| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:02
- Nahlásit
Baf wami !
BinLadin
na Miru V. jsem kousala rok a něco... teď zas koušu na jiný. a navíc to potřebuju i střídat!
cha chááá, já vím, že jezdíš do Blanska na kousačky ne?! znám se s Luckou (maliňačka) a Danou (boxerka) a Lucka mi psala, že tam jezdí z Brna Tomáš D. a já furt co mi to jméno říká a pak mi to došlo...
tak jestli zítra půjdu, tak tě vyzpovídám co a jak...
akorát já potřebuju vyloženě plac s maketama a figuranta "na úrovni" nejlíp světovýho chápeš a vyloženě sportovní obrany Ipácký... a trénovat spíš teď poslušnost, buzeraci... než jen obyč. kousání... no tak asi to jistí aspoň ten obranářskej tábor...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:18
- Nahlásit
Denisa
cusik, koukam, ze mas net doma taky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:26
- Nahlásit
wami
no jo, normálka moc po nocích nebrouzdám, ale dnes jsem musela... ale byla jsem sprdnuta, že fakt ať se jdu léčit, prej od rána stopa, v práci prej jsem jistě byla taky na psích diskuzích, pak na cvičák, a jen co dojdu, tak šup na net na psí diskuzku... a to neví, že jsem si v šalině v mezičase četla zkušební řád IPO... a ještě si nechám zdát krásné sny o psech...!
no ale možná se teď mrknu na Miami teda...
|
Puna
|
# Zasláno: 14 Čen 2006 14:14
- Nahlásit
Zdravím vás všechny moc,
já vůbec nevím, jak to dneska budu stíhat, spíš teda asi ne, tak na mě nečekejte, kdyby mi to vyšlo a dojeli jsme, tak si vás tam najdu
Tak si to užijte hezky..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:25
- Nahlásit
Snehulaci podle Calvina:
URL
1.) -Jsi jeste vzhuru?
-Samozrejme!
2.) -Je pulnoc. Jdeme!
3.) -Jakmile polozí vak, ty ho popadnes a já zacpu komín!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:27
- Nahlásit
1.) -Zase jsme se ztratili.
-HA! Jsme statecní pruzkumníci!
2.) -Slovo "ztracen" ani není v nasem slovníku!
3.) -A co slovo "maminko"?
4.) MAMINKÓ!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 20:30
- Nahlásit
1.) -Jsou dnes vecer pod mou postelí nejaké prísery?!
2.) -Ne.
-Ne-e.
-E-e.
3.) -No, radeji at nejsou! Nerad bych nejakou spálil svým plamenometem!
4.) -Ty más plamenomet?
-Kdyz lzou oni, tak já taky.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 21:32
- Nahlásit
wami
Tak dnes jsem to zakřikla. Gaf nechodí. Leží a kňučí při každým pohybu... To lítání po kopcích s Agů nebylo to pravý ořechový...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 22:24
- Nahlásit
Garfield
ach jo, chudatko slepica...
Podrb ho a me a at je mu co nejdriv co nejlip...!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2006 22:43
- Nahlásit
Ahojte,
tak já dnes venčení zaspala... předávkovala jsem se různých protialergických šmejdů a proložila to ibáči na bolehlav a jak jsem krátce vyvenčila, tak jsem se natáhla, kápla si do očí a ... najednou se vzbudím v 19h...
takže jsme šli jen do výběhu...
Garfield
pac a pusu slepičce Gafové!!! ať se z toho vyspinká, moc ho s G. zdravíme!
Achjo...právě jsem se vrátila z večerního venčení a byla svědkem toho jak 1 chlap a 2 ženský vylezly z hospůdky s mladým špringršpanělem a ženská posilněná alkoholem se jala pejska cvičit na chodníku... no hrůza, děs, pes vyšiloval, protože s ním škubala, smýkala, nakopávala ho a vydávala nesmyslně zároveň povely lehni, k noze, k levé, pravé,... pochybuju, že to ten pes měl vůbec naučený... když se mu něco náhodou povedlo, tak pochvala žádná, jen "no konečně debile" atd. úplně opilí na šrot nebyli a ti ostatní jen koukali a nic, ale mně bylo jasný, že kdybych se do toho začala vměšovat, že ženskou leda ještě víc naséru a pes na tom bude ještě hůř... co jsem si ale neodpustila bylo, že jsem jim v klidu řekla, že jednou se jim to vrátí... achjo a pak jsem už jen z dálky slyšela jak v tom furt pokračují... no a pak se člověk (já teda už dávno ne) diví, že pes kousne vlastní lidi. Chtěla bych vidět tu babiznu jak takhle machruje na rotvíka třeba.
Chudáčku hafíku, doufám, že už spíš a dají ti pokoj...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 07:56
- Nahlásit
GERFILD:to mne mrzy,ze pozdravuje smecka.
WAMI:komix je super,takovy hravybezprostredni.
DENISA: bez komentre
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:21
- Nahlásit
BinLadin
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:25
- Nahlásit
No, nechci to tu cely zaspamovat...
Mam prihodit jeste nejaky Calviny nebo uz ne...?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:34
- Nahlásit
wami
Jéééé komiks je supráckej .
Garfield
Leni to mě moc mrzí! Snad už je na tom dneska Garfieldek lépe. Dej vědět,jo?
Denisa
Co na to říct?Snad jen,že lidi jsou hovada, fakt!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:38
- Nahlásit
Frog
jsem rada, ze se libi... Calvin je proste dokonalej!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:58
- Nahlásit
Ja neodolam... Hele, kdyby vas to stvalo, tak reknete, a ja poprosim Garfileda, at to promaze... Ale jak si tak probiram ty stary Calviny, tak tu a tam malem ucuravam smichy...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:06
- Nahlásit
A jeden na momentalni pocasi...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:53
- Nahlásit
wami
dotaz - jmenuje se nějak tahání na trojkolce... jakože jak je třeba scooterjöring - kolobka... ? jsem to kdesi četla jednou, ale nevím, zda to byl spešl název nebo to spadalo pod označení scooter...?
jo a co dnes??? asi bude vedro, tak počkám co napíše Alča, v kolik tam a to určo napíše i tobě, takže bychom si pak dali sraz - na tom parkovišťátku (na pravé straně když pojedu z centra) jak míváme srazy na venčení jo?! a tak půl hoďky před srazem co napíše Alča. nevím jak dlouho přesně to tam trvá, ale hlavně než se usalašíme se psy a když tam budeme dřív, tak to neva, psi se aspoň "vyprdí" venku...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:54
- Nahlásit
wami
jó a kdyby mi dnes rozkapávali ty oči!!!, tak bych ti pak brnkla a domluvily bychom se úplně jinááááč jo?!
jo a kdyby nááááhodou volal Radovan, že stíhá, tak taky... ale pochybuju. ale tak to víš, to bych dala přednost kousání...
|
Puna
|
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:36
- Nahlásit
wami
komiks super, jsem se zasmála
Denisa
tak to jsme na tom podobně s těma alergiema, já už z toho šílím, zabírají mi jen ty "uspávací" léky, což zase nemůžu celý dny spát, takže hrůza. Mívám to až do konce srpna, takže si užívám
Garfield
chudák slepička, tak ho moc pozdravuj, ať je mu nejlíp, co to jde
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
Denisa
jo, oki, dej mi pak vedet...
jinac ja jsem momentalne nasrana, protoze si tak pekne delam posledni korekutury a zjisitila jsem, ze na vsech verzich, co doma mam, mam spatne celou 1/4 diplomky - a nemuzu najit zalohu. Takze to budu predelavat poste...
Jinak mi staci proste poslat smsku, v kolik kde mam byt a ja tam budu!
|
Marushka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 19:08
- Nahlásit
Ahoj,
omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale mám hloupej dotaz na Wami.
Pochopila jsem, že studuješ v Brně a zároveň tam máš pejska. Od příštího roku bych taky ráda studovala v Brně, ale problém je samozřejmě pes. Mohla bys mi prosím napsat, jestli máš ubytování u nějakých známých, nebo máš privát? Pokud jsi na privátu kolik tě to stojí a jak jsi ho sehnala?
Omlouvám se, že s tím obtěžuju zrovna tebe, ale jsi jediná o kom vím, že má v Brně psa.
Díky a ahoj
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:24
- Nahlásit
Holky
Musím se vám pochlubit. Včera jsme vzali Agušku vyráchat k rybníku a holčička plavala jako divá . Obří tenisák jí přesvědčil,že plavání je vlastně príma Ještě to musíme pořádně natrénovat a pak vám na procházce ukáže svůj plavecký um.
Potkali jsme tam jednoho kluka s ovčákem a ten říkal,že čučí jak puk, jak naše doga plave, protože on prý měl modrýho psa dogu a toho plavat nikdy nenaučil. Tak jsem na ní pyšná
A co vy? Jak jste se měly?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:38
- Nahlásit
Denisa
kdyz se jezdi na trojkolce, tak je to "kara" (bez ohledu na pocet kol) a jde o normalni mushing. Jen u toho proste neni snih...
Marushka
Ahojky!
Pokud vim, poradim. Ale ne z osobnich zkusenosti. Na kolej ti psa nevemou a momentalne bydlim s pritulem, takze i toho psa mam u nej bez starosti.
Ale pokud te to uklidni, tak v Brne je relativne slusna bytova politika. Kdyz budes mit trpelivost, tak si privat s pejskem najdes. Ber to tak, ze lidi, co studuji na veterine, maji sve psy sebou v 90%, a urcite je nemaji vsichni v kotcich na cvicaku na veterine. Mam hodne znamych, kteri jsou v Brne na privatu se psem, takze jde to urcite. Jen ti doporucuju zacit s hledanim uz zacatkem srpna a treba si neco nasetrit a privat si zaplatit treba i o mesic driv, nez se tam skutecne nastehujes - zari rijen totiz neni volne nic, nahrnou se tam davy studentu a privaty se shaneji spatne i bez toho, ze bys chtela mit pejska s sebou. Uvolni se to az listopad, prosinec, ale to uz je zase hodne mala nabidka.
Nevim, na jakou skolu jdes, ale vetsinou uz se za pomoci kreditoveho systemu da hybat se studiem tak, abys mela na psika cas...
Frog
Tak k plavani Agatce moc gratuluju!
(Ja to rikala, ze staci ji jen jemn nakopnou do zadnice, a uz by to bylo... Nikdy bych to neudelala, ale veskera ma skodolibost se ve mne bourila touhou... )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:50
- Nahlásit
wami
(Ja to rikala, ze staci ji jen jemn nakopnou do zadnice, a uz by to bylo... My jsme to nakonec provedli tak,že páníček byl ve vodě, já na břehu a hodila jsem jí obr míč do vody a ona než aby míč dostal páníček, tak k němu raději doplavala. No a nakonec už páník ani do vody nemusel
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:59
- Nahlásit
wami
aha, dík, akorát je možný, že by se tomu říkalo nějak i anglicky...? fakt jsem to četla, ale to konkrétní slovo mi vypadlo... no ale přežiju to, i když si nevzpomenu...
VČERA se mi to moc páčilo, určitě budu stát o další stopičkování s holkama...
Jo, prosímtě ty fotečky mi přihoď na to cédo díky, já vím, že to tak děláš, ale jen to připomínám se na ně moc těším neb ze stopy mám jen jednu a hroznou...
Sorry, že opět nemáš ty pěkná fota, ale včera moc ani nebylo co, byli jste v zákrytu vlastně, tak jsem jenom cosi zkusila, taky jsem vám tam nechtěla chodit blíž, když byl Lumpík rozhozenej... Si vždy říkám jen, jak je to nespravedlivý, že uděláš všem pěkné fotky a sama žádnou nemáš... no snad příště budou všeobecně lepší fotivé podmínky...
Frog
no tak to je paráááááda!!!! Super! Vezmu pak kameru a Agů si natočím neb doga ve vodě, to je fakt žůžo!
Už se na to těším jak si budou všichni plavčit...!
|
Puna
|
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
Frog
tak to gratulujem Agátce šikulce A kde jste byli plavat? mě vůbec nenapadá kam bych Luckina měla tady v Brně jít "hodit", aby se to taky naučil...
Jinak holky všem pěkný den...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:29
- Nahlásit
Puna
Byli jsme v Ochoze u Brna, ale je to dááálka Jinak prej je dobrej i lom u toho Zetoru.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:36
- Nahlásit
Puna
ahój!!!
no když půjdete s náma někdy ze Zamilce, tak tam jsou taky 2 kačáky...
Frog
jo, Ochoz je fajn a ten lom sice jo, ale je dost malej, člověče nevím, zda by zrovna Agů tam mohla vůbec plavat, aby jako nedošáhla na dno... myslím, že nee... však můžeš v pondělí vyzkoušet...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:40
- Nahlásit
Denisa
Fákt? Tak to jsem nevěděla ještě nikdy jsem tam totiž nebyla, ale v pondělí to okouknu
Kde jste byli všichni stopovat?
|