedru se ani nic jiného pomálu nedá dělat než plavat.
My jsme o víkendu byli doma, jelikož jsme si koupili kuch. linku, tak jsme montovali, montovali a montovali.A s Agů jme byli taky plavat, v lese a zase v lese, protože v lese se nejvíc vyřádí

Puna
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:30
- Nahlásit

Frog
tak se uvidíme ve čtvrtek, těším se

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání