Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:45
- Nahlásit

Frog
to ti člověče nevím... asi by to mělo být, ono je to i dobrý, já se na to chystám už dlouho a taky sebe vůbec nemám pojištěnou a měla bych... ale pravda je taková, že já už to mám vše (až na tu průkazku MSKS) a nic takovýho po mně nechtěli...
coursing - no taky si pamatuju, že jsem nechávala G. v těch vedrech asi 4x běhat, ale polívala jsem ji předtím vodou studenou, ale i tak jsem z toho neměla moc dobrej pocit, už jsem slyšela o dost boxícíh co sebou z ničeho nic sekli a už nevstali... tak se trochu bojím... no ale třeba na táborech vždy kouše, což je taky záhul a musí to ustát no...

wami
tak to jó, bezva! díky! řeknu bráchovi ať tam ty podpisy naháže... a klidně i napíšu někde, že jsi to fotila...
tak ještě si počkám na ty stopičkové...!

víkend
my jsme byli na chalupě, dali jednu super stopu ranní na posečené louce, parádní terén, to tady není bohužel...
a jinak se taky váleli a koupali a lenošili, fakt to není na nějaký výkony, chtěla jsem pocvičit, ale vyprdla jsem se na to...

wami
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

Denisa
tak ještě si počkám na ty stopičkové...!
Stopickove jsou o stranku zpatky (i s podpisem)...

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:50
- Nahlásit

Puna
jééé úplně ho vidím... no však neboj, časem to zmákne a přijde na to, že je to žůžo... třeba s pejskama se mu to bude líbit víc...!
wami
bezvadný fotos!!! vypadáme tam fakt skoro jako stopaři!
jo akorát ta poslední, to není ukázka zrovna dobrá na stránky... co na mě čučela? ty první dvě si tam šoupnu a nemáš ještě nějakou jak zalehává předmět!?!? to by se ještě hodilo do stránek...

Puna
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:50
- Nahlásit

wami
no to byla sranda, lidi, co se tam vleže opalovali, vstávali a koukali se, já jsem se snažila dělat jakože nic

Denisa
pěkný holky-modelky na stopičce, sluší vám to tam

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:53
- Nahlásit

wami
Stopickove jsou o stranku zpatky (i s podpisem)... ... mně tady furt někdo ruší (divný chtějí abych pracovala ) a já jsem pak pozadu...

s těma fotkama na stránku... to víš chci tam dát takové, aby se vidělo, že jsme taky občas šikovné... tzn. že třeba fotku třetí jak na mě čumí na stopě, tak tu bych dala např. do odkazu humorné...

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:55
- Nahlásit

Puna
...jestli oni si nemysleli, že chceš toho pejska chudáka utopit!!!

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:58
- Nahlásit

Puna
Úplně toho blázínka rezavého vidím. Přesně mi to připomnělo naší Agů. Ona taky do neznámé vody leze, jako kdyby měla v zadku vánoční stromeček.Ale když zjistí,že je to tam bezpečné tak se potom s vervou do vody vrhá. To přijde časem uvidíš Teďka budete mít ještě příležitostí si to zkoušet a zkoušet
Denisa
wami
Moc pěkné fotky děvčata
Denisa
Hm tak to pojištění zatím řešit nebudu a nechám to na později.

wami
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:01 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
to je na tobe, me se treba docela libi, mam z ni pocit jakesi "komunikace"...

Ale tady mas jeste jednu predmetovou, je asi jedina slusna, ktera vysla (zes ji tam necpala zadek k zemi a je v tom obili videt )...

Ten zbytek se mi tolik nelibi, protoze tam bud Giordi neni videt, nebo je v tvem stinu a nejak to neni ono...
(Tahle treba proste stopro reprezentativni neni... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:07
- Nahlásit

wami
no tak ta je skvělá!!! to dokonce jakože ukazuju nalezený předmět...
jo jo, mně se taky jinak líbí ta fotečka "komunikativní" , ale nemělo by to tak být no... mně je jasný - to tam G. měla odměnku a blbka ji nesebrala hned a pak se tak stočila... teda já jsem blbka, že jsem to dopustila...
no jo stopování, věda veliká...
zes ji tam necpala zadek k zemi a je v tom obili videt no to je taky fakt vlastně...!

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:08
- Nahlásit

wami
Tahle treba proste stopro reprezentativni neni...
tam spíš označuju předmět JÁ!!!!
Lehni, Denis!

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:33
- Nahlásit

Frog
posílala jsem ti sms, že wami to dnes odpískává, nemůže...
ale píšu ti to i sem pro jistotu...

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:36
- Nahlásit

Denisa
Jasan. Díky seš moc hodná.

wami
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 23:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Frog
Jeste jednou se omlouvam...
Ale nemuzu tenhle tyden z takovyho - no ehm, asi pochopitelnyho duvodu, ale nechci to tu sirit verejne, tak az se nekde potkame, tak vam to poseptam...

lidisky
Tak jsem prave stravila 3 hodky prijemnou relaxaci, pri ktere jsem si namalovala tricko - to se proste musim pochlubit...

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:02
- Nahlásit

wami
Jasně já to chápu. My jsme nakonec byli s dogou na rybnících v Holáskách a hezky si kočička moje zaplavala

Třičko je krááásný Je vidět,že jsi talent.Jak jsi ho dělala?

wami
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:07
- Nahlásit

Frog
Dik za pochvalu...
Tricko je malovany barvou na textil podle predlohy... z hlavy bych to bohuzel nevymyslela...

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:09
- Nahlásit

Frog
vy chodíte někdy na rybníky do Holásek?????

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:19
- Nahlásit

Frog
Vy taky chodíte všude !!! Není to tam blbý s přístupem do vody ? Tym jsou takový ty betonový desky, ne ? My tam jednou byli a Anne se nemohla dostat z vody.....
wami
ty jsi šikulka !!! Moooooooooc krásný

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:20
- Nahlásit

wami
Móóóc pěkné. Taky bych si vyrobila nějaký to trííčo s dogou, ale jsem hroznej antitalent
Mar3
Včera jsme tam byli poprvé, ale do těch rybníků je docela špatnej přístup. Jsou tam betonový desky a pak hnedka hloubka. Dogina musí mít pořádnou plochu na rozběh
Vy tam jezdíte?

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:22
- Nahlásit

wensday
Jo jo přesně Jelikož bydlíme v centru a tam není kam chodit, tak objíždíme všechno možný
Ale zatím soudím,že pro doginku je zatím skvělej Ochoz a ten lom u Zetoru
A co u tebe nového? Jak se máš ? A co holky?

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:22
- Nahlásit

já tam asi 24 let bydlela (ne teda přímo v jezerech,ale asi o 2 ulice vedle (a zase bohužel budu....) musíte chodit k těm rybníkům okolo,neee do toho velkýho....... třeba když přijdete z parkoviště k tomu velkýmo tak po levé straně je jich zepár, a tam to jde....

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:24
- Nahlásit

Mar3
Jo jo v tom maličkým jsem nechala Agů vydovádět. Je to tam dobře přístupný, ale rybáři z nás moc velkou radost neměli Agů jim asi plašila rybičky

wami
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:26
- Nahlásit

Frog
muzu nekdy neco zkusit, ale musela bys mi donest tricko (hlavne kvuli velikosti a tak)...

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:26
- Nahlásit

Frog
..no jó,ale to nemůžeš takhle brát ( víš jak to je ,beztak by stejně nic nechytili ) (kdyžtak tam je těch jezer asi 16 - jedno za druhým - a u všech nejsou rybáři...jenom kdbyste třeba náhodou někdy chtěli tam zase sjet.....

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:29
- Nahlásit

wami
to triko je fakt krásný

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:33
- Nahlásit

wami
Jééééééééé tak to beru. Jseš móóóc hodná Už se těším na tríííčo s dogou
Mar3
To je fakt. Beztak chytěj velký kulový A s Agátkou ve vodě ještě větší Maximálně jednu skvrnitou velrybu

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:39
- Nahlásit

Frog
Mě asi taky vyhovuje ten Ochoz, mě se v Holáskách moc nelíbí ....a taky jak píšeš, ti rybáři....... já je docela chápu, 3 roky jsem měla rybářskej lístek, a taky by mě asi Agů rušila hihi, píšeš to o ní tak něžně
U nás nic novýho, o víkendu jsme se koupali v Ochoze, v neděli mezi Vranovem a Lelekovicemi, tak je hezká vycházka a malej rybníček, takovej bahňák a bylo tam plno lidí se psama. Tak mám teď rýmu jako hrom, nevím, jestli z klimy nebo z toho koupání, kór v Ochoze je to fakt studený.......

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:42
- Nahlásit

wensday
a ty ses už koupala? já myslela že jenom psy......
tak to já jsem neměla odvahu,byla jsem v tu neděli,ale vlítla jsem tam jenom asi nad kolena.....

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 08:47
- Nahlásit

wensday
Taky myslím,že Ochoz je moc fajn, jen je tam zase móóc lidí a malých dětiček. Mám vždycky strach, aby si s nima nechtěla hrát.Děti maj tendence před běžícím pejskem utíkat a víš jak, to je pro Agů výzva ke hře ... Ale když se tam přijede okolo sedmé, tak už je tam celkem klid
mezi Vranovem a Lelekovicemi Jééé další tip na koupání. jeden den se tam asi sjedem mrknout.
My jsme v neděli byli v Popůvkách ( vykoupat psa ), ale tam je to docela humus. Je to tam vyloženě jen pro ty psy. Lidi se v tom sice koupou, ale už ten smrad mě odradil.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:06
- Nahlásit

Ahojte,
jó v Holáskách je to akční hlavně já jsem tam zapadla a tak mě to klouzalo na těch betonových panelech, že jsem se nemohla vydrápat ven... přítel mi hodil vodítko a pak jsem teda vylezla, ale to už jsem zas smíchy nemohla...
Giordi se s tím prala dobře, i když chudáček musela si dát práci, zaťala drápky a vždy v pohodě vylezla, je to můj atlet silnej!
Tady to video je zrovna z Holásek... kdo jste ho neviděl
http://volny.cz/giordinka/1%20KIF_1455.AVI

wami
super tričko!!!!
krása!

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 10:19
- Nahlásit

.....no tak k tomu vedle já chodím ráchat Berryho snad každou sobotu (do toho nízkýho )

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání