Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:46
- Nahlásit

Denisa
mas mejlik...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:36
- Nahlásit

wami
jo, huž jsem odpísala...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

Ahojky vsichni.Tento tyden nestiham a mam pres tyden tri nocni a pres viken jsem na akci.Vidim realne prysti stredu,ale neznam jeste novy rozpis-napisu jak budu neco vedet.

wami
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 22:46
- Nahlásit

No, dekuju vsem za pochvaly - trochu me to nakoplo, tak jsem si dneska namalovala jeste jedno...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:39
- Nahlásit

BinLadin
Zdár! tak příště snad...

wami
moc povedené!!! vem si to někdy na sebe ať zkouknu! já taky malovala barvičkama na textil, ale nějak se mi to pak vypralo nebo co, no už to není tak hezký... ale čoveče, že bych si namalovala jednu tlamu placatou...? dobrá inspirace!

jo, poslední mejl jsem četla, ale už neodepisovala, vše řečeno, pokláboseno atd., fajné ...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:41
- Nahlásit

Giordinka, moje miminko malinkatý dnes slaví už 3. narozeniny!

Narozeninový den bude mít snad pěkný, že jo jde se s Luckýskem, Agátkou a možná i Aginkou a ještě jedním boxím chlapečkem... vyčvachtit do rybníků...
A na dary a dort si bude muset počkat na víkend, chci jí něco pokoupit na mezinárodce v Brně a narozeninové párty se chce účastnit i příbuzenstvo, takže velká blahopřání také až o víkendu...

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:54
- Nahlásit

Denisa
Mam to na sobe dneska...

Jinak G. preju vsechno nejlepci!

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:12
- Nahlásit

wami
Tríííčo je parádní, už se těším na jedno takový s dogovou obludkou

Denisa
Všechnóóóó nejlepší placatý, tříletý, hyperaktivní holčičce přejem obě s Agátkou
Byly jste včera na cvikoši? My jsme tam byly asi do sedmi, ale v tomhle vedru se pejskům moc cvičit nechtělo a páníčci byli také vyřízení
Jinak na dnešní prochajdu se těšíme

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:19
- Nahlásit

Frog
Mas uz sehnany tricko...?
Ja vcera koukala na nejaky motivy, mam je naukladany doma na plose, tak to tu nekdy hodim, jestli by se ti neco libilo... A nebo jestli neco mas, tak ukaz, ja uvidim, jestli bych to zvladla...

(BTW akorat te pak poprosim o par korunek jako prispevek na barvicku, neva...? )

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:24
- Nahlásit

wami
a prosímtě,kde sháníš ty motivy.....chtěla bych ňákýho F.Buldočka,ale nikde sem nic nenašla (jsu asi trubka..)

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:37
- Nahlásit

wami
Frog
díky za přání Giorďasce wami mňam to bych si dala taky!!! Frog dnes jí můžeš potřást tlapou, budeš mohutně oslintána v tom vedru, no neber to!
Jo a já ti včera posílala sms?! nedostala jsi ji? pravda mám na tebe 3 čísla a už nevím na který jsem to posílala... já byla s G. včera na čuracím venčení a byla tak hotová, že jsem to vzdala, to by bylo cvičení naprd! a navíc já byla tak uvařená z kanclu, že se mi motala palice a taky mi bylo blbě... My jsme si vyrazili až k osmé večerní jen do výběhu a pak G. doma hodinu ležela na kachlích a funěla jak lokomotiva...
Dnes je namočíme hned v té říčce jo?! no dnes naštěstí je to už lepší to vedřisko...

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:38
- Nahlásit

Mar3
na googlu...

Tenhle se mi asi libi nejvic...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:43
- Nahlásit

wami
parádní tlamičky!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:45
- Nahlásit

wami
Jasááán s tím příspěvkem jsem samozřejmě počítala Tríííčo seženu a příští týden ti to donesu a domluvíme se co a jak. Tak nahoď nějaký pěkný obrázeček
Denisa
Ne ne nedostala jsem sms Čísla mám jenom dvě kdyžtak ti je pošlu smskou jo?
Já jsem se rozmýšlela jestli půjdem, taky se mi v tom vedru nechtělo, ale naznala jsem,že Agů klackovatí takže cvičit půjdem.
Jéééé půjde s námi Aginka zrzavec?

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:53
- Nahlásit

Frog
hm, tak to teda pošli, vidím, že v tom mám pěknej chaos!
no nám se chtělo, ale nešlo tóóó! ne to víš, obě jsme už v letech, a tak už musíme na sebe dávat pozor! mě teď furt někdo straší jak ty krátký tlamy můžou... ani to nebudu psát!
No zrzavka se připojí jestli budou stíhat... takže není to stoprocentní ale uvidí se... jinak by chtěli dojít...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:56
- Nahlásit

Frog
jo, díky tak teď mi došla čísla hm, a já mám uloženej ještě jeden co začíná 777... tak jsi mi asi z něho někdy volala a já si ho uložila... tak ho mažu

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:02
- Nahlásit

Frog
No ja jsem v praci, tak namatkou juknu, co mi nabizi google tady...

(Tahle je pekna, ale desne slozita... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

wami
vygůgluj mi taky nějakou placatou boxeří!
já mám takový ty loga různých klubů ve světě, tak to ani nee... to je jakože hlava, no mám to doma kurňa... ale tak nahoď něco Díky!

ostatní
nebo je možnost si z fotky svýho psa v programu (jsou různý...) udělat taky něco podobnýho... taky mám doma takže jestli bude čas, tak vám to sem hodím, ale to asi znáte... no ale měli byste vlastního hafáka...

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:18
- Nahlásit

Denisa
musim taky trosku pracovat, hergot...

Tenhle je super, jen bych to delala bez toho napisu v pozadi...

(BTW - jinak to delas v Adobe Photoshopu nebo v necem jinym...? Ja to parkrat zkousela, ale nebylo to ono, na jednoduchou kresbu... )

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:19
- Nahlásit

Denisa
To je dobře,že ti ta čísla došla Zkusím to s tou fotkou.

wami
Díky za obrázky ta první je nááádhernáááááá Taky se pokusím něco najít

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:21 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
Prinejhorsim bych to udelala z te prvni, ale to by byla fuska... Jinak jsem marne hledala postavu jinou, nez jen siluetu, libila by s emi podobna, jakou jsem nasla Denise boxeri, jen asi neni...

Jaky je nazev nemecke dogy presne? (dogue allemand? )

A co tahle?

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

wami
Je to buď Great Dane nebo Deutsche Dogge.
Hele mrkni na tu kráásnou hlavičku

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:26
- Nahlásit

wami
Jééé ta je pěkná hnedka ta první v celém provedení a nebude moc těžká?

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:31
- Nahlásit

Frog
jo, oboji uz jsem zkousela...

Ta hlava, cos sem davala, by taky sla...

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:33 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
ta stojici? Jo, tezka bude neskutecne, ale libi se mi asi nejvic... No, jestli najdes ta tricka dve, pro jistotu...

Frog
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:40
- Nahlásit

wami
Klidně tři A co ta hlava, co jsem sem hodila? Ta by šla?

wami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Frog
Jasne ze by ta hlava sla... No, jestli se nervnu u te postavy, namaluju tam jen tu hlavu...

Puna
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

Giordinko
přejeme Ti k tvým krásným 3. narozkám vše nejlepší, ať zůstaneš taková správná, jaká seš a večer ti osobně potřepeme tlapkou Š + L

Denisa
Frog
tak večer se na vás těšíme moc

Jinak mám pocit, že Lucky ty horka nějak špatně nese, on nechce nějak moc pít a je takovej divnej, tak nevím, já už sem asi paranoidní, ale furt ho sleduju a nevím...vloni to snášel podle mě mnohem líp ty vedra

wami
ty jsi teda multitalent, je to nádherný tričko, obě dvě teda

Puna
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:55
- Nahlásit

jsem si teď prohlížela ty obrázky od wami a jak ta jedna doga s otáčí, tak jsem chvilku přemýšlela, jestli už mi taky nějak z toho horka nehrabe, ale otáčí se, ne?

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:05
- Nahlásit

wami
A viděla jsem krásnýho Gafa, fakt věrohodnej.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání