| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:44
- Nahlásit
Mar3
no jo, právě nevim, z čeho mám takovou rýmu ???? v tom Ochoze to bylo pekelně studený, u Vranova je to bahňák, tak tam to bylo fajn Já jsem vodomil, totiž
Frog
No, však jsi viděla, ja skončil ten balón.... my jsme tam byli v sobotu ještě před polednem, bo odpo máme cvičák, tak to ještě šlo.
V Popůvkách myslíš ten přední velkej rybník, ten placenej rybářskej nebo ten malej za ním ? Tjo, tam jsem jezdívala jako děcko, v tom malým bývalo hafo barevnejch pijavic. fůůůůj
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:42
- Nahlásit
wensday
Myslím hnedka ten první. Ten smrad mrtvejch ryb byl fakt hnusnej, ale Agů se to líbilo
To je rybník ve kterém se koupala úplně prvně, to byla stará 4 měsíce
Tak to se v Ochozu určitě někdy potkáme Ale my fakt jezdíme až k večeru a taky jsem do 4 v práci
Denisa
Giordi je zkrátka akčňák Agů se tam šplhala jak blázínek. Nakonec vylezla taky, ale už tam po těch panelech lízt nechtěla.
Máte tento týden čas na procházkování?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
Frog
my tam taky jezdíme až večer, já dělám do 16,30
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:57
- Nahlásit
wami
sice se zpožděním, ale tričko je nádherný..A nechtěl ti Lumpík pomáhat ?
Frog
my máme Popůvky celkem blízko, ale tam to bylo takový divný vždycky, já sem tam už dlouho nebyla, ale vidím teda, že všechno při starém
Denisa
co Giordinka a ta boulička po klíštěti? Lucky měl dneska ráno klíště úplně skoro až v oku, sice takový to malý, nenapitý, ale stejně to byla docela síla to vyndávat...
všem
tak kdy by šla nějaká ta vychajda? dneska v novinách psali o vraždách v Zamilovaném hájku ze 70. let, úplně mi šel mráz po zádech..
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:59
- Nahlásit
wensday
ahoooj, pozdravujem tvoje holky, teda zvlášť pozdrav pro Anne od Luckyho , teďka má zvláštní náklonnost k žlutým labradorkám
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:01
- Nahlásit
Puna
Dik za pochvalu...
Lumpik mi pomahat nechtel, bohudik, bych ho asi jinak roztrhla jak hada...
Jinak k venceni - ja tenhle tyden nemuzu...
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
Frog
...no ona hlavně NIC nevzdává nikdy!!! na něco je to príma, ale na něco ne... např. nechce se vzdávat při zlobení atd. víš... taky nezapomeň - předek buldok dělá své, buldočí nátura jak vyšitá...
všichni co se ptali na venčeníčko
jo jo, já bych dala tu středu...
Puna
o vraždách v Zamilovaném hájku ... tak to teď jsem klidná, teď by si na nás skrz tu tlupu uštěkanou nikdo netroufnul...
|
Frog
Člen |
- Nahlásit
holky
Tak co? kdy a kde? Kam a kdy půjdem na prochajdu. Kdy, kdo z vás může?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:03
- Nahlásit
Nám středa taky vyhovuje! Co takhle nějaké koupáníčko?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:04
- Nahlásit
Denisa
předek buldok dělá své, buldočí nátura jak vyšitá... Tak to je přesný.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:05
- Nahlásit
Puna
jo a ta boule se zmenšuje, už mám novou protiklíštěcí pipetku, ale jinak vet říkal, že by jí dal antibiotika kdyby to nesplaskávalo a ještě v pátek tam jdeme na očkování, tak se na to koukne, mohl by se tam vytvořit absces či co... ale vypadá to v poho už...
to jsou takový mrchy, do očička málem vlezou... pusu Luckýskovi!
wami
to je škoda
jo, psala ti Alča od Carči? taky tím pádem nejede ve čtvrtek...
a na cvikoš se dnes stavíš nebo ne?
Frog
a ty? ale já nevím zda tam nepřijedu zase později... no ale vlastně jestli tam nebude Alča, tak bych měla dřív, pak to tam možná zavřou dřív... aha... tak to je debilní v tom vedru ke všemu... no aspoň že se uvidíme... v kolik to normoš začíná pro vás???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:07
- Nahlásit
Frog
Puna
no určo s koupáním!!! no nevím, ale mohli bychom klidně směr Zamilec a pak ty 2 rybníčky... tam aspoň nebudou lidi se koupat...
wami
je to tam teď použitelný, nevíš? jako jestli se to tam celý nezapulcovalo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:11 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Denisa
Nee, nejdu ve stredu a nejdu ani dneska na cvikos... S Alcou jsem si psala, Lumpovi se pred casem stalo neco podobneho, tak jsem ji davala tipy, co s tim...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:11
- Nahlásit
Denisa
povaha buldočí....................tak o tom můžu psát povídky a přednášet bááásně
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:13
- Nahlásit
Denisa
Frog
tak my ve středu taky můžem, i s koupáním, třeba už Lucky dostane rozuma bude krásně plavat, ne se jen koupat
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:15
- Nahlásit
Denisa
Jo jo, já na cvičák dneska dovalím. Nám to začíná od půl šesté. Tak se tam určo uvidíme.Minule,jak vás Agáta viděla,tak byla celá bez sebe
To vedro je hroznýýýýýý. Doga je tak pomalá a má jazyk až na vestě
Denisa,Puna, ostatní
Jinak Zamilec vyhovuje! Samý pulec to tam sice je, ale Agátě to vadit uřčitě nebude Dáme sraz klidně o čtvrt hoďky později, né?
wami
Neva, příští týden se k nám určitě už přidáte,né? Budeme se těšit.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:16
- Nahlásit
Jinak jestli chcete jit k rybnickum v Zamilcu, tak koupat se tam v pohode da (teda psy, ja bych tam nevlezla)...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
wami
Jéééé už vím Sára, nebo tak nějak se jmenovala, né?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:18
- Nahlásit
Frog
Jj, Ksara...
A myslim, ze pristi tyden uz budeme moct...
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:20
- Nahlásit
Frog
jasně, tak jo, můžem klidně i později, jak se to tobě i Denise bude hodit...
wami
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:20
- Nahlásit
Puna
Frog
jo, tak na pulcéééé! uvidíme podle počáska, ale klidně bych dala sraz až na půl sedmou, pokud bude jako dnes... ale hlavně podle toho jak to kdo stíháte a můžete...
wami
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:22
- Nahlásit
Denisa
tak nevim, prvni pulka smajliku je uplne jina, nez ta druha...
No, pokedame o tom treba ten pristi tyden osobne...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:22
- Nahlásit
wami
...to já bych nevlezla zatím nikam kde jsem psa koupala akorát ten lom v Blansku je o.k., jinak je to tu dost nepoužitelný, bohužel
aspoň pro ženský..., chápete...
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
Denisa
my jak jsme byli u toho rybníku v neděli, tak sice lidi se tam normálně koupali, ale mně se tam moc nechtělo, přitom třeba oproti těm Popůvkám to byla úplná křišťálová studánka
Vlezla jsem tam jen kvůli Luckymu, a kdoví jestli to vůbec ocenil, tipuju že moc ne
Tak zítra v 18.30?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
Všichni
Tak sraz zítra v 18:30, tam jak vždycky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:28
- Nahlásit
wami
tak nevim, prvni pulka smajliku je uplne jina, nez ta druha... ... ano, správný postřeh!
a jinak, G. řeknu, ať za ním nedolízá, musí mít kurňa trošku hrdosti - minule ji "opustil" kvůli Majky jak se s ním šmajchloval po stopičkách a teď tohle, no... sodoma gomora!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
Puna
...jo ale to jste byli na Vysočině někde že jo?... já myslela tady v okolí Brna... na Vysočině a ve vyšších polohách si pamatuju, že bývali dobrý rybníky atd.
... no ale bejvával dobrej i prigl že jo?!...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
Denisa
Lumpajs je holt typickej chlap - bere kazdou a cim vonavejsi, tim lepsi. Giordi jako dobry, ale jak tak na nej koukam, je to "jen kamoska". Vcera se chystal serezat i svyho nejmilejsiho kamose labrouse, kdyz to vypadalo, ze by si sel labrous cuchnout...
A dneska si to fseci uzijte!!!
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:34
- Nahlásit
Denisa
jo, jo, bejvávalo
tady je to fakt na nic, a jezdit někam mimo se dá většinou jen přes víkend...
Už se těšíme na zítra
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
wami
typickej chlap ...jo jo, je to plémě...
Puna
taky, taky...
vezmu nový foťák a zkusím nějaké fotos. sice ještě nemám tento foťák v paži, jsem zvědavá kdy budu mít čas ho proštudovat, asi to budu muset zkoušet za pochodu...tzn. třeba hned zítra...
|