| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:26
- Nahlásit
Puna
no co nadelame, pocasi neporucime...
Uz je za tebe drbu!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:00
- Nahlásit
Denisa
Ahojky,
jak se domluvime dneska? V kolik mam kde stepovat?
(Jen doufam, ze zrovna dneska nebude prutrz mracen... Coz o destik, me by byl jedno, ale vcera jsem psum naplacala duowin, tak by jeste dneska meli vydrzet v suchu... )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:15
- Nahlásit
Ahoj holky,tak jsme šli nakonec na prochajdu jenom s Ondrou a docela pohodička. Agátka řádila,jak černá ruka a já jsem si zarelaxovala .
A co vy? Jak jste se včera měly? Povídejte, přehánějte
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:17
- Nahlásit
Frog
my jsme vcera pred bourkou probehli zamilcem (ja tak nesansim behani... ) a pak jsme sedeli doma na zadku a ja pracovala...
Akorat kveceru je chlap vytahl jeste na vetsi prochajdu, tak spokojenost...
Ale jak se dneska ochladilo, tak oba ozili a rano se pokouseli zabit kazdy jednu petflasku - to byl budicek!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:28
- Nahlásit
wami
Není nad krásné probuzení do nového dne Petflaška mě naštěstí dneska nezbudila, ale Agátka se usmyslela,že mě zbudí o půl hoďky dříve před budíkem. Vždycky zaškrábe na dveře od našeho pokoje a kňučí jak siréna Jsem myslela,že jí odstřelim, ale po otevření dveří na mě čekala s polšrářem v hubě a výrazem "Paničko, už je ráno. Jdeme si hrát!". No netrefily byste jí?
Holky nejdete některá v neděli na coursing?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:35
- Nahlásit
Frog
Na coursing nejdu, jedu na cz-psi srazik...
Prosimte a kde vzala ten polstar?
Lumpik vcera za nama vhupsl na postel, kdyz jsme koukali na justici, vzal chlapovi polstar zpod hlavy a donesl ho mne. Pravda, nevim proc to udelal, ale docela me to pobavilo...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:47
- Nahlásit
wami
Vzala si ho z obýváku z křesla, potvora. Polštář je její nejoblíbenejší předmět, který nosí nejraději návštěvám i nám ukazovat A po polštáři má taky ráda moje zvířátkový bačkory.Ale potom, co ukousla sobíčkovi oko si na ní dávám pěknýho majzla
Jééé já jsem hňup.Však vím,že jedeš na sraz. Tak si to tam s Lumpíčkem užijte
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:56 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Frog
Aha, tak to musi byt takovej pekne oslintlej co...
Jinak Lump se naucil od Gity nosit na privitanou ponozky, to jsme mu zatrhli, tak nosi libovolne boty. Protoze to jeste porad neni idealni, snazim se mu vysvetlit, ze kdyz uz, ma nosit papuce...
Hnup nejses, jen skoda, ze nejedes taky - tak si zas vy uzijte coursing!
(BTW a jedu tam s obema, takze ja si fakt uziju... )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:11
- Nahlásit
wami
Oslintanej teda je fůůůůj, ale vždycky ho vyperu . Jedeš nakonec s oběma? Jak jedete?Autem nebo vlakem?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:17
- Nahlásit
Frog
a to ho peres kazdy den...?
Jo, mam je tu cely tyden oba, tak jedu s obema - autem. Vezem jeste Garfielda (ji) s Garfiledem (jim)...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:24
- Nahlásit
wami
Ahááá, tak to si to užijte všichni. Ne, ona ho ukradne jen když ho páník zapomene v obýváku
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:26
- Nahlásit
Frog
dekujem, vy si taky pekne zabehejte!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:30
- Nahlásit
Ahojte!
Puna
tak to jsem moc ráda, že to Luckýsek už má dobrý!!!! Je to frajer stejně! no hele, klidně to ještě mohlo být to klíště, si myslím... jsou to svině... mamku teď zas cosi píchlo a měla nateklou celou nohu a antibiotika... dřív to nebývalo...
My jsme se měli prímově - v úterý jsme stihli stopu, koupání a odpoledne cvičák. tak bych si to představovala furt a imrvére
A včera byli na Zetoru na cvikoši, G. dostala řádně do kožichu, neb jsem měla včera drbací náladu, tak kdybych na ni byla furt, tak máme IPO 8 nejmíň
wami
...no tam jak minule na tom parkovišťátku a stačí v 17.45h...
kdyby pršelo, tak jedeš nebo ne?!
kdyžtak mi dej vědět, ať tam k vám nemusím zajíždět, kdybyste nefrčeli...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:37
- Nahlásit
Denisa
OK, tak v 17.45 na parkovistatku...
Kdyby prselo, jen se lilo, tak pisnu sms, bude to stacit? Nejpozdeji v 17.30...? (Ale to by to fakt muselo vypadat na dlouhotrvajici prutrz mracen... )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:43
- Nahlásit
wami
tak pisnu sms, bude to stacit? Nejpozdeji v 17.30jo jo, určitě.
snad to vyjde s tím počasím... buď je vedro jak... anebo zas chčije... včera jsem na Zetoru zmokla, pak zas bylo vedro, pak večer zas zima v mokrých botech a hadrech... a když se odhodlám jít na stopu, tak se zatáhne, pak začne foukat silnej vítr... no to jsou podmínky na cvičení, fakt bezva... dnes jsem jakási znechucená nebo co...
že vezmeš foťák a vyfotíš mi G. s novým figošem...?
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:43
- Nahlásit
Denisa
ahoj, zdravíme GiorĎASku, nakonec si taky myslím, že to bylo to hnusný klíště, protože by to byla jinak moc velká náhoda..
Jenže to je nejhorší, že se s tím nedá nic dělat, L. má Duowin, tak si taky myslím, že se to "roznese" po celým těle snad no a borelku má očkovanou taky, tak snad už nic z toho nebude
Frog
a vy s Agátkou jdete běhat? tak já zkusím ještě napsat Janče, jestli by nebylo pro nás ještě místo, aby to běhání Luckin nezapomněl
wami
tak hezkej srazík, ať se vydaří a pozdravujem i Garfielda a Garfielda-slepičku
A nezapomeň fotit..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:07
- Nahlásit
Denisa
ok, fotak vemu - jen jestli to figurantovi nebude vadit, takhle hnedka...?
Puna
Fotak vzit muzu, ale fotky asi moc nebudou, ja strasne nerada fotim lidi...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:23
- Nahlásit
Puna
Jojo, ny v neděli běžíme Tak se přihlaš, už se na vás s Agů těšíme
Denisa
Ahóóój teta, že se taky ukážeš
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:24
- Nahlásit
wami
myslím, že ne, on se zdá být velký pohodář! btw - je to zatím jediný figurant, který na mě neřval a "nenadával"... říkám to jen jako perličku , protože fakt se mi to ještě za ty všechny soustředka a LVT nestalo... neříkám, že je to dobře/špatně, jen je to zvláštní
hele, můžeme mu říct, že fotíme psy v zákusu, že on tam ani nebude třeba... což je fakt kolikrát... nebo se to ořízne...
jinak samozřejmě budeme respektovat co na to řekne no...
wami
tak na tom sraze vyfoť aspoň hafany ne...?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:25
- Nahlásit
Frog
ahój!!! no aspoň že jsme se viděly letmo na cvikoši...
jo a příští týden prochajdu nestihneme, už odjíždíme...
ale snad se o prázdninách někdy nějak sejdeme!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:25
- Nahlásit
Denisa
tak ok, uvidime, jak to pujde...
Hafany budu fotit jak diva, to zas jo...
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:32
- Nahlásit
Frog
tak jsme se přihlásili, taky běžíme (L. teda běží )
Denisa
nebo se to ořízne...
to je dobrý, chudák figurant
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:32
- Nahlásit
Denisa
No jóóó, vy vlastně jedete na to sostředko,že? Jééé úplně vám závidím . Moc si to užijte a pak budeš muset vyprávět,jo?
Ty o prázdninách nebudeš v Brně?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:34
- Nahlásit
Puna
Supééééér, těšíme se. To budou zase dělat lotroviny,že?
wami
Jasně, foť pejsáčky
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:47
- Nahlásit
wami
jasně, hafany foť
Frog
taky se těším, a díky za upozornění, mně by ani nedošlo, že coursing teď je...
A je fakt pravda, že stačí moje šalinkarta i Luckymu? mně se to nezdá, no ale jeli jsme včera a nikdo nás nechytil, tak asi jo
Jo, máme novej košík, velikost: dobrman fena, padne jak ulitej
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:50
- Nahlásit
Frog, Puna
Pokusim se...
Puna
Staci ti salnikarta. Ja tak jezdim s Lumpem porad.
A dokonce s obema, protoze v jejich pravidlech neni o dvou psech zminka, takze prece kdyz se mnou muze jeden zadaco, nebudu druhymu kupovat listek...?
(Ale to me jeste nepotkal revizor, tak s tema dvema to nevim jiste...)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:52
- Nahlásit
Puna
Jo jo stačí ti. Minulou středu mě kontroloval revizor i s Agátkou a vše v pohodě My máme zase náhubek Kavkazský ovčák pes...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:55
- Nahlásit
Frog
no budu/nebudu, tak různě jako každej, teď soustředko, pak tábor, pak chalupa, pak s holkama, pak s Marťanem, nic moc, ale ono se to naskládá... a takový ty jednodenní a přes víkendový akce... no když budu v Brně, tak budu na netu, takže se můžeme domluvit...
Puna
velikost: dobrman fena, padne jak ulitej...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:58
- Nahlásit
wami
dnes mi bylo od rána dost blbě, zaspala jsem do práce, prostě bolehlav a krkobol, ale celkem jsem se ještě cítila, jenže teď je to o dost blbější, ibuprofenem jsem se už narvala a vitamínama taky... asi to budu muset dnes vzdát... navíc příští týden mám jet na to soustředko, tak se nemůžu dorazit...
achjo, to asi to včerejší zmoknutí a jak jsem zůstala do půl desátý v těch mokrých botách a hadrech... holt nic nevydržím...
tak co s tebou, vymyslíš tam dopravu nebo si můžeš půjčit auto od přítele nebo čím to jezdíte?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:00
- Nahlásit
wami
jo a zkouším se ti dovolat, ale máš tam schránku, do které nechci něco zmateně hlásit...
|