| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
Denisa
me chcipla baterka...
No nic, juknu se na nejakou dopravu, auto si asi pujcit nemuzu, navic nevim, kde to je, tak asi holt nic...
Jeste uvidim, podle toho, jak by mi tam jel busik nebo vlacek, a jestli mi to nekdo vysvetli, kde to je, ale takhle naslepo to asi vzdam...
Nevadi, cas budu mit az nekdy v pulce cervence, tak si zakousem na vikendu u Baileys a v srpnu uz treba bude zas fungovat lisak...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:29
- Nahlásit
Deni,
kdyz jsi nemocna, to se neda nic delat...
Ja letim z prace dom, tak za pulhodky, trictvrte se jeste juknu na net a hodim si mobil na nabijecku...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 16:59
- Nahlásit
wami
tak jsem zrovna odeslala tvé číslo Janě od Bada a oni by tě v Kuřimi vyzvedli!
Jinak opravdu nejedu, jsem ráda, že jsem dolezla domů...
Ještě jednou se omlouvám, vím, že se to nedá ovlivnit (nemoc), ale i tak je mi to blbý, však jsem ti už psala v sms... a navíc mě to sejří, achjo, no nic, kousačky ještě budou, já vím...
Jo a mám to ze včerejší klimatizace debilní, kde jsem musela 3 hoďky sedět v kose, už jsem si vzpomněla...! příště se seberu a odejdu, i kdyby nevím co, zapomněla jsem, že mi klima nedělá vůbec dobře...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 17:02
- Nahlásit
wami
jo a ještě tam mi psala kamoška s boxíkem, že se tam chystají, že se na nás těšili... no kdyžtak pozdravujte holčinu s placatkou ode mě a placatky G.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 17:07
- Nahlásit
wami
tak mi psala Jana od Bada, že jste domluvené, že o to Lumpajs nepřijde. to jsem ráda a pozdravuj ostatní...!
jdu haji!
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Čen 2006 18:11
- Nahlásit
Denisa
ať je Ti co nejdřív líp, abys byla na soustředko ve formě
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 20:47
- Nahlásit
Denisa
tak jsme byli, a no, neni to lisak...
Ale nakonec jsem to vymyslela nejak, aby se Lump chytil, tak docela dobry nakonec...
doufam, ze uz ti je lip...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:11
- Nahlásit
Puna
Všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky Ti k dnešnímu svátku přejem obě s Agátkou
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Čen 2006 08:48
- Nahlásit
Frog
jéé, vy jste hodné, jste si vzpomněli na tetu, děkuju moc
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:24
- Nahlásit
Puna
taky se pridavam s gratulaci!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:59
- Nahlásit
Puna
já si taky dnes vzpomněla kdo by neznal tak pěkné datum, kdy se končí/vala školička... no přece na Šárku!!!
Šárko,
všecko nejlepší k svátku, doufám, že už slavíš a Giordi ti taky posílá něco - inspiraci - ... a šup na párty!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:25
- Nahlásit
Puna
Ahooooj,
tak co, jak se vám včera líbilo na coursingu? Agů byla nadšená . Koukala jsem,že i Lucky byl odvázanej I rybníček na koupání přišel vhod,že? Super akcička. Ještě ráno byla Agů unaveňoučká jak štěňátko
|
Puna
|
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:40
- Nahlásit
Frog
ahoooj, no Lucky byl bez sebe, myslím, že si coursing zamiloval, a Agátka byla kouzelná a má krásný fotečky, je fakt krásně tam zachycená v pohybu, super
A rybníček byl taky dokonalej, teda až na tu divnou paní, co se tam zjevila, ta koukala jak puk
L. byl taky unavenej, ještě doufám chvilku bude...
I bráchu to kupodivu zaujalo, a Agátka se mu líbila, prý "to je aspoň pes", no komik
Denisa
díky za přání, Giordinka teda opravdu inspirující
a hezky si užijte soustředko, vám závidím úplně, určitě to bude skvělá akce...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:53
- Nahlásit
Puna
Jééééé děkujem za pochvalu , Fotečky už jsem viděla a musím uznat, že i ty Luckyho jsou nááááádherný. Úplně jsem se nad nima rozplývala Má tam totiž neuvěřitené záběry (Lucky) . Taky jsem ráda,že Luckýsek už kráááásně plave. Tak vidíš, nakonec z obou (Agátky i Luckyho) budou úžasní plavci,že?
Brácha byl fajn a je dobře,že se mu tam líbilo
No ta baba mě taky překvapila, vůbec jsem si jí nevšimla. Byla pěkně nabručená,že
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:55
- Nahlásit
Denisa
Deni, móóóc si užijte soustředko a pak musíš vyprávět,jo? Nezapomeň vzít foťák a foť, foť, foť. Ať ti můžem závidět, až se vrátíš
|
Puna
|
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:27
- Nahlásit
Frog
no na těch některejch fotkách je fakt Lucky tak pokroucenej, že se divím, že drží teď pohromadě
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:47
- Nahlásit
Frog
Puna
taky jsem mrkala na fotečky vašich coursingových závodníků!!! Supr trupr!
Děkujeme, soustředko si jistě užijeme, škoda že vás tam nebudeme mít ale třeba příště si vyrazíme všichni!!!
Tak čau čau a pak samo povykládám, pakažů fotečky a tak...
Jedeme už zítra v předvoji s některýma a ve středu tu propukne naplno!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 08:56
- Nahlásit
Tak co lidisky, zustal nekdo tenhle tyden v Brne?
Jsem tu jen na skok, ve ctvrtek uz jsme zase na kousacim soustredku v Ostrave s Baileys a Terri...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:53
- Nahlásit
Ahojte!!!
Tak jsme zpět ze soustředka! Bylo to skvělé, báječné, super atd. atd.!
Náš program byl následující: ráno stopička (jen 3x), pak snídaně, pak odjezd na dráhu na coursingové běhání, to jsem ji v těch vedrech nechala běhat vždy 2 běhy, víc ne, pak oběd, pak odpolední výlet, vždy s koupáním pejsků (Konopiště, Slapská přehrada, výlet údolím řeky...), večer grilovačka, jeden večer sele, a taky přijel psí psycholog Ruda Desenský a samozřejmě se pařilo a taky byla noční bojovka pro pánečky a pejsky... no bylo to fakt príma, psychicky jsem odpočinutá, ale fyzicky jsem znavená... Giordi to vše skvěle zvládla i v tom vedru, celý den magořila a její energii bych fakt potřebovala!!! úplně se děsím jak přijdu domů, že už bude zase ve formě a bude po mně zase cosi chtííííít! Škoda, že třeba nemůže zatím doma uklidit, vyprat, navařit atd.
Fotky a povídání bude jistě na stránkách coursingu brněnskýho, tak vám pak hodím odkaz, kdybyste se chtěli pokochat...
wami
no já mám dovču zase ve středu, to jsem celý den na obranách na Zetoru - to obranářský TINO a ve čtvrtek snad vyjdou ještě jedny kousačky... takže zase akčňák Giordi bude mít co na práci!
tak si to mezi těmi vousatci černými užijte!
|
Puna
|
# Zasláno: 10 Čec 2006 17:09 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit
Denisa
ahoj holky, tak to je skvělý, že jste si soustředko takhle užili, muselo to být podle toho co píšeš vážně dobrý.. No úplně závidím
I Giordinka se teda adaptovala na tropický počasí, šikulka
wami
no tak taky přeju, ať si Lumpík zakousá do sytosti...
A srazík taky dobrý, jak jsem četla jinde
My jsme taky v Brně, pořád nemám ještě tu práci, jen něco málo "rozjednanýho", tak snad to od srpna nebo spíš až od září vyjde..
Tak si užívám s Luckym svoje poslední prázdniny, a teď pozóóór, novinka: L. už úplně normálně plave, i sám od sebe, klidně i bez aportku, a hezkým stylem dokonce, žádnej parník , čímž teda chci poděkovat Frog a Agátce, protože na tom posledním coursingu se to od ní už definitivně naučil
Tak zatím ahoj
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 17:34
- Nahlásit
Puna, Denisa, Frog
Tak jsem rada, ze se dari, holky...
A Puno, Frog - vidite, jak vam pejsci plavaji a ani to netrvalo sest let!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 08:28
- Nahlásit
Denisa
wami
Puna
Ahóóóój holky,
já jsem byla s Agů u našich, ale v pátek jsem samo musela do práce Jinak volno, alespoň na dva dny, se vždycky hodí a řádně jsme si ho všichni tři užili... Samé plavání, lovení slepic ( 2x úspěšné), procházky, hledání hub a hlídání zahrady, aby tam žádný vetřelec nevlezl
Jak to vidíte na tenhle týden? Kdo může na prochajdu a kdo ne?
Denisa
Právě jsem okoukla fotečky z soustředka a jen tiše závidím... Muselo to bejt fakt super Akčňák Giordi tam má hafo úúúúžasnejch fotek Nejlepší je asi líbačka
Puna
To je supéééééééér, já ti říkala, že na to kluk ušatá zrzatá přijde Pozdravuj ho od nás
wami
Užijte si kousačky Ať se vám tam oběm s Lumpíkem líbí
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:35
- Nahlásit
No není úžasná?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:36
- Nahlásit
Puna
no vždyť Luckýsek je šikulák! tak se těším až si s Giordi zaplavou. ať se ti zadaří s tím místem!!!
Frog
jo jo, bylo to tam príma... však někdy zajedeš, určo toho bude ještě plno akcí...
ty brďo a co ty slépky? byla polívka?
jinak já tento týden nic, dnes jde G. na zahrádku na pivko (jdu s kamoškou... )
a zítra má celý den obrany!!!!!!!!
ve čtvrtek taky obrany a pátek už asi chajdalupa, víkend mám akce...
no až bych mohla, dám určo hned vědět...
jinak aspoň takhle na netu
jo a líbačka ... to bylo tak - ten chlapík co ho G. oblizuje a mucká se s ním má tu pšeničnou teriérku co drží Desenský... a ta byla zvalchována 2 boxerkama a od té doby trpí "boxerofóbií"! jak vidí boxera, tak se nezná! na Giordinu okamžitě vrčela a vyjížděla... tak se celé soustředko snažila pochopit, že boxeři jsou hodní pejsci (taky někdy ). měli jsme je pod kontrolou neb G. zrovna teda pokud na ni fena vyjede, tak ji zmastí že... ale takhle pod dohledem byla parádně terapeutickým boxišem! a chlapík se s ní furt muckal atd. a teriérka byla nucena se na toho "hroznýho" boxera dívat a taky kolem chodit, s G. jsem se okolo ochomejtala a fakt na konci už vůbec na boxerku G. nereagovala blbě... prý jí to pomohlo, uvidíme, až se potkáme, budu zvědavá, co "boxerofóbie"...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:38
- Nahlásit
Frog
...no ale jinak - toto sice bylo nahrané, ale jinak ona oblizovala celé soustředko všechny co se nechali... fakt šílená oblizovajda a milenka všech chlapů... ale prdelila se i před ženskýma... no prostě milovnice dvojnožců!
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:55
- Nahlásit
Denisa
fotečky nádherný, fakt, to závidím ještě víc teda
A Giordinka je tam super akčňácká, to je fakt, líbačka super
Ještě ti buldočci mi tam přišli hrozně roztomilý...
Frog
tak Agů si taky užívala, slepice teda musely koukat
s prochajdou zatím nevím, ty by jsi když tak mohla kdy?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:27
- Nahlásit
Denisa
ty brďo a co ty slépky? byla polívka?
Ne ne polévka nebyla. Jen je přizdila tlapou k plotu a celý je ožužlala Slepice to moc nevydejchávala,ale Agů se úžasně bavila. Jsem myslela,že jí přerazím...
To je dobře,že jste si soustředko obě dvě užily Na další určitě pojedem taky
"boxerofóbie"... A tááááák, jsem si říkala co tam s tím terriéříčkem provádíte? Tak to je dobře,že to zabralo
Jinak tahle fotka mě taky moc pobavila u té jsem si říkala, že to je prostě typická Giordinka
Puna
Já můžu akorát v pátek, tak když budeš mít čas, tak dej vědět
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:37
- Nahlásit
Frog
Slepice to moc nevydejchávala... třeba se jí to ochlazení Agů jazourem v tom vedru taky líbilo, co víš...!?
to je prostě typická Giordinka...ano to teda byla! vypadalo to jakoby si zlomila vaz, ale to jen prostě v té rychlosti hodila záda a přitom se stihla ještě zakousnout... ano, typické!
počkejte až vám budu vyprávět jak G. a ještě 2 pejsci skákali bandží džamping (bungee jumping), ovšem bez lana!
jo a buldoček hodil taky dobrý zádosalto, tak jsme si říkali, že je to specialita placatých tlam...!
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:37
- Nahlásit
Frog
jo, přesně tahle fotka mě taky zaujala a říkala jsem si to samý
Tak já ti dám během zítra vědět...
|
Puna
|
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:11
- Nahlásit
Frog
Vendulko, tak mi v pátek nepůjdem, přítel má zítra volno, tak jedem na víkend pryč, už dneska večer nebo zítra ráno....
Však se dohodnem na jindy...
V předstihu přeju pěkný víkend a zdravíme moc dogoudí holčičku Agátku
|