Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 08:36
- Nahlásit

Denisa
Hele, dneska na ty kousacky...

Mozna bych pro tebe neco mela, ale jen jestli to chces, at to netaham zbytecne.

Kdysi na jakesi akci jsem dostala kalendar s ruznejma placatejma tlamama (je tam par boxiku, ale i jini, ty ja uz moc nepoznam), ted jak koncim v jedne praci, tak jsem si rekla, ze by se ti ten kalendar mohl libit - ja ho doma nemam kde dat, uz tak je tu precpano...
Neni to nijak "velka" vec, proste jen, jak ses na ty placaty tlamky, treba by ti to udelalo malou radost...?

Dej vedet, jestli ti to mam vecer na Zetor vzit!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:12
- Nahlásit

wami
no že se vůbec ptááááš!? vem mi to určitě, prosím prosím!!! myslím, že mi to udělá velkou radost! a vůbec i to, že sis na mě vzpomněla!
jednou mi kolegyně z práce donesla z obědové pauzy pohled se štěníkama boxera a pak nestačila zírat jaké to ve mně vzbudilo reakce, prý takovou radost neviděla u svých dětí ani na vánoce ...
no každej jsme nějak postiženej!

venčení
kolik vás tedy včera bylo?
BinLadin se nebojí žen s náma byl a nevypadal plaše to asi opravdu ta nožka...

tak příště se třeba slezeme zase v mega počtu...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:19
- Nahlásit

Denisa
Byli jsme ja, Frog a Garfield...
Ani jsem nefotila, jen jsme zvatlaly a bylo to hodne fajn... Dokonce si chvili hrala Agata s Gituskou!

No a kluci jak meli kose, tak byli jak zamrzli a kdyz jsme jim je sundali, tak trochu taky. Nevim, jestli Gaf pochopil, ze Lumpovi tentokrat nic nezakazuju, ale ani neprovokoval...

(Zato jsem prave objevila na Lumpovi diru v krku, o ktere jsem nevedela, tak jsem mu to zaplacla novikovem... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:22
- Nahlásit

wami
tak to jste měli pěkné, komorní venčeníčko.
dírky jsou hned, já už kolikrát to ani nezaplácávám, jen mě štve když to má na hlavě (a to ona furt, nevím proč ji tam psi chytají, no asi proto, že jim tam tu držku cpe) že tam má pak klidně 3 měsíce jizvy... a výstava když je, tak to není pěkný...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:26
- Nahlásit

Denisa
jo, me spis fascinuje, jak to objevim treba tyden po - ono v tom jeho kozichu proste nc nenajdes, pokud tam nestrika tepna...
Pak si najednou rikam, ze ma asi kliste, a ejhle, on to strhnuty strup nebo tak neco...

Nijak to neresim, nez se ozeni...

Jj, jsem si vzpomnela, jak ma uzasnou vlastnost se vrhat po hlave do kazde rvacky. Dosly jsme vcera k tomu, ze nakonec je vlastne rada, kdyz si vubec kousne - s tou kratkou tlamkou...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:42
- Nahlásit

wami
jo, no i když do každé ne teda! vem si třeba Luckýnka když masí Lumpík i ostatní, tak do toho se G. nikdy nepřidala neb asi to pro ni není "soupeř". Jakože se nepřidá masit slabšího, neb z toho nekouká "ta zábava". ale mám ověřeno, že když se perou 2 její kamarádi, že do toho vlítne 1) je rozdělit a za 2) ji to musí "bavit" a něco jí to říkat... neb jinak když se jí spor netýká, tak by byla blbá tak lézt a strkat hlavu k ugřafnutí! právěže pak ještě bývává sama gřafnuta a tou svou placatou držkou toho moc nenakouše...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 09:56
- Nahlásit

Denisa
no, s tim rozdelenim... to snad nemuze myslet vazne ani G. sama, ze by mela sanci!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:05
- Nahlásit

wami
...no to právě ona si MYSLÍ přece!!! to ji neznáš, magora?! no když jsme chodívávali jako s mladicí ještě na socializační vychožky v počtu 20 psů - tak se dávala do křížku s rotvicí, s RR... já s ní chodím vždy vlastně se psy co jsou daleko větší než ona, takže asi to bude normální napoleonskej komplex! a snaha si dosáhnout, že na ně mám, což ona si to uřve že jo a zatím jsem ji neviděla v podřízené pozici... je trošku přerostlá v sebevědomí holt. nebo spíš má takovou povahu do všeho hrrr, a takovou tu srdíčkovou bojovnost co jde na ní taky vidět třeba u obran nebo u cvičení, u coursingu... no zjednodušeně řečeno - magorka!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:07
- Nahlásit

Denisa
tak leda tak...

zatím jsem ji neviděla v podřízené pozici
Ja jo - kdyz jsme byli poprvy nebo podruhy sami s Lumpem a ten se an ni extremne michnul za to jeji predchozi totalni chrochtani do jeho ksichtu...
Ale je fakt, ze to bylo jen jednou a jen jemu, kdyz uz se opravdu nas*al a tema svyma 40 kilama ji proste prevalcoval...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:23
- Nahlásit

wami
jo, to máš pravdu, ale to bylo takový vzdání/nevzdání... spíš to převálcování! ALE však z Lumpa má respekt, to jsem ti říkala, jako je to vztah fena-pes, ale respekt tam je vidět, to teda jo!

no a ještě teda má 1 fenu, kterou bezmezně miluje a bere jako nadřízenou a tam jsem viděla ukázkovou podřízenou pozici! ale to je fakt jen tento případ, ale pořádnej, učebnicovej. normálka (pro mě to bylo jako zázrak) fena nad ní stála a G. ležela jak hadrová panenka pod ní a výraz jejího ksichtíku mluvil za vše... byla v tu chvíli tak roztomilá !!!

no ale jinak běžně v těch kvantech psů co potkáváme tak spíš vždy "vede"... ale jsem s ní spokojená, jen tak nerasí a jen tak se nenechá zrasit.

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:29 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
to je podstatny... Taky svym psum vysvetluju, ze si muzou vybirat sami, kdo se jim libi nebo nelibi, ale v zadnym pripade se nebudou aktivne navazet do tech, co se jim nelibi. Kdyz se jim jine psisko nelibi, maji ho ignorovat.

A tohle zrovna vcera tak uzasne nekolikrat predvadel Lumpik... Blbnul s Agu, pak tam pribehl Garfield a Lump valil ke mne s vyrazem: "On tam neni, vubec nikdo tam neni, proste si uz s ni nechci hrat, vidis me, jak se tvarim, ze tam nikdo neni?!"

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:53
- Nahlásit

wami
...tak to je Lumpík šikovný klučina! a hlavně ty šikovná holčina!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:55
- Nahlásit

Denisa
no nevim, jestli sikovnej... Me to zjednodusuje zivot, ale zas uz jsem slysela nazory, jak mu prznim jeho osobnost...

No to je sumak, uvidime se vecer. A vem ten fotak, at se aspon pomazlim!

BinLadin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:57
- Nahlásit

GARFILD:ja se ucil litat,jen to prystani jsem nezvladl.Minuly tyden jsem chodil jen p fr. holih a videl vsechny hvezdicky.Den pred srazem jsem klopitl o spiciho psa a zas mne boly kycel.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:06
- Nahlásit

wami
jo vezmu. ale ještě nemá svůj domeček (obal, pouzdro), tak se ponese ve srandovní růůůůžové taštičce, tak ne aby ses řehtala na celej plac... Barbie foťák!

jak mu prznim jeho osobnost...... hm, tak to já se spíš setkávám s protipólem - lidi, kteří si myslí, že pes si nemá právo ani štěknout... prostě být tak leda polidštěným stínem svého pána...

BinLadin
videl vsechny hvezdicky... to muselo být hezké... četl jsi na webu coursingu jak jsem hapala já ze židle? hmmm, ale hvězdičky jsem neviděla, jen černočernou tmu... to je nespravedlnost!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:15
- Nahlásit

Denisa
No jestli uvidim Barbie foťák!, tak se asi rehtat budu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:21
- Nahlásit

wami
...no však já s tím počítám... sama jsem se řechtala když jsem ho do taštičky ukládala... k Barbie foťáku si vezmu ty zasr...ý maskáče obalený blátíčkem ze stopy a uslintanou obludku co mě potáhne... budeme stylový!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:42
- Nahlásit

Denisa
tak ted uz jen pekne poprosit svateho Petra, aby nechcalo...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

wami
no, dneska je Medard... zatím to vypadá dobře s kápí...

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:59
- Nahlásit

že se vám do toho vměšuju:to mi něco připomíná - můj pes je suverénně nejmenší,jenomže lidi tady u nás k němu malý psi nepustí aby si pohráli (protože je nepustí vůbc dál než metr od sebe)takže si porád hraje vlastně jenom s velkejma....no a pak je z něho největší frajer co skáček labradorce po hlavě apod......bych se nedivila až se to některýmu přestane líbit...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:02
- Nahlásit

Mar3
jenze voni maji velci s tema malejma svatou trpelivost, aspon dokud nejde o takovy to hystericky freneticky stekani spojeny se zakusem do nohy (pac vejs nedosahnou)...

Frog
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:05
- Nahlásit

Mar3
Moje Agáta zase preferuje menší psi a klíĎo si od nich nechá skákat na hlavu.
wami
Denisa
To já mám zase psa poseru i krysařík jí zažene Ale zamručet , to si zamručí

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:09
- Nahlásit

frog
no tak to by se agátka k berrymu hodila (von je ten co se bude snažit třeba 2 hodiny ju dostat na lopatky

denisa
no tak to von neštěká , to je pravda - myslela jsem si že t oneumí,ale pak se to doma naučil,ale venku hoto ani nenapadne - štěká totiž jenom na mně,když si s ním nechcu nonstop hrát

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 08:47
- Nahlásit

Mar3
tak jsem te vcera zahlidla...
Jak jste byli na prekazkach (u tunelu a tak), tak to sedivy, co tam bylo privazany u stromu, bylo skorovlce...

Denisa
Male prekvapko...
Na fotky nemam cas, ale aspon video jsem ti stahla...

Giordi na obranach

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 08:52
- Nahlásit

wami¨čau, potkala sem po cestě k východu denisu , tak mi říkala říkala že se mám za váma pak otočit,jenomže ten cvičitel,kam chdíme byl takovej jakože :dneska to ukončímě,stějně je tady hodně psů a oni se ti malí nesoustředí,poprosím vás-pomalu kolem plotu k východu...atd...tak mi bylo blbý si to namířit přes prostředk trávníku k vám )
jo...mimochodem.....fakt je to skoro vlk )

příště tam půjdu dřív,tak se třeba uvidíme víc zblízka )

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 08:55
- Nahlásit

Mar3
příště tam půjdu dřív,tak se třeba uvidíme víc zblízka
hm, asi ne, kousacky na leto skoncily a budou az v srpnu...

Ale tak si treba dodej odvahy a dojed nekdy na stredecni venceni do Zamilca!

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 08:58
- Nahlásit

hmm,tak to asi fakt ne, protože my zas na cvičáku končíme v červenci )

no já jsem říkala,že někdy pojedu,ale až ten rapl bude aspoň trochu poslouchat na přivolání a až mi dodají ten objednanej plíšek na obojek s adresou a telefonem

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 09:00
- Nahlásit

Mar3
na cvičáku končíme v červenci
Ja myslela, ze jsi tam clenem? Na cely rok...?

A neboj, ze smecky se jeste zadny pes neztratil...

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 09:02
- Nahlásit

no já mám zaplacenej nějakej zákl.kurz poslušnosti pro psy od 5 měsíců,ten končí v červenci, a myslela jsem,že bych pak hnedka zaplatila členství a jela dál,jenomže na léto je to tam stejně zavřený,takže budem asi muset najít něco jinýho a po létě uvidím kde zůstanem...

wami
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 09:04
- Nahlásit

Mar3
v lete moc cvicaku nejede...

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání